Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Velük kellene győzni 2 év múlva? - Kétségbeejtő állapotban
  2016-06-10 07:52:35, péntek
 
  Velük kellene győzni 2 év múlva? - Kétségbeejtő állapotban az ellenzék félidőben



2016. június 09. 18:19

Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat.

Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és melyik nem találkozott a választói igényekkel és megy a levesbe.

A Nyugati Fény drámai, de realisztikus ellenzéki körképe félidőben.

balfaszok.png

MSZP

A retro baloldali párt hosszú évek óta gúzsba kötve vegetál. A bázisát egyetlen árva lélekkel nem tudta növelni. Hogy még életben van, azt leginkább a Horn Gyula óta megszokásból az MSZP-re szavazó kemény magnak köszönheti.

Ez a bázis a biológia vastörvényei miatt egyre csak apad, bővülésre pedig a jelenlegi arcokkal semmi esély. Az MSZP stílusa, víziótlansága, dögunalmas hivatalnoknyelve úgy taszítja a fiatalokat, mint kacsa tolla a vizet. Tegye fel a kezét, aki Tóbiás József vagy Lukács Zoltán láttán ellenállhatatlan vágyat kezd érezni, hogy rohanjon az MSZP-re szavazni. Na ugye.

Az elmúlt két évben az MSZP egyetlen ügyben bírt olyan tevékenységet produkálni, ami legalább nyomokban emlékeztet valamiféle ellenzéki politizálásra. Ez volt a vasárnapi boltbezárás körüli hajcihő. Ezt a sámlit Orbán kirúgta a lábuk alól, azóta visszasüppedtek a méla nihilbe.

A dunaújvárosi lebőgéssel Tóbiás végleg megbukott vezetőként és stratégaként - már a szoci szimpatizánsok szemében is.

Együtt

A Bajnai Gordonnal valaha nagy reményekkel indult Együttből egy hatalmas csalódás lett mára. A 2014-es bukta után Bajnai faképnél hagyta a sajátjait, azóta Szigetvári Viktor vezeti a pártot - az enyészetbe. Az Együtt nevű pártocska egyetlen megkülönböztető jele mára az lett, hogy mindenkitől KÜLÖN áll.

Szigetváriék ráadásul az SZDSZ legrosszabb hagyományait követve, minél kisebbek és kudarcosabbak, annál arrogánsabbak és pökhendibbek. Ennek hátterében forrásaink szerint az áll, hogy az amerikai szponzorok ultimátumot adtak a pártvezetésnek: vagy év végére tartósan 5% fölött produkál a párt, vagy kiszállnak az Együtt támogatásából. Szigetváriék ezért egyre elkeseredettebben ütik a konkurenciát, hiszen csak tőlük remélik pótolni a hiányzó százalékokat. Az Istennek nem bírnak rájönni, hogy kisebb arccal, nagyobb szerénységgel többre mentek volna - de vélhetően ez a vonat már elment.

Párbeszéd Magyarországért

A PM az egyetlen párt (a Kétfarkú Kutya mellett), amelyik egy ideje munkamentes ingyenpénzzel kampányol, de így sem bírnak mérhető tartományba emelkedni. Úgy látszik, besokalltak már a választók az émelyítő demagógiából. Vagy csak nem hiszik el egy tartósan 0 százalékos pártnak, hogy valaha érdemi befolyása lesz több ezer milliárdos költségvetési tételek átalakításához. Nagy meglepetésre már nem számíthatnak Szabó Tímeáék - ez a párt bizony megy a levesbe.

Liberálisok

A Liberálisok nevű képződményből sem lett semmi. A szorgalom terén kihívásokkal küszködő Fodor Gábor vezetésével eleve halálra ítélt vállalkozás volt bármilyen pártot alapítani. Hiába az egyébként ügyes és sokat dolgozó ügyvivő Bősz Anett, egymaga ő sem képes csodákra. A pártocska még 2 évig eléldegél az állami támogatásból, utána vége a dalnak.

LMP

Nincs könnyű helyzetben az LMP sem, amelyet ciklusfelezőnél hagyott ott társelnöke, Schiffer András. A párt eddig abból épített magának arculatot, hogy kínosan félútra helyezkedett a Fidesz és annak demokratikus ellenzéke között. Ez az erőltetett pozíció azonban az Orbán-rezsim hetedik évében már teljességgel tarthatatlanná vált.

A Schiffer nélküli LMP most útelágazódáshoz érkezett. Vagy megpróbálnak tevékeny részesei lenni az orbáni diktatórikus rezsim lebontásának, vagy a biztos jelentéktelenségbe süllyednek. Ugyanazt a lemezt nem fogják tudni harmadszor is újdonságként eladni a választóknak. Már 2014-ben is cipőkanállal kerültek be a Parlamentbe, ezen az úton továbbmenve a bukás vár rájuk.

Demokratikus Koalíció

Gyurcsány Ferenc pártja lassan, stabilan bővül, minden közvélemény-kutatónál átugorja a parlamenti küszöböt. Ha sikerül az Orbán-rezsim legádázabb, kompromisszummentes ellenfeleként pozicionálnia magát, középtávon átveheti a vezetést az ellenzéki oldalon.

Hátránya, hogy a párt túlzottan egy ember politikusi képességeire épít, és nincs ütőképes második vonala.

További kritikaként felróhatjuk, hogy az 5 éve létező párt le van maradva arculatépítésben. A választók többsége számára nem sikerült elmagyarázni, miért kellett kiválni az MSZP-ből és új pártot alapítani. Nem sikerült elmagyarázni a pártfinanszírozás mocskos világát. Nem sikerült elmagyarázni, hogy amíg az MSZP mögött álló gazdasági maffiát nem söpörjük el a Fidesszel együtt, addig ugyanannak a kígyónak a két fejére szavazunk. Nem sikerült elmagyarázni, hogy a Puchokkal, Bajákkal, Boldvaikkal miért nem lehet soha egy tisztességes országot építeni.

Szintén nem játszik Gyurcsány kezére, hogy a ballib megmondóemberek egy része gyávaságból, fantáziátlanságból, a közhangulatnak való kényszerű megfelelésből átvette a szíjjártópéteri papagájkommandó Gyurcsány-ellenes szólamait, és a mai napig azokat büfizi vissza. Ők felvilágosító munka helyett inkább sötétségben és fóbiák hálójában tartják az embereket. Nyilván nem érdekük, hogy a velejéig korrupt Fidesz-MSZP rendszer megbukjon, hisz annak haszonélvezői.


http://nyugatifeny.blog.hu/2016/06/09/veluk_kellene_gyozni_2_ev_mulva_ketsegbeejt o_allapotban_az_ellenzek_felidoben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: arculatépítésben, ellenállhatatlan, hivatalnoknyelve, megkülönböztető, visszasüppedtek, papagájkommandó, szíjjártópéteri, magyarországért, megmondóemberek, ciklusfelezőnél, útelágazódáshoz, szimpatizánsok, pártvezetésnek, közhangulatnak, átalakításához, tarthatatlanná, arrogánsabbak, kudarcosabbak, támogatásából, ingyenpénzzel, pozicionálnia, haszonélvezői, szerénységgel, költségvetési, képződményből, felvilágosító, tevékenységet, politizálásra, választásokat, megfelelésből, ellenfeleként, víziótlansága, vastörvényei, megszokásból, tisztességes, szigetváriék, ellenzék félidőben, demokratikus ellenzék, lila reményekkel, politikai placcon, választói igényekkel, retro baloldali, bázisát egyetlen, biológia vastörvényei, jelenlegi arcokkal, vasárnapi boltbezárás, sámlit Orbán, lábuk alól, méla nihilbe, dunaújvárosi lebőgéssel, szoci szimpatizánsok, hatalmas csalódás, Nyugati Fény, Horn Gyula, Tóbiás József, Lukács Zoltán, Bajnai Gordonnal, Szigetvári Viktor, Párbeszéd Magyarországért, Kétfarkú Kutya, Szabó Tímeáék, Fodor Gábor, Bősz Anett, Schiffer András, Demokratikus Koalíció, Gyurcsány Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanmese  Horváth Szilvia tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Kertem  József Attila – Keresek ...  Az ember emlékekből áll  James Allen  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyámról való emlékek  Hogyan válunk hűségesekké?  Szép estét kedves látogatóimn...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Ismeretlen: Ikarusz monda  Anyák napjára  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Eduardo Sacheri gondolata  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Alvó kislány  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép estét kedves látogatóimn...  Egy barátság története  Erdei gyöngyvirág  Egy tavasz  Paul David Tripp Április 15  Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó cicák  Zilahy Lajos mondta  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Walter Chrysler mondta  Pitypang szökőkút  Walter Chrysler mondta  Sok ember olyan, mint a kaméle...  képre írva  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Latinovits Zoltán tollából  Tavaszi este  Ismeretlen: Ikarusz monda  Somlyó Zoltán - Orgonával  Előnyök, amelyeket a meditáció... 
Bejegyzés Címkék
ellenzék félidőben, demokratikus ellenzék, lila reményekkel, politikai placcon, választói igényekkel, retro baloldali, bázisát egyetlen, biológia vastörvényei, jelenlegi arcokkal, vasárnapi boltbezárás, sámlit Orbán, lábuk alól, méla nihilbe, dunaújvárosi lebőgéssel, szoci szimpatizánsok, hatalmas csalódás, 2014-es bukta, pártot &#8211, amerikai szponzorok, hiányzó százalékokat, egyetlen párt, ideje munkamentes, émelyítő demagógiából, párt bizony, szorgalom terén, egyébként ügyes, állami támogatásból, párt eddig, erőltetett pozíció, orbáni diktatórikus, úton továbbmenve, parlamenti küszöböt, ellenzéki oldalon, párt túlzottan, ember politikusi, választók többsége, pártfinanszírozás mocskos, tisztességes országot, ballib megmondóemberek, része gyávaságból, közhangulatnak való, szíjjártópéteri papagájkommandó, velejéig korrupt, arculatépítésben, ellenállhatatlan, hivatalnoknyelve, megkülönböztető, visszasüppedtek, papagájkommandó, szíjjártópéteri, magyarországért, megmondóemberek, ciklusfelezőnél, útelágazódáshoz, szimpatizánsok, pártvezetésnek, közhangulatnak, átalakításához, tarthatatlanná, arrogánsabbak, kudarcosabbak, támogatásából, ingyenpénzzel, pozicionálnia, haszonélvezői, szerénységgel, költségvetési, képződményből, felvilágosító, tevékenységet, politizálásra, választásokat, megfelelésből, ellenfeleként, víziótlansága, vastörvényei, megszokásból, tisztességes, szigetváriék, elmagyarázni, százalékokat, realisztikus, hagyományait, pökhendibbek, képességeire, stratégaként, dunaújvárosi, konkurenciát, demokratikus, lebontásának, cipőkanállal, ketsegbeejto, kihívásokkal, választóknak, számíthatnak, újdonságként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1450
  • e Hét: 3372
  • e Hónap: 7117
  • e Év: 160613
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.