Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
BULVÁR-MINISZTERELNÖk
  2016-03-01 17:47:46, kedd
 
  2016. február 29., hétfő

BULVÁR-MINISZTERELNÖK

Ha egy üzlet beindul, mondta hajdan Salamon Béla, ráérezve a számára kedvező trendre, és mondja ma Orbán Viktor, mert ő is ráérzett arra, hogy ha már siker nincs a háznál, hát legalább beszélni kell róla.
És rohadt nagy bölcsességet árasztani magából, hadd higyje a politika iránt érdeklődő nép, hogy ő az a farok, mely a kutyát csóválja, amiből persze csak a farok igaz...
Ha már egyszer belelendült a dumába, hát nehezen tudja abbahagyni, erős késztetést érez ugyanis arra, hogy megossza velünk azt, amit neki súgnak a Hangok...
Most éppen a Külügyminisztériumban tartott értekezleten ismertette aktuális rögeszméit a magyar diplomácia végváraiban szolgáló diplomatákkal és seggnyalókkal.
Egyben üzent is a világnak, hogy milyennek is látja ő, minden magyarok miniszterelnöke, az Alfa és Omega, a Hit Védelmezője, Ráma királya, az Északi Sark 191 magyar szigetének Nagy Jegesmedvéje, stb.. stb... birodalma helyzetét a világban.
Érdekes módon csak egyetlen ellenvélemény fogalmazódott meg, az sem vonta kétségbe a Világ Urának hatalmát, nem is szólva arról, hogy aki mondta, az nő, márpedig komoly dolgokról csak férfiak nyilatkozhatnak, asszonyok szava - mint tudjuk - pataklocsogás.

Az kétségtelen, hogy a magyar külpolitika szakszerű és megalapozott, emellett nyugodt és kiegyensúlyozott hátország segíti a külképviseletek munkáját.
Ha úgy vesszük, a nyugalom legfelsőbb foka a halál, és ha haladásunk irányát elnézegetjük, még pár év, és mi leszünk a legnyugodtabb és legkiegyensúlyozottabb hátország a világon.
Talán kicsit büdösödünk, de ez semmit nem von le az örök nyugalom értékéből.
Sikereink záloga a külpolitika 2014-es reformja, melynek során a diplomatákból szatócsokat képeztünk, de meg is lett az eredménye.
A világ minden táján remek üzleteket kötöttünk, dől a keleti nyitásból származó lóvé az országba, az északi irány is kedvező, a sarki lúdak pottyantanak csak a fejünkre, ami annak köszönhető, hogy az északi államok nem repülnek, még Nils Holgerssont is más útvonalon utaztatja a libája pedig ő biztosan megtisztelné a kollegát.
Nils rengeteg rosszat cselekedett, ezért egy házimanó húsz centissé varázsolta, a mi házimanónk még manóipari tanuló lehetett, mert a százötven centinél elakadt...
Sikereinkhez nagyban hozzájárult külügyminiszterünk átdizájnolása, lassan kezd úgy kinézni, mint egy ember, holott ezidáig egy Habony Vulgaris nevű főemlősre hajzott.

Gondjaink csak Romániával vannak, akik képtelenek belátni, hogy állampolgáraik egy százalékának más miniszterelnöke van, mint akiről ők tudnak, és nem tekintik megtiszteltetésnek, hogy a már rituális tusványosi Nemzeti Összeröffenésen a magyar miniszterelnök rendszeresen előveszi a csúnyáját és az arcukba vizel.
Nagy megtiszteltetés pedig ez - mint tudjuk - ő hétfő - szerda - pénteken szenteltvizet, kedd - csütörtök-szombaton pedig tokajit vizel - egy neves, sárazsadányi pincészet prémium kategóriájú borát.vasárnap kontroll, akkor kis pohárkába...
De ezek békétlenek, ezeknek semmi sem jó,
Hadjáratot folytatnak magyar politikusok ellen, akik pedig csak a status quo helyreállítását követelik az 1650-es állapotoknak megfelelően, továbbá azt az apróságot, hogy Románia elnöke csókolja meg a magyar miniszterelnök magasztos alfelét.
Hogy mi nem teszik ezekne, ki érti ezt?
De a többi relációban minden rendben, tót szlovák véreink szeretnek minket, alig várják, hogy Orbánova és Áderova asszony felkeresse őket a Budai Várban, a történelmi igazság helyreállítása után.
Az osztrák sógorokkal is jóban vagyunk, jobban jóban, mint látszik, ennek jele, hogy követelik az uniós támogatások megvonását Magyarországtól.
De ez csak az álca, mert egyébként élnek-halnak értünk, ezért is szeretnék elérni, hogy bizonyos szakmákban ne foglalkoztassanak magyar munkavállalókat.
És bár azt írják ki, hogy magyar, ne lopj, mi tudjuk, hogy ez még véletlenül sem a Szeretett Vezetőre vonatkozik, hiszen ki megy kamionnal hipermarketbe, nem igaz?

Szerbiát meg fel kell venni az Unióba, már csak azért is, mert amedig a horvátokkal foglalkoznak, addig azoknak se akkora a pofájuk, mint manapság, amikor megkeserítik a felkészült magyar diplomácia életét a krakélerségükkel...
Ukrajna is szóba került, érdekes módon, most nem került említésre az ukrán menekültek özöne, mint ahogy sok minden más sem került szóba, például az Egyesült Államokhoz fűződő viszony sem, viszont megosztotta rémálmát a diplomatákkal, mely szerint az €uro esetleges bevezetése az integráció elmélyítése felé mutat.
Ez az ötlet pedig magától a sátántól származik, hiszem Mafgyarországnak önálló nemzetpolitikára és önálló gazdaságpolitikára van szüksége.
Csodálom az Unió vezetőinek türelmét, én már régen módot adtam volna a szép elvek gyakorlati tesztelésére.

De a legjobb duma mégiscsak az volt, mikor kifejtette, hogy kell valami Oroszország és Magyarország közé - hívhatják akár Ukrajnának is, mondá.
Természetesen odafigyelt arra, hogy egy koszból adjon valamit Obamának is, mert elmondta, hogy nem vagyunk abban érdekeltek, hogy Magyarországot belerángassák valamiféle oroszellenes nemzetközi koalícióba.
Valaki azért elmondhatná neki, hogy már benne vagyunk, csak azért, nehogy ezt meglepetésként kelljen megélnie, a koalíciót NATO-nak hívják.
Ami engem meglepett - habár nem vagyok túl könnyen meglephető - az a nyíltan felvállalt russzofóbia volt, mondván: az a lényeg, hogy ne legyen közös határunk Oroszországgal.
Ez az ember nincs tisztában sem a katonai erőviszonyokkal, sem a realitásokkal, de ne rójuk fel neki, ez szegény, sokszor nem tudja mit beszél...

Viszont a diplomatáink végre képben vannak, míg idáig csak szarban voltak, mely azért helyzet fennmaradt.
Az utolsó magyar polihisztor ezen azért nem tudott segíteni...


http://www.pupublogja.hu/2016/02/bulvar-miniszterelnok.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetpolitikára, mafgyarországnak, kiegyensúlyozott, krakélerségükkel, munkavállalókat, erőviszonyokkal, magyarországtól, helyreállítását, megtiszteltetés, külképviseletek, összeröffenésen, miniszterelnöke, nyilatkozhatnak, helyreállítása, miniszterelnök, magyarországot, állampolgáraik, meglepetésként, oroszországgal, miniszterelnok, átdizájnolása, diplomatákkal, seggnyalókkal, fogalmazódott, pataklocsogás, ellenvélemény, legnyugodtabb, diplomatákból, szenteltvizet, természetesen, belerángassák, realitásokkal, hipermarketbe, jegesmedvéje, sikereinkhez, megtisztelné, üzlet beindul, számára kedvező, politika iránt, kutyát csóválja, farok igaz, magyar diplomácia, magyar külpolitika, külképviseletek munkáját, nyugalom legfelsőbb, örök nyugalom, külpolitika 2014-es, diplomatákból szatócsokat, világ minden, keleti nyitásból, északi irány, sarki lúdak, Salamon Béla, Orbán Viktor, Északi Sark, Nagy Jegesmedvéje, Világ Urának, Nils Holgerssont, Habony Vulgaris, Nemzeti Összeröffenésen, Budai Várban, Szeretett Vezetőre, Egyesült Államokhoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Hogy lehet megtartani  Szívem  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Irgalom és ítélet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  s immár én is felragyogva, ért...  Egy bizonyos határt  Soha ne kedvezz...  Paul David Tripp Április 21  A másik dolog,  Alvó cicák  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Erdőn  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png virág  Png férfi  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Jó éjszakát  Tanuld meg ezt a versemet  Popper Péter szavai  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Krisztinától  Radikális szeretet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Paul David Tripp Április 19  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Idő  Esti kép  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mai harmónia kártyám  Paul David Tripp Április 20  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Még csak most kezdődik a nap  Albert Einstein gondolata  Nevem  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek... 
Bejegyzés Címkék
üzlet beindul, számára kedvező, politika iránt, kutyát csóválja, farok igaz, magyar diplomácia, magyar külpolitika, külképviseletek munkáját, nyugalom legfelsőbb, örök nyugalom, külpolitika 2014-es, diplomatákból szatócsokat, világ minden, keleti nyitásból, északi irány, sarki lúdak, északi államok, libája pedig, házimanó húsz, százötven centinél, magyar miniszterelnök, arcukba vizel, 1650-es állapotoknak, többi relációban, történelmi igazság, osztrák sógorokkal, uniós támogatások, horvátokkal foglalkoznak, felkészült magyar, ukrán menekültek, integráció elmélyítése, ötlet pedig, sátántól származik, szép elvek, legjobb duma, koszból adjon, koalíciót NATO-nak, ember nincs, katonai erőviszonyokkal, diplomatáink végre, utolsó magyar, nemzetpolitikára, mafgyarországnak, kiegyensúlyozott, krakélerségükkel, munkavállalókat, erőviszonyokkal, magyarországtól, helyreállítását, megtiszteltetés, külképviseletek, összeröffenésen, miniszterelnöke, nyilatkozhatnak, helyreállítása, miniszterelnök, magyarországot, állampolgáraik, meglepetésként, oroszországgal, miniszterelnok, átdizájnolása, diplomatákkal, seggnyalókkal, fogalmazódott, pataklocsogás, ellenvélemény, legnyugodtabb, diplomatákból, szenteltvizet, természetesen, belerángassák, realitásokkal, hipermarketbe, jegesmedvéje, sikereinkhez, megtisztelné, oroszellenes, rendszeresen, értekezleten, diplomatáink, magyarország, tesztelésére, foglalkoznak, pottyantanak, elnézegetjük, megkeserítik, megalapozott, százalékának, állapotoknak, sárazsadányi, bölcsességet, védelmezője, cselekedett, russzofóbia, polihisztor, megosztotta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3598
  • e Hét: 9330
  • e Hónap: 20441
  • e Év: 173937
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.