Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Furcsa per
  2016-02-19 18:42:18, péntek
 
   
  2016. február 17., szerda

Furcsa per

Váradi András megölésének körülményei ugyanolyan tisztázatlanok ma is, mint halála estéjén. Tegnap kezdődött Bicskén az a per, melynek feladata kideríteni az igazságot, ha már azt a nyomozóhatóságok nem föltárták, hanem eltussolták. Ott voltunk a tárgyaláson.Kezdjük kicsit józan paraszti ésszel. Van egy ember, aki a természet gyermeke, a mezőn nőtt föl, előbb volt juhász, mintsem biciklizni megtanult volna. Minden érzéke olyan, mint az indiánoké, megérzi a veszélyt már akkor, mielőtt az a közelébe kerülne. És ezt az embert egy mindkét irányba minimum 200 méterig éjszaka is kiválóan belátható úton ütik el, éspedig úgy, hogy 26 métert röpül, és nem marad ép porcikája. Ez az ember a Mészáros Lőrinc orbánhelytartó által uralt Felcsúttól 50 méterre levő Alcsút esélyes polgármesterjelöltje. Mellesleg konkrét ügyekben Mészáros ellenlábasa, mintahogy a talpig becsületes, tiszta ember Al Caponénak. És a "baleset" épp a polgármesterválasztás előtti estén történik. Teljesen összetört testtel esélye nem volt az életben maradásra, mire a választás napja felvirradt, már nem volt az élők sorában, ki lehetett húzni a nevét a szavazólapról. Gondolom sokak nagy megkönnyebbülésére. Namost a rendőrautóban kigyóméregtől meghaló, sokat tudó Welsz Tamás, és a cége kényszereladása után önmagát felkötött Komáromi András országában egy ilyen közéleti összefüggésrendszer minimum erősen végiggondolandó. Merthát első ránézésre ez tök úgy néz ki, mint egy politikai gyilkosság. Meg másodikra is. Megvan az indíték, teljesen valószerűtlenek a "baleset" körülményei, több az ellentmondás, mint az azonosság a fölvett jegyzőkönyvekben. Ilyen ügyet egy demokráciában kiemelt ügyészi felügyelettel, csúcsnyomozókkal nyomoznak végig, és először is a bérgyilkosság irányába. Mert az a kézenfekvő.


Na, kiemelt ügyészi felügyelet az valószínű itt is megvolt. Csak nem úgy mint egy demokráciában, ahol a felderítést segíti a magas szintű erőkoncentráció. Hanem úgy, mint Gecisztánban: nálunk az eltussolás a kötelező feladat, ha érződik a Fideszbűz egy ocsmány ügyben. Úgyhogy rendőrék úgy álltak hozzá: nehogymá valami kiderüljön bármiről. Az állítólagos tettest - 85 éves magyarosztrák - meghallgatják, meg sem gyanúsítják, fölveszik a vallomását, pussz, viszlát, örültünk, hogy találkoztunk. Delikvens Ausztriába el, nincs itt semmi látnivaló nemde. Ja, épp csak egy demokrata szimbólumot gázolt halálra, épp csak a vallomása ellentétes a nyilvánvaló tényekkel, dehát kicsire nem adunk. Azt persze gyorsan közlik a sajtóval, hogy az Alcsúti Juhász a létrájáért ment az úton, mert leesett az autójáról, ezért állt meg, és ezért volt gyalogosan. Naja, ez olyan szép sztori, el lehet vele oszlatni a gyanút, hogy itt esetleg valami tökmás történt, mint közlekedési baleset. De van egy kis bibi. Rendőrék kulcsmomentumként mutatják be a létrát, ha az nem esik le, még ma is élne András, nemde. Csakhát mitteszisten, miközben mindent összeszednek a helyszínen, még a fűszálakat is, épp csak egy dolgot "felejtenek" ott. A LÉTRÁT. Ja.


Az a létra ugyanis valóban kulcselem. Egy ember, ha épp visszamegy a létrájáért, ami leesett, akkor a másik sávban közeledő magyarosztrák Merci hátulról-jobbról kapja el. Ha meg már fölvette a létrát, és épp a kocsihoz ballag vele vissza, akkor a Merci szemből-balról kapja el. Namost a rendőrök sztorija szerint András a vállán a létrával már visszafelé tartott a kocsijához. A rendőrök szerint épp a létra cipelése miatt ment át a másik sávba, ahol a Merci - a rendőrök szerint - elütötte. Csakhát a boncolási jegyzőkönyv szerint meg a gyilkos ütés Andrást a JOBB OLDALÁN érte. Az meg csak úgy történhetett, ha még NEM VOLT NÁLA a létra, mert épp visszafelé ment a kocsijától a leejtés helyszínéhez. És mi múlik ezen? Nagyjából MINDEN. Ha ugyanis visszafelé ment a létráért, akkor a saját sávjában haladt, tehát a másik sávban jövő Merci csak úgy tudta elütni, pláne ilyen halált okozó brutalitással, ha ÁTJÖTT András sávjába. Ugye teccenek érteni. A rendőri verzió szerint Mercisünk békésen közlekedett Etyekről Alcsútra, mikor egyszercsak hopp, saját haladási sávjában elütött egy embert, mert az ott átsétált, létrával a vállán. Ha azonban egy embert egy létrával a vállán elgázol egy Merci úgy, hogy attól 26 métert röpül, akkor az a létra sem marad érintetlen. Beleütközik a Mercibe, a betonba, hajlik-törik közben, mert hatalmas erőbehatás éri. Szóval az a létra, az képes BESZÉLNI. Elmesélni egy perc alatt mi is történt VALÓJÁBAN. És PONT EZ a létra az, amit a rendőrök otthagynak. Mert minek azt elvinni, nemde.


Van azonban egy kis gáz. A létra megvan. Mégpedig megóvott módon. Jelezték is már egyszer a rendőröknek, csak véletlenül eltévedtek útközben. Nem sikerült megtalálniuk a konkrét helyen. Hiába no, csúcsnyomozókat igényel egy pontosan megadott helyszínen megtalálni az ott levő létrát, és mivel nem csúcsnyomozók dolgoznak az ügyön, nem is sikerült. Hát majd most sikerül. Váradi András családját ugyanis Magyar György képviseli az ügyben. Mivel a rendőrség minden valós nyomozati cselekményt elszabotált, és az Ügyészség gyorsan le is zárta mindenfajta vádemelés nélkül az ügyet, ezért most helyettük a "pótmagánvád" intézményét veszi igénybe. A Bicskén tegnap megkezdődött per egy tárgyalóteremben lefolyó bizonyítási eljárás lesz: mindazt Magyar Györgynek és segítőinek kell összehozni, amit a rendőrség elszabotált. És akkor most kicsit nézzünk be a tárgyalóterembe, mi is történt. Olvasóim tudják, hogy tele vagyok ellenem indított koncepciós perekkel, mindig magamat védem a bíróságokon, úgyhogy fölhalmoztam némi tárgyalótermi tapasztalatot. Láttam már sok furcsaságot, de azért tegnap Bicskén sikerült meglepődnöm. Mikor egy NYILVÁNOS tárgyalásra bemennénk - voltunk kábé 30-an - és egy biztonsági őr állít meg, hogy majd a Bírónő eldönti, ki mehet be, ki nem: na ilyet még nem láttam.


Elővettem úri modoromat, és elmagyaráztam a Zúriembernek a jogait. Meg a miénket is. A helyzet ugyanis az, hogy egy nyilvános tárgyalásra MINDENKIT be KELL engedni, ha kicsi a terem, akkor nagyobbat kell keresni. Zúriember kicsit okoskodott, aztán csak elszaladt informálni a bírót, hogy itt van valami agresszív pali, aki mindenféle jogszabályokra hivatkozva be akar mindenkit hozni. Vissza is tért lelombozódva, hogy oké, bemehetünk, de csak a folyosóra, mert aztán majd a Bírónő... Aha. Ki is jött a Bírónő, Ő is bepróbálkozott, de megnyugtattuk, hogy sok jó ember kis helyen is elfér. Nem örült. Dehát mégiscsak ciki, ha egy bíró rögtön törvénysértéssel kezd egy tárgyalást, nemde. Úgyhogy bementünk mind a harmincan. És befértünk, volt annyi ülőhely, mily meglepő. Aztán rá kellett jönnünk, hogy mire ment ki az egész távoltartási próbálkozás. Én még ööööö-ző, dadogó bírót életemben nem láttam. Most meg igen. Zavarban volt. Nem készült föl lelkileg, hogy itt bizony olyan ügy tárgyalása kezdődik meg, amit nem lehet sutyiban elintézni. Itt nem lehet zárt irodákban kitalálni, hogyan NE nyomozzanak. Dehát persze pont ezért mentünk oda élőben: jelezni, hogy véget ért a hatósági eltussolások időszaka, mindent figyelemmel fogunk kísérni, élőben, médiában. Mindenütt.


A távoltartási kísérlet, meg a Bírónő egész tárgyaláson végighúzódó zavara mellett aztán jött a harmadik olyan dolog, amit én még nem láttam tárgyalóteremben. A vádlottak padján ülő 85 éves magyarosztrák megtagadta a vallomást, és azt is, hogy kérdésekre válaszoljon. Ez eddig oké, joga van hozzá. De vannak olyan kérdések, amelyekre mindenképp felelnie kell. A személyi adatai, korábbi priusza, ilyesmi. S hát csak benyögte, hogy pilóta volt régen és századparancsnok. Azért ez hopp kicsit, nemde. Aztán meg azt, szinte büszkén, hogy voltak ám mindenféle közlekedési kihágásai. És pedig épp nemrég, és Magyarországon. Záróvonal átlépés. Mondom: ZÁRÓVONAL ÁTLÉPÉS. Naigen. Egy ügyben, ahol a rendőrségi verzió szerint egy békésen utazgató Merci elüt egy létrát cipelő embert, aki a Merci sávjába tévedt, ez elég ciki. Pláne akkor, ha egyébként pont a létra nem lett megvizsgálva, ha egyébként pont jobbról jött az ütés, nem pedig balról, ami csak akkor lehetséges, ha a Merci sávot váltott, és a Mercisről kiderül, hogy egyébként PONT ILYEN sávváltásért van priusza. És itt jött az igazi meglepetés: a Mercis védője fölpattant, és rászólt a vádlottra, hogy hallgasson már el. Konkrétan UTASÍTOTTA. Mintha a főnöke lenne, aki attól fél, hogy elszólja magát a beosztottja. Na, de ez már egyszerre túl sok lesz, itt most lezárom, aztán jönnek a folytatások. Lesz miről írni.

Amíg kiderül az IGAZSÁG.


http://tuaregblog.blogspot.hu/2016/02/furcsa-per.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvénysértéssel, tárgyalóteremben, csúcsnyomozókkal, jegyzőkönyvekben, nyomozóhatóságok, századparancsnok, végiggondolandó, valószerűtlenek, csúcsnyomozókat, erőkoncentráció, kényszereladása, tárgyalóterembe, tisztázatlanok, magyarországon, bepróbálkozott, jogszabályokra, orbánhelytartó, magyarosztrák, rendőrautóban, tárgyalótermi, demokráciában, szavazólapról, bérgyilkosság, tapasztalatot, felügyelettel, brutalitással, csúcsnyomozók, kigyóméregtől, megnyugtattuk, meghallgatják, elmagyaráztam, mitteszisten, gecisztánban, helyszínéhez, összeszednek, történhetett, természet gyermeke, mezőn nőtt, mindkét irányba, talpig becsületes, életben maradásra, választás napja, élők sorában, rendőrautóban kigyóméregtől, cége kényszereladása, ilyen közéleti, politikai gyilkosság, fölvett jegyzőkönyvekben, demokráciában kiemelt, bérgyilkosság irányába, felderítést segíti, magas szintű, Váradi András, Mészáros Lőrinc, Welsz Tamás, Komáromi András, Delikvens Ausztriába, Alcsúti Juhász, JOBB OLDALÁN, VOLT NÁLA, Nagyjából MINDEN, ÁTJÖTT András, Etyekről Alcsútra, PONT EZ, Magyar György, Magyar Györgynek, ZÁRÓVONAL ÁTLÉPÉS, PONT ILYEN, Konkrétan UTASÍTOTTA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.01. 09:51 PM: tovább csökkent a magyar államadósság tavaly
04.01. 09:51 KSH: 2,0 százalékos volt az államháztartás GDP-arányos hiánya 2019-ben
04.01. 09:51 Koronavírus - A New Yorkban halottasházként működő hűtőkamionokról készült ...
04.01. 09:41 Koronavírus - Farkas Örs: a legtöbbet úgy tehetik az emberek, ha otthon mar...
04.01. 09:41 Koronavírus - Egyre többen elégedetlenek a kijárási tilalom feltételeivel a...
04.01. 09:41 Koronavírus - Varga Judit az ORF-nek: a védekezésről szóló törvény addig le...
04.01. 09:31 Koronavírus - ORFK: biztosított az ingázók átkelése az osztrák-magyar határ...
04.01. 09:31 Tévéshow lesz az Eurovíziós Dalfesztivál helyett
04.01. 09:31 Az AutoWallis Jaguar és Land Rover autókat értékesít Magyarországon
04.01. 09:31 Tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Betty Boop  Edgar Allan Poe versei  Betty Boop  5 perc a munka, 30 perc sütés!  Lusta lángos  Néptelen utcákon  BRFK Facebook oldalán „M...  Járvány  Kellemes kávézást!  Balatonfüred Hotel Marina  Amikor gyenge vagy  Kedves Koronavírus! Nem vagy v...  Heti beszámoló és értékelés 20...  Facebookon kaptam  Cica virág koszorúval  Elfogadta a védekezésről szóló...  Szíved a lélek természetes ott...  Facebookon kaptam  Néha állj meg egy percre!  Hétfő esti szentmise Déváról ...  Minden kornak megvan a maga rü...  A nagy kilenced nem szakad meg...  Rózsa csokor  Betty Boop  A koronavírus-járvány első püs...  Vízcseppes rózsa  A hit kapuja: Az iszlám és a b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Betty Boop  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Képmás Zenekar is csatlakozott...  Kellemes délutánt kívánok  Új parancsolatot adok nektek ....  A világ legbátrabb tette  A nagy kilenced nem szakad meg...  Facebookon kaptam  Békebeli ropogós kifli  Tavaszi kép  „Én vagyok az élet kenye...  4 éve  492 főre nőtt a beazonosított ...  Png nő  Bízom benned, Uram Jézus Benne...  Facebookon kaptam  4 éve  Kellemes teázást  Imádság  Változik az élet.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világ legbátrabb tette  Dsida Jenő: Egyszerű vers a ke...  Naplemente  Naplemente  Esti kép  A Szentírás üzenete - 2020. má...  Szerettem a szívhez nyúlni  Hétfő esti szentmise Déváról ...  Esti kép  Kovács Gergely érsek videóüzen...  Kellemes napot  Isten kegyelme legyen rajtunk!  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Elfogadta a védekezésről szóló...  Esti kép  492 főre nőtt a beazonosított ...  Hagyd, hogy az este...  Szép napot kívánok!  Kölyök cicák  Bögrés vajas zsömle  Tavaszi kép  Jó éjszakát  Tavaszi kép  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam bar...  2. Titkok, melyeket nem vihete...  Csókay András a rendkívüli páp...  Rejtő Jenő : Anyám  A szauna áldásos hatásai  Hagyd, hogy az este...  Lila csokor  Kislány virág koszorúval  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Avilai Szent Teréz minden erej...  Imádkozzunk együtt napról napr...  Betty Boop  Kellemes kávézást!  Sexy nők  A hit kapuja: Az iszlám és a b...  Talán ez a kis vírus engem is ...  Kávézó nő  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Szerettem a szívhez nyúlni  Kávézó nő  Kedves Koronavírus! Nem vagy v...  Boldogságot teremt  Isten szomorúsága 
Bejegyzés Címkék
természet gyermeke, mezőn nőtt, mindkét irányba, talpig becsületes, életben maradásra, választás napja, élők sorában, rendőrautóban kigyóméregtől, cége kényszereladása, ilyen közéleti, politikai gyilkosság, fölvett jegyzőkönyvekben, demokráciában kiemelt, bérgyilkosság irányába, felderítést segíti, magas szintű, kötelező feladat, ocsmány ügyben, állítólagos tettest, demokrata szimbólumot, vallomása ellentétes, nyilvánvaló tényekkel, létrájáért ment, másik sávban, kocsihoz ballag, rendőrök sztorija, rendőrök szerint, létra cipelése, másik sávba, boncolási jegyzőkönyv, gyilkos ütés, leejtés helyszínéhez, saját sávjában, rendőri verzió, vállán elgázol, képes BESZÉLNI, perc alatt, rendőrök otthagynak, létra megvan, konkrét helyen, pontosan megadott, rendőrség minden, tárgyalóteremben lefolyó, rendőrség elszabotált, helyzet ugyanis, nyilvános tárgyalásra, bíró rögtön, egész távoltartási, hatósági eltussolások, távoltartási kísérlet, harmadik olyan, vádlottak padján, személyi adatai, rendőrségi verzió, békésen utazgató, létrát cipelő, igazi meglepetés, főnöke lenne, törvénysértéssel, tárgyalóteremben, csúcsnyomozókkal, jegyzőkönyvekben, nyomozóhatóságok, századparancsnok, végiggondolandó, valószerűtlenek, csúcsnyomozókat, erőkoncentráció, kényszereladása, tárgyalóterembe, tisztázatlanok, magyarországon, bepróbálkozott, jogszabályokra, orbánhelytartó, magyarosztrák, rendőrautóban, tárgyalótermi, demokráciában, szavazólapról, bérgyilkosság, tapasztalatot, felügyelettel, brutalitással, csúcsnyomozók, kigyóméregtől, megnyugtattuk, meghallgatják, elmagyaráztam, mitteszisten, gecisztánban, helyszínéhez, összeszednek, történhetett, megtalálniuk, megvizsgálva, távoltartási, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 603
  • e Hét: 5679
  • e Hónap: 603
  • e Év: 231621
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.