Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aljas módon csapdába csalták az orosz vadászbombázót a török
  2015-11-29 00:06:36, vasárnap
 
  Aljas módon csapdába csalták az orosz vadászbombázót a törökök

2015. november 27., péntek 19:09 Írta: Orosz Hírek


Aljas módon csapdába csalták az orosz vadászbombázót a törökök

A török F-16-os vadászgép jóval az előtt kilőtte rakétáját az orosz Szu-24-es vadászbombázóra, hogy az megközelítette volna Törökország légterét - mondta az orosz légierő parancsnoka Viktor Bondarjev. Az orosz gép 34 percig volt látható a török radarokon, de egyetlen figyelmeztetést sem kapott. Az orosz légierő parancsnoka szerint egyenesen csapdába csalták a vadászbombázót.

A Szu-24-es elleni támadás szándékos volt és előre eltervezett - ismertette a keddi események részleteit a parancsnok a sajtó munkatársaival.

November 24-én kedden reggel két Szuhoj Szu-24-es harcászati vadászbombázó szállt fel a Latakia közelében található Hmejmim légibázisról, hogy légicsapást mérjen a terroristák állásaira Kepir, Mortlu és Zahia települések közelében, Szíria északi részén. Mindkét harci gépen négy OFAB-250 repeszromboló bomba volt, amelyek hatalmas pusztításra képesek.

Tíz perccel később az orosz bombázók beléptek a török radarok hatósugarába és felvették a pozíciójukat a célterületen, 5800 méteres magasságban. Mindkét repülőgép 34 percig tartózkodott a területen. Ez alatt az idő alatt egyik orosz Szu-24-es vadászbombázó sem kapott figyelmeztetést a törököktől.

Mintegy húsz perccel azután, hogy a célterületre érkeztek, az orosz pilóták megkapták a terrorista csoportok koordinátáit és végrehajtották a légicsapásokat. Közvetlenül ezután támadta meg a diyarbakiri légibázisról felszálló török F-16-os a pilóta Oleg Peskov alezredes és Konsztantyin Murahtyin százados Szu-24-es vadászbombázóját. A pilóta és a navigátor a gép lelövése után katapultált, a pilótát az ejtőernyős ugrás közben lázadók lövései még a levegőben eltalálták, már holtan ért földet. A mentési műveletben lelőtték az orosz légierő egyik Mi-8 helikopterét is, egy orosz katona életét vesztette.

A százados közölte, hogy a kórházból távozva vissza kíván térni a Hmejmim légi támaszpontra. "Türelmetlenül várom, mikor írnak ki a kórházból, hogy azonnal visszatérjek a harcoló alakulathoz. Kötelességem megfizetni a parancsnokért" - mondta a Rosszija 1 orosz televíziónak.

Az orosz vadászbombázó megtámadásához a török F-16-osnak be kellet lépnie Szíria légterébe, ahol becslések szerint 40 másodpercig tartózkodott. Miután 5-7 kilométeres távolságból elindította levegő-levegő rakétáját az F-16-os azonnal a török határ felé fordult és csökkentette magasságát, így kikerült a Hmeimim légibázison működő orosz radarok hatósugarából.

A török vadászgép 2 kilométerre hatolt be a szír légtérbe. A másik Szu-24M legénysége tisztán látta a török F-16-os rakétatámadását és azonnal jelentették az esetet az orosz bázisnak.

Viktor Bondarjev úgy véli, a török gépeknek nem lett volna elég idejük felszállni a bázisról és elérni a helyszínre, ha nem állítottak volna csapdát a Szu-24-esnek. Becslések szerint 46 perc alatt érhetett volna a támadási zónába a két F-16-os a diyarbakiri légibázisról, amely azt bizonyítja, hogy várták az orosz gépeket.

Az Egyesült Államok ismeri az orosz gépek repülési terveit

Az időzítés Vlagyimir Putyin elnöknek is gyanús. Áttételesen az amerikaiakat tette felelőssé, akik pontosan ismerik az orosz gépek repülési terveit és útvonalait.

A török hadsereg nem csak egyszerűen megszegte a nemzetközi törvényeket, de soha nem kért bocsánatot a történtekért és nem ajánlotta fel segítségét a lelőtt orosz gép legénységének keresésére sem.


A török államfő a France 24 francia tévécsatornának adott csütörtöki interjújában elmondta, hogy az orosz gép lelövése...
Szerző: Orosz Hírek, 2015. november 26.

http://oroszhirek.hu/index.php/politika/5313-aljas-modon-csapdaba-csaltak-az-oros z-vadaszbombazot-a-torokok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vadászbombázóját, rakétatámadását, vadászbombázóra, figyelmeztetést, tévécsatornának, végrehajtották, légicsapásokat, vadászbombázót, munkatársaival, megtámadásához, megközelítette, vadaszbombazot, legénységének, parancsnokért, vadászbombázó, hatósugarából, repeszromboló, türelmetlenül, légibázisról, csökkentette, helikopterét, koordinátáit, amerikaiakat, televíziónak, történtekért, tartózkodott, interjújában, visszatérjek, konsztantyin, kötelességem, pozíciójukat, hatósugarába, célterületre, támaszpontra, célterületen, másodpercig, orosz vadászbombázót, török F-16-os, előtt kilőtte, orosz Szu-24-es, megközelítette volna, orosz légierő, török radarokon, keddi események, sajtó munkatársaival, terroristák állásaira, orosz bombázók, török radarok, célterületre érkeztek, orosz pilóták, terrorista csoportok, diyarbakiri légibázisról, Orosz Hírek, Viktor Bondarjev, Szuhoj Szu-24-es, Oleg Peskov, Konsztantyin Murahtyin, Egyesült Államok, Vlagyimir Putyin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nevem  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Png fotel  Kellemes délutánt kívánok  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Png csokor  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép napot kívánok  Minden harmadik...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Adakozás  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Szívem tiéd  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png virág  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Szívem  Idő  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reménység és erő Krisztustól e...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A kételkedés kezelése  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A kételkedés kezelése  Nevem  Fehér virág  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Paul David Tripp Április 20  Reménység és erő Krisztustól e...  Png lepke  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Png lepke  Nagyi telefonál  Erdőn  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mindig jusson idő nevetni  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez... 
Bejegyzés Címkék
orosz vadászbombázót, török F-16-os, előtt kilőtte, orosz Szu-24-es, megközelítette volna, orosz légierő, török radarokon, keddi események, sajtó munkatársaival, terroristák állásaira, orosz bombázók, török radarok, célterületre érkeztek, orosz pilóták, terrorista csoportok, diyarbakiri légibázisról, pilóta Oleg, ejtőernyős ugrás, levegőben eltalálták, mentési műveletben, orosz katona, százados közölte, kórházból távozva, harcoló alakulathoz, orosz vadászbombázó, török F-16-osnak, török határ, török vadászgép, szír légtérbe, másik Szu-24M, orosz bázisnak, török gépeknek, támadási zónába, orosz gépeket, orosz gépek, időzítés Vlagyimir, amerikaiakat tette, török hadsereg, nemzetközi törvényeket, lelőtt orosz, török államfő, vadászbombázóját, rakétatámadását, vadászbombázóra, figyelmeztetést, tévécsatornának, végrehajtották, légicsapásokat, vadászbombázót, munkatársaival, megtámadásához, megközelítette, vadaszbombazot, legénységének, parancsnokért, vadászbombázó, hatósugarából, repeszromboló, türelmetlenül, légibázisról, csökkentette, helikopterét, koordinátáit, amerikaiakat, televíziónak, történtekért, tartózkodott, interjújában, visszatérjek, konsztantyin, kötelességem, pozíciójukat, hatósugarába, célterületre, támaszpontra, célterületen, másodpercig, parancsnoka, eltervezett, alakulathoz, légicsapást, diyarbakiri, jelentették, elindította, légibázison, pusztításra, kilométeres, katapultált, magasságban, kilométerre, törvényeket, közvetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.