Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lázár még a korrupciót is ellopná!
  2016-05-24 18:12:48, kedd
 
  Lázár még a korrupciót is ellopná!

JámborAndrás

2016. május 19. csütörtök, 18:17


Miután Lánczi András, Orbán tanácsadója és a Corvinus újdonsült rektora elmondta, hogy amit korrupciónak hívunk, az a Fidesz politikája, és Lentner Csaba is elmondta, hogy az MNB alapítványainak pénze arra kell, hogy a Fidesz gondolatai legyenek az egyedüliek az országban, most Lázár Jánoson volt a sor, hogy elmondja, amit korrupciónak látunk, az nem is az:

arra kell majd felkészülni, hogy kormánypárti politikusok korrupciós ügyekbe fognak még keveredni. De csak azért, mert a kormánypárti korrupció pusztán az ellenzék "politikai terméke" lesz.



Tehát, ha esetleg azt látná az olvasó a hírekben, hogy eltűnt pár száz milliárd forintnyi közpénz, nem kell megijedni, mert bár ha el is tűnt, ez nem más, mint az ellenzék politikai terméke. Inkább fel kéne háborodni, hogy az ellenzék kicsinyes bosszúból politikát csinál a közpénz tervszerű ellopásából.

Zseniális mutatványt próbált a Fidesz végrehajtani az elmúlt hetekben: megpróbálja megszüntetni a korrupciót. Nem a pénzlopást persze, hanem a korrupció fogalmát. Megpróbálnak olyan új értelmet adni a pénzlopásnak, mintha az valami haszonnal járna az állampolgárok számára.

Nyilván a fő célpont saját szavazói bázisuk, aminek azt próbálják elmagyarázni, hogy a közpénz eltulajdonítása a közös célok (egyébként mik is ezek a közös célok?) megvalósításának eszköze.

Közben pedig megpróbálják beellenzékiesíteni a korrupciót, úgy beállítani, mintha a korrupcióról szóló közbeszéd valami kicsinyes politikai harc része lenne. Ezt a taktikát már ismerjük. Arról szól, hogy elmagyarázzák, valójában itt nem közügyről van szó, hanem egy politikai csatáról, amiben mindkét fél sáros, tehát az állampolgárok számára nem lehet pozitív eredménye.

Csakhogy valójában közügyről van szó, arról, hogy az adófizetők által összeadott pénzt az adófizetők által megválasztott kormány, amelynek feladata az adófizetők szolgálata, hogyan kezeli. És attól még, hogy 2010 előtt se bántak jól a közpénzzel, nem lesz érdem, hogy 2010 után se bánnak azzal jól, sőt attól, hogy 2010 előtt nem bántak jól a közpénzzel, nem lesz igaz, hogy ne lehetne vele jól bánni.

Ha Lázár és a Fidesz valóban a köz érdekében aggódna a korrupció miatt, és nem saját szavazóvesztésük elkerülése érdekében, akkor nem a korrupció szót próbálná átmagyarázni, vagy magát a korrupciót eltüntetni, mint egyszeri hobbibűvészek, hanem például nem lopna. Nem az állami vállalatok költéseinek felderítését nehezítené, mint a pár hete beadott törvényben, hanem nyilvánossá tennék, és az interneten kereshetővé az állami cégek költéseit. De nem is olyan legfőbb ügyészt tartanának pozícióban, mint a Polt Péter, aki egy esetben sem volt hajlandó 2010-es újraválasztása óta Fidesz-politikus ellen vádat emelni.

De valójában Lázárék nem a közvagyon miatt izgulnak, hanem a sorozatos lebukások miatt, amelynek valódi előzménye nem az ellenzék, a sajtó tényfeltáró munkája és a közfelháborodás, hanem a nagybetűs LOPÁS.

A korrupció nem az ellenzék, hanem a kormánypárt, a Fidesz politikai terméke, amelyet oligarcháik feltőkésítése, illetve hatalmuk megtartása érdekében hoztak létre, és most megpróbálnák átcsomagolni félrebeszéléssel, cinizmussal, depolitizálással, a foglyul ejtett állam ügyészségének tétlenségre késztetésével.

Hogy miről is van szó, azt Lázár másik csütörtöki mondata illusztrálja jól. Amikor arra a kérdésre, hogy mit szól Lánczi András mondataihoz, miszerint a korrupció maga a Fidesz politikája, annyit válaszolt, ,,a tudomány kutatásait a végrehajtó hatalomnak nem szabad kommentálnia."

Politikai termék? Tudományos kutatás? Nem, egyszerűen az történik János, hogy ti ellopjátok a mi közös pénzünket!


http://kettosmerce.blog.hu/2016/05/19/lazar_meg_a_korrupciot_is_ellopna
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: depolitizálással, megvalósításának, szavazóvesztésük, félrebeszéléssel, eltulajdonítása, közfelháborodás, alapítványainak, újraválasztása, állampolgárok, megválasztott, ügyészségének, hobbibűvészek, késztetésével, elmagyarázzák, feltőkésítése, kommentálnia, megpróbálnák, kormánypárti, korrupciónak, illusztrálja, felderítését, megszüntetni, korrupcióról, átmagyarázni, átcsomagolni, megpróbálják, elmagyarázni, megpróbálnak, pénzlopásnak, jámborandrás, végrehajtani, kettosmerce, ellopásából, megpróbálja, költéseinek, mondataihoz, kormánypárti korrupció, ellenzék politikai, ellenzék kicsinyes, közpénz tervszerű, elmúlt hetekben, pénzlopást persze, korrupció fogalmát, valami haszonnal, állampolgárok számára, közpénz eltulajdonítása, közös célok, korrupcióról szóló, politikai csatáról, adófizetők által, adófizetők szolgálata, korrupció miatt, Miután Lánczi András, Lentner Csaba, Lázár Jánoson, Polt Péter, Lánczi András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Esti kép  Reménység és erő Krisztustól e...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Egy maradéktalanul uralt világ  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Akik bántanak téged  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  képre írva  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Esti kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  A sors  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  A kételkedés kezelése  Egy lelki imádság  Fehér virág  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Éretlen vers  Kellemes délutánt kívánok  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Png ház  Szép estét kedves látogatóimna...  A kételkedés kezelése  Próbálj meg ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Erdőn  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png fotel  Zilahy Lajos gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  A kételkedés kezelése  Jónás Tamás – Végtelen b... 
Bejegyzés Címkék
kormánypárti korrupció, ellenzék politikai, ellenzék kicsinyes, közpénz tervszerű, elmúlt hetekben, pénzlopást persze, korrupció fogalmát, valami haszonnal, állampolgárok számára, közpénz eltulajdonítása, közös célok, korrupcióról szóló, politikai csatáról, adófizetők által, adófizetők szolgálata, korrupció miatt, korrupció szót, korrupciót eltüntetni, állami vállalatok, interneten kereshetővé, állami cégek, közvagyon miatt, sorozatos lebukások, sajtó tényfeltáró, nagybetűs LOPÁS, foglyul ejtett, korrupció maga, tudomány kutatásait, végrehajtó hatalomnak, történik János, depolitizálással, megvalósításának, szavazóvesztésük, félrebeszéléssel, eltulajdonítása, közfelháborodás, alapítványainak, újraválasztása, állampolgárok, megválasztott, ügyészségének, hobbibűvészek, késztetésével, elmagyarázzák, feltőkésítése, kommentálnia, megpróbálnák, kormánypárti, korrupciónak, illusztrálja, felderítését, megszüntetni, korrupcióról, átmagyarázni, átcsomagolni, megpróbálják, elmagyarázni, megpróbálnak, pénzlopásnak, jámborandrás, végrehajtani, kettosmerce, ellopásából, megpróbálja, költéseinek, mondataihoz, felkészülni, tényfeltáró, politikusok, tétlenségre, cinizmussal, nyilvánossá, oligarcháik, kereshetővé, tanácsadója, kormánypárt, közpénzzel, pénzlopást, vállalatok, korrupciót, megtartása, mutatványt, törvényben, beállítani, korrupciós, interneten, pozícióban, tartanának, nehezítené, ellopjátok, gondolatai, egyszerűen, politikája, egyedüliek, tudományos, elkerülése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.