Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
És ezek a szarháziak mikor kérnek bocsánatot?
  2016-05-12 18:46:23, csütörtök
 
   
 
Molnár Bálint 2016-05-12


És ezek a szarháziak mikor kérnek bocsánatot?


Kiss László 55 év után kéri a bocsánatot (via RTL Klub) Kiss László 55 év után kéri a bocsánatot (via RTL Klub)

,,Bármilyen esetben, ha ön egy földön fekvő emberbe belerúg, akkor a rendőrség letartóztatja könnyű testi sértésért minimum. De egy labdarúgó meccsen, adott esetben ezért lehet, hogy még szabadrúgás sem jár. Mert a bíró úgy ítélte meg, hogy az eset olyan, ami miatt mehet tovább a játék."

Az újságírók által intellektuálisan rendszeresen megerőszakolt Kósa Doorstep Lajos, a Fidesz nevű kormánypárt parlamenti frakcióvezetője, aki a világ civilizáltabb felén még egy lerobbant gyártelep biztonsági őre sem lehetne, ilyen módon próbálta relativizálni két napja a Kiss László-ügyet. A DK ama felvetésére válaszul, hogy az élsportban tapasztalható bántalmazásokkal és bűncselekményekkel parlamenti vizsgálóbizottság foglalkozzon. A magyarok nyakán hat éve folyamatosan taposó Fidesz országgyűlési első embere szerint persze hogy rossz dolog az erőszak, de az élsportba akár bele is fér.

A vizsgálóbizottságos felvetés képtelenségét (én magam is annak vélem, miután ilyen erkölcsi hullák vizsgálódnának) semmi nem bizonyíthatná jobban, mint az aranyszavú, embernek és politikusnak egyaránt silány Kósa. Nem tudom, minden ember ilyen szintre süllyed, akinek a felesége lelép egy élsportoló nővel és aztán egész életében ezért lesz frusztrált és beszél védhetetlen disznóságokat, de most semmi kedvem Kósa értelmi képességeit, agyalágyult tahóságát felmentő körülményként figyelembe venni erkölcsileg gyalázatos kijelentése értelmezéséhez.

Mint ahogy azt is teljesen közömbösnek érzem, hogy azóta kiderült: Kiss László hihetetlenül megkésve ugyan, de megvilágosodott. Lemondott a neki adományozott százhalombattai díszpolgári címről, maga kérte, hogy a város változtassa meg nevét viselő uszoda elnevezését és 55 év után - virágcsokorral a kezében - bocsánatot kért áldozatától, Takáts Zsuzsannától. Nem a maga idejében, amikor talán még hiteles lehetett volna, hanem több hétnyi hazugság, mártírkodás, felháborodás és köpködés után. Miután már nem volt hova koncepciós pert és perújrafelvételt emlegetni, hiszen a nő nyilvánosság elé állt és elmesélte a több mint fél évszázados, megrázó történetet.

Ahelyett, hogy első perctől élesen elhatárolódott volna ettől a trágyaszagú, minden mozzanatában visszataszító, elítélendő áldozathibáztatástól túlcsorduló, bagatellizáló történettől, a Fidesz politikusai vagy mélyen végigkussolták az elmúlt heteket, vagy Kósa Lajosként viselkedtek. Ez az intellektuálisan visszamaradott első sorokban tolongó politikai döntéshozó, a Fidesz színe és virága, azzal tett rá még egy lapáttal az elfogadhatatlan hatalmi félrenézésre, hogy közös nevezőre hozta az erőszakos nemi közösülést a könnyű testi sértéssel, egy Orbán Viktor lábszagától bűzlő fodbalista hasonlattal körítve.

Nem, nem értek még le az aljára, kaparnak vadul tovább. Ezek az emberek adnak magyarázatot arra, miért olyan a magyar társadalom és annak fősodra, amilyen. Embertelen, hímsoviniszta bunkók gyülekezete, akik vagy sunyi, aljas módon meghunyászkodnak és félrenéznek, vagy agresszív módon támadnak. Vagy Kósa Lajosnak hívják őket. Tízből kilenc nyomorult, aki megszólalt a hatalom közelében, annak mind valami hasonló jött ki a száján, mint ennek a bárgyú tajparasztnak. Kósa retardált hasonlata a jelenünkre oly jellemző, az államvezetés és a politikai vezetés csúcsáig elfogadott, az egész közgondolkodásra nézve pusztító hatású erkölcsi relativizálás.

Nem azért kell erről beszélni, mert Kósa Lajos szellemi színvonala ne volna ismert és közismert, hanem mert ha úgy engedjük el ezt a történetet - esetleg meghatódunk a virágcsokortól, vagy megsajnáljuk Lallert, hogy szegény milyen idióta -, hogy semmit nem tanulunk belőle, akkor nemcsak az ilyen Kiss-Gyárfás-Fidesz-féle (Friderikusszal nyakon öntve) szarháziak minősíthetetlen tetteit, illetve védőbeszédeit legitimáljuk, hanem évtizedek múltán is ebben a bűzlő fertőben dagonyázunk majd. Ahol ugyanúgy Kósa Lajos típusú félművelt, félanalfabéta, hímsoviniszta politikusok lesznek a mértékadók, ahogy ma is.

A Kiss-ügy tisztességes feldolgozásához és az abból való okuláshoz az is kell, hogy tudatosítsuk magunkban: a jelenlegi kormánypárt - amelynek soraiban szép számmal vannak jelen a szerencsétlen vak komondorokat hibáztató és keresztre feszítő, a nőt szilánkosra törhető tárgyként kezelő, hangosan fingó és azzal büszkélkedő, agresszív álférfiak -, rendjénvalónak érzi azt, hogy többszörösen visszaeső szexuális bűnözőkkel egy gyékényen áruljon. Hozzájuk csatlakoznak az erkölcsileg menthetetlen Aczél Endrék és Friderikusz Sándorok, meg azok a szektatagok, akik maguk sem találnak semmi kivetnivalót és szóra érdemest abban, hogy szép szál legények erőszakot követnek el védtelen lányokkal szemben.

Ők azok, akik zavarosan védhetetlen indokokra hivatkozva, akár vádaskodásig-támadásig elmenően, szemrebbenés nélkül, utolsó percig igyekeztek kimosdatni a koncepciós per áldozatát a bűzlő fekáliából, aki szerintük egyébként sem lett volna rászorulva arra, hogy elkövesse azt, amit elkövetett. Nem beszélve az aranyakról, a dicsőségről, a nemzeti büszkeségről.

Szerintem meg az van, hogy itt már régen nem pusztán Kiss László az ügy, hanem az amivé vált: a hatalmas nemzeti hős érdemeire való hivatkozással elmaszatolt, elbagatellizált, az áldozat felelősségét felvető és azt mérlegelő erőszakos cselekmények elkövetőjének ideáltípusává. Ez alatt a jópár ocsmány hét alatt a politikum, a szakma és a véleményformálók egy része tehát vagy elsunnyogta az ügyet, vagy a nemzeti dicsőségre mutogatva szolidaritást vállalt az elkövetővel és a megbocsátás mindenek fölött álló keresztényi cselekedetéről prédikált, miközben balliberális hiénákként/feminista terroristákként bélyegezte meg mindazokat, akik megbotránkozással nyugtázták a történéseket.

Tegnap Kiss László bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától, már nem akar perújrafelvételt, nem érzi úgy, hogy koncepciós per áldozata lenne, kényszeredetten és megkésve bár, de beismerte tettét. Függetlenül attól, hogy 55 év után mennyire lehet hiteles és őszinte ez a gesztus, függetlenül attól, hogy az áldozat valóban képes-e a megbocsátásra, maradt itt még egy súlyos és nyomasztó kérdés: ez a sok Kósa-féle szarházi mikor fog bocsánatot kérni?

Frissítés: Most olvasom, hogy egy Prima-díjas irodalomtörténész lekommunistázta Kiss Lászlóék áldozatát. Bizonyos Gyurácz Ferenc egy azóta már törölt Facebook posztban arról írt, ahhoz, hogy Takáts 28 évesen főmérnökké válhasson, ,,pártvonalon is kiválóan kellett feküdni".

Prima-díjas irodalmár kommunistázta Kiss Lászlóék áldozatát

Gyurácz hirtelen felindulásból nem csak az áldozat végzettségét becsmérli, de cinikusan meg is kérdőjelezi mondandójának igazságtartalmát. Aztán törli a posztot és magyarázkodik:

Volt itt egy minden elemében vállalható posztom (Kiss László-ügy) - de oly sok értetlen, indulatvezérelt hozzászólás érkezett rá, hogy töröltem. (...) Aki a magyar olimpiai szereplést veszélyezteti, az most követi el a bűnt. Nem 55 évvel ezelőtt.

És folytatta:

Ez pedig ma reggeli:

Mit lehet erre mondani? Amikor végre úgy tűnik, az érintettek a megbocsátás irányába tettek lépéseket, és megkésve bár, rengeteg méltatlan kör lefutása után, van némi remény arra, hogy a helyére kerülhet ez a történet, jön az értelmiségi és felkavarja a szart. Minősíthetetlen, a témához semmilyen formában nem tartozó, ócska módon. Legalább olyan súlyos, mint maga az 55 évvel korábbi erőszak. Még súlyosabb, hogy nem is érti, mi ezzel a gond.

Mit lehet ezek után a Kósa Lajosoktól elvárni? Gyurácz, te szarházi! Szégyelld el magad! A nemzeti jobboldalnak tényleg csak ilyen erkölcstelen, frusztrált értelmiségiek jutottak? Beszarás.

http://kolozsvaros.com/2016/05/12/es-ezek-a-szarhaziak-mikor-kernek-bocsanatot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: intellektuálisan, véleményformálók, közgondolkodásra, perújrafelvételt, igazságtartalmát, bántalmazásokkal, meghunyászkodnak, lekommunistázta, indulatvezérelt, minősíthetetlen, elbagatellizált, frakcióvezetője, százhalombattai, feldolgozásához, megvilágosodott, kényszeredetten, terroristákként, elfogadhatatlan, vizsgálódnának, értelmezéséhez, cselekedetéről, virágcsokorral, elhatárolódott, visszamaradott, végigkussolták, virágcsokortól, friderikusszal, rendjénvalónak, országgyűlési, relativizálni, képtelenségét, tapasztalható, szolidaritást, magyarázkodik, felindulásból, megerőszakolt, szarháziak mikor, földön fekvő, rendőrség letartóztatja, labdarúgó meccsen, eset olyan, újságírók által, világ civilizáltabb, lerobbant gyártelep, élsportban tapasztalható, magyarok nyakán, élsportba akár, felesége lelép, élsportoló nővel, neki adományozott, város változtassa, kezében –, Molnár Bálint, Kiss László, Kósa Doorstep Lajos, Kiss László-ügyet, Takáts Zsuzsannától, Kósa Lajosként, Orbán Viktor, Vagy Kósa Lajosnak, Kósa Lajos, Aczél Endrék, Friderikusz Sándorok, Tegnap Kiss László, Kiss Lászlóék, Bizonyos Gyurácz Ferenc, Kiss László-ügy, Kósa Lajosoktól,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.14. 23:22 Lengyel választások - A végeredmény szerint is alsóházi többséget szerzett ...
10.14. 23:12 Először kaptak ki a magyarok a vegyescsapatok curling-világbajnokságán
10.14. 21:42 Meghalt egy motoros Piliscsabán
10.14. 21:12 Török offenzíva - Amerikai és szíriai hivatali partnerével tárgyalt az oros...
10.14. 21:12 Semjén Zsolt: az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megúj...
10.14. 21:02 Új vezérigazgató az Appeninn Holding élén
10.14. 20:53 Fedeles fogathajtó vk - Lyonban, Stuttgartban, Budapesten és Londonban indu...
10.14. 20:52 Önkormányzat 2019 - Alapjogokért Központ: a Fidesz-KDNP továbbra is a leger...
10.14. 20:52 A Masterplast közgyűlése jóváhagyta a 6 milliárdos kötvénykibocsátást
10.14. 20:42 Au fost evaluate proiectele pentru programul de dezvoltare economică destin...
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
        Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam      Őszi kép  Lila rózsa  Facebookon kaptam                28. évközi hét kedd 10.15                Facebookon kaptam  Őszi kép  Kosztolányi Dezső: Akarsz e já...        Őszi kép  Mária napi szentmise és búcsú ...    A Jézusról nevezett (Avilai) S...  Őszi levél      Kívűl havas a táj    Őszi kép        Fülbevalós nő    Őszi kép  Szép őszi napot  Aki belső hittel....    Aki belső hittel....          Őszi kép    Keddi üdvözlet    Fazekas    Kutyus az avarban  28. évközi hét kedd 10.15  Kellemes kávézást  Mária napi szentmise és búcsú ...  Dália levendulával  Őszi kép  Kakukkos óra  Png nő  Nő a lépcsőn űl  Sütőtökök      Őszi levél      Png nő  Nő a lépcsőn űl  Őszi kép  Jó szándék    Nők őszi öltözékben  Mária napi szentmise és búcsú ...        Png őszi fa    Rózsaszín rózsa  Pio atya breviáriuma  Dália levendulával  Facebookon kaptam  Útravaló – 2019. október...  Őszi levelek    Png nő  Kutyus az avarban  Szép estét , szép álmokat  Őszi levelek 
Bejegyzés Címkék
szarháziak mikor, földön fekvő, rendőrség letartóztatja, labdarúgó meccsen, eset olyan, újságírók által, világ civilizáltabb, lerobbant gyártelep, élsportban tapasztalható, magyarok nyakán, élsportba akár, felesége lelép, élsportoló nővel, neki adományozott, város változtassa, kezében &#8211, maga idejében, több mint, elmúlt heteket, intellektuálisan visszamaradott, elfogadhatatlan hatalmi, erőszakos nemi, könnyű testi, emberek adnak, magyar társadalom, hatalom közelében, bárgyú tajparasztnak, politikai vezetés, egész közgondolkodásra, történetet &#8211, bűzlő fertőben, abból való, jelenlegi kormánypárt, gyékényen áruljon, erkölcsileg menthetetlen, bűzlő fekáliából, nemzeti büszkeségről, amivé vált, hatalmas nemzeti, áldozat felelősségét, jópár ocsmány, része tehát, nemzeti dicsőségre, megbocsátás mindenek, áldozat valóban, áldozat végzettségét, minden elemében, magyar olimpiai, most követi, megbocsátás irányába, helyére kerülhet, témához semmilyen, nemzeti jobboldalnak, intellektuálisan, véleményformálók, közgondolkodásra, perújrafelvételt, igazságtartalmát, bántalmazásokkal, meghunyászkodnak, lekommunistázta, indulatvezérelt, minősíthetetlen, elbagatellizált, frakcióvezetője, százhalombattai, feldolgozásához, megvilágosodott, kényszeredetten, terroristákként, elfogadhatatlan, vizsgálódnának, értelmezéséhez, cselekedetéről, virágcsokorral, elhatárolódott, visszamaradott, végigkussolták, virágcsokortól, friderikusszal, rendjénvalónak, országgyűlési, relativizálni, képtelenségét, tapasztalható, szolidaritást, magyarázkodik, felindulásból, megerőszakolt, civilizáltabb, disznóságokat, hivatkozással, körülményként, ideáltípusává, megbocsátásra, kommunistázta, bizonyíthatná, elkövetőjének, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 365
  • e Hét: 4355
  • e Hónap: 21908
  • e Év: 379197
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.