Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amiért nem megyek el a “kvótáról szóló” népszav
  2016-05-15 17:56:53, vasárnap
 
 


Amiért nem megyek el a “kvótáról szóló" népszavazásra! Segélykiáltás.


Posted on 2016-05-14


Állítólagosan a ,,kötelező betelepítési kvótáról szóló", de valójában teljesen más célt szolgáló, országos népszavazás kérdése a következő: “Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"


Tehát a népszavazásra bocsátott kérdés, nem arról szól:

Hozzájárul Ön ahhoz, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését? vagy:
Akarja Ön, hogy az országgyűlés kötelező jelleggel elutasítsa az Európai Unió azon döntését, mely nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését irányozza elő?

A kérdés itt arról szól, hogy a választási ciklus félidejében Ön kedves-, vagy már kedvetlen állampolgár megerősíti-e az országgyűlés legitimitását, hogy az a Magyar nép nevében, a népszavazási eredmény birtokában szabadon döntsön a magyarság jövőbeni életéről, kiszolgáltatottságáról, vagy akár pusztulásáról!? A göbbelsi (eredeti írásmóddal: goebbelsi) propagandát is túlszárnyaló fideszes kommunikáció, előre megfontolt szándékkal, aljasul megtéveszti a népünket, amikor a feltett kérdésben ,,az Országgyűlés hozzájárulása nélkül" szókapcsolatot használja!Amennyiben a népszavazás sikeres, és többségben a ,,NEM" szavazatok lesznek, akkor a magyar Göbbels -a képünkbe vigyorogva- ezt úgy fogja lekommunikálni, hogy a magyarság megbízik az országgyűlés döntéseiben, legyen az bármilyen sorsdöntő is, vagyis a népszavazás eredményét kiterjesztően fogja a fidesz saját maga javára felhasználni! Ezek után előbb várhatóan meg fogják szavazni pl. akár:

Idegen katonai kontingens Magyarországra történő telepítését.
Az USA és az EU közötti szabadkereskedelmi egyezményt, a TTIP-et. Stb.
Majd ezek után, arra való hivatkozással, hogy a kötelező betelepítési kvóta elutasítása olyan hatalmas anyagi megterhelést jelentene az országnak, amit a költségvetés nem bír ki, megszavazzák a betelepítési kvótát is!

Hiszen felhatalmaznánk őket akár erre is, a népszavazással! Ők dönthetnek! Vagy így, vagy úgy. Az általuk kidolgozott népszavazási kezdeményezés ezt a célt szolgálja!
Én nem bízom meg a jelenlegi országgyűlésben! Ott most is hűséges pártkatonák vannak, akik némi anyagi morzsáért cserébe egyfajta szavazógépként működnek! A saját pénztárcájukon kívül semmi más nem érdekli őket, nemhogy az ország sorsa! Ott ki tudja, milyen arányban vannak kettős állampolgárok, akikről így azt sem lehet tudni, hogy szavazatukkal vajon magyar-, vagy esetleg más állam érdekeit képviselik a saját zsebükén kívül? Nem szabad elfelejteni, hogy az országnak csak olyan kormányfői voltak a ,,rendszerváltásnak" nevezett hatalom átmentés után, kik klasszikust idézve: ,,...hazudtunk reggel, éjjel, meg este." ,,...elkurtuk. Nem kicsit, nagyon.". A jelenlegi kormányfő saját bevallása szerint is ugyanezt csinálja, csak finomabban fogalmazott: ,,...ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok." És a népszavazásra feltett kérdés tanúsága szerint, most is tartja ezt az elvet! Mást kommunikálnak a népszavazás célját illetően, amikor az valójában teljesen másról, a korlátlan lehetőségeikről szól!
A népszavazásra nem fogok elmenni! Szavazatommal nem támogatom sem a kormányt, sem az országgyűlést a Magyar nép megtévesztésében! És erre biztatok mindenkit.
Helyette az alábbiakat kérem a teljes nemzeti oldaltól:

Tegyék lehetővé, hogy széles körben megvitatásra kerülhessen az általam vázolt gondolatsor, mert én sem vagyok tévedhetetlen.
Minden nemzetinek ismert oldalnak biztosítsuk a csatlakozási lehetőséget, és kifejezetten kérjük is fel erre őket.
Fogjunk össze, és közösen fogalmazzunk meg a történelmünktől- és kultúránktól életidegen embercsoport bármely módon történő befogadásának elutasítására pl. egy petíciót, - vagy más jogilag megfelelő formát - és tegyük lehetővé annak aláírását a neten. Az összegyűjtött aláírásokat még a népszavazás lezárása előtt adjuk át az illetékeseknek, illetve közöljük le annak eredményét honlapjainkon.
Kérjük fel azt a nemzeti oldalt, amely biztonságos külföldi (lehetőleg orosz, kínai, vagy egyéb távol keleti) szerverrel rendelkezik, biztosítson helyet az aláírások gyűjtésére.
Folyamatosan tartsuk címlapon az aláírás lehetőségének helyét link formájában, és rendszeresen közöljük azt is: hányan írták azt már alá.
Utasítsuk el bármelyik párt ,,segítő kezeit"!

Kérem, mostantól ne legyen jobb- vagy baloldali nemzeti erő! Csak Nemzeti oldal lehet, vagy belepusztulunk!
Madarász László

(magaspart.hu)



http://www.balrad.com/2016/05/14/amiert-nem-megyek-el-a-kvotarol-szolo-nepszavaza sra-segelykialtas/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtévesztésében, felhatalmaznánk, országgyűlésben, történelmünktől, lehetőségeikről, szókapcsolatot, belepusztulunk, magyarországra, lekommunikálni, illetékeseknek, szavazógépként, népszavazással, pénztárcájukon, állampolgárok, hivatkozással, népszavazásra, pusztulásáról, országgyűlést, lehetőségének, betelepítését, kommunikálnak, szavazatommal, kiterjesztően, hozzájárulása, állítólagosan, kezdeményezés, honlapjainkon, szavazatukkal, összegyűjtött, segélykiáltás, tévedhetetlen, elutasítására, befogadásának, segelykialtas, nepszavazasra, legitimitását, népszavazásra bocsátott, országgyűlés kötelező, választási ciklus, országgyűlés legitimitását, népszavazási eredmény, magyarság jövőbeni, feltett kérdésben, népszavazás sikeres, magyar Göbbels, magyarság megbízik, országgyűlés döntéseiben, bármilyen sorsdöntő, népszavazás eredményét, fidesz saját, kötelező betelepítési, betelepítési kvótát, Európai Unió, Hozzájárul Ön, Akarja Ön, Csak Nemzeti, Madarász László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Ismeretlen: Ikarusz monda  40 felett  Alvó cica  Pitypang szökőkút  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy gondolat  Spenót fasírttal  Magamnak  Ott van  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Gebhardt Nóra versei II.  39 ígéret  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Különleges  Vannak emberek  ajándék, mellyel meglepem  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Segíts neki dicsérni Téged  Szép álmokat!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Müller Péter tollából  Jó éjszakát  ajándék, mellyel meglepem  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Pitypang szökőkút  Jánosházy György: Fogd a kezem  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Különleges  Jázmin  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Ott van  jó reggelt  Facebookon kaptam  képre írva  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Magyar költészet napja  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi este  Egy tavasz  Jó éjszakát  Anyámról való emlékek  Hamvas Béla  Jó éjszakát  Robert Merle tollából  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Mindent de mindent visszakap  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Bornyi Veronika haiku verse  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Egy gondolat  Tanmese  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A felvilágosodás...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
népszavazásra bocsátott, országgyűlés kötelező, választási ciklus, országgyűlés legitimitását, népszavazási eredmény, magyarság jövőbeni, feltett kérdésben, népszavazás sikeres, magyar Göbbels, magyarság megbízik, országgyűlés döntéseiben, bármilyen sorsdöntő, népszavazás eredményét, fidesz saját, kötelező betelepítési, betelepítési kvótát, általuk kidolgozott, célt szolgálja, jelenlegi országgyűlésben, saját pénztárcájukon, ország sorsa, saját zsebükén, országnak csak, jelenlegi kormányfő, népszavazásra feltett, népszavazás célját, valójában teljesen, korlátlan lehetőségeikről, alábbiakat kérem, teljes nemzeti, általam vázolt, csatlakozási lehetőséget, összegyűjtött aláírásokat, népszavazás lezárása, nemzeti oldalt, aláírások gyűjtésére, aláírás lehetőségének, megtévesztésében, felhatalmaznánk, országgyűlésben, történelmünktől, lehetőségeikről, szókapcsolatot, belepusztulunk, magyarországra, lekommunikálni, illetékeseknek, szavazógépként, népszavazással, pénztárcájukon, állampolgárok, hivatkozással, népszavazásra, pusztulásáról, országgyűlést, lehetőségének, betelepítését, kommunikálnak, szavazatommal, kiterjesztően, hozzájárulása, állítólagosan, kezdeményezés, honlapjainkon, szavazatukkal, összegyűjtött, segélykiáltás, tévedhetetlen, elutasítására, befogadásának, segelykialtas, nepszavazasra, legitimitását, csatlakozási, folyamatosan, betelepítési, túlszárnyaló, embercsoport, népszavazási, országgyűlés, kultúránktól, fogalmazzunk, kifejezetten, kommunikáció, rendszeresen, megszavazzák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.