Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Jobbik is uncsi, és “néppártosodása” óta egyre
  2016-02-07 17:11:26, vasárnap
 
   
  A Jobbik is uncsi, és “néppártosodása" óta egyre unalmasabb
2016/02/07

Megkezdődött a Flúgos Futam: a 2018-as választási kampány!

NIF: A 888-on megjelent cikkből csak azokat a részeket vontuk ki , amelyek nem csapnak át az alaptalan lesajnálásba, gyűlölködésbe, nemzetellenességbe! Legalul megtalálható a teljes cikkre utaló link! Akinek van gyomra, mint nekem is (Transyadmin), elolvashatja az egész cikket és az összes kommentárt. A magyarság nemzettudathiányos, vagy a PT-hoz tartozó, attól legalábbis teljesen befolyásolt, keresztmetszetét meg lehet találni a cikk alatt.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

A nagy moralizálásban a Jobbik elvesztette régi, indulatos varázsát.

A Jobbik ma leginkább egy szeretethiányos kisgyerekhez hasonlítható. Egy olyan kisgyerekhez, aki nagyon hamar szeretne felnőni, szeretne elismerést kapni, de a nagy erőlködésben egyre csak fárad, az erőltetett útkeresés pedig felemészti minden megmaradt erejét. Vona Gábor szombati beszédében azt mondta, hogy

ha a magyar hajó nem akar elsüllyedni akkor jó kormányra, jó kormányosra van szüksége."

Vona_az-Esöember

Ezzel viszont az a baj, hogy a Jobbik tíz év után sem érett meg arra, hogy kormányos legyen. Nem tudott felnőni a feladathoz. A Jobbik egy álmodozó kisgyerek maradt, aki azt hiszi, hogy uralhatja a tengert, miközben még matróznak sem felelt meg. Inkább csak egy nagyravágyó hajóinas, aki tele van álmokkal és célokkal, miközben sikálja a hajópadlót. Ez valószínűleg az egyetlen jó dolog a Jobbikban, becsülendő az álmodozása. Mert ez az éretlen kisgyerek azt hiszi, hogy a szép beszéd, a szép gondolatok teszik őt különlegessé, egyedivé. Görcsösen hisz a nagy és elvont perspektívákban, a világmegváltó elképzelésekben, azt hiszi a saját képzelt “lelki tisztasága" felkentté, kiválasztottá teszi. Közben viszont nem veszi észre, hogy már rég elveszett a közhelyek tengerében.

A Jobbiknak sem politikusi, sem pedig szavazói alapanyaga nincs meg a magabiztos kormányváltáshoz.

A Nézőpont mérései szerint a Jobbik 10 százalékkal az MSZP alá süllyedt, a Medián idei első felmérése alapján pedig 14 százalékával erősen stagnál. A párt politikus ikonokat sem volt képes felépíteni. Ahogy Z.Kárpát Dánielnek nyögvenyelősen sikerült bele-beleszólogatnia a kormány migrációs politikájába, úgy Ózd példája is a Jobbik kormányzóképességét cáfolja.

A nagy néppártosodás alatt Vona kénytelen volt megszabadulni a “zagyvagyörgyguláktól" és a régi gárdistáktól, azonban ez még nem feltételezi azt, hogy nincs belharc a Jobbikban. Mert nagyon is van. Az ideológiai tisztogatások után bennmaradt Novák Előd igencsak széles táborral rendelkezik, működése azonban sokszor szembemegy a Jobbik fokozatosan mérséklődő politizálásával. Novákot egyszerűen nem merik kirakni a pártból, túl nagy a tábora, és kitúrása túl sok szavazatba kerülne, így Vona arra kényszerül, hogy folyamatosan feltakarítsa azt a radikális piszkot, amit Előd barátja hátrahagy. A Jobbik néppárti megítélését rombolják még vidéken politizáló képviselőik antiszemita és romaellenes megnyilvánulásai is.

A Jobbik már több mint egy éve próbálja lerombolni régi, radikális karakterét, ideológiai irányultságát. Széles rétegek által fogyaszthatóvá akar válni, bízik abban, hogy esetleg betagozódhat a kormánypártok közé. A lepel alatt ez a Jobbik valódi stratégiája. Kivárni egy olyan ciklust, mikor esetleg szükség lesz a Fideszen és a KDNP-n kívül egy harmadik jobboldali erőre a magabiztos kormányzáshoz. A Jobbik valójában tudja, hogy egyedül soha nem lenne kormányváltó erő, viszont a kommersszé válás esélyt adhat neki a jövőben egy lehetséges koalíciós partnerségre, amiből kiindulva elkezdhetné a többi jobboldali erő kitúrását. Erre azonban jelenleg nincs sok lehetősége, mert az erőltetetten céltudatos “néppártiasodásban" folyamatosan veszt hitelességéből.

A Jobbik most leginkább a '94 előtti Fideszre hasonlít. Keresi az útját, keresi a piaci rést. Vonáékkal ellentétben a Fidesz ügyesen használta ki az irányváltást, jól helyezkedett el a politikai térben. De a Jobbik a középre tolódás óta nem találja a helyét. Középről viszont már nem igazán ajánlott visszatagozódni a szélsőjobboldalra. Balra viszont nem mehet, így a párt a 22-es csapdájába került, nincs mozgástere a politikai arénában.

A jobbikos kamuhoz tartozik az a fajta sértettség is, ami abban nyilvánul meg, hogy a párt folyamatosan szóvá teszi, hogy “a többiek az ő programjából mazsoláznak“. Ha megfigyeljük a Jobbik politikai manővereit, azt mondhatjuk, hogy kevéske egyedi gondolattal rendelkeznek. Legtöbbször kiszínezik vagy kicsit radikalizálják a kormánypártok javaslatait, logikájuk az “ennyi nem elég" elv alapján működik.

A Jobbikból pedig már ennyi is elég.

Kivonatok a http://888.hu/article-vona-a-hidember c. cikkből; írta Horváth József György

Kivonatok a hozzászólásokból:
Fatima Mertkell

Vonának semmi esélye választást nyerni.
Ő a jobboldal Bajnaija.
Úgy is fog eltűnni
lxl Willis

(Szerintem) nem gyalázó (szerk.: a cikk). Pont hogy békejobbot nyújt ez a cikk a Fidesz-szavazóknak. Ez már randi, és ez a cikk tuti megrendelésre készült. Egyetlen célja van, előkészíteni a terepet arra, hogy a “konzervatív" oldal koalícióra lép az egykori (?) szélsőjobbal.

Nagyon hiányzik a Fidesz-nek most az a parlamenti 2/3, így hát elkezdődött a Jobbik-puhítás. Továbbb nem is kell magyar-ázni szerintem :)
Enmerkar Miklós Banai

Orbán kleptokráciát szervezett. Amikor legfőbb anyagi támasza a szervezésben - Simicska - kellemetlenül naggyá vált, kitette a körön kívül. A ‘centrális erőtér' maga Orbán és a körülötte lebzselő kitartottak, strómanok, szolgák hada. Ez a megkérdőjelezhetetlen.

A következő hozzászóló összefoglal!
Galgo Miklós Banai

Orbán nem szervezett meg semmit a rablóbandáján kívül, de azt jól csinálta, mert a legarcátlanabb, legpökhendibb, legarrogánsabb hulladékokat gyűjtötte maga köré, akik tökéletesen végrehajtják a parancsait, legyen az a legnagyobb aljasság, legnagyobb dilettantizmus, akkor is.
Orbán minden időszakban megálmodta magának és pártjanak a helyüket a politikai palettán. Liberálisnak mondta magát hajdanában, de csak egy gerinctelen, elvtelen disznó, aki csendben a kiugrásra várt, hogy kiléphessen a fényre, hogy őt csodálja mindenki. Antall halálával erre gyakorlatilag lehetősége adódott, és ő meg is lépte, ugyan ehhez folyamatosan önmagát, korábban vallott elveit nézeteit kellett megtagadnia. Mindezt a hatalomért, azért a szent célért, hogy ő uralkodhasson itt, ő mondhassa meg a tutit. 98-ban hiába a második hely, szövetségre lép azokkal, akikről 91-ben azt mondta, velük aztán soha - újabb elvtelenség -, majd miniszterelnök lesz négy évre. Fut is az ezüsthajó, a kormánynál Kaya Ibrahim, másodtiszt Josip Toth. Nem ragozom tovább, felesleges, ismerjük a történelmet. 2002-ben aztán fanatizálja az övéit, megjelöli őket kokárdával, és kimondja burkoltan, az aki nincs velünk, az ellenünk elvét (“a haza nem lehet ellenzékben"). Megbukik, majd eltűnik, azóta is tagadja mindenki, hogy Grazban gyógykezelték, de ami a lényeg, hogy visszatér, és ellenzékből újult erővel lát neki az ország megosztásának folytatásához. Ehhez a nyomorult baloldal, akarva, akaratlanul segítő kezet ad neki, ráadásul eltolja a kormányzást egy teljesen fals, az adósságunka csak elúsztató gazdaságpolirikával. Elérkezik 2006, Gyurcsány és az öszödi beszéde. Ahelyett, hogy eltakarodna, folytatja, ezzel orbánnak lehetőséget ad a további fanatizálásra, bujtogatásra, amivel a kedves vezető él is. Neki tök mindegy volt 2006 eredménye: ha Gyurcsányt sikeresen megbuktatták volna, forradalmat kiálthat, és ő lesz a góré. Így, hogy nem sikerült, tovább folytathatta ellenzéki aknamunkáját, a baloldalra meg szépen ráégett minden, a 2006 őszi eseményekkel együtt. Vona a 2002-ben létrehozott fideszes polgári ökörkörök egyikéből indult útnak, és lett az az útját kereső fiatal, akit orbán féltő gonddal figyelgetett. 2006-ban kapóra jött neki, hogy vannak ezek a széljobbos ifjak, akiknek elég pár hangzatos lózungot elszavalni, és már indulnak is zúzni. Még ez is bejött viktornak.
2010-re, mire megérett a baloldal a bukásra, orbán szépen kitalálta magának a fülkeforradalmat - tavaly előtt, ha jól emlékszem, letagadta ezt is -, meg vele a centrális erőteret. Csakhogy semmiféle centrális erőtér nincs, nem létezik, a magyar ugyanis sohasem valami mellett, hanem mindig valami ellen szavaz. Azzal, hogy a protest szavazók szavazatait maga mögött tudhatta, nem változott meg a politikai erőtér, hiába képzeli ezt be magának. Ő, és áljobboldali pártja, mely inkább minden tettében a baloldalra hajaz, maradt a szétesett baloldal, mely anno és most is inkább a jobboldali elvek szerint működik, és maradt a széljobbon vona, meg az ő kis társulata, akik annyira, de annyira polgarivá akarnának válni, de minden egyes lépésükkel, melyet ebbe az iranyba tesznek, le kell valamit faragni a régi, harcos imázsból, és ez bizony nagy áldozat, ami kezdi őket lassan felemészteni. Ez persze megint csak orbánnak jó.
Ami pedig a jobbik Moszkva felé húzását illeti.... A jobboldali fejekben olyan káosz uralkodik - a tiedben is, kedves ostoba barátom -, hogy egy pszichológus jelölt is komplett szakdolgozatot írhatna minden egyes jobbantból, beleértve a fideszhíveket, és vona igazmagyarjait is. Turul, sámandob vs Szűz Mária, és az ő országa, szabályok nélküli, közös EU, akitől csak úgy kapni lehet a támogatást vs Oroszországhoz dörgölőzés, Keleti nyitás stb. Hadd ne soroljam.... Nem csoda hát, hogy egy ilyen kis országgal sem tudtok mit kezdeni, és vona sem tudna, mint ahogy orbán sem tud azon kívül, hogy szétbarmolta, barmolja.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/02/07/a-jobbik-is-uncsi-es-neppartosod asa-ota-egyre-unalmasabb/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: keresztmetszetét, hozzászólásokból, megnyilvánulásai, kormányváltáshoz, fülkeforradalmat, internetfigyelő, beleszólogatnia, elképzelésekben, internetfigyelo, perspektívákban, visszatagozódni, politizálásával, szeretethiányos, legarrogánsabb, néppártosodása, hitelességéből, dilettantizmus, neppartosodasa, legarcátlanabb, moralizálásban, fogyaszthatóvá, nyögvenyelősen, radikalizálják, oroszországhoz, szakdolgozatot, igazmagyarjait, miniszterelnök, megszabadulni, kleptokráciát, uralkodhasson, néppártosodás, megrendelésre, világmegváltó, fideszhíveket, irányultságát, kellemetlenül, 2018-as választási, 888-on megjelent, részeket vontuk, alaptalan lesajnálásba, teljes cikkre, egész cikket, összes kommentárt, cikk alatt, nagy moralizálásban, szeretethiányos kisgyerekhez, olyan kisgyerekhez, nagy erőlködésben, erőltetett útkeresés, magyar hajó, álmodozó kisgyerek, nagyravágyó hajóinas, Flúgos Futam, Vona Gábor, Ahogy, Kárpát Dánielnek, Novák Előd, Horváth József György, Fatima Mertkell, Enmerkar Miklós Banai, Galgo Miklós Banai, Kaya Ibrahim, Josip Toth, Szűz Mária, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.18. 23:23 EURO-2020 - A kijutott és pótselejtezős válogatottak
11.18. 23:13 Megállapodásra jutottak az európai uniós intézmények a jövő évi költségveté...
11.18. 23:02 Curling Eb - Ismét nyert a magyar női csapat
11.18. 22:53 "Heringek" vonultak utcára Salvini ellen
11.18. 22:22 Szlovák jégkorongliga - Kikapott a MAC
11.18. 22:13 Csepel támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését
11.18. 22:13 EU-tisztújítás - Elemző: Várhelyi Olivér az EU nyugat-balkáni bővítéséért f...
11.18. 22:12 Feldman Zsolt: a baromfi- és húsmarha-támogatások javítják az agrárium telj...
11.18. 21:32 AM: tizenhárom uniós tagállam támogatta a magyar méhészeti javaslatokat
11.18. 21:32 Nemzetközi díjat nyert a Fesztivál Akadémia Budapestről készült imázsfilm L...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Gera Zoltán  Jászberény - Olvasó Boldogassz...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Jászberény - Olvasó Boldogassz...  Mosolygós, szép napot!  Kellemes reggelt, szép napot k...  Gyurkovics Tibor - Mi lesz vel...  Facebookon kaptam  Őszi képek  Facebookon kaptam  Szent-Gály Kata: Kérdések  Facebookon kaptam  Kristina Calu - A bánat Széle...  Az Úrnak való sszolgálat  Gámentzy Eduárd: Kérés  Hit és bűnbánat  Kék rózsa  Szentség és boldogság  Kellemes, szép napot!  Téli reggel  Nagyanyó kötöget  Bűnbánat és bűnbocsánat  Facebookon kaptam  Szép estét, jó éjt!  Havas reggel  Kirándulás Jászberénybe - Sajá...  Mosolygós, szép napot!  Szegényekkel ebédelt Ferenc pá...  2019.11.17 Szent Erzsébet ünne...  A Szent Péter- és a Szent Pál-...  Orchidea  Kutya takaró alatt  Őszi kép  Halihó  Bensőséges - szép estét kíváno...  (Cím nélkül)  Facebookon kaptam  Einstein  Kellemes, szép napot!  Bűnbánat és bűnbocsánat  Mai harmónia kártyám  Az embernek szüksége van  Gerberák  Kellemes ébredést, szép napot!  Facebookon kaptam  Müller Péter: Rendszerint van ...  11.Az én 56-om, Megtorlás a kö...  Tapintat  Boldog ősz  Facebookon kaptam  (Cím nélkül)  Szép estét, jó éjt!  Harmónia......  Kellemes hetet  Kék rózsa  Bűnbánat  Szép estét, jó éjt!  Szèp estét kedves látogat...  Kutyus virággal !  Hajnali elmélkedés  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt!  Bűnbánat és bűnbocsánat  Harmónia......  Bűnbocsánat  Bűnbánat és bűnbocsánat  Szentség  Facebookon kaptam  Sikeres új hetet  Hálaadás  Hit és bűnbánat  Vidám, szép napot  Margaretta  Facebookon kaptam  Szép estét, jó éjt!  Facebookon kaptam  Gerberák  Szerencse nyuszi  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Őszapó  Szép estét, jó éjt!  Havas reggel  Eljön az idő, mikor az ember c...  Facebookon kaptam  Vidám szép őszi napot!  Havas reggel  33. évközi hét hétfő 11.18  Bűnbánat és bűnbocsánat  33. évközi hét hétfő 11.18  Bűnbánat  Az Úrnak való sszolgálat  Csinos nők  Boldog ősz  Kristina Calu - A bánat Széle...  Kellemes, szép napot!  Jászberény - Olvasó Boldogassz...  Kellemes délutánt! 
Bejegyzés Címkék
2018-as választási, 888-on megjelent, részeket vontuk, alaptalan lesajnálásba, teljes cikkre, egész cikket, összes kommentárt, cikk alatt, nagy moralizálásban, szeretethiányos kisgyerekhez, olyan kisgyerekhez, nagy erőlködésben, erőltetett útkeresés, magyar hajó, álmodozó kisgyerek, nagyravágyó hajóinas, éretlen kisgyerek, szép beszéd, szép gondolatok, világmegváltó elképzelésekben, saját képzelt, közhelyek tengerében, magabiztos kormányváltáshoz, párt politikus, kormány migrációs, nagy néppártosodás, régi gárdistáktól, ideológiai tisztogatások, radikális piszkot, kormánypártok közé, lepel alatt, olyan ciklust, harmadik jobboldali, magabiztos kormányzáshoz, kommersszé válás, lehetséges koalíciós, többi jobboldali, erőltetetten céltudatos, piaci rést, politikai térben, középre tolódás, 22-es csapdájába, politikai arénában, jobbikos kamuhoz, párt folyamatosan, kormánypártok javaslatait, jobboldal Bajnaija, cikk tuti, terepet arra, szervezésben &#8211, körön kívül, körülötte lebzselő, következő hozzászóló, rablóbandáján kívül, politikai palettán, kiugrásra várt, szent célért, második hely, kormánynál Kaya, ellenünk elvét, ország megosztásának, nyomorult baloldal, teljesen fals, adósságunka csak, öszödi beszéde, további fanatizálásra, kedves vezető, 2006 őszi, 2002-ben létrehozott, széljobbos ifjak, fülkeforradalmat &#8211, centrális erőteret, magyar ugyanis, protest szavazók, politikai erőtér, baloldalra hajaz, szétesett baloldal, jobboldali elvek, széljobbon vona, iranyba tesznek, jobbik Moszkva, jobboldali fejekben, pszichológus jelölt, keresztmetszetét, hozzászólásokból, megnyilvánulásai, kormányváltáshoz, fülkeforradalmat, internetfigyelő, beleszólogatnia, elképzelésekben, internetfigyelo, perspektívákban, visszatagozódni, politizálásával, szeretethiányos, legarrogánsabb, néppártosodása, hitelességéből, dilettantizmus, neppartosodasa, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 3981
  • e Hónap: 30253
  • e Év: 428189
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.