Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Új fejezet a cigányintegrációban
  2016-04-08 21:00:42, péntek
 
   
  Új fejezet a cigányintegrációban
2016. április 08. 10:52
Hunhír.info

ciganybunozes250.jpgTeljes megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy újra ugyanazon típusú megélhetési cigány politikusok szerveznek megmozdulást, akik az elmúlt 26 év cigányintegrációs kísérleteit zsákutcába futtató liberális módszertan szerint képviselték a cigányság helyett saját maguk érdekeit. Ezek a kártékony liberális emberjogi program szerint próbálják újból faji és rasszista alapon szervezni, tömöríteni és uszítani a cigány közösséget.


Minden olyan méltatlan megélhetési cigány vezető, aki a hőzöngő, náci veszéllyel riogató, rasszista jelszavakkal dobálózó és mocskolódó jogvédelmen kívül egyetlen település egyetlen cigány közössége vonatkozásában sem tudta megmutatni, hogy ő hiteles vezetőként felmutatható eredményekkel tud szolgálni az általa vezetett közösség felzárkóztatása vonalán a cigányintegráció vonatkozásában az méltatlan a cigányság képviseletére, ugyanis a cigány közösség védelme érdekében való kiállásnak ezzel kellene kezdődni.

Ezen méltatlan és teljesen alkalmatlan vezetők igazából nem a cigányok érdekeinek a képviselői, hanem saját önző anyagi és hatalmi vágyaikat képviselik, azt akarják szánalmasan bizonygatni, hogy a korábbi levitézlett tolvaj képviselők helyett ők az ,,igazi" cigányvezetők és a cigányságot cserben hagyó és eláruló elődeik helyett ők akarnak a helyükbe lépni, mert most már ők tudnak legjobban rasszistázni, ők tudnak a leghangosabban a náci veszéllyel riogatni és ezért a jövőben rájuk kellene bízni a jövőben a cigányintegrációra fordítandó százmilliárdokat.

Ezek az uszító cigányvezetők ugyanúgy ahogyan kártékony elődeik is ugyanabból a liberális kottából próbálják eljátszani a dallamot újra és közben nem jönnek rá, hogy a gyűlölet alapú fajvédelem receptje csak megmérgezte a közéletet és a megoldáshoz teljesen új fejezetet kell nyitni a cigány integráció feladatkörében, teljesen új kotta szerint kell megközelíteni az együttélési problémát: 1.) sürgősen el kell kezdeni a jogérvényesítést, meg kell kezdeni a cigánytelepeken a jogrend helyreállítását (be kell vinni a törvényeket a gettókba!), 2.) a jogosultságok forszírozása helyett a kötelezettségek teljesítését is számon kell kérni minden állampolgártól nemre, fajra tekintet nélkül az igazi egyenlő bánásmód jegyében, 3.) meg kell kezdeni egy érdemi (s nem rasszista jogvédelem alapú) párbeszédet és egy hatékony együttműködést az eredményt felmutatni tudó szakemberekkel és 4.) az társadalmi integrációhoz valóban értőket pedig nem lehet kirekeszteni náci veszéllyel való riogatás kíséretében és ürügyén, mert akkor ők továbbra is a kudarcot vallott nézetek és módszerek képviselői.

Hangsúlyozzuk, hogy azok a cigány vezetők, akik elhallgatják saját közösségeikben az aggasztó méreteket öltött bűnözést, agressziót, az uzsorázás, a ,,boltocskázást", a drogterjesztést, a prostitúciót, az ,,öregezést", az eszméletlen mértékű szemetelést, a tömeges, bűncselekmény szintű gyermekveszélyeztetéseket, azok nem méltók közösségeik képviseletére!

Azok a cigány vezetők, akik nem akarják saját közösségük kiilleszkedett tagjait a bűnözésről leszoktatni és a jogszabályi normák világába vissza vezetni, akik nem akarják a saját közösségük igénytelen tagjait megtanítani a megfelelő higiéniai feltételek biztosítására, a folyamatos szemetelés felszámolására, a felnövekvő gyermekek veszélyeztetésének megszüntetésére azok nem méltók közösségeik képviseletére!

Azok a cigány vezetők, akik a közösségük igénytelenségéért a többségi társadalmat hibáztatják és rasszizmussal vádolják, azok nem méltók a közösségük képviseletére!

Ezek a megélhetési cigánypolitikusok, akik az ,,érpataki modell" ellen tartanak ,,tiltakozó megmozdulást" a Nemzetközi Romanapon a köztársasági elnöki palota előtt, azok továbbra is csak a liberálisok programját: a cigányság hülyítését, faji alapon való tömörítését és a többségi társadalom elleni uszítását akarják megvalósítani, és a tiltakozásuknak ezen liberális társadalompusztító és destabilizációs programhoz van igazán köze és nem az Érpataki Modell komplex társadalmi integrációs rendszeréhez.

Ezek az állítólagos tüntetők féltik a jogállamiságot a törvények betartatásától, pedig éppen a gettókban uralkodó törvényen kívüliség veszélyezteti a jogrendet és a jogállamiságot, pontosan azok az állapotok melyeket a mindent faji és származási alapon értelmező liberális jogvédelem alakított ki azzal, hogy rendeltetésszerű jogalkalmazás során igyekszik folyamatosan rasszizmussal vádolni a jogalkalmazókat, ezzel szisztematikusan és tudatosan blokkolva a hatékony jogalkalmazást.

Azok a jogértelmezések veszélyesek a társadalomra, melyek a közösségek cigány tagjainak bűnöző rétege vonatkozásában megvalósuló jogalkalmazást folyamatosan rasszista támadásként akarják beállítani, pedig a cigányság kiilleszkedett és bűnöző rétege ellen alkalmazott joggyakorlás az nem faji alapú rasszista cselekedet, hanem a jogrend és a jogállamiság védelmének és a cigányság beilleszkedni akaró rétegének védelmében történő normafelmutatás.

A nemzet egységét és a jogbiztonságot éppen az a kettősmérce és érdemtelen pozitív diszkrimináció veszélyezteti, mellyel alkalmazzák a törvényeket a cigányság tudatos lezüllesztése érdekében ma a liberális média brutális elvárásterrorja következtében. A nemzet egységét és Magyarország közrendjét éppen az veszélyezteti, hogy a ,,civilnek" álcázott tözsdespekulánsok által finanszírozott nemzetközi ügynökszervezetek és a rasszizmus elleni harcból megélni akaró romapolitikusok kártékony tevékenysége következtében a gettókból mára már gyakorlatilag kivonult az állam és azt akarják bizonyos körök, hogy a.) az ott kialakult törvényenkívüliség az ,,természetes" állapot legyen s b.) aki ezt nem fogadja el, sőt aki ezen törvényen kívüli településrészeken (a törvényes keretek között a törvényes eszközök alkalmazásával) újra helyre akarja állítani a működő jogrendet az legyen rasszistának, szélsőségnek és kirekesztőnek bélyegezve.

A gettókban található közterületek minden magyar állampolgáré, és ezek nem a szegregátumban élők territóriuma és nem az ott élők engedélyéhez kötött felségterület, ott bármikor bármelyik magyar állampolgár tartózkodhat, ott járkálhat! Ott is, mint bármelyik egyéb közterületen minden magyar állampolgár gyakorolhatja az európai uniós szabadság jogait: a személyek szabad áramlásának szabadságjogát. Ezen szabadságjog gyakorláshoz nem kell engedélyt kérni senkinek senkitől és ezt nem tilthatja meg senki!

A személyek szabad áramlásának szabadságjogát gyakorlók ha ezen tevékenység közben tapasztalnak különböző szabálysértéseket és bűncselekményeket: áramlopást, szemetelést, garázdaságot, zaklatást, veszélyes fenyegetéseket, csendháborítást, rendzavarást, gyermekveszélyeztetéseket, drogozást stb. akkor ezen jogsértéseket dokumentálhatják és a hatóságok tudomására hozhatják, állampolgári jogon, mindenféle engedély nélkül, ezt senki nem tilthatja meg számukra még a Soros György által finanszírozott nemzetközi ügynökszervezet (TASZ) tagjai sem, de még a roma rendőrök országos egyesületének a cigányközösséget hülyíteni és uszítani akaró tagjai sem.

A szegregátumokban uralkodó ellenséges, megfélelemlítő, megszégyenítő és megalázó viselkedésmódtól kellene megvédeni a jogkövető magyar állampolgárokat, amikor a szegregátumban élők kiilleszkedett rétege saját engedélyhez kötött territóriumnak tekinti a közterületet. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a szegregátumok a.) állami szervek általi magára hagyottsága, b.) ennek következtében a szegregátumokban tapasztalható törvényen kívüliség léte s c.) az e miatt ott kialakuló mélyigénytelenség veszélyezteti a társadalmi együttélést s a jogrendet és különös módon erről az önmagukat romák szószólóinak kiadott önjelöltek soha nem beszélnek, ők mindig ,,egységesen" (a cigányság beilleszkedő rétegét összemosva a cigányság bűnöző rétegével) akarnak fellépni az általuk fals módon homogénnek beállított cigány közösségek védelmében, liberális jogvétőkkel karöltve ők mindig a cigányok beilleszkedett részét akarják felhasználni a cigány közösségek kiilleszkedett, bűnöző részének a védelmében. Az Érpataki Modell alkalmazói ezt felismerték és ezt folyamatosan le fogják leplezni, mert többek között ezen kártékony tevékenységgel siklasztják ki folyamatosan a cigányintegrációs törekvéseket.

Orosz Mihály Zoltán

Érpatak polgármestere
A Becsület Légiója jogvédő szervezet képviselője
Az Érpataki Modell Országos Hálózatának alapítója és vezetője

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=92982
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szisztematikusan, jogérvényesítést, dokumentálhatják, százmilliárdokat, szegregátumokban, cigányintegráció, viselkedésmódtól, rendeltetésszerű, cigányközösséget, drogterjesztést, jogalkalmazókat, tiltakozásuknak, normafelmutatás, destabilizációs, jogértelmezések, megszüntetésére, elvárásterrorja, helyreállítását, csendháborítást, ügynökszervezet, állampolgárokat, felzárkóztatása, cigánytelepeken, kötelezettségek, romapolitikusok, leghangosabban, vonatkozásában, szakemberekkel, feladatkörében, együttműködést, közösségeikben, felszámolására, kiilleszkedett, állampolgártól, jogbiztonságot, megfélelemlítő, cigányság helyett, kártékony liberális, cigány közösséget, általa vezetett, cigányintegráció vonatkozásában, cigányság képviseletére, cigány közösség, cigányok érdekeinek, korábbi levitézlett, cigányságot cserben, helyükbe lépni, náci veszéllyel, jövőben rájuk, uszító cigányvezetők, liberális kottából, dallamot újra, Nemzetközi Romanapon, Érpataki Modell, Soros György, Orosz Mihály Zoltán, Becsület Légiója, Érpataki Modell Országos Hálózatának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.29. 14:21 OPSZ-elnök: a határvédelem továbbra is kiemelt szempontja a lovas tagozatna...
02.29. 13:51 Aniversare Trianon - Preşedintele parlamentului ungar: trauma poate fi depă...
02.29. 13:41 Bangó Margit 70. születésnapja alkalmából ad koncertet októberben a Budapes...
02.29. 13:31 Újabb razziát tartottak Budapest belvárosában
02.29. 13:31 Koronavírus - V4 kormányfői csúcstalálkozó lesz Prágában
02.29. 13:21 Szíria - Szijjártó: magyar nemzeti érdek, hogy a Törökországban lévő szírek...
02.29. 13:01 Koronavírus - Elhalasztották Kurz washingtoni látogatását, Stájerországban ...
02.29. 13:01 AM-államtitkár: értékmentő az Orosházi hagyományok, ízek versenye
02.29. 12:51 M1: Magyarországra látogat Ferenc pápa
02.29. 12:41 Légfegyveres Eb - Bronzért lőhet a Tátrai, Major pisztolyos vegyespáros
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A szédülésről és a kézzsibbadá...  Cica virággal  Kislány csokorral  Rózsa csokor kávéval  Itthon - Kétszáznyolcvanadik n...  Óriáskerék  Békés szép estét,szép álmokat  Korzenszky Richárd OSB nagyböj...  Csokor kancsóban  Mindenki a maga jussát  Az est karmestere Dobszay Péte...  Kislány az ablaknál  Ferenc pápa homíliája hamvazós...  Cica virággal  Rózsa csokor kávéval  Naplemente  Február vége  Kellemes kávézást  Png kalap  Igaza van a kritikusnak  Nők csokorral  Kellemes délutánt kívánok!  Rózsa bokor  Lourdes- zarándokok videója  Kellemes teázást  Krókuszok  Orchidea  Gerbera kosár  Orchidea  Png nő  Png nő  Napraforgó  Harminc kérdés és válasz a nag...  Png nő  Sárguló lapok  Tövis koszorú  Mikor a tavasz osztja csókjait...  Gerberák  Menyasszonyi csokrok  Madarak kalitkában  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Éjt nappallá t...  Hagyma és a kórokozók  Naplemente  A lelkem fáj  Rózsa csokor kávéval  Orchidea  Stációs szentmise Szombathelye...  Vártalak!  Csokor kancsóban  Szeretlek  Posertube  Png nő  Nő virág csokorral  Png virág  Biztos vagyok Isten szeretében  70 ötlet a nagy böjtre  Csak egyszer élsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Festői látvány a Garda tó  Lourdes- zarándokok videója  Kellemes kávézást!  Jöjj a kereszthez  Szepes Mária idézet  Menyasszonyi csokrok  Facebookon kaptam  Hóvirágok  Png nő  George Clooney  Png nő  Posertube  Posertube  Lelki bajok testi tünetekben -...  Jézus  Virág csendélet  Szentírás idézetek Nagyböjtre  Tavaszra várva  Krókuszok  Tövisek a rózsán  NAGYBÖJT péntekjein keresztúti...  Ügyeleti központot működtet a ...  Facebookon kaptam  Mi a dolga egy főpásztornak?  Facebookon kaptam  Óriáskerék  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Png szék  Facebookon kaptam  Mihail Lermontov: Imádság  Sárga rózsa  Szeretlek  Rózsaszín rózsa  Hagyma és a kórokozók  Png malac sapkában  Ugróiskola  Vajon neked mi jut eszedbe a k...  Az ingatlan vagyon  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
cigányság helyett, kártékony liberális, cigány közösséget, általa vezetett, cigányintegráció vonatkozásában, cigányság képviseletére, cigány közösség, cigányok érdekeinek, korábbi levitézlett, cigányságot cserben, helyükbe lépni, náci veszéllyel, jövőben rájuk, uszító cigányvezetők, liberális kottából, dallamot újra, gyűlölet alapú, megoldáshoz teljesen, cigány integráció, együttélési problémát, jogrend helyreállítását, jogosultságok forszírozása, kötelezettségek teljesítését, igazi egyenlő, hatékony együttműködést, eredményt felmutatni, társadalmi integrációhoz, kudarcot vallott, cigány vezetők, aggasztó méreteket, eszméletlen mértékű, bűnözésről leszoktatni, jogszabályi normák, saját közösségük, megfelelő higiéniai, folyamatos szemetelés, felnövekvő gyermekek, közösségük igénytelenségéért, többségi társadalmat, közösségük képviseletére, megélhetési cigánypolitikusok, köztársasági elnöki, liberálisok programját, cigányság hülyítését, többségi társadalom, tiltakozásuknak ezen, állítólagos tüntetők, törvények betartatásától, gettókban uralkodó, állapotok melyeket, mindent faji, hatékony jogalkalmazást, jogértelmezések veszélyesek, közösségek cigány, cigányság kiilleszkedett, jogállamiság védelmének, cigányság beilleszkedni, nemzet egységét, jogbiztonságot éppen, cigányság tudatos, liberális média, rasszizmus elleni, gettókból mára, törvényes keretek, törvényes eszközök, működő jogrendet, legyen rasszistának, gettókban található, szegregátumban élők, európai uniós, személyek szabad, hatóságok tudomására, roma rendőrök, cigányközösséget hülyíteni, szegregátumokban uralkodó, jogkövető magyar, szegregátumokban tapasztalható, társadalmi együttélést, önmagukat romák, cigányság beilleszkedő, cigányság bűnöző, általuk fals, cigányok beilleszkedett, cigány közösségek, cigányintegrációs törekvéseket, szisztematikusan, jogérvényesítést, dokumentálhatják, százmilliárdokat, szegregátumokban, cigányintegráció, viselkedésmódtól, rendeltetésszerű, cigányközösséget, drogterjesztést, jogalkalmazókat, tiltakozásuknak, normafelmutatás, destabilizációs, jogértelmezések, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1083
  • e Hét: 16959
  • e Hónap: 77890
  • e Év: 180244
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.