Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A szelfiző mutter továbbra is bűnösnek érzi magát a 70 éve t
  2015-11-25 16:31:24, szerda
 
  ENNEK NAGYON SOK PÉNZT ÍGÉRTEK ÉS BIZTOS HOGY ZSAROLJÁK IS, MEG ALAPBÓL EGY ROHADT JORDÁN POZITÍV!

********************


A szelfiző mutter továbbra is bűnösnek érzi magát a 70 éve történtekért
2015. november 25. 15:27
Hunhír.info

Angela Merkel ragaszkodik a nyitott határok politikájához, és szembeszállt a németországi és külföldi kritikákkal is, amelyek a párizsi terrortámadások óta tovább erősödtek. A konzervatív párt kancellárjának a saját koalíciója és az EU-tagállamok, köztük Franciaország kritikájával kell szembenéznie. Merkel továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Németország képes befogadni és kezelni egymillió migránst az idei évben, valamint ahhoz, hogy a tagállamoknak el kell fogadniuk a kvótarendszert - írja a Guardian.
Magyar Menedék - Pogány Biblia

A Bundestagban tartott beszédében Merkel elismerte, hogy a biztonsági fenyegetettség szintje magas Németországban, de az embereknek folytatniuk kell a normális életüket. ,,A legerősebb válasz, amit a terroristáknak adhatunk az, ha folytatjuk az életünket, és ugyanazokat az értékeket valljuk: magabiztosságot és szabadságot, előzékenységet és elkötelezettséget. Megmutatjuk a terroristáknak, hogy a mi európai szabad életünk erősebb minden terrornál."

Mielőtt a kancellár találkozott volna a francia elnökkel, Francois Hollande-dal, kijelentette: Németország szolidaritást érez Franciaországgal, ahol a párizsi terrortámadások során legalább 130 embert megöltek az Iszlám Állam merénylői.

A kancellár korábban azt ígérte, hogy 650 katonát küldenek az ENSZ Maliban működő békemissziójába, valamint növelik azoknak a csapatoknak a számát, akik kurd pesmerga harcosokat képeznek ki Irakban.

A vitatott migránspolitikára pedig úgy reagált, hogy Németországnak, Európa gazdasági hatalmának kötelessége megvédenie azokat, akik a Közel-Kelet, Afrika vagy Ázsia háborúi és konfliktusai elől menekülnek. Azt azonban elismerte, hogy azokat a migránsokat, akiknek nincs szükségük védelemre, haza kell küldeni. Ennek Bajorország örült a legjobban - itt lép be ugyanis a legtöbb migráns Németországba.

,,De azzal, hogy elzárkózunk, még nem oldanánk meg a problémát" - ismételte el Merkel, valamint azt is elmondta, hogy a krízist úgy lehetne megoldani, ha békét teremtenének Szíriában, és Törökországot partnerként beemelnék a migránsválság kezelésébe.

Több európai politikus is úgy véli, hogy a migránsválság rávilágított Schengen problémáira - nekik a kancellár azzal vágott vissza, hogy ezeknek az országoknak azzal kéne fejleszteniük Schengent és javítaniuk a helyzetet, hogy elfogadják a kvótákat.

,,A migránsok tagállamok közti elosztását többek között a gazdasági erő határozza meg - ez az állandó elosztási mechanizmus gyorsaságával kiegészülve fogja meghatározni azt, hogy Schengen hosszabb ideig is fennmaradhat-e."

Manuel Valls francia miniszterelnök viszont arról beszélt, hogy Európa több migránst nem tud befogadni és le kell zárni előttük a határokat. Erről itt írtunk.

A tizedik éve kancellár Merkel és pártja népszerűsége és támogatottsága gyengült az elmúlt három hónapban - a migránsáradat és az erre adott válasz miatt. A párizsi terrortámadások után viszont némiképp javult Merkelék megítélése.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=88773
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: franciaországgal, terrortámadások, magabiztosságot, békemissziójába, terroristáknak, németországnak, támogatottsága, kvótarendszert, kancellárjának, előzékenységet, miniszterelnök, fenyegetettség, németországban, fejleszteniük, szolidaritást, migránsválság, politikájához, törökországot, gyorsaságával, migránsáradat, tagállamoknak, németországba, franciaország, kritikájával, szembeszállt, meghatározni, kijelentette, szembenéznie, teremtenének, fennmaradhat, németországi, történtekért, népszerűsége, konfliktusai, rávilágított, bundestagban, szelfiző mutter, nyitott határok, párizsi terrortámadások, konzervatív párt, saját koalíciója, idei évben, kvótarendszert –, biztonsági fenyegetettség, embereknek folytatniuk, normális életüket, legerősebb válasz, terroristáknak adhatunk, értékeket valljuk, kancellár találkozott, francia elnökkel, kancellár korábban, ENNEK NAGYON SOK PÉNZT ÍGÉRTEK ÉS BIZTOS HOGY ZSAROLJÁK IS, ALAPBÓL EGY ROHADT JORDÁN POZITÍV, Angela Merkel, Magyar Menedék, Pogány Biblia, Francois Hollande-dal, Iszlám Állam, ENSZ Maliban, Ennek Bajorország, Manuel Valls,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Nagyon különös  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép álmokat!  Akarat  Nem méltó hozzád  Adakozás  Nagyi telefonál  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép álmokat!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png lepke  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Nem tudhatod  Örülök, hogy látlak!  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nevem  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szívem tiéd  Minden harmadik...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Alázat  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Albert Einstein gondolata  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 19  Akarat  A sors  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Lóhere  Bounty krémes  Tanuld meg ezt a versemet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Esti kép  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Krisztinától  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nagyi telefonál  Egy lelki imádság  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Rátalálsz  Reménység és erő Krisztustól e...  Adakozás  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Mai harmónia kártyám  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy maradéktalanul uralt világ  Sose bánj semmit  A Megváltó szolgálatában  Szívem tiéd  Németh László tollából 
Bejegyzés Címkék
szelfiző mutter, nyitott határok, párizsi terrortámadások, konzervatív párt, saját koalíciója, idei évben, kvótarendszert &#8211, biztonsági fenyegetettség, embereknek folytatniuk, normális életüket, legerősebb válasz, terroristáknak adhatunk, értékeket valljuk, kancellár találkozott, francia elnökkel, kancellár korábban, vitatott migránspolitikára, legjobban &#8211, legtöbb migráns, migránsválság kezelésébe, migránsválság rávilágított, kancellár azzal, országoknak azzal, migránsok tagállamok, állandó elosztási, elmúlt három, erre adott, franciaországgal, terrortámadások, magabiztosságot, békemissziójába, terroristáknak, németországnak, támogatottsága, kvótarendszert, kancellárjának, előzékenységet, miniszterelnök, fenyegetettség, németországban, fejleszteniük, szolidaritást, migránsválság, politikájához, törökországot, gyorsaságával, migránsáradat, tagállamoknak, németországba, franciaország, kritikájával, szembeszállt, meghatározni, kijelentette, szembenéznie, teremtenének, fennmaradhat, németországi, történtekért, népszerűsége, konfliktusai, rávilágított, bundestagban, ragaszkodik, kötelessége, konzervatív, elzárkózunk, németország, mechanizmus, csapatoknak, folytatniuk, bajorország, megmutatjuk, ugyanazokat, kritikákkal, kiegészülve, találkozott, partnerként, országoknak, migránsokat, problémáira, szabadságot, menekülnek, megítélése, harcosokat, embereknek, beszédében, javítaniuk, elfogadják, tagállamok, elosztását, kezelésébe, legerősebb, hatalmának, koalíciója, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1393
  • e Hét: 2880
  • e Hónap: 13991
  • e Év: 167487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.