Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ÁLLAPOTROSSZABBODÁS: MÁR CSÁSZÁR aKAR LENNI
  2016-06-10 15:19:05, péntek
 
  ÁLLAPOTROSSZABBODÁS: MÁR CSÁSZÁR AKAR LENNI


Posted on 2016-06-10 by Admin


Talán ennek a jele az is, hogy állítólag mégsem költöztetik ki az Országos Széchényi Könyvtárat a királyi várból, majd legfeljebb átnevezik Királyi Könyvtárnak.

Úgysem kell annyi helyiség a királynak, ha ő lesz az Európai Birodalom császára.
Hogy állapota súlyosbodott és a lécet magasabbra tette, arra abból lehet következtetni, hogy az Ügyészség Napján a Népszava szerint arról beszélt, hogy akkor tudja majd legitimálni magát az európai politikai elit, ha a gazdaság helyett a hangsúlyt a rendre, a törvényességre és a rendezettségre helyezi - fejtette ki -, vagyis az fog kormányozni, hatalmat gyakorolni a kontinensen a következő 10-15 évben, aki képes lesz megvédeni az európaiak biztonságát.
Nem kell álomfejtőnek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, kire is gondolhatott a Migránsok Ostora, hiszen a leírás úgy passzol rá, mint libára a toll.
Ugyan kicsit aggaszt, hogy ha hatalmon maradna a következő tíz-tizenöt évben, akkor a gazdaság felvirágoztatása helyett alaki gyakorlatokat kellene végeznünk, bevallom, nem sok kedvem van a vezényszavakra ténykedéshez, de ha ez kell az ország felemelkedéséhez, hát legyen!
Orbán Viktor katonája leszek, legszebb katonája!
Fényképet nem mellékelek az idézethez, nehogy meglássa és letegyen a Szent Célról.
Az csak a baj, hogy az európaiak biztonságát ő veszélyezteti leginkább, szegénykém olyan, mint egy piromániás kisgyerek, nappal gyujtogat, éjjel bepisil, a kettő között meg emlékművet állít a vad geszti bolondnak, a gyujtogató csóvás embernek...
A hely szelleme meglegyinthette, mert azt is mondta, hogy ma Magyarországon a politikai hatalomgyakorlás egyik legfontosabb legitimációs faktora a rend és a rendezettség.
“Önök ma az egyik legfontosabb rendszerfenntartó pillér" - fogalmazott az ügyészek előtt a miniszterelnök.
Senki nem fakadt sírva és senki nem nyerített hangosan, mert ugyan mindenkinek van véleménye az ügyészség szerepéről az elmúlt évtizedek politikájában, de ez a “legfontosabb rendszerfenntartó pillér" minden ügyész számára túl hízelgő ahhoz, hogy tiltakozzon.
Ugyan eddig én úgy gondoltam sokáig, hogy a rendszert hazánkban parlamentáris demokráciának hívják, de hát ki vagyok én, hogy az ügyészségen számon kérjem, hogy náluk mit is jelent a politikai rendszer fogalma, az orbánizmust vagy a parlamentarizmust.
A kérdéspersze költői, de a pillér valóságos, és ez a lényeg.
Aztán migránsozott kicsit, majd megalapvetette, hogy a jövevényektől is elvárjuk a törvények betartását.
Persze, ha betartják, akkor majd hozunk olyan törvényeket, melyeket nehéz lesz betartani, például álljanak féllábon egy bitófa alatt addig is, míg az európai értékeket képviselő magyar hatóságok el nem döntik, hogy kiutasítják őket az országból vagy kiutasítják őket az országból.
Aztán még kicsinyt méltatta az önkényuralmi felhatalmazást, mely terrortámadás vagy annak veszélye esetén a kormányt felhatalmazza, hogy masnit kössön a farkadra, ha van, és ha ez a kormány aktuális ötlete, továbbá eldicsekedett a bűncselekmények számának csökkenésével, ami remek statisztikai adat, kár, hogy a lakosság ezt másként tudja, az ügyészek meg végképp tudják az igazságot, csak ők a lakossággal ellentétben fizetésért hallgatnak.
Nagy öröm ez, mint ahogy az is, hogy Gyurcsány óva intett minden, a kormányváltást kívánó választót a Jobbik támogatásától.
Hát attól én is óvnék mindenkit - támogassa őket a gyógytornász, de vannak, léteznek, tehát nem lehet úgy tenni, mintha nem lennének.
Gyurcsány szerint “nem lehet bennünk annyi indulat, hogy a Fideszt lecseréljük egy még rosszabbra".
Hát, ami azt illeti, ha megszabadulnak nyilasaiktól és nácijaiktól, a Fidesz és a saját pártjuk összevetésében is ők lesznek a jobbik, mivelhogy jobb demokratikus játékszabályokat betartó jobboldali radikális párt a parlamentben, mint egy diktátor a Budai Várban.
Bonyolult időket élünk, nehéz a politikusok dolga, csak a választó dolga nehezebb ennél, hiszen ő csak azok közül választhat, akik a pályán vannak.
Nagy kár, hogy a kínálat olyan, mint egy középkategóriás turkálóban, kevés a jobb darab, azokat is tépik szanaszéjjel a nagy turkálásban, némelyik meg már igennagyon kiment a divatból.
Nehéz lesz így bálba mennünk...
(PuPu)

http://www.balrad.com/2016/06/10/allapotrosszabbodas-mar-csaszar-akar-lenni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: játékszabályokat, hatalomgyakorlás, felvirágoztatása, felemelkedéséhez, bűncselekmények, meglegyinthette, középkategóriás, összevetésében, kormányváltást, miniszterelnök, megszabadulnak, megalapvetette, rendezettségre, törvényességre, vezényszavakra, felhatalmazást, magyarországon, veszélyezteti, gyakorlatokat, parlamentáris, eldicsekedett, csökkenésével, támogatásától, felhatalmazza, terrortámadás, következtetni, jövevényektől, politikájában, demokráciának, legfontosabb, gondolhatott, önkényuralmi, parlamentben, migránsozott, álomfejtőnek, demokratikus, királyi várból, lécet magasabbra, európai politikai, gazdaság helyett, rendezettségre helyezi, következő 10-15, európaiak biztonságát, következő tíz-tizenöt, gazdaság felvirágoztatása, vezényszavakra ténykedéshez, ország felemelkedéséhez, piromániás kisgyerek, kettő között, gyujtogató csóvás, hely szelleme, politikai hatalomgyakorlás, CSÁSZÁR AKAR LENNI, Országos Széchényi Könyvtárat, Királyi Könyvtárnak, Európai Birodalom, Ügyészség Napján, Migránsok Ostora, Orbán Viktor, Szent Célról, Budai Várban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva  Alvó cicák  Alvó kislány  Szép estét  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  jó reggelt  Erdei gyöngyvirág  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép estét  Egy barátság története  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Egy tavasz  Jan Twardowski - Siessünk  Ott van  40 felett  Szép estét kedves látogatóimn...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul David Tripp Április 12  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Egyszerű  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Megígért békesség  "Ez egy csoda"  Szép estét  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Reményik Sándor: Pierrot &...  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Szép estét  Az ember  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy párkányon  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Tanácsok egy pszichológustól  Reményik Sándor: Pierrot &...  Csend  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Azért kaptad  Somlyó Zoltán - Orgonával  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Magamnak  Borzasztó  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Pitypang szökőkút  Hamvas Béla  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
királyi várból, lécet magasabbra, európai politikai, gazdaság helyett, rendezettségre helyezi, következő 10-15, európaiak biztonságát, következő tíz-tizenöt, gazdaság felvirágoztatása, vezényszavakra ténykedéshez, ország felemelkedéséhez, piromániás kisgyerek, kettő között, gyujtogató csóvás, hely szelleme, politikai hatalomgyakorlás, egyik legfontosabb, ügyészek előtt, ügyészség szerepéről, elmúlt évtizedek, rendszert hazánkban, ügyészségen számon, politikai rendszer, orbánizmust vagy, kérdéspersze költői, pillér valóságos, törvények betartását, bitófa alatt, európai értékeket, országból vagy, önkényuralmi felhatalmazást, kormányt felhatalmazza, kormány aktuális, bűncselekmények számának, lakossággal ellentétben, kormányváltást kívánó, saját pártjuk, politikusok dolga, választó dolga, pályán vannak, kínálat olyan, középkategóriás turkálóban, jobb darab, nagy turkálásban, játékszabályokat, hatalomgyakorlás, felvirágoztatása, felemelkedéséhez, bűncselekmények, meglegyinthette, középkategóriás, összevetésében, kormányváltást, miniszterelnök, megszabadulnak, megalapvetette, rendezettségre, törvényességre, vezényszavakra, felhatalmazást, magyarországon, veszélyezteti, gyakorlatokat, parlamentáris, eldicsekedett, csökkenésével, támogatásától, felhatalmazza, terrortámadás, következtetni, jövevényektől, politikájában, demokráciának, legfontosabb, gondolhatott, önkényuralmi, parlamentben, migránsozott, álomfejtőnek, demokratikus, rendezettség, nyilasaiktól, legitimációs, szanaszéjjel, kérdéspersze, gyógytornász, súlyosbodott, statisztikai, ténykedéshez, kontinensen, törvényeket, költöztetik, kiutasítják, mindenkinek, legitimálni, lecseréljük, ügyészségen, könyvtárnak, fogalmazott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1185
  • e Hét: 6937
  • e Hónap: 10682
  • e Év: 164178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.