Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Turbófokozat
  2016-03-03 17:07:34, csütörtök
 
  Turbófokozat

Posted on 2016-03-03 by Admin

Miért váltott turbó fokozatra a Fidesz mutyigyára?

Érzékelhetően felpörgette pénzeltüntető gépezetét a kormány, ami azt jelenti, hogy valaminek a kezdetén, vagy valaminek a végén járunk. Ha most indul az új arisztokrácia kistafírozásának utolsó stádiuma, akkor nem sok jó vár ránk, ám ha úgy érzi a kormány, hogy közel a vég, és meg kell ragadni az utolsó esélyt is a pénzek lenyúlására, akkor még ennél is rosszabb a helyzet.

döme


Állítólag egészen az Egyesült Államokig futott Kubatov Gábor, miután erősen feltételezhető, hogy ő küldte a kigyúrt, kopasz fiatalembereket a Nemzeti Választási Iroda épületébe, hogy megakadályozzák az MSZP népszavazási kezdeményezésének leadást. Ez akkora pofon volt a magyar jogállamiságnak, hogy a Fidesz alelnöke a sajtó (és valószínűleg saját főnöke) elől az amerikai elnökválasztási kampány tanulmányozásába menekült. Az esetről mélyen hallgatnak a Fidesz illetékesei, de vélhetően nem mindenki tapsol a Fradi verőembereinek bevetésének. Erre bizonyíték Kövér László házelnök minapi nyilatkozata, mely szerint fel lenne háborodva, ha biztonsági őrnek látszó emberek megakadályoznák, hogy népszavazási kérdést nyújtson be.
HA MÁR A FIDESZEN BELÜL IS SZEMET SZÚR, HOGY LÉNYEGÉBEN EGY CSALÁDI VÁLLALKOZÁSKÉNT KEZD MŰKÖDNI AZ ORSZÁG, ÉS A KÖZÖS KASSZÁBA ÁLTALÁBAN AZOK MARKOLHATNAK BELE, AKIK JÓL FEKSZENEK A CSALÁDFŐNÉL, AKKOR VALAMI NAGYON ELTORZULT A PÁRTON BELÜL.
Történt azonban ennél durvább dolog is a napokban, ami szintén megosztja a kormányzó párt vezérkarát. Az Országgyűlés kedden ugyanis arra hivatkozva korlátozta a közérdekű adatigénylés lehetőségét, hogy az MNB alapítványainál az alapító által juttatott vagyon - az elfogadott törvényjavaslat indoklása szerint - elveszíti közvagyon jellegét. Nem kevesebb pénzről, mint 220 milliárd forintról van szó, amely fölött lényegében elveszíti az ellenőrzés lehetőségét a magyar társadalom, pedig a Magyar Nemzeti Bank juttatta saját alapítványainak ezt a hatalmas összeget.
Nem csoda, hogy egyes hírek szerint Áder János köztársasági elnök erősen fontolgatja, hogy aláírja-e ezt a finoman szólva is arcátlan törvényt, miközben Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi Hivatal elnöke is keményen kikelt a közpénzek ilyen jellegű eltüntetése ellen. Ők ugyan nem tartoznak a kormányzópárt vezérkarához, de eddig nem jelentettek komoly ellensúlyt a kormányzati intézkedésekkel szemben. A Fideszben ugyanakkor erős befolyással bíró Kövér az Index információi szerint azon kevesek egyike volt, akik következetesen ellene voltak a döntésnek, és a belső vitákban hangot is adott ellenvéleményének.
Úgy tűnik, hogy egyre többeknek szúr szemet az a nagyon durva hangsúlyváltás, amin az eddig sem túl visszafogott kormány az utóbbi hónapokban ment keresztül. Szinte naponta röppentek fel hírek arról, mennyi pénzt ítéltek oda, vagy adtak kölcsön igen kedvezményesen olyan Fideszhez közel álló személyeknek, mint Mészáros Lőrinc vagy Andy Vajna. Az is borzolja a kedélyeket kormánykörökben, hogy Habony Árpád lényegében azt csinál a közvagyonnal, amit csak akar, hiszen ingyen kapja meg a Szépművészeti Múzeumot a saját esküvőjére, és hónapokra kölcsönöz ki értékes festményeket ebből az intézményből.
Ha már a Fideszen belül is szemet szúr, hogy lényegében egy családi vállalkozásként kezd működni az ország, és a közös kasszába általában azok markolhatnak bele, akik jól fekszenek a családfőnél, akkor valami nagyon eltorzult a párton belül. Az az irritáló rongyrázás, amely bizonyos befolyásos körökre jellemző ma Magyarországon szinte borítékolja a népszerűségvesztést (ami a legújabb felmérések szerint be is következett), ugyanakkor a tarthatatlan közállapotok miatt demonstráló pedagógusok és egészségügyiek hitelességét is felerősíti ez az urizáló politika. Nem véletlen, hogy a kockás inges Jeannne D'Arc-ként emlegetett Kövesdi Veronikát rendkívül népszerűvé tette, hogy beszédében arra utalt: börtönben végezhetik azok, akik nem törődnek a nép érdekeivel és fokozódó haragjával.
Nehéz egyelőre megítélni, mi sarkallhatja Orbán Viktort arra, hogy ilyen látványosan fitogtassa hatalmát, és miért gondolja azt, hogy a törvényesség látszatának fenntartása sem szükséges ahhoz, hogy a hatalmát megerősítse. Látva, hogy a Fideszben egyre többen foglalkoznak a jövővel (ami nem kecsegtet túl sok jóval), nem lehet megkerülni a kérdést: meddig követik szinte gondolkodás nélkül a miniszterelnököt azok, akik már régen nem hisznek a tévedhetetlenségében? Ahogy egy dakota közmondás tartja: ,,Mielőtt rárontasz az ellenségre, nézz hátra, nehogy kiderüljön, hogy már senki sem lovagol mögötted!"
(szeka)
Bal-Rad komm: “...börtönben végezhetik azok, akik nem törődnek a nép érdekeivel és fokozódó haragjával..."
-Márpedig a népharag fokozódik! A gond ezzel csupán az, hogy CSAK a döbrögista horda ellen! No nem a nagyot karmolás miatt! Amiatt, hogy hazudtak! Ordas nagyot hazudtak, és ordas nagyot hazudnak folyamatosan. Miközben valahogy mégiscsak nagyon sokan maradtak az út szélén! (És egyre többen felejtődnek ott!)
Nagyot markolt a döbrögista horda! A legnagyobbat ők markoltak! A börtön igérete már elhangzott a héten a parlamenti ülésteremben is! Qrmánypárti sorokban néma csend volt a válasz! Tudták persze, hogy nem kell ezt komolyan venni OTT! Ilyesmit ők is mondtak anno, de a kondér mellett a nagy kotorászásban már elfelejtették a börtönígéretet. Tudják, hogy ETTŐL a garnitúrától csak ÍGÉRET marad! A kondér mellett AZOK IS felejteni fognak!
Azaz csak felejtenének! De a tisztára nyalt bödön láttán nagy harag lesz! Ami pedig még annál is rosszabb: NAGY NÉPHARAG LESZ!
A mostani helyzet kísértetiesen hasonlít El Qro utolsó időszakára. Amikor libsiék már csak a lopással foglalkoztak!
A döbrögista horda sem foglalkozik már semmivel! Csak a lopásba vannak belefeledkezve. “...közel a vég, és meg kell ragadni az utolsó esélyt is a pénzek lenyúlására..."

ENNEK PEDIG TÉNYLEG ROSSZ VÉGE LESZ!

http://www.balrad.com/2016/03/03/turbofokozat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tanulmányozásába, miniszterelnököt, kistafírozásának, kormánykörökben, elnökválasztási, vállalkozásként, megakadályoznák, jogállamiságnak, alapítványainál, megakadályozzák, alapítványainak, fiatalembereket, intézkedésekkel, törvényjavaslat, belefeledkezve, feltételezhető, hangsúlyváltás, kedvezményesen, börtönígéretet, következetesen, egészségügyiek, magyarországon, verőembereinek, arisztokrácia, elfelejtették, kotorászásban, érzékelhetően, kormányzópárt, kísértetiesen, szépművészeti, pénzeltüntető, turbófokozat, sarkallhatja, legnagyobbat, turbofokozat, felejtenének, végén járunk, utolsó esélyt, pénzek lenyúlására, magyar jogállamiságnak, amerikai elnökválasztási, esetről mélyen, kormányzó párt, közérdekű adatigénylés, alapító által, elfogadott törvényjavaslat, ellenőrzés lehetőségét, magyar társadalom, hatalmas összeget, finoman szólva, közpénzek ilyen, kormányzópárt vezérkarához, Egyesült Államokig, Kubatov Gábor, Nemzeti Választási Iroda, Kövér László, FIDESZEN BELÜL IS SZEMET SZÚR, HOGY LÉNYEGÉBEN EGY CSALÁDI VÁLLALKOZÁSKÉNT KEZD MŰKÖDNI AZ ORSZÁG, KÖZÖS KASSZÁBA ÁLTALÁBAN AZOK MARKOLHATNAK BELE, AKIK JÓL FEKSZENEK CSALÁDFŐNÉL, AKKOR VALAMI NAGYON ELTORZULT PÁRTON BELÜL, Magyar Nemzeti Bank, Áder János, Péterfalvi Attila, Nemzeti Adatvédelmi Hivatal, Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Habony Árpád, Szépművészeti Múzeumot, Jeannne D’, Kövesdi Veronikát, Orbán Viktort, AZOK IS, NAGY NÉPHARAG LESZ, ENNEK PEDIG TÉNYLEG ROSSZ VÉGE LESZ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyon különös  Szép estét  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Tavaszi kép  Szívem  George Byron - Ahogy itt jár -...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Erdőn  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Elköszönt  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Nem méltó hozzád  Kaffka_Margit  Régi emberek, akikre máig büsz...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png fotel  Nem számIt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogy lehet megtartani  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Png fotel  Kerüld el az evangélium örömén...  Popper Péter szavai  képre írva  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Albert Einsteinről  A sors  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Png ház  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Png virág  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Irgalom és ítélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Png csokor  Adakozás  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Bounty krémes  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Tanuld meg ezt a versemet  Garai Gábor - Takarítás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Ami embereknek lehetetlen, az...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png fotel  Nevem  Fehér virág  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány 
Bejegyzés Címkék
végén járunk, utolsó esélyt, pénzek lenyúlására, magyar jogállamiságnak, amerikai elnökválasztási, esetről mélyen, kormányzó párt, közérdekű adatigénylés, alapító által, elfogadott törvényjavaslat, ellenőrzés lehetőségét, magyar társadalom, hatalmas összeget, finoman szólva, közpénzek ilyen, kormányzópárt vezérkarához, kormányzati intézkedésekkel, belső vitákban, utóbbi hónapokban, kedélyeket kormánykörökben, saját esküvőjére, családi vállalkozásként, közös kasszába, párton belül, legújabb felmérések, tarthatatlan közállapotok, urizáló politika, kockás inges, törvényesség látszatának, hatalmát megerősítse, miniszterelnököt azok, dakota közmondás, népharag fokozódik, gond ezzel, döbrögista horda, nagyot karmolás, börtön igérete, parlamenti ülésteremben, kondér mellett, nagy kotorászásban, garnitúrától csak, tisztára nyalt, mostani helyzet, lopással foglalkoztak, lopásba vannak, pénzek lenyúlására&#8230, tanulmányozásába, miniszterelnököt, kistafírozásának, kormánykörökben, elnökválasztási, vállalkozásként, megakadályoznák, jogállamiságnak, alapítványainál, megakadályozzák, alapítványainak, fiatalembereket, intézkedésekkel, törvényjavaslat, belefeledkezve, feltételezhető, hangsúlyváltás, kedvezményesen, börtönígéretet, következetesen, egészségügyiek, magyarországon, verőembereinek, arisztokrácia, elfelejtették, kotorászásban, érzékelhetően, kormányzópárt, kísértetiesen, szépművészeti, pénzeltüntető, turbófokozat, sarkallhatja, legnagyobbat, turbofokozat, felejtenének, foglalkoznak, garnitúrától, köztársasági, törvényesség, népszavazási, vezérkarához, közvagyonnal, adatigénylés, valószínűleg, markolhatnak, visszafogott, folyamatosan, közállapotok, festményeket, ülésteremben, tarthatatlan, foglalkoztak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1064
  • e Hét: 4166
  • e Hónap: 15277
  • e Év: 168773
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.