Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fidesznek is üzentek az Aranykéz utcai robbantással: „
  2016-03-07 19:13:09, hétfő
 
   
  “amíg a két hét alatt rendet tesz sanyi a beosztásában van, nem fog itt beszélni senki. De kiderülni sem!

Fidesznek is üzentek az Aranykéz utcai robbantással: ,,csínján bánjanak" az olajügyekkel


2016/03/06 transyadmin

NIF: Hát csínján is bántak. Annyira, hogy a cionista gyarmaton az olajügyek azóta is el vannak fektetve. A keresztapa meg azóta is belügyminiszter. -mondja a susogó szél.
+++++++++++++++++++++++++
Egymásnak esett az Aranykéz utcai robbantás pénteki tárgyalásán az ügy fővádlottja, Portik Tamás, valamint a rendőrök megvesztegetésével is vádolt, mára ismét tanúként idézett diszkócsászár, Vizoviczki László. Volt, hogy ,,párbeszédüknek" a bíró vetett véget, miután már odáig fajult a kettejük közötti vita, hogy kölcsönösen egymást vádolták azzal, hogy meg akarták öletni a ,,citadellás" Veres Istvánt. De Vizoviczki arról is beszélt, hogy a robbantással Portikék a Fidesznek is üzentek, hogy ,,csínján bánjanak" az olajügyekkel kapcsolatos jogszabályok megalkotásával.

PÁMER DÁVID - PestiSrácok.hu

Ismert, kedden minden részletre kiterjedő terhelő vallomást tett Portik Tamásra az Aranykéz utca robbantás, a Cinóber- és a Fenyő-gyilkosság legutóbbi tárgyalásán a rendőrök megvesztegetésével és adócsalással is vádolt diszkópápa, Vizoviczki László. A vállalkozó a bíróság előtt tett vallomásában elmondta, neki az Energol-vezér már 1997 végén egy találkozón elárulta, fel fogja robbantani Boros Tamást. Vizoviczki szerint az egykori olajos közös megbeszélésükön arra is kitért, a végéhez közeledik, hogy az általa irányított, körülbelül 20 milliárdos vagyon felett rendelkező alvilági csoport átvegye a teljes irányítást. Portik azt is közölte vele, hogy ennek a körnek nagyon magas szintű politikai és rendőri kapcsolatai vannak, és amely szemben állt a Boros Tamás és Seres Zoltán által irányított, szintén alvilági csoportosulással. Vizoviczki hozzáfűzte, Portik azt is hangsúlyozta, tudja, Boros szembe mer vele szállni, de“hatásosan és látványosan meg fogja oldani ezt a helyzetet", majd hozzátette: “ha felrobbantja ezt a köcsögöt, az összes embere szét fog széledni". Állítólag az energolos kérkedett azzal is, hogy nem fog lebukni, mivel “többszintű védelem alatt áll".

hatvani istvan1

A Prisztás lelövésével vádolt Hatvani állítólag többször is elszólta magát. Fotó: Mészáros Péter/PestiSrácok.hu
Lélekjelenléte mentette meg Vizoviczkit

Mivel legutóbb erre nem volt lehetőség, a mai tárgyaláson vádlottak és védőik tehettek fel kérdéseket az éjszaka császárának. Portik Tamás védője, Szikinger István arra volt kíváncsi, hogy mi az oka annak, hogy az éjszaka császára 2014 januárjában tett tanúvallomásában még úgy nyilatkozott kihallgatóinak, hogy semmit nem tud a robbantás körülményeiről. Az ügyvéd szerint így Vizoviczki vagy két éve, vagy kedden a bíróságon hamis tanúzást követett el. A tanú erre úgy válaszolt, hogy ,,félelemből" nem vallott az Energol-vezér ellen, ám, miután a Prisztás József sérelmére elkövetett emberölésben Portikot felbujtóként elítélték, megeredt a nyelve. Ráadásul személyes indíttatása is volt vallomásának, hiszen,az elsőfokú ítélet után bizonyossá vált számára, hogy a vele korábban jó viszonyban lévő Prisztás haláláért az energolos a felelős - állította a tanú. Vizoviczki annak bizonyítására, hogy volt oka tartania Portiktól, részletesen előadta, hogyan próbálta őt egyszer megöletni a harmadrendű vádlott. Elmesélte, hogy a Prisztás József meggyilkolása miatt első fokon elítélt Hatyi becenevű Hatvani István két testőrével együtt egy kihalt benzinkúthoz csalta, ahol Portikék emberei lerohanták őket, majd testőreinek elmondták: ,,meg fogtok halni". Vele pedig ugyanezt személyesen Portik közölte, aki a diszkópápa szerint úgy viselkedett, mint ,,egy hatalma teljében lévő ember". Vizoviczki hangsúlyozta, csak a pillanatnyi lélekjelenléte mentette meg: öt percet kért Portiktól, hogy tisztázza a helyzetet, majd közölte vele, hogy a többi testőre, akik egy darabig szintén elkísérték, várja őt, így ha vele bármi történik, a gyilkosságot Portikhoz fogják kötni. A főrendőrök megvesztegetésével is vádolt diszkócsászár leszögezte, ezek után kénytelen volt Tanyin kívül az egykori olajosnak is védelmi pénzt fizetni, valamint Portikkal néhány hónapig közös üzletbe kényszerült, ám leszögezte, hazugság, hogy milliárdos olajpénzekkel szállt volna be az energolos a vállalkozásaiba.

vizoviczki laszlo 1

Vizoviczki állítása szerint nagyon félt Portik Tamástól. Fotó: Mészáros Péter/PestiSrácok.hu
Egymásnak estek az alvilág urai

A tárgyaláson elhangzott az is, hogy Portik még úgy is fenyegette Vizoviczkit, hogy nem 10-20 nagydarab kopasztól kell félnie, hanem egy ,,kisembertől", aki ,,előlép a sötétből és bárkit fejbe lő", aki Portik üzleti érdekeit sérti. A harmadrendű vádlott ugyanakkor - visszautasítva az éjszaka ura vádaskodásait - az elmondottakra úgy reagált, teljesen életszerűtlen, hogy Vizoviczki a Prisztás-ítélet előtt attól félt, hogy őt kiengedik és az életére tör, mivel szerinte a többi ügye miatt azonnal letartóztatták volna. Portik a tanú fejéhez vágta azt is, hogy Tanyi az ő embere volt, majd utalva a Romkert felgyújtására (abban az ügyben a hírhedt verőlegény gyanúsított volt és a nyomozóhatóság birtokában van olyan vallomás, miszerint a gyújtogatás Vizoviczki megbízásából történt) azt mondta: ,,tudod, ott meghalt egy ember". Portik ezután egy olyan tanúvallomást kezdett el ismertetni, amiben az állt, az éjszaka császárának is volt konfliktusa a felrobbantott Boros Tamással. Vizoviczki erre kifakadva odaszúrta Portiknak, hogy ,,ezt a tömény hazugságot meddig kell még hallgatnom"? De a kettejük közötti ,,párbeszéd" során előkerült a Citadella elfoglalása is, majd a vita hevében Vizoviczki odaszólt az Energol-vezérnek, hogy ,,eddig nem akart erről beszélni", de ,,ha már ennyire ki akarja húzni belőle", akkor elmondja, hogy Portik meg akarta öletni a Citadellához köthető vállalkozót, Veres István, mire Portik úgy kontrázott, hogy tudomása szerint ez éppen a tanúnak állt érdekében. Vitájuknak a bíró vetett véget, hogy ,,őt nem érdekli, hogy ők kit akartak megöletni", de ennek a pernek az Aranykéz utcai robbantás a tárgya.

portik lendva mti marjai janos

Portik Tamás és Kacsa szembesítése az Aranykéz utcai robbantás egy korábbi tárgyalásán. Fotó: MTI
A Fidesznek is üzentek a robbantással?

Tanúként idézték a pénteki tárgyalásra Portik két emberét, Hatvani Istvánt és Lendvai Jánost is. Erre azért volt szükség, mivel az éjszaka császára a keddi tárgyaláson beszélt arról is, hogy a Prisztás fejbe lövésével vádolt férfi, valamint Portik Kacsa becenevű barátja is elszólta magát a robbantással kapcsolatban. Utóbbi egy divatbemutatón kikotyogta a 2000-es évek közepén a Hajógyári-sziget urának, hogy bűnsegédként részfeladatokat látott el a bűncselekményben, de ,,a munkát szlovákok csinálták". A Hatyi becenevű férfi pedig többször hangoztatta, hogy látványosan fognak végezni Borossal, és megemlítette neki, hogy ,,hamarosan mindenki meg fogja tudni, ki az úr az alvilágban". A Hatyi becenevű egykori testőr szájából az is elhangzott, hogy mivel ,,ez a bolond annyi ellenséget szerzett, senki sem fogja tudni, ki a tettes". A férfi az éjszaka ura előtt állítólag olyan kijelentést is tett, hogy a kivitelezés azért is volt ennyire brutális, hogy a külföldi titkosszolgálatok irányába vigyék a szálakat. Ami újdonság volt Vizoviczki keddi vallomásához képest, hogy a vállalkozó ma azt is előadta, hogy Hatvani arról is tájékoztatta, az Aranykéz utcai robbantással az új kormánynak, azaz a Fidesznek is üzentek, hogy az olajügyek kapcsán ,,csínján bánjanak a jogszabályok megalkotásával". De szóba került az is, hogy a Boros mögött álló orosz-ukrán erők kivégezték volna Portikot, ,,ezért lépniük kellett". Vizoviczki bírói kérdésre megemlítette még, hogy ő csupán a Portik és a hozzá hasonló alvilági figurák miatt alkalmazott testőröket, ami azért nem tűnik túl hihetőnek. A két tanú ugyanakkor visszautasította, hogy bármi közük lenne, vagy bármit is tudnának az Aranykéz utcai robbantásról. Kacsa kijelentette, hogy ,,pontosan tudja, az oroszok voltak", és odaszúrta Vizoviczkinek, hogy ,,valami jobbat találjon ki".

Forrás és Címlapfotó: Mészáros Péter/PestiSrácok.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/03/06/fidesznek-is-uzentek-az-aranykez -utcai-robbantassal-csinjan-banjanak-az-olajugyekkel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tanúvallomásában, visszautasította, csoportosulással, bűncselekményben, belügyminiszter, megbeszélésükön, vállalkozásaiba, internetfigyelő, internetfigyelo, részfeladatokat, körülményeiről, visszautasítva, lélekjelenléte, megalkotásával, nyomozóhatóság, kihallgatóinak, párbeszédüknek, divatbemutatón, letartóztatták, meggyilkolása, diszkócsászár, bizonyítására, életszerűtlen, elmondottakra, vádaskodásait, olajpénzekkel, vizoviczkinek, tanúvallomást, felgyújtására, felrobbantott, bűnsegédként, felrobbantja, felbujtóként, vallomásának, kapcsolatban, megemlítette, cionista gyarmaton, olajügyek azóta, susogó szél, bíró vetett, kettejük közötti, robbantással Portikék, olajügyekkel kapcsolatos, bíróság előtt, találkozón elárulta, egykori olajos, végéhez közeledik, általa irányított, teljes irányítást, körnek nagyon, összes embere, energolos kérkedett, Portik Tamás, Vizoviczki László, Veres Istvánt, PÁMER DÁVID, Portik Tamásra, Boros Tamást, Boros Tamás, Seres Zoltán, Mészáros Péter, Szikinger István, Prisztás József, Hatvani István, Portik Tamástól, Boros Tamással, Veres István, Hatvani Istvánt, Lendvai Jánost, Portik Kacsa, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.27. 23:13 Az amerikai külügyminiszter szerint meg kell erősíteni Irak szuverenitásána...
01.27. 22:43 Amerikai-francia védelmi tárgyalások: Washington még nem döntött arról, hog...
01.27. 21:43 Brexit - Barnier: az EU szoros figyelemmel követi a Nagy-Britanniában élő E...
01.27. 21:42 Koronavírus - Német lap: a berlini vezetés a hadsereg közreműködésével szál...
01.27. 21:32 Az igazságszolgáltatás függetlenségére figyelmeztette Macront a legfőbb bír...
01.27. 21:12 Holokauszt-emléknap - Merkel: szembe kell szállni az intoleranciával és a g...
01.27. 21:02 Impeachment - Starr belpolitikai háborúhoz hasonlította az elnök elleni elj...
01.27. 20:53 Jégkorong Erste Liga - Fehérvári siker az alsóházban
01.27. 20:23 Az apasági teszt szerint a volt belga király Delphine Boel biológiai apja
01.27. 20:23 Újabb rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a Fidesz a szegedi par...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Robert Burns: Falusi randevú  A vidám özvegyember  Hóvirág  Hárs Ernő díj  Betty Boop  Facebookon kaptam  Tél  Kellemes teázást  A munka jutalma  Robert Burns - Shelah ONeil  Akire büszkék lehetnénk - Kéts...  Férfi kézilabda E.B. 2020  Ha mennél hideg szélben  Kölyök huski  Alvó baby  Őrangyal  Körte balerina  Orchidea  Szép napot kívánok !  Facebookon kaptam  Ideális testsúly, életkor sze...  Szép estét  A munka jutalma  Havas csodák  Alvó kutya  Új csaj  10. Parancsolat: Mások tulajdo...  A vidám özvegyember  Betty Boop  Robert Burns: Falusi randevú  Téli naplemente  Kislányok téli öltözékben  Férfi vízilabda E.B. 2020 - B...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ó jaj, az asszony döngöl  Van-e ír...?  Őrangyal a hídnál  Ó jaj, az asszony döngöl  Angyal hóesésben  Hárs Ernő díj  Miről szól az elegancia?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Úr áldása legyen rajtad éle...  Biztonsági tippek zöldségekhez...  Mögötted az évek száma  Gólyahír.......  Ima, minden nap, Ferenc Pápa i...  Facebookon kaptam  Ima, minden nap, Ferenc Pápa i...  Szókratész bölcsessége - A hár...  Holnap munka......  No comment .......  Téli kép  Alvó kutya  Az egyensúly a kulcs mindenben...  Facebookon kaptam Krisztina...  Téli kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erőtlenül erős  Betty Boop  Kölyök huski  Biztonsági tippek zöldségekhez...  Merici Szent Angéla szűz 01.27  Körte balerina  A menedék - film - gyerekeknek...  Fehér cica  Ha mennél hideg szélben  Etessük a madarakat!  Retro könyves szekrény  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Téli kép  Eszter babák  Hasznosság  Facebookon kaptam  Betty Boop  2020.01.26 Szentmise évközi 3....  Kellemes teázást  Cicák virágokkal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miről szól az elegancia?  Jó éjszakát  Kislány cicával  Grál kehely  Az átjárónál  Facebookon kaptam  Várakozzunk Istenre  10. Parancsolat: Mások tulajdo...  Alvó babyk  Facebookon kaptam  Orchidea  Biztonsági tippek zöldségekhez...  Piros gerbera vázában  Cicák virágokkal 
Bejegyzés Címkék
cionista gyarmaton, olajügyek azóta, susogó szél, bíró vetett, kettejük közötti, robbantással Portikék, olajügyekkel kapcsolatos, bíróság előtt, találkozón elárulta, egykori olajos, végéhez közeledik, általa irányított, teljes irányítást, körnek nagyon, összes embere, energolos kérkedett, éjszaka császárának, éjszaka császára, robbantás körülményeiről, ügyvéd szerint, bíróságon hamis, tanú erre, elsőfokú ítélet, vele korábban, felelős &#8211, harmadrendű vádlott, kihalt benzinkúthoz, diszkópápa szerint, hatalma teljében, pillanatnyi lélekjelenléte, többi testőre, darabig szintén, gyilkosságot Portikhoz, egykori olajosnak, alvilág urai, tárgyaláson elhangzott, többi ügye, tanú fejéhez, hírhedt verőlegény, nyomozóhatóság birtokában, gyújtogatás Vizoviczki, olyan tanúvallomást, felrobbantott Boros, tömény hazugságot, vita hevében, tanúnak állt, korábbi tárgyalásán, pénteki tárgyalásra, robbantással kapcsolatban, divatbemutatón kikotyogta, 2000-es évek, munkát szlovákok, bolond annyi, kivitelezés azért, külföldi titkosszolgálatok, olajügyek kapcsán, hozzá hasonló, oroszok voltak&#8221, tanúvallomásában, visszautasította, csoportosulással, bűncselekményben, belügyminiszter, megbeszélésükön, vállalkozásaiba, internetfigyelő, internetfigyelo, részfeladatokat, körülményeiről, visszautasítva, lélekjelenléte, megalkotásával, nyomozóhatóság, kihallgatóinak, párbeszédüknek, divatbemutatón, letartóztatták, meggyilkolása, diszkócsászár, bizonyítására, életszerűtlen, elmondottakra, vádaskodásait, olajpénzekkel, vizoviczkinek, tanúvallomást, felgyújtására, felrobbantott, bűnsegédként, felrobbantja, felbujtóként, vallomásának, kapcsolatban, megemlítette, hangsúlyozta, megbízásából, jogszabályok, gyilkosságot, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 166
  • e Hét: 5296
  • e Hónap: 97462
  • e Év: 97462
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.