Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mélymagyar nemzeti tragédia
  2016-05-16 10:08:46, hétfő
 
   
  2016-05-15

Mélymagyar nemzeti tragédia

Két mélymagyar összeborult Matolcsy gazdasági zsenialitása fölött: Bayer Zsolt, a népnemzeti oldal golyóstolla és Lentner Csaba, MNB alapítványi kurátor és küldetéstudatos hívő (Fotó: via Echo Tv) Két mélymagyar összeborult Matolcsy gazdasági zsenialitása fölött: Bayer Zsolt, a népnemzeti oldal golyóstolla és Lentner Csaba, MNB alapítványi kurátor és küldetéstudatos hívő (Fotó: via Echo Tv)

Igaz, hogy vasárnap van és legrosszabb esetben is azon kellene keseregnem, hogy miként fordulhatott elő, hogy már megint nem Magyarország hozta el az Eurovíziós dalfesztivál győztesének kijáró össznép elismerést. Ezzel szemben az a helyzet alakult ki, hogy az Európát érintő összeesküvéselméletek magyar könnyűzenei áldozatával való foglalkozás helyett sokkal súlyosabb problémák hevernek itt a vasárnapi ebédlőasztalon. Olyannyira, hogy vacsorára is jut belőlük.

Ehhez a felismeréshez nem kellett mást tennem, mint belenéznem Bayer Zsolt hátborzongató, sűrű sóhajtásokkal és épületes csúsztatásokkal teletűzdelt Mélymagyar című förmedvény műsorába. Mi tagadás, végigszenvedtem az elejétől a végéig és miután tegnap már idegállapotba hoztam magam Lánczi András rektor úr korrupcióról vallott nézeteivel, érzek magamban még annyi erőt, hogy egy újabb egetverő, a pofámba köpéssel egyenértékű konzervatív-keresztény-ánortodox vallomást darabjaira szedjek.

Szóval az történt, hogy Bayer Zsolt meginvitálta a szervilizmus nyálában tocsogó, kormányseggnyaló műsorába azt a Lentner Csabát, aki az MNB-alapítványok egyikének-másikának kuratóriumi tagja, egyetemi tanár (tudtommal még nem rektor), és aki azzal vonult be a köztudatomba nemrég, hogy Matolcsy hátbadöféseként értelmezte az alapítványok körüli botrányt és valami olyasmit magyarázott, hogy az Alkotmánybíróság kurvaanyját, amiért olyan hibásan indokolt, hibás jogkövetkezményt eredményező döntést hozott, amelynek értelmében kiderült Matolcsynak és csörgősipkás udvartartásának szégyentelen költekezése.

Natehát ez a MIÉP-et is megjárt, parlamentben is négy évig pöffeszkedett kiváló gazdasági szakember nem többet és nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a Fidesz 2018-as választási győzelméhez az szükséges, hogy a Matolcsy és holdudvara által képviselt ánortodoxiát elfogadtassák a társadalommal, minden egyetemen minden oktatónak, hallgatónak a fejébe ezt kell beleverdesni. Idézet:

,,egy országban egy kormány úgy maradhat tartós, hogyha az általa vitt gazdasági és társadalompolitikának a szellemi műhelyei erősek. (...) Magát a gondolkodást, a közgondolkodást kell ahhoz megváltoztatni, de országos szinten, hogy az emberek elfogadják, elhiggyék, tudomásul vegyék és akarják ezt a fajta gazdaságpolitikai tevékenységet. (...) Ennek a gondolkodásnak le kell menni minden egyes egyetemre, nem csak privilegizált egyetemekre (...) minden egyetemi oktatónak a fejében ez ott kell legyen, a hallgatók (...) rendelkezzenek ezzel a tudással (...) Az egészet, ami idáig volt, le kell cserélni, ki kell iktatni. Utóvédharcok vannak... (...) Ez egy harc. Szellemi csoportok közötti harc."

Amely harcnak és ennek az egész ánortodoxiának természetesen vezéralakja és emblematikus figurája Matolcsy György, nem véletlen, hogy rá lőnek a neoliberálisok, mert a hülye is tudja meg Lentner is, hogy ,,oda kell lőni, ahol a legsűrűbb a szellemi atmoszféra." Tudja a franc, megint mit lehet reagálni erre a nyílt, kendőzetlen beismerő vallomásra, miszerint a nemzeti oldal harcban áll és ezt a harcot úgy kívánja megnyerni, hogy az MNB alapítványainak közpénzéből támogatják az unortodoxia ellenzőit megsemmisíteni hivatott küzdelmet.

Nem szeretnék belemenni a Matolcsy-féle monetáris politika bő nyálra eresztett felmagasztalásába (pedig jutott belőle bőven minden mélymagyarra), ellenben itt jegyezném meg, hogy Bayer sokkal undorítóbb, amikor valamelyik elvtárssal gondterhelten-jópofán kedélyeskedik, mint amikor monológ formájában uszít, gyalázkodik és fröcsög. Bayer ezúttal összehozott egy nagyon-nagyon mély és igazán magyar 50 percet arról, hogy penetránsan undorító és visszataszító vita övezi a Matolcsy-féle MNB-t, amely vita 99%-a hazugság, és micsoda szívfájdalom, hogy igazán senki nem védi meg az eszmét. Hát majd most ő.

Felháborító, Zsolti, ja! Épeszű embernek hatványozottan felháborító. Hogy egy küldetéstudatos, zavart elméjű, önjelölt tudort hagytál kibontakozni és ámokfutni (mondjuk, szoktál, ezért fizetnek), aki - anélkül, hogy a szavadba vágott volna és akinek te sem vágtál a szavába - elmesélte, hogy a kendőzetlen, nyakló nélküli pénzszórás egyfajta konzervatív misszió, az ágy alá berúgott szar pedig harmatos tulipán.

Mélymagyarék az asztal fölé borulva pontonként felvázolták, hogy miért csodálatos az a szép új világ, amivé Matolcsy festette ezt az országot, hogy 2013 előtt szinte a dögvész pusztított el minket, de mióta ez a fajta gazdaságpolitikai tevékenység érvényesül, élünk, mint hal a vízben. Lentner kartárs újra kifejtette, hogy az MNB alapítványainak pénze nem közpénz, hogy ingatlanbizniszbe fogni közpénzből nem gáz, sőt javallott.

Nem fogom pontonként cáfolni az összehordott baromságokat és tételes hazugságokat, amelyeket az MNB monetáris politikájának sikereiről összezagyváltak az Echo Tv hülyére vett nézőinek Bayerék (akit érdekel, ITT egy igen kimerítő és egyáltalán nem elfogult elemzés, ami mindenre választ ad), ellenben ide teszek egy lassan mindenki által ismert grafikont, ami nem szorul magyarázatra:

A lényeg, amiről a kiváló konzervatív közgazdászprofesszor elfelejtett akár egy szót is szólni, hogy az elmúlt három évben - Matolcsy uralkodása óta - a monetáris politika mérlege legjobb esetben is vegyes képet mutat: a lassú, regionális összevetésben is közepes növekedés ugyan egyelőre fenntartható, de ez lassú leszakadáshoz vezet, ráadásul a devizahitelek forintosítását úgy sikerült megoldani, hogy az ebből keletkező veszteségeket egyoldalúan az adósok, a magyar családok és a bankok viselték, miközben a nyereség jelentős része az MNB alapítványába vándorolt.

Csak azért ismételtem el, mert ezek a mélymagyar barmok továbbra is hülyítik az embereket, miközben talán még a leghülyébb hívő is látná (ha akarná), hogy ez a gazdaságpolitika megbukott, csődöt mondott: a magyar gazdaságot kizárólag a német autógyárak és az EU-támogatások tartják életben, ez a pár év alatt tönkrevágott ország lélegezni is képtelen volna ezek nélkül. Megdöbbentő, hogy ezek a Lentner-féle sarlatánok nem hajlandóak szembenézni azzal a ténnyel (és hazudnak is ennek megfelelően), hogy a Matolcsy által megálmodott unortodox gazdaság növekedési szinte egyetlen forrását a móresre tanított Brüsszel jelenti.

De már az sem elég nekik, hogy hazudnak, vetítenek és védik a védhetetlent, hanem szégyen nélkül beismerik, hogy a Matolcsy alapítványok konkrétan párt- és kampányfinanszírozási célokat szolgálnak. Hogy rendben van, hogy meglopják, hülyének nézzék az embereket, hogy a pofájukba röhögjenek, hogy a haverok zsebébe tolják a milliókat, milliárdokat és vásárolgassanak, hogy a haza fényre derüljön.

És ezt nevezik gazdasági szemléletnek, programnak, követendő iránynak, ezt akarják meghonosítani a magyar felsőoktatási intézményekben és a társadalom egészében. Mit is? A legalizált lopás anatómiáját? Vagy mi a fészkes fenét? Tehát az a küldetés, hogy az egyetemeket, amelyeknek elvileg feladatuk lenne széleskörű tudással felvértezni az onnan kijövő hallgatókat, közönséges fideszes agymosodákká silányítsák? Hogy mit kellene lenyomni a torkunkon, Lentner elvtárs? Hogy Lánczi András elképzeléseivel összhangban hogyan kell az intézményesített korrupciót és egy küldetéstudatos, személyiségzavaros által kézivezérelt maffiaállamot normalitásként eladni? És nem lehajtott fejjel, szégyenkezve, hanem hangosan beleröfögve az arcunkba?

Hátborzongató. Tehát ez két mélynemzeti mélymagyar arról negédeskedett élő adásban, hogy tök rendben van azért lenyúlni az alapítványi pénzeket, hogy abból 2018-ban a Fidesz választást nyerjen és tovább lophasson. Lentner meggyőződéses szektatag fel is vázolta a hatalomátvétel módját, egyben felvonultatta azokat az érveknek látszó ócska magyarázatokat, amik az ő és gazdái konzervatív-nemzeti hitvilága szerint igazolják a lopás, csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés megannyi bűncselekményét. És ez az ember szabadlábon van, nem kap kezelést és tévében szerepeltetik. A ti pénzeteken, a mi pénzünkön háborúznak ellenünk és nem is tagadják. Büszkén, fennhangon hirdetik. Kibaszott mély. Kibaszott magyar. Kibaszott nemzeti. Tragédia.

http://kolozsvaros.com/2016/05/15/melymagyar-nemzeti-tragedia/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmánybíróság, gazdaságpolitika, kormányseggnyaló, intézményesített, jogkövetkezményt, hátbadöféseként, udvartartásának, összezagyváltak, küldetéstudatos, vásárolgassanak, közgondolkodást, alapítványainak, bűncselekményét, csúsztatásokkal, elképzeléseivel, végigszenvedtem, hatalomátvétel, forintosítását, megváltoztatni, neoliberálisok, hatványozottan, gondolkodásnak, magyarázatokat, intézményekben, ebédlőasztalon, ánortodoxiának, normalitásként, megsemmisíteni, rendelkezzenek, gondterhelten, politikájának, felvonultatta, sóhajtásokkal, devizahitelek, negédeskedett, idegállapotba, népnemzeti oldal, vasárnapi ebédlőasztalon, újabb egetverő, pofámba köpéssel, szervilizmus nyálában, köztudatomba nemrég, alapítványok körüli, általa vitt, szellemi műhelyei, közgondolkodást kell, emberek elfogadják, fajta gazdaságpolitikai, egész ánortodoxiának, szellemi atmoszféra, nemzeti oldal, unortodoxia ellenzőit, Bayer Zsolt, Lentner Csaba, Echo Tv, Lánczi András, Lentner Csabát, Matolcsy György, Matolcsy-féle MNB-t, Hogy Lánczi András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Virág csendélet  Fáj a derekam  Csokor vázában  Nagyböjti időszakról  Isten bánásmódja  Png kutyák  Butola Zoltán - Eső Után  Virág csendélet  Hagyd...  Szabó M. Gita: Én még hittem ...  Png fiú  Png alma  Boncsér Árpád szobrászművész m...  Abban a kérdésben, hogy ki irá...  Fa lakói......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levendula csokor  Facebookon kaptam  Png kutyák  Legyen egy vidám, szép vasárna...  Beismerem  Sirás  Facebookon kaptam  Dr Csont  Szép rózsa... barátaimnak.....  Png virág  Volt ki várt, s volt kit várni...  Png rózsa csokor  Plüss maci  Püspökszentelés és az új érsek...  Más nemzet is hajbakap az isko...  kommunizmusaldozatai.kormany.h...  Kisbárány és a kiscsibe  Png cica  Elképzelek egy Nőt, aki szerel...  Png nő  Kellemes délutánt kívánok  Virág csendélet  Nagyböjti időszakról  Én kérdezek  Bagoly és a kisliba  Png fiú  Levendula csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek Pio Atya emlék oldalr...  Tedd rá  Minden igazi életben  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Kovács Sándor - Tavaszt hoz a ...  Minden igazi életben  Facebookon kaptam  Öregség  Kandalló mellett  Ágai Ágnes : Szó, ami szó  Elképzelek egy Nőt, aki szerel...  SZŰZANYÁM.--IMA. Anyám, te, a...  az egészséget és az időt nem ...  Igaz barátok  Engedelmességben - békében gaz...  Fehér rózsa  az egészséget és az időt nem ...  Mai harmónia kártyám  Papszentelés Esztergomban  Lufik  Jegesmedve és a kutya  Betty Boop  Szèp estét kedves látogat...  Minden igazi életben  Png fiú  Imádat és dicsőítés  Idézetek Pio Atya emlék oldalr...  Kovács Gergely érsek Gyulafehé...  Facebookon kaptam  Hóvirág csokor  Facebookon kaptam  A legnagyobb feladatunk  Kandalló mellett  Boncsér Árpád munkája  Papszentelés Esztergomban  Bajszos kandúr  Megtörni az erőszak logikáját  Csokor vázában  Posertube  Mai harmónia kártyám  Png alma  Senkit nem kényszeríthetünk ar...  Png virág  Istenem ne hagyj el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Kovács Gergely érsek Gyulafehé...  Facebookon kaptam  Volt ki várt, s volt kit várni...  Jégtörő  Február vége felé  Zsíros volt  Gondolat........ 
Bejegyzés Címkék
népnemzeti oldal, vasárnapi ebédlőasztalon, újabb egetverő, pofámba köpéssel, szervilizmus nyálában, köztudatomba nemrég, alapítványok körüli, általa vitt, szellemi műhelyei, közgondolkodást kell, emberek elfogadják, fajta gazdaságpolitikai, egész ánortodoxiának, szellemi atmoszféra, nemzeti oldal, unortodoxia ellenzőit, nagyon-nagyon mély, szavadba vágott, szavába &#8211, asztal fölé, dögvész pusztított, összehordott baromságokat, igen kimerítő, lassan mindenki, kiváló konzervatív, elmúlt három, monetáris politika, devizahitelek forintosítását, ebből keletkező, magyar családok, bankok viselték, nyereség jelentős, mélymagyar barmok, leghülyébb hívő, gazdaságpolitika megbukott, magyar gazdaságot, német autógyárak, móresre tanított, pofájukba röhögjenek, haverok zsebébe, haza fényre, magyar felsőoktatási, társadalom egészében, legalizált lopás, fészkes fenét, onnan kijövő, intézményesített korrupciót, alapítványi pénzeket, hatalomátvétel módját, érveknek látszó, ember szabadlábon, alkotmánybíróság, gazdaságpolitika, kormányseggnyaló, intézményesített, jogkövetkezményt, hátbadöféseként, udvartartásának, összezagyváltak, küldetéstudatos, vásárolgassanak, közgondolkodást, alapítványainak, bűncselekményét, csúsztatásokkal, elképzeléseivel, végigszenvedtem, hatalomátvétel, forintosítását, megváltoztatni, neoliberálisok, hatványozottan, gondolkodásnak, magyarázatokat, intézményekben, ebédlőasztalon, ánortodoxiának, normalitásként, megsemmisíteni, rendelkezzenek, gondterhelten, politikájának, felvonultatta, sóhajtásokkal, devizahitelek, negédeskedett, idegállapotba, kedélyeskedik, hátborzongató, veszteségeket, leszakadáshoz, összevetésben, maffiaállamot, felismeréshez, meggyőződéses, pöffeszkedett, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2184
  • e Hét: 5502
  • e Hónap: 66433
  • e Év: 168787
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.