Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem borította rájuk az asztalt - Navracsics Tibor is asszisz
  2016-05-06 21:34:34, péntek
 
  Akkor most Navracsics nem fideszes, vagy...... .......!
Mindenesetre ha egy szoci tenné, a teljes fidesz hazaárulózná!
Akkor most hogy is van ez????

********************



2016. 05. 4. 18:58

Nem borította rájuk az asztalt - Navracsics Tibor is asszisztált hazánk megzsarolásához

Az Európai Bizottság (EB) szóvivői szolgálata az Alfahírnek megerősítette, Navracsics Tibor jelen volt azon a szerdai bizottsági ülésen, amelyen a biztosok testületileg, konszenzussal meghozták a döntésüket a szolidaritási hozzájárulásról. Természetesen kerestük az ügyben a fideszes politikust is, de még nem válaszolt a kérdéseinkre.

Mint ismert, bevándorlónként 250 ezer eurónyi (78 millió forintnyi) támogatáselvonással zsarolja Brüsszel azokat az államokat, amelyek nem akarnak kötelező jelleggel migránsokat befogadni.

Beszámoltunk arról is, hogy az EB döntése felkavarta az indulatokat az Európai Unióban, főleg a kelet-közép európai térség államainak vezetői fejezték ki nemtetszésüket, és persze hazánkban is. A Jobbik például arra szólította fel a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak.

Ugyanakkor lapunk kíváncsi volt arra, hogy a döntés milyen körülmények között született meg, ezért kérdéseinkkel az Európai Bizottsághoz, illetve Navracsics Tibor biztoshoz fordultunk.

Az EB szóvivői szolgálata válaszában leírta, hogy egyelőre még egyeztetnek a fideszes politikus irodájával, azt azonban megerősítették, hogy Navracsics jelen volt a mai bizottsági testületi ülésen, míg a döntést az ügyben testületileg, konszenzussal hozták meg és nem kértek szavazást. Egyúttal felhívták a figyelmet a Bizottság honlapján fellelhető működési szabályzatukra is:

"a Bizottság testületileg felelős az általa meghozott döntésekért. A biztosok a döntéshozatal során egymással egyenrangúak, és a meghozott döntésekért azonos mértékben felelnek".

Így jutottak konszenzusra

A konszenzus latin eredetű szó, a jelentése: egyetértés vagy megegyezés egy adott csoport tagjai között. Előfordul kifejezésekben is, például "konszenzuson alapuló döntéshozatal". A konszenzushoz való eljutás azzal jár együtt, hogy minden egyes csoporttag véleményét komolyan veszik és megfontolják. A döntés meghozatala után fontos, hogy a csoport bízzon abban, tagjai belátják, hogy a dolguk a döntésnek megfelelő viselkedés. (Wikipédia)

S mivel Navracsics azóta sem kürtölte tele sem a nemzetközi, sem pedig a hazai sajtót azzal, hogy ő mennyire nem ért egyet azzal, hogy megzsarolják hazánkat, ez egy újabb ékes példája lehet a híres fideszes pávatáncnak.
Páva

Vajon mennyiben feleltethető meg a nagyobbik kormánypártnak a hazai belpolitikát teljesen mélységéig tematizáló migránsellenes retorikája, illetőleg az ezzel szembemenő Brüsszelben bemutatott elfogadó magatartása?

Természetesen a Bizottság csak javaslatokat tesz uniós jogszabályra, a jogszabályokat a társjogalkotók, vagyis a Tanács és a Parlament tárgyalja meg, fogadja el és csak ezután születnek meg az uniós jogszabályok végleges formában - olvasható az EB lapunknak írt levelében, azaz még módosíthatják az álláspontjukat a fideszes politikusok.


http://alfahir.hu/nem_boritotta_rajuk_az_asztalt_navracsics_tibor_is_asszisztalt_ hazank_megzsarolasahoz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hozzájárulásról, megzsarolásához, megzsarolasahoz, bevándorlónként, szabályzatukra, megerősítették, migránsellenes, kormánypártnak, kifejezésekben, jogszabályokat, társjogalkotók, álláspontjukat, nemtetszésüket, döntéshozatal, kérdéseinkkel, konszenzushoz, természetesen, konszenzussal, szolidaritási, megerősítette, módosíthatják, feleltethető, javaslatokat, belpolitikát, hazaárulózná, egyenrangúak, testületileg, jogszabályra, kérdéseinkre, beszámoltunk, bizottsághoz, mindenesetre, jogszabályok, konszenzusra, megfontolják, konszenzuson, szoci tenné, teljes fidesz, szerdai bizottsági, biztosok testületileg, szolidaritási hozzájárulásról, fideszes politikust, kelet-közép európai, döntés milyen, fideszes politikus, ügyben testületileg, általa meghozott, döntéshozatal során, meghozott döntésekért, konszenzus latin, adott csoport, konszenzushoz való, Navracsics Tibor, Európai Bizottság, Európai Unióban, Európai Bizottsághoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  Minden harmadik...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nevem  Irgalom és ítélet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alázat  Csak a fogyatkozás látható  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Reggel van  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png kislány  Reménység és erő Krisztustól e...  Örülök, hogy látlak!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Mi lenne ha  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mai harmónia kártyám  Png csokor  Szívem tiéd  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Szívem  Facebookon kaptam  Png csokor  Irgalom és ítélet  Fehér virág  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png telefon  Szép álmokat!  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Paul David Tripp Április 20  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Rátalálsz  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Mai harmónia kártyám  Albert Einsteinről  Fehér virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Irgalom és ítélet  Png fotel  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Png férfi  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete-erdő desszert  Alázat  Jó éjszakát  Egy lelki imádság 
Bejegyzés Címkék
szoci tenné, teljes fidesz, szerdai bizottsági, biztosok testületileg, szolidaritási hozzájárulásról, fideszes politikust, kelet-közép európai, döntés milyen, fideszes politikus, ügyben testületileg, általa meghozott, döntéshozatal során, meghozott döntésekért, konszenzus latin, adott csoport, konszenzushoz való, döntés meghozatala, csoport bízzon, döntésnek megfelelő, hazai sajtót, újabb ékes, híres fideszes, nagyobbik kormánypártnak, hazai belpolitikát, ezzel szembemenő, uniós jogszabályok, fideszes politikusok, hozzájárulásról, megzsarolásához, megzsarolasahoz, bevándorlónként, szabályzatukra, megerősítették, migránsellenes, kormánypártnak, kifejezésekben, jogszabályokat, társjogalkotók, álláspontjukat, nemtetszésüket, döntéshozatal, kérdéseinkkel, konszenzushoz, természetesen, konszenzussal, szolidaritási, megerősítette, módosíthatják, feleltethető, javaslatokat, belpolitikát, hazaárulózná, egyenrangúak, testületileg, jogszabályra, kérdéseinkre, beszámoltunk, bizottsághoz, mindenesetre, jogszabályok, konszenzusra, megfontolják, konszenzuson, megzsarolják, körülmények, zsarolásnak, politikusok, brüsszelben, egyeztetnek, asszisztált, meghozatala, migránsokat, pávatáncnak, döntésekért, asszisztalt, indulatokat, magatartása, nemzetközi, navracsics, ugyanakkor, fordultunk, felkavarta, államainak, szólította, mélységéig, szembemenő, retorikája, csoporttag, konszenzus, egyetértés, bemutatott, megegyezés, véleményét, viselkedés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1304
  • e Hét: 2791
  • e Hónap: 13902
  • e Év: 167398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.