Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mrs. Czunyi’s Legacy (Czunyiné hagyatéka)
  2016-02-20 14:00:56, szombat
 
  Mrs. Czunyi's Legacy (Czunyiné hagyatéka)

Posted by jhnnsclvn - február 10, 2016

Mi 1993 óta kísérjük figyelemmel Bertalan Judit pályafutását, ez elsőéves magyar-történelem szakos korában a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának dékánja, a református lelkész és professzor, háromgyerekes édesapa Tenke Sándor ágyában kezdődött. Az ő segítségével lett HÖK elnök, kapott magas ösztöndíjat, járhatott a KRE kecskeméti jogászképzésére. Ez egy gyakorlatilag titkos, akkreditálatlan képzés volt, komoly díjazásért tartották a SZTE ÁJK-jának az oktatói, a diplomákat az SZTE rektora írta alá. Olyan politikusok jártak ide, akik szerettek volna könnyen-gyorsan ledoktorálni. Maga a képzés nem volt nehéz, havonta egy hétvégét töltöttek a hallgatók és az oktatók a városban. Bertalan itt hasznos ismeretségeket szerzett. Először H. K. MDF-es képviselő szeretője lett, de aztán rájött, hogy az ő csillaga már leáldozóban, ezért a fideszesekre nyergelt át. Tenkét persze megtartotta, sőt néha az egyetemista társaival is hancúrozott, mely alkalmakkor eldicsekedett nekik, hogy mekkora hatalma van Tenkén és jót röhögtek annak minden színvonalat alulmúló ágybeli teljesítményén.

Amikor pedig Tenke rektor lett 1998-ban, a Károli nagykőrösi karán állást is adott egyre szemtelenebb szeretőjének. Bertalan a rektori tanács állandó tagja volt, először HÖK-ösként, aztán a nagykőrösi kar képviselőjeként. Itt olyan durván gúnyolódott Tenkén, olyan nyíltan célozgatott a viszonyukra, hogy az egyszer még az ülésről is kidobta. Közben “tanítgatta" a KRE nagykőrösi karán a refis tanítónéninek készülőket. Olyan tárgyakat oktatott nekik, amikből maga is majdnem megbukott. Aztán kezdtek neki beérni a fideszes kapcsolatai, szűkebb pátriájának az oroszlányi körzetnek lett az országgyűlési képviselője, majd Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja. Aztán: hipp-hopp köznevelési államtitkár egy olyan személyből, aki, ha leszámítjuk gyakorlótanítását a Baár-Madasban, SOHA EGY NAPOT NEM TANÍTOTT.

Bertalan Judit a maga züllött becstelenségével a Károli terméke. Visszataszító külsejével, párthovatartozását narancsszínű lajbival vagy otthonkával érzékeltető tahó öltözködésével megtestesíti azt az anti-értelmiséget, amit a Fidesz pudvás alapszervezeteiben tenyészt és az “elitjébe" felemel. Bertalan a Károlin, a szeretőjétől szedte össze azt a négy-öt bibliai idézetet, amivel Balog környezetében megtestesíti a hiteles (???) keresztyénséget. Egyetemi (???) tanulmányai alatt sikerült neki tudatlanságát és műveletlenségét bokodi parasztlány szinten megőriznie. Egy tanárának egyszer kifejtette, magyar szakos létére NEM HAJLANDÓ REGÉNYEKET OLVASNI, mert azok hosszúak, neki nincs ideje ilyesmire. Ha egy tanár követelményeket mert vele szemben támasztani, azt rektor szeretőjével kirúgatta. Nemcsak hallgatója, hanem oktatója is volt a Károlinak, szennyes becstelenségét, tudatlanságát, lábszagú erkölcstelenségét tovább is terjesztette. Hogy méltó a Károli “keresztyén szellemiségéhez", azzal is bizonyította, hogy mindenkibe belerúgott, akire már nem volt szüksége. Nemrég Tenke Sándor, régi szeretője és karrierjének elindítója meglátogatta hivatalában, hogy egy zsíros kis állásocskát kérjen tőle egyik gyerekének. Czunyiné úgy nézett rá, mintha sose látta volna, aztán jegesen közölte: “Én csak szakmai döntéseket hozok!"

Örülünk, hogy Czunyiné már nem a közoktatást rombolja. A digitális tartalmakhoz pedig annyit ért, mint az a bizonyos vak komondor. Reméljük, eltűnik a közéletből, de nem bízunk benne. A boszorkányoknak is több életük van, hiába fojtják meg, vetik tűzbe őket, mindig feltámadnak. Ne adja az Isten, hogy igazunk legyen. Őszintén kívánjuk neki: NYUGODJÉK BÉKÉBEN! - A szerk.
Bertalan tündöklése és bukása

Bertalan tündöklése és bukása

Szerző: Tóta W. Árpád

Huszonötezer aláírás és egy ötezres tüntetés elég volt ahhoz, hogy megbukjon Czunyiné Bertalan Judit. Győzelemnek tűnik, pedig nem az - de a kormánynak kétségtelenül vereség. Meg kellett hátrálniuk - a netadó óta először -, és megszabadultak egy teljesen súlytalan figurától, ahogy a gyík hagyja hátra farkát a macskának. Majd növeszt újat, amint ráér. Már a pozíció megnevezése is hazugság: a közoktatásért felelős államtitkár sohasem volt felelős semmiért. Eddig is annyi volt a feladata, hogy golyófogóként, fekvőrendőrként védje Balog Zoltánt és a miniszterelnököt, és utolsó küldetése is ez. Hátha vannak olyanok, akik elhiszik, hogy miatta rohad a magyar iskola, és ha lecserélik, akkor a rendszer elkezd jól működni.

Mostantól a digitális tananyagért ,,felel", vagyis ez lesz az a terület, ahol biztosan nem történik semmi értelmes. Ahogy egyébként eddig sem történt, amíg az egész közoktatásért ,,felelt". De nem is történhet, pont azért, mert ahhoz az egész rendszert kellene visszabontani és liberalizálni. Az Állami Appfejlesztő Vállalat nem járható út. Mellesleg ez az a problémakör - a digitális átállás -, amit Balog miniszter még nyilvános szégyenkezése közben is csípőből túldimenzionáltnak nevezett.

Tehát akik esetleg elhiszik, hogy eddig a lusta, buta és alkalmatlan Czunyiné miatt voltak hibák, azok biztosak lehetnek benne, hogy pont a jövő stratégiai kérdésére egy lusta, buta és alkalmatlan Czunyiné fog válaszolni. Akinek meg van egy kis esze, az eddig is tudta, hogy nem rajta múlt, hanem azon, aki helyette döntött.

Czunyiné Bertalan Judit, a gyíkfarok dicstelenül hullik a porba. Rátermettségéből annyit mutatott meg, hogy tudott egyenesen menni a parlamenti folyosón, a falnál befordulni, és ütemesen hajtogatni, hogy nem nyilatkozik. A jövő iskolájában a magyar gyerekek legfeljebb 12 alkatrészből fognak összerakni egy ilyen képességű készüléket, beleértve a két ceruzaelemet. Élvezni fogják, és közben játszva tanulnak. Majd róla nevezik el a projektet: ez lesz a hagyatéka.

Ehhez még sok hasonlóan dicstelen bukás szükséges. Csak addig bírják ki fél lábon a gyerekeink.

forrás: http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20160206_Czunyine_Bertalan_Judit_tanarlazadas_Balo g_Zoltan_K

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/02/10/mrs-czunyis-legacy-czunyine-hagyateka/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, rátermettségéből, becstelenségével, fekvőrendőrként, követelményeket, boszorkányoknak, képviselőjeként, jogászképzésére, szellemiségéhez, műveletlenségét, akkreditálatlan, keresztyénséget, teljesítményén, ismeretségeket, megszabadultak, becstelenségét, öltözködésével, kétségtelenül, gyakorlatilag, liberalizálni, környezetében, visszataszító, országgyűlési, tudatlanságát, szégyenkezése, golyófogóként, közoktatásért, háromgyerekes, visszabontani, eldicsekedett, tanítónéninek, megtestesíti, szeretőjének, szemtelenebb, ledoktorálni, terjesztette, református lelkész, gyakorlatilag titkos, hétvégét töltöttek, fideszesekre nyergelt, egyetemista társaival, rektori tanács, refis tanítónéninek, fideszes kapcsolatai, oroszlányi körzetnek, országgyűlési képviselője, olyan személyből, maga züllött, szeretőjétől szedte, négy-öt bibliai, tanárának egyszer, tanár követelményeket, Bertalan Judit, Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának, Tenke Sándor, SZTE ÁJK-jának, Először, SOHA EGY NAPOT NEM TANÍTOTT, HAJLANDÓ REGÉNYEKET OLVASNI, Nemrég Tenke Sándor, NYUGODJÉK BÉKÉBEN, Tóta, Czunyiné Bertalan Judit, Balog Zoltánt, Állami Appfejlesztő Vállalat,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sir Andrew Lloyd Webber  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Nagyon furcsa szeretni valaki...  képre írva  Humor is meg nem is szerinted?  Az idegen országok éghajlata  A csend aranyat ért  képre írva  képre írva  Nárcisz  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Jó éjszakát  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  A pálma a győzelem és a diadal...  Sárkány  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Karinthy Frigyes: Almafa  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  A szeretetről  Amikor még kicsi voltál...  Ha nyitott vagy  Képes idézet !  Nem azt látja  virágvasárnap  Hibáztam már  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Húsvéti üdvözlet !  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Alvó baby  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rács mögé  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Óraállítás  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Húsvéti üdvözlet !  Alvó kisfiú  Az út  Alvó baby  A csend aranyat ért  Játékos kis cicák  Heltai Jenő: Március  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Soli Deo gloria  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  2004-es kivégzés után  Szép estét  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Az eper flavonoidjainak gyógyh... 
Bejegyzés Címkék
református lelkész, gyakorlatilag titkos, hétvégét töltöttek, fideszesekre nyergelt, egyetemista társaival, rektori tanács, refis tanítónéninek, fideszes kapcsolatai, oroszlányi körzetnek, országgyűlési képviselője, olyan személyből, maga züllött, szeretőjétől szedte, négy-öt bibliai, tanárának egyszer, tanár követelményeket, közoktatást rombolja, digitális tartalmakhoz, ötezres tüntetés, kormánynak kétségtelenül, teljesen súlytalan, gyík hagyja, pozíció megnevezése, közoktatásért felelős, magyar iskola, rendszer elkezd, digitális tananyagért, egész közoktatásért, egész rendszert, digitális átállás, jövő stratégiai, gyíkfarok dicstelenül, parlamenti folyosón, falnál befordulni, jövő iskolájában, magyar gyerekek, ilyen képességű, miniszterelnököt, rátermettségéből, becstelenségével, fekvőrendőrként, követelményeket, boszorkányoknak, képviselőjeként, jogászképzésére, szellemiségéhez, műveletlenségét, akkreditálatlan, keresztyénséget, teljesítményén, ismeretségeket, megszabadultak, becstelenségét, öltözködésével, kétségtelenül, gyakorlatilag, liberalizálni, környezetében, visszataszító, országgyűlési, tudatlanságát, szégyenkezése, golyófogóként, közoktatásért, háromgyerekes, visszabontani, eldicsekedett, tanítónéninek, megtestesíti, szeretőjének, szemtelenebb, ledoktorálni, terjesztette, tanarlazadas, meglátogatta, értelmiséget, karrierjének, fideszesekre, huszonötezer, ceruzaelemet, tartalmakhoz, bizonyította, pályafutását, hittudományi, narancsszínű, appfejlesztő, szeretőjével, szeretőjétől, alkatrészből, segítségével, alkalmatlan, színvonalat, érzékeltető, politikusok, köznevelési, dicstelenül, iskolájában, államtitkár, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 530
  • e Hét: 2790
  • e Hónap: 19583
  • e Év: 152500
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.