Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tízmillió rabosított balfasz
  2016-06-12 14:46:40, vasárnap
 
  "Csak nyugi. Öt év alatt seggbe lettek toszva a rokkantak, a tanárok, az
egyetemisták, a magánnyuggerek, a nyuggerek, a kiskeresetűek, a
segélyezettek, a szegények, a rendőrök, a kisvállalkozók, az autósok.
Azaz kb húszmillió a tízből. És mégis: minden választáskor az derül ki,
hogy bárki szívesen leszopja vityát. Hát mit várok én egy ilyen ork
néptől? Egy mekegő kecskének nagyobb az öntudata..."

Aranyhal is olyan , amire körbe ér az akváriumba elfelejti hol járt ... Magyar
nép is hasonló ezek szerint , már nem számít a korrupció , nem lényeg
hogy eladják a földet , kizsákmányolják a népet , nincs elszámoltatás ,
nincs rend , nincs egészségügy , nincs normális megélhetés , de van
kerítés és van újra tapsoló birka .
Ez a legrosszabb kifogás ,hogy nincs alternativa! alternativa mindig van! erre való hivatkozással hagyni hogy ez a gyökér újra nyerjen?már az is a
birkaságra vall,hogy 98-02 után meg kajálták a szövegét aztán program
nélkül 2/3-ot kapott majd a "Folytatjuk"ra újraválasztották ,mert nincs


*******************


Tízmillió rabosított balfasz


Orbán trónfosztásánál nagyobb feladat lesz az értelmétől és saját akaratától megfosztott magyarokra rátukmálni a demokráciát és a szolidaritást.
Banánköztársaság | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2015. december 4. | 3 hozzászólás

orbannakkezetcsokolnak

Magyarország maradék szabad sajtójának legfrissebb gumicsontja, hogy hány embert rabosítottak kritikus internetes bejegyzése, vagy politikusokat dehonesztáló cikkek lájkolása miatt. A legújabb felhorkanás tárgya bizonyos K. Máté nevű kerületi polgármester, aki egyben az FTC alelnöke is. A méltóságos úr, - aki uszítani nem szégyell, csak azt szégyelli, ha uszítónak nevezik, és persze azt is szégyellné, ha meleg lenne -, a távbeszélőjén szólt a magyar királyi rendőrségnek, hogy fingassák meg azt a szemétládát, aki a neten uszítással vádolta meg, amiért ezt-azt mondani merészelt a migránsokról a hálón.

Nos, vitathatatlan tény hogy, amit ez a K. Máté mondott, az tényleg uszítás volt, pont ugyanolyan uszítás, mint amilyen a főnökének, egy nagyobb kaliberű uszítónak, egy bizonyos O. Viktornak rossz szokásává vált az utóbbi időben. O. Viktor, aki jelenleg a magyar miniszterelnök, mostanság már napi rendszerességgel uszít, sőt van úgy, hogy naponta kétszer is, éspedig nem csak a migránsok, de szinte mindenki ellen.

Keményen uszít a határokon túli politikusok, az EU, az USA, a NATO és számos egyéb rövidítés ellen, főleg azokra hajt, akikkel egy politikai-gazdasági és katonai szövetségben vagyunk. Azért őket csepüli, mert akik itthon állítják, hogy O. Viktor politikája gyalázatos és ő maga egy chicágói gengszterbe ojtott Adolf Sztálin, vagy Erdogán és Putyin zabigyereke, azokat nagy ívben leszarja, szóra sem méltatja, ők nem ellenfelek számára. (Mondjuk, ebben igaza is van.)

O. Viktor az ujját sem mozdítaná azért, hogy hazai bírálóinak rabosítását kérje, és - azt is őszintén be kell ismerni -, hogy ezidáig egyetlen Brüsszel-bérenc, Sorossal egy gyékényen hazát áruló, mocskos liberális, idegen szívű szemétládát sem dobtak helikopterről a Balatonba. Tehát: hol van itt diktatúra, nácizmus, vagy fasizmus? Vagy hallott valaki arról, hogy bárkit is bevagoníroztak volna? A zsidók és a többi értelmes ember 100 ezer számra maga ül vonatra és húz el a bánatos francba. Még csak nem is kell őket küldeni, mennek maguktól. Vissza se lehet őket édesgetni, pedig a kormány a túró ruditól kezdve a zsíros magyar állásajánlatokig mindent bevet.

Ezekkel a rendőrségi rabosításokkal csak néhány kis kaliberű, másodosztályú fideszes tolja túl, mert nem képes eltalálni a mértéket. Olyan félagyúak, mint amilyen ez a K. Máté is, akiknél el-el szakad a cérna. Hirtelen felindulásból az őket bírálókra uszítják a vérebeiket, mindenekelőtt a magyar királyi rendőrséget, ritkábban a P. P. vezette ügyészséget. (A félreértések elkerülése végett, még véletlenül sem Pol Potot takarja a P. P. rövidítés, hanem Polt Pétert. Ő az, aki mindig akkor lesz legfőbb ügyész, amikor O. Viktor kormányfő.)

O. Viktor rendőrségi rabosítást elvető magatartásának oka, hogy arra semmi szükség nincs. Anélkül is rabosítva van gyakorlatilag az egész ország. Vagy kétmillióan az ő varázslatos egyéniségének a rabjai. Eszüket veszejtik, ha csak meglátják, de főleg ha meghallják. A keresztény polgároknak erekciójuk lesz szellemileg pezsdítő és egészséges magyar humortól átitatott szónoklataitól. A honleányok pedig már akkor bizsergést és nedvesedést éreznek, amikor megpillantják kipattanni magyarosan erős felső- és alsótestét a Volkswagen Multivan kormánya mögül.

A többiek meg a saját beszariságuk, vagy tehetetlenségük rabjai. A neten (ha lehet név nélkül), a kocsmában, vagy otthon úgy vicsorognak és morognak, mint egy gryzzly medve, hogy aztán a közéletben, vagy a nyílt utcán igazi teddy macik legyenek. Az állami hivatalokban, közintézményekben, vagy az új magyar nábobok farmjain, az állami doppingtól izmosodó magyar nagytőkések kolbásztöltő kombinátjaiban pedig úgy húzzák az igát, mintha mindig erre vágytak volna. A zablát ugyan rágják erősen, de kiköpni nem merik, ezért csak a szájuk habzik és a nyálukat verik. Azt is csak módjával.

Vannak persze néhányan, akik komolyan gondolják, hogy jobb lenne az élet Magyarországon a Fidesz, O. Viktor és családja, barátai és volt egyetemi társai, csicskásai és strómanjai nélkül, de ők viszont annak a korrekt politizálásnak a rabjai, ami O. Viktor szerint egész Európa vesztét okozza és mára halálra van ítélve, amit ő maga már régen a sutba dobott. Azt hiszik, hogy korrekt politizálással térdre lehet kényszeríteni egy diktátort.

Abban bíznak, hogy demokratikus eszközökkel: népszavazással, parlamenti választási győzelemmel, meg a nyilvánosság erejével, a tiszta eszme felmutatásával le lehet győzni a nemzeti együttműködés rendszerét. Nem számolnak azzal, hogy O. Viktor rendszerének lényege pontosan a szabad, demokratikus választás, a népszavazás, tehát a közvetlen demokrácia, a szabad, független sajtó létén alapuló, a hatalmat ellenőrzés alatt tartó nyilvánosság felszámolása.

Az igazság kedvéért be kell ismerni, hogy a demokratikus magyar parlamenti ellenzéknek állati nagy pechje van. Mert, ha - mondjuk - Orbán Viktor, - ahogyan tervezte is - alkotmányjogot tanítana az egyetemen, és nem hallgat Simicska Lajos barátjára, aki szerint sokkal jobb üzlet politikusnak menni, akkor még ma is olajozottan működne hazánkban a demokratikus váltógazdaság, amelyben négy, vagy maximum 8 éves rotációval lehet szerényen, a szocialisták által szabadalmaztatott egyszerű eszközökkel lopni a köz javait, pont, mint ahogy az más demokratikus országokban is szokás. Az egy egészen más meccs lett volna. (Mondanák a magyar labdarúgó szakértők.)

Így azonban, hogy már csak a Fidesznek van licence a lopásra nálunk, az ellenzék úgy vélte, nem tehet mást, mint megszavazza a lopás jogának kiterjesztését a vezető politikusok családtagjaira is. Ebből arra lehet következtetni, hogy a parlamenti ellenzék létezésének és parlamenti működésének semmi értelme nincs. Abban az esetben, ha mégis igaz lenne, hogy véletlenül szavazták meg az inkriminált törvényt, akkor meg pláne. Egy szó mint száz: nem az a baj, hogy néhány tucat embert a rendőrség rabosított, hanem az, hogy O. Viktor 10 milliót.

A kiút pedig ebből a méltatlan helyzetből csak az lehet, ha első körben O. Viktort, a belügyminisztert és a legfőbb ügyészt rabosítjuk. Aztán sorban a többieket. De, ha ez sikerült, mert sikerülhet, akkor még mindig ott marad a legnagyobb kérdés: hogyan lehet a több millió értelmétől, vagy/és saját akaratától megfosztott magyarra rátukmálni a demokráciát, a szabadságot, a polgári önérzetet és megtanítani nekik, hogy mit jelent a szolidaritás. Ez utóbbi feladat - ma legalábbis úgy látszik -, nehezebb lesz, mint O. Viktort és csapatát lapátra tenni, mert ez utóbbin immár Európa normálisabb és erősebbik része is keményen dolgozik.

Zsebesi Zsolt


http://gepnarancs.hu/2015/12/tizmillio-rabositott-balfasz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állásajánlatokig, belügyminisztert, rendszerességgel, banánköztársaság, újraválasztották, kizsákmányolják, trónfosztásánál, tehetetlenségük, szónoklataitól, alkotmányjogot, miniszterelnök, politizálásnak, kisvállalkozók, népszavazással, családtagjaira, kiterjesztését, bevagoníroztak, magatartásának, magyarországon, magánnyuggerek, felmutatásával, kombinátjaiban, politizálással, rabosításokkal, hivatkozással, megpillantják, politikusokat, vitathatatlan, helikopterről, távbeszélőjén, elszámoltatás, szolidaritást, következtetni, másodosztályú, kényszeríteni, egyéniségének, mekegő kecskének, akváriumba elfelejti, legrosszabb kifogás, gyökér újra, szövegét aztán, legújabb felhorkanás, távbeszélőjén szólt, magyar királyi, neten uszítással, tényleg uszítás, nagyobb kaliberű, utóbbi időben, magyar miniszterelnök, határokon túli, chicágói gengszterbe, gyékényen hazát, Zsebesi Zsolt, Adolf Sztálin, Polt Pétert, Volkswagen Multivan, Orbán Viktor, Simicska Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
1848. március 15-én  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Esti kép  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Isten áldja  Szép estét  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Ne engedd el kezem!  Rochefoucauld - a bölcs  Tavaszról álmodom,  Mai harmónia kártyám  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Március 15 emlékére virágba bo...  Rochefoucauld - a bölcs  Rőzsehordó nő szobra  Rőzsehordó nő szobra  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Gősi Vali - Tükre lennék...  Paul David Tripp Március 17  Nem kellett volna!  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Csörög a telefonom  A gyász  Ne engedd el kezem!  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Ez a miénk!  A közszereplő  Nem mindegy  Üdvözöllek az oldalamon  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Március  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A halolaj és a hal még a migré...  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Dóró Sándor: Ma  Őri István - Dal az életről  Isten áldja  Rejtő Jenő versei  A gyász  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Könnyáztatta asszonysorsok  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Müller Péter tollából  Március  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Március  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Csendes éjszakán  Imádkozás Krisztus értelméért  Márciusi eső  Az élet  Csendes éjszakán  Cicus virággal  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A magyar sajtó napja március 1...  Mindig tud adni ,  Szent-Györgyi Albert gondolata  Paul David Tripp Március 17 
Bejegyzés Címkék
mekegő kecskének, akváriumba elfelejti, legrosszabb kifogás, gyökér újra, szövegét aztán, legújabb felhorkanás, távbeszélőjén szólt, magyar királyi, neten uszítással, tényleg uszítás, nagyobb kaliberű, utóbbi időben, magyar miniszterelnök, határokon túli, chicágói gengszterbe, gyékényen hazát, többi értelmes, bánatos francba, túró ruditól, zsíros magyar, rendőrségi rabosításokkal, őket bírálókra, félreértések elkerülése, egész ország, keresztény polgároknak, honleányok pedig, saját beszariságuk, gryzzly medve, nyílt utcán, állami hivatalokban, állami doppingtól, zablát ugyan, szájuk habzik, nyálukat verik, élet Magyarországon, korrekt politizálásnak, sutba dobott, nyilvánosság erejével, tiszta eszme, nemzeti együttműködés, közvetlen demokrácia, hatalmat ellenőrzés, igazság kedvéért, demokratikus magyar, demokratikus váltógazdaság, szocialisták által, magyar labdarúgó, lopásra nálunk, lopás jogának, vezető politikusok, parlamenti ellenzék, inkriminált törvényt, rendőrség rabosított, kiút pedig, méltatlan helyzetből, legfőbb ügyészt, legnagyobb kérdés, több millió, polgári önérzetet, állásajánlatokig, belügyminisztert, rendszerességgel, banánköztársaság, újraválasztották, kizsákmányolják, trónfosztásánál, tehetetlenségük, szónoklataitól, alkotmányjogot, miniszterelnök, politizálásnak, kisvállalkozók, népszavazással, családtagjaira, kiterjesztését, bevagoníroztak, magatartásának, magyarországon, magánnyuggerek, felmutatásával, kombinátjaiban, politizálással, rabosításokkal, hivatkozással, megpillantják, politikusokat, vitathatatlan, helikopterről, távbeszélőjén, elszámoltatás, szolidaritást, következtetni, másodosztályú, kényszeríteni, egyéniségének, együttműködés, felindulásból, kiskeresetűek, váltógazdaság, mindenekelőtt, segélyezettek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 2006
  • e Hónap: 18799
  • e Év: 151716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.