Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tájékoztató az állami földek ügyében
  2015-10-10 20:40:57, szombat
 
  Tájékoztató az állami földek ügyében

OTT VOLTAM...

Ma ott voltam a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának megismételt ellenőrző albizottsági ülésén, melyen ezúttal MINDENKI ott volt, akinek ott kellett lennie, sőt még többen is... Az előző alkalommal sem a kormány tagjai, sem a kormánypárti képviselők nem jöttek el, így nem lehetett megtartani az ülést. Ezzel az alkotmányos rend megbomlott, mert a kormány és a Parlament tagjai elszabotálták az Országgyűlés hivatalos intézményének működését. Tudni kell, hogy az állami földek eladásáról a kormány sem a parlament plenáris ülésén, sem a mezőgazdasági bizottság előtt nem volt hajlandó beszámolni.

"Most írtam alá. Olvassák el!" Ennyi volt Orbán Viktor miniszterelnök válasza a Jobbikos Magyar Zoltán állami földek eladásáról az első parlamenti ülésnapon feltett kérdésére.

A Mezőgazdasági Bizottság MSZP-s vezetés alatt álló ellenőrző albizottságának összehívása volt az egyetlen parlamenti lehetőség, hogy a témáról egyáltalán beszélhessenek.

Ma valószínűleg Lázár János jóvoltából helyreállt az alkotmányos rend - mert bocsánatot kért a bizottságtól, és láthatóan intézkedett, hogy a kormány képviselői jelenjenek meg - illetve odahatott, hogy a kormánypárti képviselők is szíveskedjenek odafáradni.

De az alkotmányos rend csak formálisan állt helyre, mert az ellenőrző albizottság nem teljesíthette küldetését, ugyanis a nagy számban jelenlévő kormány tagoktól egyetlen érdemi válasz sem hangzott el még arra az egyszerű kérdésre sem, hogy "Miért kell eladni az állami földeket?". Fazekas Sándor, Lázár János és a többiek megrekedtek az unalomig ismételgetett lózungoknál, amit időnként a "Ti is loptatok...!" - érvrendszer színesített, majd csattanóként robbant be Lázár János azon érve, hogy azért nem érdemes az államnak gazdálkodni, vagyis állami gazdaságokat működtetni, mert azokat hol az MSZP-s, hol a Fideszes menedzsment lopná szét...

Fazekas Sándor a bizottság előtt is megerősítette, hogy Mészáros Lőrinc földműves...

Megtapasztaltam tehát azt, amiről Sallai Róbert Benedek LMP-s országgyűlési képviselő a tüntetésen beszélt - hogy az ellenzék munkája a parlamentben értelmetlen, mert a kormánypárti képviselők semmibe veszik, ellehetetlenítik őket. Így tehát a Parlamentet egy költséges és értelmetlen cirkusszá alacsonyította a Fidesz-KDNP kormánypárti többség.

Ezt támasztja alá az a döbbenetes tény is, hogy ez az MSZP-s vezetésű ellenőrző albizottság - mely a kormány ellenőrzésére hivatott - még egyetlen ülést sem tudott megtartani, mert a kormánypárti képviselők rendre nem jelentek meg - vagyis elszabotálták. Szinte hihetetlen, hogy Font Sándor, a mezőgazdasági bizottság elnöke elismerte, hogy elszabotálták az albizottság üléseit - és azzal indokolta, hogy az ellenzék ezt az albizottságot arra akarta használni, hogy ellenzéki kérdéseket tegyenek fel, számukra fontos témákat vitassanak meg. NEHÉZ ELHINNI, hogy ilyen lehetséges... de tanúja voltam, így el kell hinnem, hogy egy parlamenti bizottság elnöke nyíltan kifejti, hogy elszabotálták az albizottság működését, hogy nehogy az ellenzék ki tudja fejteni a véleményét... Font Sándor tehát megkérdőjelezi az ellenzék jogait a parlamenti munkában való részvételre. BOTRÁNY! Font Sándornak most azonnal le kellene mondania!

Külön tanulmány volt a kormánypárti képviselők unott, kifejezéstelen arca. Láthatóan nem érdekelte őket az egész. Nekik lényegében semmilyen szerepük nincs az ügyben. Gombnyomogató automaták. Gondolkozniuk szigorúan tilos, ezért le is szoktak róla, mert abból csak baj lehet. Ha Font Sanyi azt mondja nekik, hogy ne jöjjenek el az ülésre, hát nem jönnek. Ha meg azt mondja, hogy jöjjenek el, akkor eljönnek - de gondosan úgy tesznek, mintha nekik ehhez az egészhez nem lenne közük. Miért is foglalkoztatna egy mezőgazdasági bizottsági tagot az állami földek eladása?

MÉLYEN MEGRENDÍTETT valamikori magoszos harcostársaim és barátaim árulása is. Jakab István, Obreczán Ferenc, Kiss Miklós... ma már mintha egy másik bolygón élnének - a hatalom megrészegítette, elvakította őket. Megfeledkeztek arról, hogy honnan jöttek, kiknek köszönhetik, hogy oda kerültek, és kiket kellene képviselniük.

Sem ők, sem a kormány tagjai nem hajlandóak szembenézni a társadalom tiltakozásával. A miniszterelnöknek és a kormány tagjainak megküldött több, mint 1200 állampolgári nyilatkozat arról, hogy tulajdonosként nem járulunk hozzá az eladáshoz - számukra nem létezik. A teljes ellenzék összefogásával megrendezett tiltakozás - nincs. Úgy tesznek, mintha nem lennénk... a tízmillió magyar, aki élni szeretne ebben az országban - zavaró tényező. Ők a mutyisok országát építik, amiben nekünk állampolgároknak nincs helyünk.

MEGRENDÍTŐ, SOKKOLÓ ÉLMÉNY VOLT szembesülni azzal, hogy nekünk magyar állampolgároknak nincs parlamentünk és nincs kormányunk. Nem számít, hogy mit akarunk, nem számít, hogy mi lesz velünk, nem számít, hogy mi lesz az országgal - semmi sem számít csak a mutyi.

Mezőfalva, 2015. október 6.
Ács Sándorné agrármérnök
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgároknak, ellehetetlenítik, megtapasztaltam, albizottságának, megrészegítette, összefogásával, megfeledkeztek, alacsonyította, megkérdőjelezi, kifejezéstelen, tulajdonosként, miniszterelnök, beszélhessenek, foglalkoztatna, szíveskedjenek, tiltakozásával, harcostársaim, ellenőrzésére, elszabotálták, mezőgazdasági, ismételgetett, intézményének, gombnyomogató, országgyűlési, gondolkozniuk, megerősítette, albizottságot, teljesíthette, bizottságának, megrendített, kormánypárti, országgyűlés, csattanóként, albizottsági, képviselniük, valószínűleg, állami földek, előző alkalommal, kormány tagjai, kormánypárti képviselők, alkotmányos rend, parlament plenáris, mezőgazdasági bizottság, első parlamenti, egyetlen parlamenti, témáról egyáltalán, kormány képviselői, ellenőrző albizottság, nagy számban, egyszerű kérdésre, állami földeket, többiek megrekedtek, Parlament Mezőgazdasági Bizottságának, Orbán Viktor, Jobbikos Magyar Zoltán, Mezőgazdasági Bizottság MSZP-s, Lázár János, Fazekas Sándor, Mészáros Lőrinc, Sallai Róbert Benedek LMP-s, Font Sándor, NEHÉZ ELHINNI, Font Sándornak, Font Sanyi, MÉLYEN MEGRENDÍTETT, Jakab István, Obreczán Ferenc, Kiss Miklós, SOKKOLÓ ÉLMÉNY VOLT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit ünnepelnek a görögök márci...  Nevelőszülőkhöz adták,  Nagy és kis csodák  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nevelőszülőkhöz adták,  Anyámról való emlékek  Walter Chrysler mondta  Sorsunk miatt...  Kertem  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Paul David Tripp Április 14  IGEN így  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Az ember emlékekből áll  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Emlékezz  Sík Sándor - Ha jő a perc  jó reggelt  Egy gondolat  ajándék, mellyel meglepem  Az ember emlékekből áll  Baranyi Ferenc - N i n c s  Az ember emlékekből áll  Ott van  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  képre írva  Bársony székben  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Anyámról való emlékek  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  A hagyma antibakteriális hatás...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Minden tavaszból őrizz..  Vidámság  Facebookon kaptam  képre írva  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Vidámság  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Egyszerű  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Robert Merle tollából  Zilahy Lajos mondta  képre írva  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Töröld le  Csend  Facebookon kaptam  Otthon  Andrássy Réka - A bolond Böske  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Jázmin  Bornyi Veronika haiku verse  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Különleges  Báthory Attila: Sorsom ösvénye... 
Bejegyzés Címkék
állami földek, előző alkalommal, kormány tagjai, kormánypárti képviselők, alkotmányos rend, parlament plenáris, mezőgazdasági bizottság, első parlamenti, egyetlen parlamenti, témáról egyáltalán, kormány képviselői, ellenőrző albizottság, nagy számban, egyszerű kérdésre, állami földeket, többiek megrekedtek, unalomig ismételgetett, államnak gazdálkodni, bizottság előtt, tüntetésen beszélt, ellenzék munkája, parlamentben értelmetlen, kormány ellenőrzésére, albizottság üléseit, albizottságot arra, parlamenti bizottság, albizottság működését, ellenzék jogait, parlamenti munkában, mezőgazdasági bizottsági, másik bolygón, hatalom megrészegítette, társadalom tiltakozásával, kormány tagjainak, teljes ellenzék, tízmillió magyar, mutyisok országát, állampolgároknak, ellehetetlenítik, megtapasztaltam, albizottságának, megrészegítette, összefogásával, megfeledkeztek, alacsonyította, megkérdőjelezi, kifejezéstelen, tulajdonosként, miniszterelnök, beszélhessenek, foglalkoztatna, szíveskedjenek, tiltakozásával, harcostársaim, ellenőrzésére, elszabotálták, mezőgazdasági, ismételgetett, intézményének, gombnyomogató, országgyűlési, gondolkozniuk, megerősítette, albizottságot, teljesíthette, bizottságának, megrendített, kormánypárti, országgyűlés, csattanóként, albizottsági, képviselniük, valószínűleg, parlamentben, bizottságtól, gazdaságokat, parlamentünk, megrendezett, állampolgári, albizottság, alkotmányos, tájékoztató, elvakította, köszönhetik, intézkedett, értelmetlen, gazdálkodni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 210
  • e Hét: 549
  • e Hónap: 4294
  • e Év: 157790
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.