Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dőlnek a tabuk – visít a nyugat
  2015-10-04 15:37:59, vasárnap
 
  Dőlnek a tabuk - visít a nyugat

By NemzetiArcvonal.net • október 3, 2015



Közös jegyzékben reklamál a NATO több országa (Nagy Britannia, USA, Franciaország, Németország, Törökország) a szíriai orosz beavatkozás miatt. Mintha bármiféle alapja lenne egy tömeggyilkos szervezetnek arra, hogy emberi jogokra vagy civilekre hivatkozva reklamálhasson. Ugyan miért lenne? Állítólag civil áldozatai vannak az orosz légicsapásoknak. Nos, akkor nézzük kinek milyen jogalapja is van reklamálni.

Amerika. A koreai háborúnak a legfinomabb számítások szerint egy millió áldozata volt. Nagy része civil. A vietnami háborúban jóval több, mint másfél millióan haltak meg. Ezek a régi háborúk. Mindkettő évekig eltartó nagy háború volt, mindegyiket elvesztette az USA, és mindkettőt az USA provokálta. Az afganisztáni háborúban szintén százezrek haltak meg, Irakban egy millió a halálos áldozatok száma. Az USA provokálta az ukrajnai vérengzéseket, és a mai napig finanszírozza a Poroshenko-féle terrorista kormányt. Az Amerikai Egyesült Államok finanszírozta és képezte ki, készítette fel az úgynevezett Arab Tavasz elnevezésű, jól működő államok megdöntésére irányuló terrorista háborút. Ezeknek a háborúknak összességében közel milliós az áldozatainak száma, és sok millió a hajléktalan és elüldözött.

Nagy Britannia. Valamennyi USA által generált gyarmatosító háborúban tevékenyen asszisztált. Civileket bombáztak Irakban, Afganisztánban, Líbiában. Az USA és angol légierő által lebombázott civilek száma a fél milliót meghaladja.

Németország. Anyagi forrásokkal támogatta valamennyi arab világbeli felforgató háborút. A mai napig fegyverekkel látják el a szír állam ellen harcoló terroristákat. Tevékenyen rész vettek az iraki civilek lemészárolásában. A német hadsereg részvételéről csak egyetlen vélemény járta be a világot a katonai berkeken belül, a leggyávább katona a német.

alnusraA képen pózoló Al-Nuszra Front tagok a Nyugat által finanszírozott terroristák mintapéldányai

Franciaország. A francia kormány a legaktívabb támogatója volt a Kadhafi elleni terrorista háborúnak. Egyes információk szerint Kadhafit magát egy francia különleges egység kapta el, és ölte meg. Nem véletlen, nem jött volna jós a zsidó Sarkozynek, ha kiderült, Kadhafi finanszírozta az egész választási kampányát. Ezek után a franciák kezdték a mali katonai beavatkozást is, miután veszélybe került egy Maliban működő urán kitermelőhely. Képesek voltak emiatt egy országot háborúba dönteni. Ezzel pedig egész Nyugat-Afrikát destabilizálták. Francia befektetők okozták a szomáliai kalózháborút is, miután egyszerűen felvásárolták a halászati jogokat, és elkergették a szomáliai halászokat a saját vizeikről. Másrészről a francia cégek felvásárolták a szomáliai olaj lelőhelyeket, és a bevételekből teljesen kiszorították magukat a szomáliaiakat.

Törökország. 1930 óta tudatosan nyomja el a kurdokat. Amikor a kurdok megelégelték az elnyomást, és 1978-ban kurd pártot hoztak létre, a kormány karhatalommal lépett fel a politikai szereplőik ellen. Ennek következtében fegyveres konfliktus alakult ki a törökök és a kurdok között, aminek hatására a törökök több tízezer civilt mészároltak le, és 3000 falut leromboltak, százezereket tettek hajléktalanná. A török bombázók évtizedeken keresztül bombázták a civileket. Ezek után indult meg a kurdok Németországba áramlása. A török-örmény konfliktusban Törökország örmények százezreit mészárolta le brutális módokon. Gyerekeket, nőket, öregeket is. Törökország tehát mélységesen hallgasson bármiféle civil áldozatokat még csak megemlíteni is.

Ez a felsorolás nagyon rövid, és a teljesség igénye nélkül készült. Mindössze szemlélteti azt, hogy kik visítanak a NATO nevében. A visításnak természetesen más okai vannak. Nagyok komoly tabuk dőltek le az elmúlt egy hét folyamán. A nyugati sajtó már nyíltan beszél róla, hogy a Szíriában (és máshol) harcoló terrorista sejteket az USA és a nyugati politikai vezetés hozta létre, fegyverezte fel, képezte ki. Mi több, az ISIS-szel kapcsolatban is egyre többször hangzik el az USA érintettsége, mint létrehozó. Természetesen arra hivatkozva, hogy azt az Al-Kaida ellen hozta létre az USA, de tudjuk, ez hazugság, ugyanis az ISIS soha nem támadott Al-Kaida célpontokat, csak olyan személyeket és országokat, amelyeket az USA érdekében állt támadni. A nyugat tehát elismeri, hogy mindaz a káosz, elüldözött milliók és halottak az USA és a NATO műve.

Feltehető a kérdés, akkor miért vonyít annyira a NATO az emberi jogokra, civilekre hivatkozva? Netán csak nem pajzsként használják politikai célokra a civileket? Dehogynem. A civilekre hivatkoznak, mert féltik a befektetett milliárdokat. Félnek, hogy az orosz légierő először Szíriában, majd Irakban olyan szinten bombázza szét a nyugat által finanszírozott terroristákat, hogy azok utánpótlása, ellátása, felfegyverzése lehetetlenné válik, és utána már nyugati segítség ide vagy oda, összeomlik a logisztikai rendszere. Ezután már csak hónapok kérdése, hogy a frontvonalakban szétverjék az ISIS és más egységek maradékait. Akkor azonban a nyugat elvesztheti szinte az egész közel-keleti befolyását. Nagy tehát a tétje az orosz beavatkozás sikerének. A nyugati sajtó beszámolója szerint elsöprő és brutális vehemenciával kezdődött az orosz beavatkozás. Pedig mindösszesen ötven repülőgépet vetettek be. Ettől függetlenül, ha jó a felderítés, a legfontosabb célpontokat hamar ki tudják iktatni, az ISIS napjai meg vannak számlálva. Egyes hírek szerint az ISIS vezetője tárgyalni szeretne Putyinnal. Nem mintha Putyin nagyon tárgyalna emberevő kannibál terroristákkal. Most fog visszaütni mindaz az embertelenség, terror és gyűlölet, amit a Nyugat generált, és remélhetően magát a Nyugatot is magával sodorja.

Vári Roland — NemzetiArcvonal.net


http://nemzetiarcvonal.net/2015/10/03/dolnek-a-tabuk-visit-a-nyugat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lemészárolásában, nemzetiarcvonal, destabilizálták, frontvonalakban, légicsapásoknak, finanszírozott, afganisztánban, felfegyverzése, terroristákkal, mintapéldányai, reklamálhasson, embertelenség, kiszorították, karhatalommal, konfliktusban, következtében, természetesen, szomáliaiakat, finanszírozza, finanszírozta, vehemenciával, franciaország, részvételéről, terroristákat, felvásárolták, összességében, kitermelőhely, vérengzéseket, hajléktalanná, németországba, kapcsolatban, afganisztáni, bevételekből, megdöntésére, kalózháborút, beavatkozást, tabuk –, szíriai orosz, tömeggyilkos szervezetnek, orosz légicsapásoknak, koreai háborúnak, legfinomabb számítások, millió áldozata, vietnami háborúban, régi háborúk, afganisztáni háborúban, halálos áldozatok, ukrajnai vérengzéseket, úgynevezett Arab, háborúknak összességében, áldozatainak száma, szír állam, Nagy Britannia, Amerikai Egyesült Államok, Arab Tavasz, Valamennyi USA, Al-Nuszra Front, Vári Roland,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Baranyi Ferenc - N i n c s  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  József Attila - Kopogtatás nél...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  James Allen  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Bársony székben  Somlyó Zoltán - Orgonával  Nem kell hozzá fürdőruhás  Otthon  Nem kell hozzá fürdőruhás  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Bornyi Veronika haiku verse  Vannak emberek  Alvó kislány  Robert Merle tollából  Alvó cica  Pitypang szökőkút  képre írva  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Jázmin  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Reményik Sándor: Pierrot &...  Mindig lesz olyan  Nagy és kis csodák  Tanácsok egy pszichológustól  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Tanácsok egy pszichológustól  Egy tavasz  Robert Merle tollából  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép estét kedves látogatóimna...  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Márai Sándor tollából  képre írva  Nagy és kis csodák  Paul David Tripp Április 14  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
tabuk &#8211, szíriai orosz, tömeggyilkos szervezetnek, orosz légicsapásoknak, koreai háborúnak, legfinomabb számítások, millió áldozata, vietnami háborúban, régi háborúk, afganisztáni háborúban, halálos áldozatok, ukrajnai vérengzéseket, úgynevezett Arab, háborúknak összességében, áldozatainak száma, szír állam, iraki civilek, német hadsereg, katonai berkeken, leggyávább katona, francia kormány, legaktívabb támogatója, francia különleges, zsidó Sarkozynek, egész választási, franciák kezdték, mali katonai, országot háborúba, szomáliai kalózháborút, halászati jogokat, szomáliai halászokat, saját vizeikről, francia cégek, szomáliai olaj, bevételekből teljesen, kurdok megelégelték, kormány karhatalommal, politikai szereplőik, kurdok között, törökök több, török bombázók, kurdok Németországba, török-örmény konfliktusban, felsorolás nagyon, teljesség igénye, visításnak természetesen, nyugati sajtó, nyugati politikai, nyugat tehát, emberi jogokra, civilekre hivatkoznak, befektetett milliárdokat, orosz légierő, nyugat által, logisztikai rendszere, frontvonalakban szétverjék, nyugat elvesztheti, egész közel-keleti, orosz beavatkozás, legfontosabb célpontokat, lemészárolásában, nemzetiarcvonal, destabilizálták, frontvonalakban, légicsapásoknak, finanszírozott, afganisztánban, felfegyverzése, terroristákkal, mintapéldányai, reklamálhasson, embertelenség, kiszorították, karhatalommal, konfliktusban, következtében, természetesen, szomáliaiakat, finanszírozza, finanszírozta, vehemenciával, franciaország, részvételéről, terroristákat, felvásárolták, összességében, kitermelőhely, vérengzéseket, hajléktalanná, németországba, kapcsolatban, afganisztáni, bevételekből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.