Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A legnagyobb holokauszt, ami a Földön létezett - és a "Hálaa
  2015-12-25 17:08:17, péntek
 
   
  Éltársak!

Létezik az, hogy annak a következménye ez, hogy ÁMÉRIKA első alkotmányát lopott pergamenre írták???

*****************

A legnagyobb holokauszt, ami a Földön létezett

a rabszolgatartó , gyarmatosító, fajgyűlölő angolszász birodalom érdeme !A legnagyobb holokauszt, ami a Földön létezett - és a "Hálaadás" valódi háttere

2013. november 30., szombat Világ helyzete

Az RT News - American Holocaust címmel készített műsort a világtörténelem legnagyobb szervezett és szisztematikus népirtásáról.


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=47Sx1Aexd00


A Truthseeker (igazságkereső) című műsora feltárja, hogy a Hálaadás története minden szempontból hamis és egy olyan pozitív mítoszt épít fel a világ legnagyobb genocídiuma, népirtása fölé, ami kőkemény történelem-hamisítás.
Célja, hogy elfedje a valódi bűnösöket. Mindemellett a valóság ránk nézve elég szégyenletes, ezért nem is tanítják ma sem az iskolákban. Elég nyilvánvalóvá válna, hogy a szabadkőműves "alapító atyák" mindennek irányítói és kivitelezői voltak. Megrendelők pedig ugyanúgy a befolyásos európai vérvonalak irányítói, mint később egy másik sötét időszak idején....

"LIES my teacher told me" (Hazugságok, amiket tanítottak nekem az iskolában) című bestseller részletesen ír erről az időszakról.
Az az elképzelés, hogy az európaiak vitték a civilizációt Amerikába, egyszerűen hamis és hazugság ! Pont fordítottja az eseményeknek :
A civilizált Amerikát barbár európaiak lepték el. Az indiánok gyönyörű, tiszta városokban éltek, mezőgazdaságuk és kereskedelmük virágzott. Nagy hangsúlyt fektettek a személyes higiéniára és kultúrára. A mosdatlan, barbár telepeseket csak az arany érdekelte. A világ legnagyobb népirtása következett, és a maradék bennszülöttek jogait Amerika ma sem védi.


"A Földön található legcsodálatosabb város. Ötször akkora, mint London vagy Róma. Hatalmas tornyok és épületek emelkednek ki a vízből. 60.000 ragyogó ház, milyen tágasak és milyen jól meg lettek tervezve, gyönyörű kőfalakból és cédrusfákból és más illatos fákból épültek. A város számtalan utcája és sugárútja olyan tiszta és rendben tartott a nagyszámú lakosság ellenére. Csatornák bonyolult hálózata metszi keresztül-kasul a várost, mint egy óriási Velence. Csodálatos lebegő kertjeihez hasonló pedig sehol másutt a világon nem látható."

"Miközben az európaiak szennyezett városi folyókból ittak vizet, hatalmas csatornák szállították Amerika vizét friss forrásokból. A leglenyűgözőbb látványt azok a kereskedelmi területek nyújtották, ahol épületfát, cserepeket és egyéb építőanyagokat adtak és vettek, csakúgy, mint a zöldséges-gyümölcsös utcák, ahol mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, mézet, mogyorókrémet és csokoládét lehetett venni.
A színes ruházatot viselő lakosság személyi tisztasága és higiéniája, a szappanok, illatosító szerek és leheletfrissítők pazar használata megdöbbentő volt."


A legtöbb európai sohasem fürdött és mindig magán hordta a ruháját. Feenie Ziner geográfus szerint a zarándokoknak borzalmas szaguk volt. Az indiánok hasztalanul próbálták meg őket a fürdésre megtanítani. A telepeseknek rothadó fogaik miatt bűzös volt a leheletük is. A halál és éhezés közöttük olyan megszokott volt, hogy a holttesteket egyszerűen csak nyitott gödrökbe, ún. "szegény lyukakba" dobálták. Sokan lettek alkoholisták és öngyilkosok a bevándorló telepesek közül.


Az első telepesek legendáját lényegében szándékosan változtatták meg - jegyzi meg James Loewen író, mivel az igazság olyan szégyenletes volt. Valójában több száz mérfölddel délebbre telepedtek le és Amerikában maradtak, mert a küldetés sikertelen volt.
A valód cél az volt, Robert Beverly történész szerint, hogy aranyat találjanak és visszavigyék Európába. Hamarosan éhezni kezdtek és indián tetemeket kezdtek el megenni.
"Napokat töltöttek azzal, hogy ötletszerűen gödröket ástak a Földbe, boldogtalanul keresték az aranyat, ahelyett, hogy növényeket ültettek volna. Elfogtak néhány indiánt és arra kényszerítették őket, hogy tanítsák meg a gyarmatosítókat gazdálkodni."

A bennszülöttekkel való lakomázás nem egészen úgy történt, ahogy a Hálaadást a TV-ben és a tankönyvekben bemutatják.
"A gyarmatosítók pohárköszöntőt mondtak az indiánoknak az örök barátságra, mire a törzsfőnök, a családja és kétszáz követője holtan esett össze a méregtől, amit az italukba tettek."


Az általánosan elterjedt tankönyvekben a "szűzföld" a legelterjedtebb elnevezés az amerikai kontinensre. Valójában - jegyzi meg Francis Jennings történész - "ez egy megözvegyült föld".

"A második világháborúban végzett náci etnikai tisztogatás is épp elég borzalmas volt, mondja David Stannard történész - mégis teljes mértékben eltörpül a világtörténelem legnagyobb tömeges népirtása mellett. Százmillió indián halála az amerikai holokausztban. Egyesek itt is betegségektől haltak meg, amiket az európaiak hurcoltak be, de nagyon nagy számban haltak meg szándékos politikai eredményként, melynek célja a faj kiirtása volt és ezt a tényt az általánosan használt történelemkönyvek mind a mai napig továbbra is eltitkolják."


Indián nemzetek térképe Észak - Amerikában


Az első kormány teljes költségvetésének 80%-át az indián települések támadására költötte, hogy elvegyék fejlett farmjaikat. "A telepesek valószínűleg sohasem maradtak volna életben maguktól" - írja Jennings.
Amerika teljes lakosságának 80%-át pusztították el akkor.
Az amerikai holokausztról szóló lejegyzések szerint a gyarmatosítók vezetői városról városra jártak és szándékosan ölték meg az összes férfit, nőt és gyermeket.


A parancsok legfentebbről jöttek: George Washington utasítására legalább 28-30 szeneka várost, a mohawk, onondaga és kajuga nép összes várostát a földdel tették egyenlővé. George Washington azt írta, hogy az "indián országot el kell pusztítani".

Thomas Jefferson az indiánok teljes kiirtását tűzte ki célul. A Nobel-békedíjas Theodore Roosevelt "kedvezőnek" nevezte a bennszülött faj kiirtását.
Stannard azt írja, hogy a népirtás hivatalos állami politika volt.

Kalifornia kormányzója, Peter Burnett 1851-es törvényhozáshoz szóló üzenetében:
"Az irtást addig kell folytatni, míg az indiánok ki nem halnak."
Egy másik kormányzó nyilvános hirdetményt adott ki az összes indián "üldözésére, meggyilkolására és megsemmisítésére".
Tanúk számolnak be arról, hogy a vérfürdő gyakorlatilag kiirtotta a bennszülött fajt. "A fehérek úgy lőtték le őket, mint a farkasokat, férfiakat, nőket és gyermekeket, ahogy érték őket. Ez a bennszülöttek elleni irtó hadjárat a faj végső kipusztítását tűzte ki célul."A beszámolók szerint az mentette meg őket a végső pusztulástól, hogy rabszolgaként kezdték el több helyen használni az indiánokat. Az irtási politika a fehérek érdekeit kezdte sérteni. Az indián munkaerő nélkülözhetetlen.

Már 3 éves kortól magas áruk volt az indián lányoknak - mondta Marysville Appeal, mert "kettős szerepet kaptak : munkát végeztek és testi vágyakat élhettek ki rajtuk".

Az interjúban megszólal Phil Lane az Ihanktonwan első nemzet örökös törzsfőnöke.
- Mit töröltek ki a történelemből ?
- Voltak olyan gyakorlatok, amelyekről az ember néha nem szeretne beszélni. Nemcsak arról, hogy elpusztították az emberek nagy részét, hanem arról, ahogyan ezt tették. Ez a történelem során a legnagyobb emberi veszteség.

A túlélő indiánok ellen még mindig folyamatban van a kulturális népirtás - számol be a Truthout.
A 20. század kezdetétől a gyermekeket ún. "indián bentlakásos iskolákba" kényszerítették, hogy "kiirtsák belőlük az indiánt" - az egyik alapító atya Richard Pratt szerint.
"Öld meg az indiánt! Mentsd meg az embert ! " (Richard Pratt)


Az indiánok kötelesek nevüket nyugati névre, pl. Tomra változtatni, fehér emberre jellemző ruhát hordani és fehér emberre jellemző hajviseletet vágni. Az indiánokat arra kényszerítik, hogy felvegyék a kereszténységet és a nyugati kultúra egyéb velejáróit.


Az interjúban megszólal Lenore Stiffarm, az Atsina törzs tagja:
"A szövetségi rendőrök célja az volt, hogy kiverje az indiánt az emberből. Kiverték apámból a nyelvet, miközben felnőtt, egész életében gyakorlatilag meg volt törve a keze. Ő még beszélt az anyanyelvünkön, de sohasem akarta, hogy én megtanuljam. Én a katolicizmusból próbálok felgyógyulni, mert a katolikus egyházban szexuálisan bántalmaztak."

Daniel Sheehan azt mondja, hogy a népirtás tovább folytatódik, ezért elindította a dakota gyermekmentési projektet, hogy leállítsa az indián gyermekek kényszerű elvitelét.
- Daniel, mi történik a gyerekekkel ?
- "Azt tapasztaltuk, hogy nemcsak általános volt a gyermekek elvitele; ez történt minden egyes rezervátumban és gyakorlatilag minden nagyobb városban. A népirtás elleni nemzetközi rendelkezésnek van egy olyan rendelkezése, amely határozottan népirtásként azonosítja azt, ami folyik. Amikor egy adott államban egy fajilag domináns kultúra részét támadják, bennszülött gyermekeket ragadnak el törzsüktől és a fehér kultúrába erőszakolják őket."

"A legfelsőbb bíróság még ma is másodrangúnak tartja a bennszülötteket" - írja Robert Williams, az ismert jogtudós.
- Az élete során minden harmadik indián nőt megerőszakolnak. Az esetek 86%-ban nem indián követte a nemi erőszakot. Ennek közvetlenül az az oka, hogy a törzsek nem tudnak bírósághoz fordulni az ilyen bűncselekmények miatt. Ha megnézzük a civilizáltabb népeknek a bánásmódját, az indiánok bánásmódjának történelmét, valójában el kell gondolkodnunk, hogy KIK A BARBÁROK és KIK A CIVILIZÁLTABBAK !


Fontos megemlíteni azt a tényt is, hogy az indiánok húskészletét majdnem mind lemészárolták, hogy az őslakosok ne jussanak fehérjében gazdag élelmiszerhez, a bölények húsához. Tudott dolog az, hogy az indián nép a természettől, csak azt vette el, ami fontos volt számára a fennmaradáshoz.

Egy nagyon híres tanulmány megállapította, hogy a törzsekkel megkötött minden egyes szerződést lényegében valamikor megszegték. A Legfelsőbb Bíróság szerint nem voltak vagyoni jogaik, és ezért nem is voltak igazságos kártérítésre jogosultak.
És ez a vélemény borzalmas módon mondja ki, hogy a bíróság elismeri, amit mindenki tud: hogy az amerikai bennszülött törzseket leigázták és a szerződések értelmetlenek. Tehát a sztereotípiák fennmaradtak és ez még mindig érvényes törvény az Egyesült Államokban.
Az indiánok körében a legnagyobb az öngyilkossági arány és a rákbetegségek előfordulása a nyugati félgömbön. A 44 éves átlagéletkor alacsonyabb, mint Afganisztánban és megközelítőleg annyi, mint a gyarmatosítók idején volt Európában.

A zarándokok partraszállásának 350. évfordulójára meghívták Frank James bennszülöttet, hogy felszólaljon. Amikor azonban meglátták a beszédét, ami egy telepesnek a valóságban írt beszámolójából származott, nem hagyták, hogy felolvassa.

"A zarándokok éppen csak felfedezték a partot négy nappal korábban és már ki is rabolták őseim sírjait, ellopták a kukoricát, búzát és babot. Az indiánok tudatában voltak ennek, mégis üdvözölték és oltalmazták a telepeseket. Aligha tudtak róla, hogy a telepesek puskái fogják őket megölni. Ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni, de most egy szebb Amerikáért dolgozunk, egy "indiánosabb" Amerikáért, ahol az emberek és a természet fontossá lesznek."

Frank segített nemzeti gyásznapot indítani minden Hálaadás napján, ami tiltakozás a Plymouth kikötőben és a Mayflower makettjénél. A nyugati parton ezrek gyűlnek össze a Hálaadás-elleni napon, hogy arra kérjék az USA-t tartsa tiszteletben az indián jogokat ígérő szerződéseket és a nemzetközi jogot. Megerősítették a Fort Laramie szerződés érvényességét, mely jogokat ad indiánoknak a területre. Az ENSZ - az ellene szavazó négy ország: USA, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland - ellenére határozatot hozott, mely kimondja a bennszülött törzsek önrendelkezési jogát. És felszólítja az államokat, hogy adják vissza az indián törzseknek az ellopott földeket.


A Mexikói Mozgalom egyetlen nemzetbe szeretné tömöríteni az amerikai bennszülötteket, ahogy ők mondják, az európaiak által létrehozott mesterséges határok nélkül.


- "A demográfia mellettünk áll és 50 év múlva mi leszünk többségben, ezért azt mondom az európaiaknak, húzzák félre a széküket, ahogyan mi is tettük. Rettegtünk, attól a sok borzalomtól, amit elkövettek ellenünk. Népünk 95%-át kiirtották, földjeinket ellopták, saját földünkön nyomorba döntöttek bennünket. "
Az USA-ban máris több városban többségben vannak a bennszülöttek. Nyolc éven belül további nyolc államban lesznek kisebbségben a fehérek. 30 éven belül ez lesz az összes államban.


Vajon a fehérek és a szabadkőműves alapító atyák mai rokonai / örökösei milyen lépéseket terveznek ezt a tendenciát és az előzményeket látva ? Lehet jobb nem megtalálni a választ..... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Ülő Bika a legnagyobb indián volt a hatalmas tömegmészárlások idején. Ő a népét akarta óvni.


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=kC4a6GuFv_0
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=388#c7972


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LO59YRps-Tghttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sS9I5rZpLIYhttp://www.szittya.com/AlegnagyobbholokausztamiaFoldonletezett.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bennszülöttekkel, megsemmisítésére, legcsodálatosabb, tömegmészárlások, nélkülözhetetlen, leheletfrissítők, költségvetésének, kereszténységet, civilizáltabbak, kényszerítették, legelterjedtebb, bennszülötteket, törvényhozáshoz, gyarmatosítókat, meggyilkolására, világtörténelem, megerőszakolnak, bűncselekmények, katolicizmusból, elpusztították, afganisztánban, szisztematikus, fennmaradáshoz, leglenyűgözőbb, építőanyagokat, megállapította, pohárköszöntőt, anyanyelvünkön, mezőgazdaságuk, gyermekmentési, világháborúban, beszámolójából, rendelkezésnek, önrendelkezési, rabszolgatartó, megerősítették, legnagyobb holokauszt, világtörténelem legnagyobb, olyan pozitív, világ legnagyobb, valódi bűnösöket, valóság ránk, befolyásos európai, másik sötét, európaiak vitték, civilizációt Amerikába, civilizált Amerikát, indiánok gyönyörű, személyes higiéniára, arany érdekelte, maradék bennszülöttek, város számtalan, American Holocaust, Feenie Ziner, James Loewen, Robert Beverly, Francis Jennings, David Stannard, George Washington, Thomas Jefferson, Nobel-békedíjas Theodore Roosevelt, Peter Burnett, Marysville Appeal, Phil Lane, Richard Pratt, Lenore Stiffarm, Daniel Sheehan, Robert Williams, Legfelsőbb Bíróság, Egyesült Államokban, Frank James, Fort Laramie, Mexikói Mozgalom,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolat........  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tulipánok  Jézus szeretete  Kislány virágkosárral  A sikeres és a sikertelen  Amint mozdulsz, a világ is moz...  Facebookon kaptam  Csodálatos előadás.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vonzás  Facebookon kaptam  A vallásos ember botránya  Szép estét - jó éjszakát kívá...  Facebookon kaptam  Jézus szeretete  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Teremtő  Kislány virágkosárral  Tulipánok  Facebookon kaptam  Meghitt - áldott Vasárnapot kí...  Tulipànok  A divatos világ........  Jézus Krisztus  a koronavírus járvány margójár...  Facebookon kaptam  Tulipánok  Png virág  Kellemes kávézást  Png tulipànok  Madarak világa.....  Facebookon kaptam  Honnan tudjam  Jézus szeretete  A Nemzet fája, melynek van tör...  Png kislány  Tavaszi kép  Szép napot kedves barátaim ! ....  A Nemzet fája, melynek van tör...  Jézus Krisztus  Jézus Krisztus  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Méltóságnak hívják  A divatos világ........  Az Úr az én oltalmam  Tengeri orgona......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megállapodni azt jelenti, hogy...  Rózsa csokor  Tavaszi csokor  Sikertelen ember  Méltóságnak hívják  Facebookon kaptam  Jézus szeretete  Png tulipànok  Png nő  Jó éjszakát!  Kellemes napot kívánok!  Egy -szép jó reggelt !...........  Honnan tudjam  Kislány virágkosárral  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örültem a látogatásodnak, gyer...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Isten szeretete  3 millió 250 ezer embert oltot...  3 millió 250 ezer embert oltot...  Szép estét kívánok ! .....  Tengeri orgona......  Facebookon kaptam  Oly szép a világod ember,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Teremtő  Facebookon kaptam  Tulipànok  Barit-fluorit-kálcit  Kapkodjuk a fejünket!  Javulnak a járványügyi adatok  Horváth Piroska - Bábu vagy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus szeretete  Ősi és érett kultúrákban  Jézus szeretete  Png cicák  További szép napot  Vonzás  Isten 
Bejegyzés Címkék
legnagyobb holokauszt, világtörténelem legnagyobb, olyan pozitív, világ legnagyobb, valódi bűnösöket, valóság ránk, befolyásos európai, másik sötét, európaiak vitték, civilizációt Amerikába, civilizált Amerikát, indiánok gyönyörű, személyes higiéniára, arany érdekelte, maradék bennszülöttek, város számtalan, nagyszámú lakosság, óriási Velence, európaiak szennyezett, leglenyűgözőbb látványt, kereskedelmi területek, színes ruházatot, legtöbb európai, zarándokoknak borzalmas, indiánok hasztalanul, fürdésre megtanítani, telepeseknek rothadó, holttesteket egyszerűen, bevándorló telepesek, első telepesek, igazság olyan, küldetés sikertelen, gyarmatosítókat gazdálkodni, bennszülöttekkel való, tankönyvekben bemutatják, gyarmatosítók pohárköszöntőt, örök barátságra, italukba tettek, általánosan elterjedt, legelterjedtebb elnevezés, amerikai kontinensre, megözvegyült föld, második világháborúban, amerikai holokausztban, európaiak hurcoltak, általánosan használt, első kormány, indián települések, telepesek valószínűleg, amerikai holokausztról, gyarmatosítók vezetői, összes férfit, parancsok legfentebbről, földdel tették, indiánok teljes, népirtás hivatalos, irtást addig, másik kormányzó, összes indián, vérfürdő gyakorlatilag, bennszülött fajt, bennszülöttek elleni, beszámolók szerint, végső pusztulástól, irtási politika, fehérek érdekeit, indián munkaerő, indián lányoknak, interjúban megszólal, ember néha, emberek nagy, történelem során, legnagyobb emberi, túlélő indiánok, kulturális népirtás, egyik alapító, indiánok kötelesek, indiánokat arra, nyugati kultúra, szövetségi rendőrök, katolicizmusból próbálok, katolikus egyházban, népirtás tovább, dakota gyermekmentési, indián gyermekek, gyermekek elvitele, népirtás elleni, olyan rendelkezése, adott államban, fajilag domináns, fehér kultúrába, legfelsőbb bíróság, ismert jogtudós, élete során, esetek 86%-ban, nemi erőszakot, ilyen bűncselekmények, civilizáltabb népeknek, indiánok bánásmódjának, indiánok húskészletét, bölények húsához, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 4483
  • e Hónap: 14911
  • e Év: 190273
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.