Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rogán ennyi hiba után nadrágon folt sem lehetne, nemhogy mi
  2015-10-02 08:18:01, péntek
 
   
 

Rogán ennyi hiba után nadrágon folt sem lehetne, nemhogy miniszter


újságíró. 2015. 10. 01. 17:43Rogán Antal saját minisztériumot kapott - bár ez az állítás csak félig igaz. A saját minisztérium fele Lázár János Miniszterelnökségének a fele, Orbán Viktor népmesei megoldásáról bővebben itt írtunk. A meghökkentő húzással Rogán kezébe került a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, amely 1500 állami intézmény és cég reklámköltségeit intézi, 25 milliárd forint költségvetéssel hatalmas összeg felett diszponál.

A miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 Perc című műsorában nemrégiben arról panaszkodott, hogy túl sok munka hárul rá, az ő fogaiban is szaporodik az idegen anyag, így a kormányzati munka hibáit Rogán Antalnak kell majd orvosolnia.

Minden bizonnyal remek gyógyító tevékenységet végez majd a ma hivatalába lépett tárcavezető, aki nem csak a közélet és gazdaság, hanem a bulvár rovatba is hézagmentesen illeszkedik. Lássuk, mely botlások fölött hunyt szemet a miniszterelnök, amikor egy komplett minisztériumot hozott össze a Rogán-Lázár vita elsimítására. Időutazásunkat - csakis a reális terjedelmi szempontok miatt - 2005-ben kezdjük, ekkor Rogán, az első generációs értelmiségi a Fidesz erős embere volt, nem a bulvárban villogtatta Krumpli kutyust. Minden botránykövet - azok nagy száma miatt - sajnos nem tudunk végigvenni.
2005-2006: Magyar Vizsla - Csúnya lebukás

2005 decemberében Újhelyi István, az MSZP alelnöke egy a Magyar Vizsla című - állítólag független, az MSZP-t és az SZDSZ-t keményen kritizáló, civil kiadású - újságba szánt oldal elfaxolt másolatát mutatta be, a feladó Rogán Antal kampányfőnök titkársága volt. Révész Máriusz, a Fidesz sajtófőnöke hamisítványnak nevezte a dokumentumot, vizsgálatot rendeltek el, majd 2006 elején kiderült: valóban a titkárság faxáról küldték az oldalt a független(!) Magyar Vizslának. Az elfaxolt dokumentumon kézírásos javítások voltak. A Rogán vezette titkárság nagyon életszerű magyarázata szerint egy külső látogató kérte meg őket arra, hogy faxolhasson, ezt pedig engedélyezték. Az eredetileg Rogán Antal és titkársága által használt szerkezet átkerült a központi faxhoz, így azt a Fidesz Központi Hivatalának többi munkatársa is használhatta, innen küldték el a Magyar Vizsla egy korrektúrázott oldalát.
2006: Választási bukás, adatlopási botrány

A Magyar Vizsla című független kiadvány nem véletlenül tiporta földbe az akkori kormánypártokat. 2006. április 9-én és 23-án az ország a rendszerváltás után ötödszörre döntött arról, hogy kinek a kezébe adja a hatalmat. A Fidesz kampányát 2004-től Rogán Antal vezette, emlékezetes a teljesen kontraproduktív “Rosszabbul élünk mint négy éve" szlogen, a negatív üzenek, a kemény ököl-politika és annak eredménye is.

A választásokon az MSZP úgy elverte a 8 éves regnálásra készülő Fideszt, mint a kétfenekű dobot, a szocialisták koalíciót ajánlottak a szabaddemokratáknak, 2006. június 9-én pedig megalakult a második Gyurcsány-kormány.

Rogán Antal számára a 2006-os év igazi katasztrófa volt, nemcsak a Magyar Vizslával került vállalhatatlan helyzetbe, hanem az úgynevezett, mára kissé feledett adatlopási botránnyal is. E-mailben kapta meg a Fidesz azt a titkos kódot, mellyel behatoltak a szocialisták kampányanyagát is tartalmazó szerverbe - tudatta a Fidesz 2006 februárjában, amikor is nem győzték sulykolni: lezártnak tekintik a szerverbotrányt. Jó okuk volt erre: az ügy középpontjában egy szinte kémfilmbe illő esemény áll: az akkor még ellenzéki Fidesz szerveréről hatoltak be az MSZP kampányanyagait tervező ügynökség szerverére. Rogán - ha valóban e-mailben kapta meg a kódot - bűnpártolást követett el, ráadásul

akkoriban ő volt az Országgyűlés informatikai bizottságának elnöke, így arra nehezen hívatkozhatott volna, hogy nem ismeri a jogszabályt.

A Magyar Narancs 2006-os cikke szerint Rogánt csak azért nem váltották le a két rendkívül kellemetlen, a Fideszt lejárató eset után, mert az hetekre témát adott volna a közvéleménynek. A Rogán iránti politikai bizalom azonban saját pártján belül is meggyengült, szerencséjére jó taktikai érzékkel választott menekülőútvonalat az országos politikából.
Fotó: egyenlito.blog.hu
Fotó: egyenlito.blog.hu
2006-2014: Homályos belvárosi ingatlanügyek

Az ellenzék által “belvárosi ingatlanpanamának" elnevezett botrány legfrissebb fejleménye, hogy az ügyészség október 30-áig nyomozhat a Habony Árpád közszereplő nagynénjének eladott ingatlan ügyében. A 444.hu cikke bemutatja, hogyan jutott a bérlőknek járó komoly kedvezményhez Pápa Marianne cége, a Classic Immo Kft., amely így egy 212 négyzetméteres félemeleti ingatlanhoz 52 millió forintért jutott. A kedvezmény mértékét jól mutatja, hogy a Classic Immo a 2011 decemberében megvásárolt ingatlant 2012 július végén 50 milliós haszonnal, 102 millió forintért értékesítette. Az ügy tavaly decemberben derült ki, pikantériája, hogy Pápa Marianne az alvilág fejének tartott Portik Tamás állítólagos élettársa.

Mindezt a Rogán Antal irányította V. kerületben, ahol a bérlőknek járó 30 százalékos kedvezményt akár néhány hónappal a bérleti szerződés megkötése után érvényesítették egyes szerencsés vállalkozók.

Csak a szemezgetés szintjén néhány eset:

A CBA-ra is a gyanú árnyéka vetült idén januárban: az V. kerület önkormányzata 51 és fél millió forintért adta el azt az ingatlant, amely később - átalakítás és egy üzlet bevezetése után - már 430 millióért került ki a piacra. A Belváros képviselő-testülete 2011. december 8-án döntött úgy, hogy az ingatlant kijelölik elidegenítésre: az elővásárlásra jogosult a Lázár és Fia Kft. (azóta CBA L. és F. Kft.) A történet nagyon izgalmas, kattintson.
Tavaly decemberben az RTL Klub Híradója számolt be róla, hogy Habony Árpád, a miniszterelnök eddig fel nem vállalt tanácsadójának unokatestvérei is részvényesek abban a cégben, amelynek leányvállalatához legalább két V. kerületi ingatlan került kedvezményes áron Rogán Antal polgármestersége idején.
Egy picit más módszernek hála Giró-Szász András éppen ma lemondott államtitkár is százmilliókat nyerhetett, mikor a Belvárosi Önkormányzat az értékesítés előtt - az ingatlanválságra hivatkozva - 25 százalékkal csökkentette bizonyos nagyértékű ingatlanok eladási árát.

2012: Rikkancs szobor - Emlékmű a Blikknek?

A bulvármédiának sokat köszönhet Rogán Antal (lásd keretes írásunkat), de az még a leghiggadtabb szemlélőket is meglepte, amikor az V. kerületi Hild téren felállított Rikkancs szobor kezében található újság címlapjára a “Blikk" felirat került. Szőke Lajos szobrászművész saját bevallása szerint a korhű Az Est fejécét akarta megformálni, Rogán Antal később azt állította: ő csak elbeszélgetett az alkotóval, nyomást nem gyakorolt rá.
Rogánnak nem derogál a bulvár

Rogán Antal a 2006-os választási vereség után kormányozta magát a Belváros polgármesteri bársonyszékébe - és a bulvármédia fókuszába. Házasságkötéséről beszámolt a kerületi lap, ahogyan arról is, hogy neje, Rogán-Gaál Cecília megtalálta saját stílusát. A kis család - Krumpli kutyussal - a TV2 Jóban-Rosszban című sorozatában is elvállalt egy cameót. Szintén a TV2-n futó Mr. és Mrs. című műsorból tudhattuk meg, hogy Cecília asszony nem székel, ha férje a közelben van.

Facebook-oldalán a legkínosabb kliséktől sem ódzkodik: március 15-ét félregombolt huszárjelmezben, az iskolakezdést kisfia, Dániel iskolapadja mellett köszöntötte. Általánosságban elmondható, hogy nem igazán félti gyermekeit a nyilvánosságtól, családját szívesen teszi a kirakatba néhány lájkért. Ezzel persze nincs egyedül a politikusok között.
2013: Ami Habonynak a Gucci, az Rogánnak a Louis Vuitton

A politikusok luxuskiadásairól szívesen cikkezik a sajtó, a Fidesz kormányhoz köthető egyik első ilyen emblematikus ügy Rogán Antal Louis Vuitton hátizsákja volt. A politikus a hátzsákot feleségének vette Dániel fiuk születése után pelenkatartónak, mert jól rá lehet akasztani a babakocsira, az árára azonban nem emlékezett. Elmondása szerint mikor felesége meglátta a luxusholmit, közölte: ilyen célra vannak megfelelőbb alkalmatosságok is, úgy hívják, hogy pelenkatartó táska. Így került a Louis Vuitton Bosphore Backpack Rogán Antalhoz, aki így 240 ezer forintot csapott a hátára a városházára menet.

A botrány kipattanása után elárverezte a nagyértékű kiegészítőt. Szintén ekkoriban szúrták ki milliós Hublot óráját és Audi Q5-ös luxusautóját, táskájával szemben ezeket nem ajánlotta fel jótékony célra.
2014: Kikalapált vagyonnyilatkozat, gumifalú luxuslakás

Rogán Antal a 2014-es választások előtt többször is korrigálta vagyonnyilatkozatát, ugyanis néhány négyzetméter kiesett az emlékezetéből, ahogyan egy fél lakás is. Ez év áprilisában Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke és Kerék-Bárczy Szabolcs egyéni országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet arra, hogy Rogán vagyonnyilatkozata alapján nem reális a felhalmozott ingatlanvagyon: a Pasa Parkban nem csak megvenni költséges egy lakást, hanem fenntartani is. A két politikus arra kereste a választ, hogy hogyan lehetséges, hogy Rogán bevallott jövedelménél százezrekkel többet költhet havonta. Kiszámolták: Rogán havi 1,2 millió forintot kasszíroz havonta, ehhez azonban óriási költségek társulnak:

gyerekeik magánóvodába járnak: 150 ezer ft/hó
Pasa Parkban lévő luxuslakásaik közös költsége: 300 ezer ft/hó
luxuslakásaik rezsije: 150 ezer ft/hó
60 milliós jelzálogkölcsönük törlesztőrészlete: kb. 500 ezer ft/hó
Audi személygépkocsi lízingdíja: 200 ezer ft/hó

És ebben 1 kiló kenyér, egyetlen Zegna-öltöny, nyaralás, egy falat kutyaeledel nincsen benne. Rogán a választások előtt közölte: vagyonosodási vizsgálatot indíttat maga ellen. Az átvilágítás meg is történt, Rogán a közvélemény tudtára hozta, hogy már nyugodtan alszik, mivel kezében van az ártatlanságát igazoló papír. A fontos dokumentumot a sajtó képviselői sajnos nem láthatták, mivel azt a NAV adótitoknak nyilvánította.
2014: Sonka, Erzsébet-utalvány a kerületi nyugdíjasoknak - SZÍVJÓSÁGBÓL

Ki merne szót emelni az ellen, ha egy politikus támogatja a nyugdíjasokat? Senki. 2014 októberében fejenként tízezer forintos Erzsébet-utalványokat kaptak a fűtési támogatásban részesülő V. kerületi, hatvan év felettiek az Idősek Világnapján. Mint emlékezetes, akkor voltak az önkormányzati választások. A tavaszi országgyűlési választások előtt pedig kétkilós sonkával köszöntötte az V. kerület önkormányzata az időseket, a kedves meglepetést a CBA-üzletekben lehetett átvenni.
2015: A Pasa Park összeköt!

Augusztus elején számoltunk be róla, hogy a Csetényi László vezette HG360 reklámügynökség lehet az egyik befútó azon a 25 milliárd forintos állami kommunikációs gigatenderen, amelyre még áprilisban írta ki a közbeszerzést a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. Csetényi László osztozik a luxusban Rogánnal, ő is a Pasa Lakóparkban hajtja álomra a fejét. Csetényi nevével korábban a trafikmutyi kapcsán is találkozhattunk, a Város Szíve Blog 2013 júniusában írta meg, hogy Rogán társasházi szomszédja testvérével közösen 9 trafik koncessziós jogát nyerte el a főváros frakventált, turisták által látogatott részén, hol máshol. Az Átlátszó Blog szintén ekkor számolt be róla, hogy milyen szépen szerepeltek Csetényi érdekeltségei a közbeszerzéseken.

http://24.hu/kozelet/2015/10/01/rogan-ennyi-hiba-utan-nadragon-folt-sem-lehetne-n emhogy-miniszter/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármestersége, reklámköltségeit, ingatlanválságra, közbeszerzéseken, luxuskiadásairól, érvényesítették, személygépkocsi, kampányanyagait, kormánypártokat, találkozhattunk, alkalmatosságok, reklámügynökség, szerverbotrányt, kontraproduktív, pelenkatartónak, költségvetéssel, nyilvánosságtól, általánosságban, huszárjelmezben, minisztériumot, hívatkozhatott, miniszterelnök, szobrászművész, hamisítványnak, középpontjában, nyugdíjasoknak, korrektúrázott, ingatlanvagyon, rendszerváltás, bársonyszékébe, vállalhatatlan, négyzetméteres, kampányanyagát, elbeszélgetett, közvéleménynek, bulvármédiának, állítás csak, saját minisztérium, meghökkentő húzással, idegen anyag, kormányzati munka, bulvár rovatba, komplett minisztériumot, reális terjedelmi, első generációs, bulvárban villogtatta, feladó Rogán, titkárság faxáról, elfaxolt dokumentumon, külső látogató, eredetileg Rogán, központi faxhoz, Rogán Antal, Lázár János Miniszterelnökségének, Orbán Viktor, Nemzeti Kommunikációs Hivatal, Kossuth Rádió, Rogán Antalnak, Magyar Vizsla, Újhelyi István, Révész Máriusz, Magyar Vizslának, Fidesz Központi Hivatalának, Magyar Vizslával, Magyar Narancs, Habony Árpád, Pápa Marianne, Classic Immo Kft, Classic Immo, Portik Tamás, Klub Híradója, Giró-Szász András, Belvárosi Önkormányzat, Szőke Lajos, Rogán-Gaál Cecília, Louis Vuitton, Rogán Antal Louis Vuitton, Louis Vuitton Bosphore Backpack Rogán Antalhoz, Juhász Péter, Kerék-Bárczy Szabolcs, Pasa Parkban, Idősek Világnapján, Pasa Park, Csetényi László, Pasa Lakóparkban, Város Szíve Blog, Átlátszó Blog,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.31. 23:44 A Trump-kormányzat jelentősen enyhítette a gépkocsik károsanyag-kibocsátásá...
03.31. 23:34 Koronavírus - Schanda: a kormány mindent megtesz a magyar emberekért
03.31. 22:23 Koronavírus - Franciaországban csaknem ötszázzal nőtt a halottak száma az e...
03.31. 21:23 Koronavírus - Kreml: orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép indul a...
03.31. 21:04 Koronavírus - Továbbra is várják a véradókat
03.31. 21:04 New York állam kormányzója nem pályázik a demokraták elnökjelöltségére
03.31. 21:03 Koronavírus - A Kisvárda felbontotta két román labdarúgója szerződését
03.31. 20:33 Koronavírus - Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki gy...
03.31. 20:33 Koronavírus - A tőzsdei társaságok sorra mondják le közgyűlésüket
03.31. 20:13 Koronavírus - A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalo...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam bar...  20 éve volt a magyar premierje  Szerénke levele Csaba testvérn...  Imádság  Facebookon kaptam  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Amikor gyenge vagy  Rózsa csokor  Tulipán csokor vázában  Kerekes Károly: A kereszt  Esti kép  Esti kép  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Betty Boop  Szerettem a szívhez nyúlni  kedd esti szentmise Déva 03.3...  Kellemes kávézást!  5 perc a munka, 30 perc sütés!  Levendula csokor  Mi történne,  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Székely János: Gyöngyöspatai i...  Nyuszi sapkában  Esti kép  A hit kapuja: Az élet létrejöt...  Szíved a lélek természetes ott...  Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM  Kedves Koronavírus! Nem vagy v...  Rózsa csokor  Sárga rózsák  Ima az egyedülállókért, magán...  Jó reggelt  Változik az élet.......  Néha állj meg egy percre!  Naplemente  Tavaszi kép  Posertube  Facebookon kaptam  Ne félj, csak higgy Jézus  Edgar Allan Poe versei  Avilai Szent Teréz minden erej...  Mai harmónia kártyám  Esti kép  Kellemes délutánt kívánok  Hétfő esti szentmise Déváról ...  Rózsa csokor  A Tottenham védője tabletekkel...  A hit kapuja: Az élet létrejöt...  Facebookon kaptam  Lusta lángos  Gerbera koszorú  Orchidea  Gerbera koszorú  Néha állj meg egy percre!  Jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heti beszámoló és értékelés 20...  A Tottenham védője tabletekkel...  Szerénke levele Csaba testvérn...  Szavak nélkül is értjük  Facebookon kaptam  Betty Boop  Virslis kifli kelt tésztából  Virágzó fa  A férfi legyen a család papja:...  Harmónia......  Szép estét kedves látogatóimna...  Új parancsolatot adok nektek ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hit kapuja: Az iszlám és a b...  Csókay András a rendkívüli páp...  Szerettem a szívhez nyúlni  Rózsa csokor  Szép napot kívánok!  Kellemes kávézást!  A hit kapuja: Az élet létrejöt...  Rejtő Jenő : Anyám  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Tulipánok  Búcsút int ma ismét egy hónap ...  A hit kapuja: Az élet létrejöt...  Clematis terniflora  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Bezártságodban üljön melléd az...  Szavak nélkül is értjük  Hidd el minden szép a maga mód...  Békebeli ropogós kifli  Hagyd, hogy az este...  Esti kép  Harmónia......  A Szentírás üzenete - 2020. má...  Hétfő esti szentmise Déváról ...  Facebookon kaptam  Pablényné Piroska: Virtuális ...  Levendula csokor 
Bejegyzés Címkék
állítás csak, saját minisztérium, meghökkentő húzással, idegen anyag, kormányzati munka, bulvár rovatba, komplett minisztériumot, reális terjedelmi, első generációs, bulvárban villogtatta, feladó Rogán, titkárság faxáról, elfaxolt dokumentumon, külső látogató, eredetileg Rogán, központi faxhoz, korrektúrázott oldalát, akkori kormánypártokat, rendszerváltás után, kezébe adja, teljesen kontraproduktív, negatív üzenek, kemény ököl-politika, kétfenekű dobot, szocialisták koalíciót, második Gyurcsány-kormány, titkos kódot, szocialisták kampányanyagát, szinte kémfilmbe, kódot &#8211, hetekre témát, országos politikából, ellenzék által, ügyészség október, bérlőknek járó, kedvezmény mértékét, 2011 decemberében, alvilág fejének, bérleti szerződés, szemezgetés szintjén, gyanú árnyéka, üzlet bevezetése, ingatlant kijelölik, elővásárlásra jogosult, történet nagyon, miniszterelnök eddig, értékesítés előtt, ingatlanválságra hivatkozva, bulvármédiának sokat, leghiggadtabb szemlélőket, 2006-os választási, bulvármédia fókuszába, legkínosabb kliséktől, iskolakezdést kisfia, kirakatba néhány, politikusok között, politikusok luxuskiadásairól, árára azonban, városházára menet, botrány kipattanása, nagyértékű kiegészítőt, 2014-es választások, figyelmet arra, felhalmozott ingatlanvagyon, falat kutyaeledel, választások előtt, közvélemény tudtára, ártatlanságát igazoló, fontos dokumentumot, sajtó képviselői, kerületi nyugdíjasoknak, politikus támogatja, fűtési támogatásban, önkormányzati választások, tavaszi országgyűlési, kedves meglepetést, egyik befútó, luxusban Rogánnal, trafikmutyi kapcsán, főváros frakventált, polgármestersége, reklámköltségeit, ingatlanválságra, közbeszerzéseken, luxuskiadásairól, érvényesítették, személygépkocsi, kampányanyagait, kormánypártokat, találkozhattunk, alkalmatosságok, reklámügynökség, szerverbotrányt, kontraproduktív, pelenkatartónak, költségvetéssel, nyilvánosságtól, általánosságban, huszárjelmezben, minisztériumot, hívatkozhatott, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5076
  • e Hónap: 0
  • e Év: 231018
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.