Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Levél egy hülye kommentelőhöz
  2016-03-14 09:06:14, hétfő
 
   
  2015. nov 21.

Levél egy hülye kommentelőhöz

írta: E_S

Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint Tatjána. Szerelem nem nagyon lesz benne, mert egyrészt sem, de másrészt sem.

Nade jöjjék a komment:

"Megfelelő keretek között bizonyos témákban valóban lehet (sőt, kötelező) kritikákat megfogalmazni az ellenzéknek, ha az valami értelmes gondolatból származik, van terv és cél, konkrét megoldási javaslat, de amit a bal oldal csinál, az más. Zsigerből, Orbán-fóbiából tüzelnek mindenre, ami a miniszterelnöktől származik. Kicsit sem jobbak a terroristáknál. Arról nem is beszélve, hogy létezik (kellene, hogy létezzen!!!) NEMZETI MINIMUM. De ezek annyira hülyék, hogy még egy ilyen ügyet sem képesek átlátni, mérlegelni és a saját választóik akaratával is szembemennek. Azt hiszik, elég az Orbán-gyűlölet ahhoz, hogy ... voltaképp mit is hisznek? Kinek akarnak megfelelni? ....jaaa, hogy amott, Soroséknak. . Minden egyes megnyilvánulásukkal egyre mélyebbre ássák magukat, hogy valami külföldi érdeknek megfeleljenek. Ezt hívják normális helyeken HAZAÁRULÁSNAK."

Aranyos csillagvirágom! Ezerszer, ezren elmondták már tételesen (én is, többször), mi a szar ebben az egészben és mit kellene csinálni, mit nem kellene csinálni. De mivel szombat van, ronda az idő és nincs kedvem kimozdulni, szívesen gyógypedezek. Újra.

Tehát:

Nem kellene milliárdokért stadionokat építeni. Sem fűthető gyeppel, sem nélküle.

Nem kellene aztán ezeket a stadionokat iszonyú pénzekért üzemeltetni, ugyanis csak a rezsiköltség őrületes pénzeket emészt fel minden rohadt hónapban, mivel képtelenség nyereségesen, vagy akár csak nullszaldósan működtetni a létesítményeket.

Nem kellene azt hazudni, hogy majd mennyire jó lesz nekünk, mert a gyerekeink focizhatnak ezekben, mert nem focizhatnak. Ugyanis nem mindenki gyereke focista, nézőként is kevés embert érdekel ez a sport (vagy mi), ellenben néhány év múlva elkezdenek az épületek leromlani, amennyiben újból baromira sok pénzt nem költ rájuk az ország. A semmiből.

Nem kellene kisvasutat sem építeni másik marhasok pénzért. Főleg nem kellene stadiont ÉS kisvasutat építeni a mindenkori miniszterelnök kicsiny falujában. Már csak erkölcsi okokból sem.

Nem kellene családok tízezreitől elvenni a megélhetést azért, mert a jelenlegi kormány pár ezer csókosnak óhajtja meghálálni a szolgálatait trafikok formájában.

Nem kellene szétcseszni a munkaerőpiacot közmunkával, amikor jellemzően sok munkáltató kirúgja az alkalmazottait és közmunkást foglalkoztat helyettük éhbérért. Ugyanis nem csak a szemetet szedik közmunkások, hanem könyvtárakban, közintézménykeben, archíválási munkákon és még ezer helyen dolgoznak. Olyan helyeken, ahol lenne piaci munkahely, de a rabszolgamunka kelendőbb. Az a helyzet ugyanis, hogy a közmunkát én finanszírozom és mindenki, aki ebben az országban fizet adót.

Nem kellene Orbán Viktor szomszédjának látványosan elnyerni minden zsíros megbízást.

Orbán Viktor vejének sem kellene.

Egyetlen vezető politikus egyetlen rokonának, cimborájának, sporttársának sem kellene. Egyszerűen azért, mert gusztustalan is, nem csak erkölcstelen.

Nem kellene Andy Vajnának adni a kaszinókat. Mert gusztustalan és erkölcstelen.

Nem kellene megfelelő szakmai és társadalmi vita nélkül atomerőművet építeni. Nem kellene, de nem is lenne szabad titokban tartani a szerződés nem szakmai részét. Nemhogy nem kellene, hanem tilos lenne. Ugyanis mi fizetjük.

Nem kellene a Nemzeti Banknak vásárolgatni sem festményeket, sem kastélyokat, sem nyaralót anyu falujában. Ugyanis nem ez a dolga.

Nem kellene botrányos földpályázatokon a cimboráknak átjátszani a termőföldet akár olyan áron is, hogy évtizedek óta mezőgazdaságból élő családok ezrei maradnak föld és megélhetés nélkül.

Nem kellene ugyanezeket a földeket kiárusítani ugyanezeknek a cimboráknak.

Nem kellene milliárdokért a várba költözni.

Nem kellene százasával alkalmazni az államtitkárokat és államtitkár helyetteseket.

Nem kellene havonta milliókért Hegedűs Zsuzsákat, Habony Árpádokat, Andy Vajnákat, Kerényi Imréket rászabadítani az országra.

Nem kellene 50 milliárdot a Vajdaságba vinni, hogy a szerbiai gazdaságot támogassuk a magyar adófizetők pénzéből.

Nem kellene évente sokmilliárddal konszolidálni az egészségügy adósságát.

Nem kellene finanszírozni a KLIK semmire sem jó vízfejét.

Nem kellene további milliárdokért fenntartani egy torz, közmédiának nevezett propagandagépezetet.

Nem kellene engedni a gyanús ügyleteket, az uniós pénzek és a közvagyon szétlopását.

Ugyanis a fenti tételeket (és az itt fel nem sorolt további tételeket) mi fizetjük. Egytől egyig. Mi, adófizetők. Azok is, akik nem erre a kormányra szavaztak. Fizetjük, miközben az ország segge kilóg a gatyából.

Ezzel szemben:

Biztosítani kellene minden településen a szabadidős tevékenységhez, sportolási lehetőséghez a feltételeket.

Biztosítani kellene mindenhol a megfelelő infrastruktúrát, ide értve a nagysebességű internethez való hozzáférést is.

A hit/erkölcstan helyett a számítástechnikai és idegennyelvi oktatást kellene preferálni. Ha már itt tartunk: a magyar nyelv oktatását sem ártana erősíteni.

Biztosítani kellene az idős, egyedülálló, önmagukat ellátni képtelen emberek megfelelő szintű ellátását akkor is, ha a nyugdíjuk, egyéb járandóságuk ezt nem teszi lehetővé.

A korhatár alatti rokkantak ellátását haladéktalanul és becsületesen felül kellene vizsgálni. Aki speciális körülmények között tud és akar dolgozni, annak biztosítani kellene a megfelelő munkához jutást. Akkor is, ha ez állami hozzájárulást igényel.

Az a korhatáros, vagy korhatár alatti sérült ember, aki egészségi állapota miatt nem képes dolgozni, önmagát eltartani, vagy akár ellátni sem, azt az embert a társadalomnak, nekünk, többieknek kutya kötelességünk megfelelő módon ellátni, róla gondoskodni.

Meg kellene kezdeni a lecsúszott emberek rehabilitációját. Akik olyan családban élnek, ahol akár generációk óta nincs munkalehetőség, ott a gyermekek védelme és oktatása mellett a szülők oktatását is meg kellene kezdeni.

A közmunkát minimumra szorítani, de legalább minimálbéren megfizetni.

Lehetőleg piaci munkahelyeket teremteni, azok létrehozását minden módon segíteni.

Az önfoglalkoztatást minden módon támogatni, az adminisztrációs és adóterheket csökkenteni.

Az egészségügy reformját haladéktalanul kidolgozni, szakmai és társadalmi vitára bocsátani,megkezdeni és végigvinni.

Az oktatás reformját szintén.

A nyugdíjrendszer reformját is.

Az összes pályaalkalmatlan, dilettáns, politikai és személyes kapcsolataira támaszkodva megélni akaró állami alkalmazottat kirúgni. Helyettük elhivatott, hozzáértő embereket felvenni.

Az összes mutyigyanús szerződést felülvizsgálni (trafik, föld, nyelvoktatás, tankönyvgyártás, dohánytermékek, országos és uniós pályázatok). Ahol bebizonyosodik a korrupciónak bármely formája, ott a szerződést megsemmisíteni, felelősöket a bíróság elé állítani.

Az összes politikust (volt és jelenlegi) elszámoltatni. Aki nem tud elszámolni a vagyongyarapodásával, bíróság elé állítani, rokonságot is átvilágítani.

Megfelelő adózási, infrastrukturális és adminisztratív környezetet teremtve segíteni a munkahelyek teremtését.

Az ország gazdasági teljesítményének arányában emelni a bérket.

Az ellenséggyártást, gyűlöletkeltést befejezni.

A lakosságot a mindenkori helyzetről minden esetben tájékoztatni, nem pedig ijesztgetni.

Még néhány szót fűznék hozzá, de ez már személyes kívánság:

Nem kérek a központi propaganda dumából. Nem érdekel sem Soros, sem Gyurcsány, sem Orbán. Engem az ország, az országban élő emberek mindegyikének sorsa, a magam és családom sorsa érdekel. Ez az ország a hazám, szeretem és itt akarok élni. Normálisan, emberi módon, békességben élni, dolgozni, adót fizetni.

Elvárom, hogy az általam befizetett nem kevés adót jól, az ország érdekében költse el a mindenkori kormány.

Elvárom, hogy az én pénzemből fizetett politikusok mindegyike elszámoljon a működésével is, a vagyonával is.

Kikérem magamnak, hogy ijesztgetni akarjanak, kifosszanak, hülyének nézzenek.

Lehet engem hazaárulózni, sorosbérencezni, gyurcsányimádózni.

Attól egy centivel sem leszünk előbbre és senki nem lesz boldogabb.

Bármennyire hihetetlen is: én nem gyűlölöm Orbánt.

De gyűlölök mindent, ami hazug, ami kárt okoz az országnak akár morális, akár anyagi értelemben.

Végül barátilag üzenem a kedves kommentlőnek:

A Nemzeti Minimum nem azt jelenti ám, hogy szeretni kell a kormányt. Az egy civil kezdeményezés. Nem hosszú, ide másolom. Figyi:
"Nemzeti Minimum
Néhányan - akik az előadó-művészet, a szórakoztatóipar és a média területén dolgozunk -, figyelemfelhívó kampányt szervezünk, amelyet egy nagyszabású koncerttel szeretnénk zárni. A fellépők, a szervezők és a támogatók arra kérik a mindenkori magyar kormányt, hogy törvényi szinten teremtse meg a magyarországi gyermekek mindennapos, rendszeres, minőségi étkeztetésének feltételeit, és garantálja az ehhez szükséges forrásokat.
Kérjük, hogy aláírásával Ön is támogassa ezt az ügyet!"
Még tömörebben: arról szól, hogy ne éhezzen egy gyermek sem ebben az országban.
Ezt a programot torpedózta meg Harrach Péter, a keresztényi könyörület nevében.
Ezt a programot nem vette még tárgysorozatba sem a kormány.
Ennek a programnak a tárgysorozatba vételének szavazása ELŐTT vonult ki Orbán Viktor a teremből.

Ez van.

Meg sötét.

http://orditok.blog.hu/2015/11/21/level_egy_hulye_kommentelohoz?utm_source=bloghu _megosztas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellenséggyártást, rehabilitációját, földpályázatokon, szórakoztatóipar, pályaalkalmatlan, teljesítményének, sorosbérencezni, tankönyvgyártás, gyűlöletkeltést, infrastruktúrát, adminisztrációs, figyelemfelhívó, államtitkárokat, nyugdíjrendszer, mezőgazdaságból, létesítményeket, dohánytermékek, tárgysorozatba, adminisztratív, haladéktalanul, alkalmazottait, étkeztetésének, terroristáknál, munkaerőpiacot, felülvizsgálni, munkalehetőség, megsemmisíteni, bebizonyosodik, miniszterelnök, csillagvirágom, tevékenységhez, németországban, sokmilliárddal, honfitársamtól, rabszolgamunka, kommentelőknek, hülye kommentelőhöz, alábbi kommentet, legutóbbi cikkem, cikk szerzője, valami értelmes, miniszterelnöktől származik, ilyen ügyet, saját választóik, szar ebben, stadionokat iszonyú, rezsiköltség őrületes, gyerekeink focizhatnak, épületek leromlani, mindenkori miniszterelnök, megélhetést azért, jelenlegi kormány, NEMZETI MINIMUM, Orbán Viktor, Andy Vajnának, Nemzeti Banknak, Hegedűs Zsuzsákat, Habony Árpádokat, Andy Vajnákat, Kerényi Imréket, Nemzeti Minimum, Harrach Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.04. 16:22 Koronavírus - Jobbik: segítse a kormány a közúti fuvarozókat
04.04. 16:21 Koronavírus - Gyurcsány: a kormányénál kétszer nagyobb mentőcsomag kell
04.04. 15:42 Koronavírus - Szlovákiában nőtt a fertőzöttek száma, újabb lélegeztetőgépek...
04.04. 15:02 Koronavírus - Újabb romániai települést helyeztek karanténba
04.04. 15:02 Koronavírus - Kocsis Máté: "Remélem, a közös teherviseléssel minden párt eg...
04.04. 15:01 Koronavírus - Hétfőtől újra a tanszüneti menetrend lesz érvényben Budapeste...
04.04. 15:01 A Junoszty Minszk Európa egyetlen döntőző hokibajnoka
04.04. 14:21 Koronavírus - Spanyolországban 12 ezerhez közelít a halálos áldozatok száma
04.04. 13:42 Koronavírus - Párbeszéd: százszázalékos béremelés kell az egészségügyi dolg...
04.04. 13:42 Koronavírus - Az MSZP markánsan baloldalibb gazdaságélénkítő csomagot szere...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Hatékony szorongásoldók  Facebookon kaptam  Betty Boop  Ablaknál  Kellemes délutánt kívánok  Vártalak...  Szentmise közvetítés csütörtök...  Avilai Szent Teréz is megtapas...  Nagyheti és húsvéti élő liturg...  Kislány masnival  Birtalan Ferenc : Harangok zúg...  Facebookon kaptam  Tomáš Halík cseh katolikus pap...  Facebookon kaptam  Mama kíváncsi  Keresztút Veszprém - Jásdi tem...  Szentmise közvetítés nagyböjt ...  Birtalan Ferenc : Harangok zúg...  Kilenced Szent Pió Atyához.......  Tulipánok  Erősödjünk meg a szeretet tűzé...  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  Cicák az ablaknál  Facebookon kaptam  Nagyanyó gitárral  A pápa azért imádkozott,  Mit szimbolizál a húsvéti gyer...  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Így neveld a sárkányodat mese  Nagyböjt a mi ítéletünk ideje ...  Migrén ellen  Ablaknál  Virágos csendélet  Fürdőző kutyák  Facebookon kaptam  Ferenc pápa: Örömmel haladunk ...  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  Ima  Maradj otthon  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  Neoton Família Sztárjai - Holn...  Kellemes délutánt kívánok  Az egész ország területén növe...  Szentmise 04. 02. Veszprém  Facebookon kaptam  Istenre várok  Ez itt az én Hazám  Facebookon kaptam  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  A föld üzenete  Tíz évvel ezelőtt halt meg Sze...  Jó éjszakát  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Ibolya csokor  Hatékony szorongásoldók  Avilai Szent Teréz is megtapas...  Szentmise közvetítés péntek es...  Imádkozzunk a járvány megszűné...  Kozmopolita himnusz Mindenhat...  Lila rózsa  Háromszor nappal  Szép napot kívánok!  Az élet győz!  Ima  Betty Boop  Lila rózsa  Vártalak...  Virágos csendélet  Kellemes teázást!  Facebookon kaptam  Pio atya fohásza  Png nő  Többé nem tapad a por a bútoro...  Facebookon kaptam  Tomáš Halík cseh katolikus pap...  Tíz évvel ezelőtt halt meg Sze...  Png rózsa  Néha állj meg, csak egy percre...  Ami ma mellbe vágott  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Facebookon kaptam  Színes csokor  Fürdőző kutyák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fertőzéstől való félelmeket ki...  623 főre nőtt a beazonosított ...  Fájdalomcsillapító és gyulladá...  A szavak  Facebookon kaptam  Többé nem tapad a por a bútoro...  Ami ma mellbe vágott  Fogd be a szád  Cicák az ablaknál  Bíró András: Ez a húsvét  5. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Narancssárga rózsák  Jó éjszakát  Ne a pánikot, hanem a reményt ... 
Bejegyzés Címkék
hülye kommentelőhöz, alábbi kommentet, legutóbbi cikkem, cikk szerzője, valami értelmes, miniszterelnöktől származik, ilyen ügyet, saját választóik, szar ebben, stadionokat iszonyú, rezsiköltség őrületes, gyerekeink focizhatnak, épületek leromlani, mindenkori miniszterelnök, megélhetést azért, jelenlegi kormány, szolgálatait trafikok, munkaerőpiacot közmunkával, szemetet szedik, rabszolgamunka kelendőbb, országban fizet, cimboráknak átjátszani, termőföldet akár, földeket kiárusítani, várba költözni, szerbiai gazdaságot, magyar adófizetők, egészségügy adósságát, gyanús ügyleteket, uniós pénzek, közvagyon szétlopását, fenti tételeket, kormányra szavaztak, ország segge, szabadidős tevékenységhez, megfelelő infrastruktúrát, nagysebességű internethez, magyar nyelv, korhatár alatti, megfelelő munkához, lecsúszott emberek, gyermekek védelme, szülők oktatását, közmunkát minimumra, önfoglalkoztatást minden, egészségügy reformját, oktatás reformját, nyugdíjrendszer reformját, összes pályaalkalmatlan, összes mutyigyanús, korrupciónak bármely, szerződést megsemmisíteni, összes politikust, munkahelyek teremtését, ország gazdasági, mindenkori helyzetről, központi propaganda, általam befizetett, ország érdekében, mindenkori kormány, országnak akár, kedves kommentlőnek, média területén, nagyszabású koncerttel, támogatók arra, mindenkori magyar, magyarországi gyermekek, ehhez szükséges, programot torpedózta, keresztényi könyörület, tárgysorozatba vételének, ellenséggyártást, rehabilitációját, földpályázatokon, szórakoztatóipar, pályaalkalmatlan, teljesítményének, sorosbérencezni, tankönyvgyártás, gyűlöletkeltést, infrastruktúrát, adminisztrációs, figyelemfelhívó, államtitkárokat, nyugdíjrendszer, mezőgazdaságból, létesítményeket, dohánytermékek, tárgysorozatba, adminisztratív, haladéktalanul, alkalmazottait, étkeztetésének, terroristáknál, munkaerőpiacot, felülvizsgálni, munkalehetőség, megsemmisíteni, bebizonyosodik, miniszterelnök, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1339
  • e Hét: 11565
  • e Hónap: 6489
  • e Év: 237507
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.