Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vergődés
  2016-06-01 18:51:18, szerda
 
   
 


A magyar dolgozókat, Magyarországot az EU,az USA,azaz a Nyugat lelkes támogatásával fosztotta ki a Soros -alapítványok kitünő tanulói gárdája!
A Nyugatnak csak az volt az érdekes,hogy megszűnjön a SzU,és eltünjön a szocializmus,és élcsapatuk ,a kommunisták(de nem ám azok,akik lelkesen áltak át a Nyugat oldalára,,de előtte tönretettek mindent,amit aztán rákentek a valódi kommunistákra!!)Így lettünk a Nyugat piaca,és a Nyugatnak egy fikarcnyi lelkiismeretfurdalása nincs abban,hogy a rendszerváltók csapata a privatizáció hulladékán gazdagodva dobta oda a piacot nekik,!Egyiknek sem volt annyi esze,de célja sem,hogy a gazdasági felépítményt megtartva adjon lehetőséget az ország iparának legalább a szintentartására!Á,dehogy!És most,mikor már a kifosztott kaptár maradt csak,akkor a kisebbik kifosztónak szemrehányást tesznek azért a kapitális rablásért,amit ezen piti segéderőnek hathatós segítségével értek el!
belengetik a korrupciót a legnagyobb korrumpátornak,amit az csak figyelmeztetésnek vesz arra,hogy el kell lopni mindent,amit még lehet,aztán spuri Dél-Amerika,Indonézia,ahol a lopott pénzt a nagy tolvajok árnyékában lehet élvezni!
Felhánytorgatják,hogy mennyi offshor cég van,meg hogy a vezető elit adóparadicsomokba viszi a pénzét,de csak Putyin számláit akarják befagyasztani,mert az szarik az orruk alá,de egérutat biztosítanak minden apró cinkosuknak!
Vagy elérhetetlen országokba,vagy ....a másvilágra,de biztosan ne beszéljenek a nygtezsvír nagyon is enyves kezéről,sötét ,gyilkos politikájáról!
Ehelyett azt kellene elérni,hogy ne tudják ezek a szemetek eltitkolni azt a pénzt,amit elloptak,ne legyen számukra menedék sehol sem,és a saját népüknek előbb-utóbb,súlyos büntetés mellett el kelljen számolniok!
És az ország gazdaságának helyreállítása érdekében mindent meg kell tenniök a zuhanás,a gazdasági és erkölcsi megállítására,és visszaszolgáltatni az az összeget,amit ezek a “nagy" országok nyertek a magyar,és minden volt szocialista országok mélyrepülésén,gazdasági ,és erkölcsi tönkretételén!


*******************

Vergődés

Posted on 2016-06-01 by Admin

Lesújtó versenyképességi mutatók: lassan mindenki beelőzi Magyarországot


Az Európai Bizottság ismét elkészítette országspecifikus jelentését Magyarországról, amely továbbra is lesújtó képet fest a magyar gazdaság versenyképességéről. Brüsszel hazánknak szóló ajánlásai számos területet lefednek, így arra is felhívták a figyelmet, hogy az adósságcsökkentésbe több erőt kellene fektetni, de a korrupciós kockázatok is igen magasak Magyarországon. Az ágazati különadók továbbra is mérséklik a beruházásokat, a bankok pedig annak ellenére sem hiteleznek, hogy viszonylag sok tőkéjük van. Utóbbiban az is szerepet játszhat, hogy a lakosság még mindig nagyon óvatos (alacsony a hitelkereslet), és az eladósodott háztartások száma továbbra is magas - hiába vezették ki a devizahiteleket, a forintban denominált hitelek esetén is nagyon magas volt a 90 napon túli késedelem.
A brüsszeli jelentés a szociális és az oktatási rendszerre is kitért. Brüsszel is felhívja a magyar kormány figyelmét arra, hogy a magyar diákok gyengébben teljesítenek, mint az uniós átlag, a szakképzési rendszer átalakítása pedig még rugalmatlanabbá teheti az egész rendszert.
A közmunkaprogram résztvevői Brüsszel szerint is ördögi körbe kerülnek, és nincs valós esélyük kilépni a munkaerőpiacra, így valódi megoldást nem nyújt a munkaerő-piaci problémák kezelésére.

ftá
Súlyos versenyképességi problémák
Magyarország nem versenyképes, ez pedig nemcsak a szakértők egybehangzó állítása, hanem a nyers adatok is alátámasztják. A magyar kormány meg ahelyett, hogy felébredne és lépéseket tenne egy versenyképes gazdaság kialakításáért, továbbra is egy olyan munkaalapú társadalmat képzel el, amely egyrészt idejétmúlt, másrészt munkaerő sem áll rendelkezésre hozzá. Munkaerő még csak-csak lenne, a fiatalok többsége azonban felismerte, hogy alacsony bérek mellett nem éri meg itthon gürcölni, mikor külföldön, normális egzisztencia kiépítésével ennek sokszorosát meg lehet keresni. A munkaalapú társadalom nem egy versenyképes elgondolás, hiszen hosszú távon nem látszik a kitörési lehetőség benne, sem magas hozzáadott értékű termékek előállításával, sem pedig versenyképes bérekkel.
A magyar gazdaság versenyképességének hiánya jól leírható azzal, amit az elmúlt 10 évben tapasztaltunk:
- A termelékenység nem nő, a bérdinamika pedig nagyon alacsony volt.
- A gazdasági növekedés elhanyagolható volt, és az elmúlt években is csak az uniós transzferek húzták a gazdaságot.
- A potenciális kibocsátás nagyon alacsony.
- A legoptimistább becslések alapján sem zárkózunk fel az uniós átlaghoz 30-40 éven belül. De inkább az a jellemző, hogy a régiós országoktól is lemaradtunk.
A magyar gazdaság egyik fő problémája, hogy a technológiai haladás, amely a gazdasági növekedés egyik mozgatórugója, elhanyagolható, kevés magas hozzáadott értékű terméket állítunk elő, a humán tőke nem eléggé fejlett. Ezek együttes eredője pedig, hogy az úgynevezett túlcsordulási hatások sem jelentkeznek kellő mértékben a gazdaságban. Mivel a külföldi befektetők is látják, hogy a magyar gazdaság kevésbé versenyképes, mint a régió többi országa, kevesebbet fektetnek be nálunk, az egyik legfőbb vonzerőnk pedig továbbra is az alacsony bérszerkezet. A bérből élőknek viszont egyre inkább elegük van abból, hogy a bérdinamika elmarad a régiós átlagtól, a fiatalok pedig felismerték, hogy érdemes külföldön próbálkozniuk. Emiatt egyre több szektorban van munkaerőhiány, tovább rontva a versenyképességet, mert munkaerőhiány mellett a cégek nem tudnak optimális szinten termelni.
A legfrissebb GDP-adatok is azt mutatják, hogy a magyar gazdaság önmagában nem versenyképes. Bár a Fidesz nyíltan nem látja be, hogy valami nincs rendben a magyar gazdaság körül, Orbán Viktor állítólag mégis válságtanácskozást tartott a lesújtó adatok publikálása után.
Elrobog mellettünk a régió
A versenyképességi problémákra Brüsszel legfrissebb jelentése is felhívja a figyelmet. Ráadásul az összkép még annál is lehangolóbb, mint azt korábban gondoltuk. A régióban például egyedül Magyarország exportrészesedése csökkent a világkereskedelemben 2004 óta, mindeközben Románia például megduplázta a részesedését. Részsikereket is csak azzal sikerült elérni, hogy a forint leértékelődött, ami csökkentette a hazai termékek árát külföldön, javítva a versenyképességét. Csakhogy a hazai termékek előállításának magas az importhányada, így a forint leértékelődése összességében a hazai export áralapú versenyképességén mégsem segített akkora mértékben, mint ahogyan arra a gazdaságpolitikai döntéshozók építettek.
A legfőbb probléma azonban az, hogy az exportszerkezet teljesen átalakult az elmúlt 10 évben, és ahelyett hogy magas hozzáadott értékű termékeket exportálnánk, inkább egyre több olcsóbb, alacsonyabb minőségű terméket exportálunk.

eut
Ahogy a fenti ábra is mutatja, az euróban számolt exportdeflátor 2000 óta egyáltalán nem emelkedett, sőt még csökkent is Magyarországon, miközben az összes többi régiós országban jelentős emelkedés figyelhető meg. Ez azt jelenti, hogy míg a régiós versenytársak exportált termékeinek ára folyamatosan emelkedett az elmúlt 15 évben, addig a magyar exportcikkek ára stagnált. Ennek az az oka, hogy a magyar exportszerkezet nem tolódott el magasabb hozzáadott értékű termékek irányába. A következő ábra is ezt szemlélteti:

eus
Termékminőségi csoportok alapján a középső és az alacsony minőségi kategóriákba tartozó termékek aránya jelentősen nőtt 2009 és 2014 között, a magas és a nagyon magas minőségi kategóriákba tartozó termékek aránya viszont közel egynegyedével csökkent. Mivel az alacsony minőségi kategóriába tartozó termékek esetén jóval magasabb az árverseny, a termelőknek nem igazán van esélyük az árak emelésére, ez pedig magyarázatot ad arra, hogy a deflátor miért mutat csökkenését az elmúlt 15 évben.
Az adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a magyar export nem versenyképes, eljárt felette az idő, a régiós versenytársak pedig jócskán elhúztak mellettünk.
Egyéb területeken sem teljesítünk jól...
A brüsszeli jelentés ráadásul nem csak a versenyképességi problémákat hozta fel a felszínre. A magyar gazdaságot továbbra is agyonnyomja a korrupció, az adósságcsökkentés sem a kormány által ígért tempóban halad - az Eximbank továbbront a képen -, az ágazati adók továbbra is mérséklik a beruházási kedvet, és a közmunkaprogram sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Brüsszel a magyar oktatási rendszer helyzetét sem látja olyan fényesnek mint a kormány. Az OECD-jelentése jó támpontja annak, hogy a hazai oktatási rendszer nagy lemaradásban van mind Nyugat-Európához, mind a régióhoz képest: a magyar diákok teljesítménye elmarad az uniós átlagtól, a szegregáció mértéke pedig Magyarországon az egyik legmagasabb. A szakképzési rendszer nagyon gyenge, ennek most zajló átalakítása pedig még rugalmatlanabbá teheti az egész rendszert.
Mindez pedig azért fontos, mert a versenyképesség egyik fő forrása a jó humán tőke, megfelelő oktatási rendszer hiányában viszont elképzelhetetlen a versenyképesség javítása.
Nincs jövőképe a magyar gazdaságnak
A magyar gazdaság nem versenyképes, és egyelőre semmilyen stratégia nincs arra, hogy mitől is válna versenyképesebbé. A magyar kormány stratégiája a következő évekre az, hogy minél több uniós forrást le kell hívni 2019-2020-ig, és ez majd megalapozza a gazdasági növekedést. Pár évig ez valóban segíthet - így is csak mérsékelt növekedés érhető el -, az uniós források elapadásával viszont komoly összeomlás következhet be 2020 környékén. Ráadásul könnyen előfordulhat, hogy az Unió többé nem lesz ennyire bőkezű, akkor pedig megnézhetjük magunkat, hiszen szerkezeti és strukturális átalakítások nélkül sosem lesz versenyképes a magyar gazdaság, anélkül pedig növekedés sincsen. Tovább árnyalja a helyzetet, hogy a kilátástalan jövő miatt még több fiatal fog külföldre költözni, a munkaerőhiány pedig nemcsak abban fog megmutatkozni, hogy a hazai cégek még versenyképtelenebbé válnak régiós/globális szinten, hanem egyre kevesebb tőke fog beáramlani Magyarországra.
(tenytar)
Bal-Rad komm. Egyenesen bosszantó, hogy egyes elemzők még mindig MAGYAR GAZDASÁG-ról beszélnek! Az ugyanis nincs! (Vannak magyarországi összeszereldék meg hasonló szolgáltat dolgok, de azok NEM MAGYAROK!)
Az pedig hogy NINCS ÖNÁLLÓ MAGYAR GAZDASÁG!-minden létező problémánk oka! Így többek között a SZAKKÉPZÉS HIÁNYOSSÁGAINAK is!
De ez az oka a hitelesválságnak is! A GAZDASÁGTALANSÁGUNK! Ami pedig a további gazdasági és szociális bajok forrása, ráadásul morálisan és erkölcsileg is csak romboló hatású!
NINCS JÖVŐKÉPE A MAGYAR GAZDASÁGNAK! “...egyelőre semmilyen stratégia nincs arra, hogy mitől is válna..." EZ EGY LEGALÁBB 22 ÉVES PROBLÉMA! A volt magyar gazdaság fölszámolása óta tartó állapot! Ha pedig valami nincs!-arra versenyképességi stratégiát kiumbuldálni nem is lehet! Lehet Döbrögiéket emiatt kárhoztatni, de ez nem varrható CSAK az ő nyakukba! Ez egy összmaffia szintű okozat!
Döbröginknek és hordájának van stratégiája! Mégpedig a “...minél több uniós forrást le kell hívni 2019-2020-ig...! - és abból a lehető legtöbbet ellopni.
“...az uniós források elapadásával viszont komoly összeomlás következhet be 2020 környékén. Ráadásul könnyen előfordulhat, hogy az Unió többé nem lesz ennyire bőkezű, akkor pedig megnézhetjük magunkat..."
-MI NÉZHETJÜK MEG MAGUNKAT! DE AKKOR ŐK MÁR MEGLEHET URUQUAYBAN RÖHÖGNEK RAJTUNK!
Kövérre hízott bankszámláikon heverészve! De IGAZUK VAN! A MI TUDTUNKKAL ÉS TŰRÉSÜNK MELLETT LOPHATTÁK SZÉT MAGYARORSZÁGOT, a Magyar Népköztársaságot!
Ám a legnagyobb probléma az, hogy MAGYARORSZÁG ÚJRAÉPÍTÉSÉNEK PROGRAMJA EGYETLEN JELENLEGI POLITIKAI CSOPORTOSULÁS RÉSZÉRŐL NINCS MEGFOGALMAZVA! Politikai maffiaszervezeteinknek van: RABOLNI!-RABOLNI!-RABOLNI! Amíg van mit, és amíg megadatik a rablás lehetősége! (Azt meg tőlünk-A NÉPTŐL-kapták/kapják!)
Így aztán nem is csoda, hogy nincs jövőképünk! Semmilyen jövőképünk nincs!


http://www.balrad.com/2016/06/01/vergodes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szintentartására, versenyképességi, felhánytorgatják, hitelesválságnak, elképzelhetetlen, népköztársaságot, országspecifikus, versenyképesebbé, hiányosságainak, devizahiteleket, rugalmatlanabbá, versenyképesség, közmunkaprogram, exportszerkezet, magyarországról, rendszerváltók, leértékelődése, újraépítésének, előállításának, magyarországot, magyarországon, elhanyagolható, termelékenység, összeszereldék, magyarországra, korrumpátornak, helyreállítása, exportdeflátor, munkaerőpiacra, kialakításáért, előállításával, leértékelődött, bankszámláikon, termékminőségi, legoptimistább, összességében, magyar dolgozókat, valódi kommunistákra, rendszerváltók csapata, privatizáció hulladékán, piacot nekik, gazdasági felépítményt, ország iparának, kifosztott kaptár, kisebbik kifosztónak, kapitális rablásért, legnagyobb korrumpátornak, csak figyelmeztetésnek, lopott pénzt, nagy tolvajok, vezető elit, nygtezsvír nagyon, Európai Bizottság, Orbán Viktor, MAGYAR GAZDASÁG-ról, NINCS ÖNÁLLÓ MAGYAR GAZDASÁG, SZAKKÉPZÉS HIÁNYOSSÁGAINAK, NINCS JÖVŐKÉPE MAGYAR GAZDASÁGNAK, ÉVES PROBLÉMA, Lehet Döbrögiéket, NÉZHETJÜK MEG MAGUNKAT, AKKOR ŐK MÁR MEGLEHET URUQUAYBAN RÖHÖGNEK RAJTUNK, IGAZUK VAN, TUDTUNKKAL ÉS TŰRÉSÜNK MELLETT LOPHATTÁK SZÉT MAGYARORSZÁGOT, Magyar Népköztársaságot, MAGYARORSZÁG ÚJRAÉPÍTÉSÉNEK PROGRAMJA EGYETLEN JELENLEGI POLITIKAI CSOPORTOSULÁS RÉSZÉRŐL NINCS MEGFOGALMAZVA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.27. 16:42 HLSZ - Újra Lanzafame a legjobb mezőnyjátékos
01.27. 16:42 Gazprom: egymilliárd köbméter gáz haladt át a Török Áramlat vezetéken
01.27. 16:41 Jelentősen csökkent tavaly a munkanélküliség Franciaországban
01.27. 16:21 A Szegedi Törvényszék bírái elfogultságot jelentettek be a Human Operator Z...
01.27. 16:12 Megvonta Quim Torra képviselői mandátumát a katalán parlament elnöksége
01.27. 16:11 Matolcsy György a Rubik kockához hasonlítja a magyar gazdaságpolitikát
01.27. 15:51 Fidesz: Karácsony durván korlátozná a fővárosi képviselők demokratikus joga...
01.27. 15:43 Szabó Tünde: az arany hétvége megmutatta mennyit jelent a hazai rendezés
01.27. 15:43 Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció...
01.27. 15:41 Tőzsde - Nagy eséssel nyitottak az amerikai piacok
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ha mennél hideg szélben  Ha álmaimban látlak . . .  Az ördög elvitte a fináncot  Egyhangúság  Szép estét  Facebookon kaptam  Téli kép  Vörös rózsa  Téli kép  A skót Petőfi születésének nap...  Hiányzol  Facebookon kaptam  Téli kép  1900. január 25-én született F...  Sárga rózsák  Téli naplemente  Alma  Vízcseppes rózsa  Tojás szemek  Robert Burns - Shelah ONeil  Kislányok téli öltözékben  Évközi 3. vasárnap 01.26 Csíks...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Téli kép  Jó reggelt,szép napot  Facebookon kaptam  Téli kép  Gyerekkoromban – öt-hat ...  Féláron eladó  Orchidea  Amíg nem érted  Néhány gondolat Isten igéjének...  Bandzsít  Valentina  Robert Burns - Shelah ONeil  Almák kosárban  Szèp estét kedves látogat...  Kellemes napot  Nő rózsával  Facebookon kaptam  Png nő  Tavaszi szerelem  Téli kép  01.27. Hétfő - Szováta szentmi...  A gomba jótékony hatásairól  Szép délutánt Mindenkinek!!!!  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Cica gif képek  Virágos csendéletek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kislányok téli öltözékben  Aranyosi Ervin: Megértő szeret...  Téli kép  II. János Pál pápa: Mosolyod  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Útravaló – 2020. január ...  Téli kép  Gramofon  A cukorbetegség meglepő jelei  Szia  Rózsaszín rózsa  Hóvirág  Piros rózsa  Retro csillár  Orchidea  Png virág  Várakozzunk Istenre  Rózsaszín rózsa  Körte balerina  Kelj föl  Téli kép  Gramofon  Rózsaszín rózsa  Téli kép  Retro telefon  Ó jaj, az asszony döngöl  Himnusz Szent Margitról  Pihenő kutya  A 10 legjobb lúgosító étel  Téli naplemente  Robert Burns: Falusi randevú  Facebookon kaptam  Hiányzol  Facebookon kaptam  Agresszív alma  Hűség  Egy Mauchline-i kópé sírfelir...  Műkorcsolya E.B.Női szabad pr...  Vicc  Vízcseppes rózsa  A vidám özvegyember  Facebookon kaptam  Félig befagyott  Pihenő kutyusok  Körte balerina  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar dolgozókat, valódi kommunistákra, rendszerváltók csapata, privatizáció hulladékán, piacot nekik, gazdasági felépítményt, ország iparának, kifosztott kaptár, kisebbik kifosztónak, kapitális rablásért, legnagyobb korrumpátornak, csak figyelmeztetésnek, lopott pénzt, nagy tolvajok, vezető elit, nygtezsvír nagyon, szemetek eltitkolni, saját népüknek, ország gazdaságának, magyar gazdaság, korrupciós kockázatok, ágazati különadók, bankok pedig, eladósodott háztartások, forintban denominált, brüsszeli jelentés, oktatási rendszerre, magyar kormány, magyar diákok, uniós átlag, szakképzési rendszer, egész rendszert, közmunkaprogram résztvevői, munkaerő-piaci problémák, szakértők egybehangzó, nyers adatok, versenyképes gazdaság, olyan munkaalapú, fiatalok többsége, munkaalapú társadalom, versenyképes elgondolás, kitörési lehetőség, bérdinamika pedig, gazdasági növekedés, elmúlt években, uniós transzferek, potenciális kibocsátás, legoptimistább becslések, uniós átlaghoz, régiós országoktól, technológiai haladás, humán tőke, úgynevezett túlcsordulási, külföldi befektetők, régió többi, egyik legfőbb, alacsony bérszerkezet, bérből élőknek, bérdinamika elmarad, régiós átlagtól, fiatalok pedig, legfrissebb GDP-adatok, lesújtó adatok, versenyképességi problémákra, régióban például, forint leértékelődött, hazai termékek, forint leértékelődése, hazai export, gazdaságpolitikai döntéshozók, legfőbb probléma, exportszerkezet teljesen, fenti ábra, euróban számolt, összes többi, régiós versenytársak, magyar exportcikkek, magyar exportszerkezet, következő ábra, alacsony minőségi, nagyon magas, árak emelésére, deflátor miért, adatok egyértelműen, magyar export, versenyképességi problémákat, magyar gazdaságot, kormány által, ágazati adók, beruházási kedvet, hozzá fűzött, magyar oktatási, hazai oktatási, régióhoz képest, uniós átlagtól, szegregáció mértéke, egyik legmagasabb, versenyképesség egyik, versenyképesség javítása, magyar gazdaságnak, következő évekre, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2446
  • e Hét: 4642
  • e Hónap: 96808
  • e Év: 96808
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.