Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akkor kezdjük el!
  2016-06-19 09:58:16, vasárnap
 
 
a cikk értelmes, okos elemzés, de a valósághoz nincs köze, mert nem számol a magyar emberek végtelen passzivitásával. Ezt orbán zseniálisan felismerte és tökéletesre járatta a hatalmi gépezetét. Ennyi.

*

Akkor kezdjük el!


A magyar nép pont olyan hülye és pont olyan értelmes, mint bármely más nép. Nem több a demagóg jelszavakkal megvezethető mint bárhol a világon.

Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2016. június 17

koldusMagyarország lakosságának értelmileg nem fogyatékos része egyre elégedetlenebb. Mindazok, akik még képesek összeszedni a gondolataikat és megérteni, ami körülöttük történik egyre többször verődnek kisebb nagyobb csoportokba, ahol megtapsolják az érzéseiket és gondolataikat kimondó szónokokat, de még nem találják egymás kezét. Nem érzik, hogy kizárólag rajtuk, az ő elszántságukon és bátorságukon múlik, hogy mikor lesz vége ennek a rémálomnak, amiről sokan még ma sem akarják elhinni, hogy ez mind itt Magyarországon és mind velük történik.

Hazánk alig néhány év alatt az irracionalizmus, a hatalmi gőg, a diktatórikus kormányzás, az arcpirítóan primitív igehirdetés, a mocskos rasszista uszítás és az államilag támogatott korrupció országa lett. Az Orbán Viktor vezette Fidesz a magyar állam és a társadalom érdekeit Orbán Viktor családja és barátai által üzemeltetett zártkörű részvénytársaság üzleti érdekeire redukálta. A Zrt. működésének alapelve, hogy ami jó Orbán Viktornak és családjának, a Fidesznek és a Fidesszel szimbiózisban élő új magyar burzsoáziának, valamint a farvizeiken evező strómanoknak, a rendszer seggnyaló lakájainak és a szar pénzért megvásárolt gerinctelen állami és önkormányzati tisztségviselőiknek, az a jó az országnak is.

Senkit ne riasszon vissza a cselekvéstől, hogy ma Magyarországon milliók képtelenek felismerni, hogy ami itt történik, az sem az ő egyéni, sem a társadalom kollektív érdekeit nem szolgálja, hogy a nagy löttyös nacionalista és irredenta, Európa- és nyugatellenes tirádák és a megjátszott szabadságharcok célja nem más, mint elkendőzni az emberek jobbágysorban tartásának ocsmány valóságát. Azt, hogy ma már az orvostól a tanárig, a szimfonikus zenekar karmesterétől a szépíróig, a vendéglőstől a trafikosig, a közmunkástól a kisvállalkozóig, a paraszttól az ügyvédig, a sportolótól a tudósig, minden magyar ember egyetlen hatalmi centrumtól, egy ember, Orbán Viktor beteges akaratától függ.

Magyarország népe pont olyan hülye és pont olyan értelmes, mint bármilyen más ország népe. Hazánkban sem több a megvezethető és demagóg jelszavakkal bármilyen templomba becsalogatható, mint mondjuk Ausztriában, Franciaországban vagy akár Lengyelországban. Mindig közel ennyien voltak, és mindig közel ennyien lesznek nálunk és máshol is. Ezen csak évtizedes kemény munkájával, a társadalom átalakításával lehet változtatni egész Európában. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ma engedni kell a primitivizmus, a populizmus, a gőgös és együgyű nacionalizmus, a fajvédő rasszizmus, a soviniszta gyűlölködés és szégyenletes antiszemitizmus eszméinek, még ha azokat magyar honfitársaink milliói vallják is magukénak.
Budapest, 2014. október 28. Az internetadó bevezetése ellen meghirdetett budapesti demonstráció résztvevői mobiltelefonjaikkal világítanak az Erzsébet hídon 2014. október 28-án. MTI Fotó: Marjai János

Budapest, 2014. október 28.
Az internetadó bevezetése ellen meghirdetett budapesti demonstráció résztvevői mobiltelefonjaikkal világítanak az Erzsébet hídon 2014. október 28-án.
MTI Fotó: Marjai János

Magyarországot évszázadokon át az értelmiségi progresszió, a nyugati világgal együtt gondolkodó magyar elit, a világra rálátó tudósaink és művészeink szerették volna felemelni. Legtöbbször a többség szándékával és akaratával szemben. A tömegek támogatását azonban hagyományosan sokkal inkább azok nyerték el, akik a nacionalizmus, a képmutató keresztény Magyarország képével, a magyar nemzet kiválasztottságának hamis mítoszával, a nemzeti tragédiákkal, a Mohácsok és Trianonok gerjesztette érzelmekkel házaltak és kábították beteljesíthetetlen jelszavakkal a csodára váró népet, hogy kizsákmányolni és céljaik megvalósításához eszközként felhasználni tudják. Egészen pontosan úgy, ahogy azt ma Orbán Viktor is teszi.

A magyarországi társadalmi és politikai dráma végső kifejletének megakadályozása, Orbán Viktor nemzetellenes rendszerének felszámolása azok feladata és felelőssége, akik tisztában vannak a probléma létezésével és a benne rejlő veszélyekkel. Nem hivatkozhatnak arra, hogy az ország egy jelentős hányada, akár a többsége is, önként rohan a vesztébe. Az értelmes ember stratégiája nem lehet a (külföldre) menekülés vagy a kényszerű behódolás az idióták és az önsorsrontók előtt. Nem tűrheti a hazug ideológiák térnyerését és a képmutató, kártékony hatalom önkényét.
MTI Fotó

MTI Fotó

Magyarország bűzlik. A polgári demokrácia romjai füstölögnek. Csak annyi maradt a liberális demokráciából, a szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjéből, ami néhány online és offline médiában elfér. Milliókat sikerült tudati zsákutcába vezetni, információs süket szobákba zárni és vak komondorokként átejteni. A parlamenti demokrácia paravánja mögött semmi nincs. A parlamentben működő, magát demokratikusnak nevező ellenzéki pártok Orbán Viktor eléjük vetett garasaiból vegetálnak, és csak azért nem tiporta el őket eddig a Kedves Vezető, mert semmi veszélyt nem jelentenek a hatalmára, és mert egyelőre szüksége van rájuk, hogy létezésükkel igazolja a világ előtt: Magyarországon még demokrácia van.

A magyar értelmiség éjt nappallá téve azon vitatkozik, hogy vajon Magyarországon diktatúra, fasizmus vagy nácizmus van-e, hogy egyre gyakoribb sorosozása miatt Orbán Viktor már most antiszemitának nevezhető-e, vagy csak azután lesz antiszemita, ha Soros után elküldi a feleslegessé váló Köves Slomót is a bánatba. A demokratikus értelmiség vezető képviselői tudományos igényességgel feltárják a Fidesz-rendszer mibenlétét és mértani pontossággal megrajzolják a vele szemben létrehozandó ideális Magyarország képét. Egyedül azt nem árulják el, hogy melyik soron következő parlamenti választáson fogják leváltani Orbán Viktort és rendszerét, már amennyiben még lesznek soron következő választások Mária (köz)munka alapú illiberális országában.

A demokratikus ellenzéknek és a mögötte álló liberális értelmiségnek ma halvány segéd fogalma nincs arról (sem), miként lehet megakadályozni, hogy Orbán Viktor beköltözzön a budai várba, ahol Magyarország tejhatalmú kormányzójaként, vagy - kellő alkotmányos felhatalmazással - erős köztársasági elnökként demonstrálhatja a nemzet egységét és biztosíthatja a magyar labdarúgás anyagi hátterének töretlen bővülését. Egészen addig, amíg Magyarország az ezer stadion országa nem lesz és minden úszó világbajnokságot és olimpiát nálunk nem rendeznek. Az MSZP, a DK, az LMP és az egyéb rövidítések azt képzelik, hogy itt rájuk még két-három év múlva is szükség lesz, hogy Tóbiásoknak, Gyurcsányoknak és más politikusoknak itt még lapot fog osztani Orbán Viktor, pedig dehogy.
MTI Fotó: Illyés Tibor

MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyarországnak ma olyan ellenzéki mozgalomra van szüksége, amely megérti, hogy már a 2018-as parlamenti választás tétje sem az, ami Európa többi országában, és amit a demokratikus ellenzék elhitetni akar, hogy ők vagy a jelenleg uralkodó párt alakíthat-e a parlamenti többségére támaszkodva kormányt. Mert a tét a jelenlegi politikai rendszer fennmaradása vagy elsöprése. Orbán és társai tisztában vannak azzal, hogy egy választási vereség a teljes politikai, erkölcsi és anyagi megsemmisülést jelentené számukra. Sokuknak egyenesen a börtönt. Ezért egyetlen feladatuk a hatalom megőrzése minden áron, akár erőszakos eszközökkel is. Orbánt parlamenti választásokon, békés eszközökkel a hatalomból elküldeni nem lehet.

Hazánkban az ellenzék kezéből mára kiütöttek minden demokratikus fegyvert. Az országgyűlés Kövér László játszóterévé és Orbán Viktor törvénygyárává silányult, ahol a parlamenti ellenzéki létnek nincs pozitív hozadéka, bármit is mondjanak erről a parlament ellenzéki pártjai, amelyeknek mára se pénzük, se megfelelő sajtójuk, se meggyőző tömegbázisuk, ebből fakadóan semmilyen győzelmi esélyük a soron következő választásokon nincs. A hatalom ellenőrzésére szolgáló demokratikus intézmények állampárti felügyelet alá kerültek vagy kiüresedtek.

A háborút Orbánnal egy szabad, demokratikus, a nyugati normák szerint szervezett és a nyugati világhoz orientálódó Magyarország megteremtéséért nem ott kell megvívni, ahol Orbán van erőfölényben, ahol az ellenzék veresége borítékolható, hanem ott, ahol Orbánt már nem egyszer sikerült meghátrálásra kényszeríteni. Az utcán. A konfrontációt a 21. századi, európai és nem ázsiai Magyarországért nem csak Orbán Viktor és szűk köre ellen, de a magyar társadalom egy jelentős hányadával szemben is fel kell vállalni és ellenük és értük is bátran meg kell vívni.

Print

Felhívjuk az egyetemes emberi jogokat, az európai kultúra évezredes értékeit, a szabadság, egyenlőség és testvériség szent eszméjét elfogadó, az Európában európai magyarként szabadon élni akaró honfitársainkat, a demokratikus ellenzék minden képviselőjét, az ország társadalmi és tömegszervezeteit, a szakszervezeteket, minden egyéb szakmai és kulturális szövetséget, egyesületet, mozgalmat, egyházat, a hívőket és az ateistákat, hogy csatlakozzanak a pártoktól független Európai Magyarországért Nemzeti Mozgalomhoz, amely a magyar alkotmányosság, a jogállamiság, a demokrácia helyreállítását tűzi a zászlajára. A magyar nemzeti vagyon, Magyarország szövetségesi hovatartozása, az EU és a NATO tagságunk védelmére szövetkezik. A magyar társadalom elszegényedése és törvénnyel támogatott kirablása ellen kíván fellépni és e célok érdekében az alábbi konkrét programot hirdeti meg:

1. Az alkotmány és az új választási törvény elfogadására alkotmányozó nemzetgyűlést kell összehívni valamennyi, a demokráciát elfogadó párt, szervezet, mozgalom képviselőinek részvételével.

2. Az új, a legszélesebb konszenzuson alapuló, világnézetileg semleges, 21. századi alkotmányt népszavazáson kell megerősíteni.

3. Az új választási törvénynek biztosítania kell, hogy a választók minden korlátozás és akadály nélkül fejezhessék ki akaratukat az urnák előtt. Minden versenybe szálló személy, párt vagy mozgalom egyenlő eséllyel, azonos anyagi lehetőséggel és médiatámogatással indulhasson a versenyben a választói támogatás elnyeréséért.

4. Az uralkodó párt szócsövévé silányult közmédiát társadalmi ellenőrzés alá kell helyezni és vissza kell adni eredeti funkcióját.

5. Az új választási törvényen alapuló választások előtt három hónappal a parlamentet oszlassák fel. A kormány mondjon le és helyét ideiglenes szakértői kormány vegye át, amelynek mandátuma az ügyek vitelére és a választások megszervezésére korlátozódna.

6. Az Európai Unió illetékes szerveinél el kell érni, hogy Brüsszel haladéktalanul függessze fel a Magyarországnak járó uniós támogatások kifizetését, egészen addig, amíg az új alkotmányt és választási törvényt el nem fogadják, amíg az új választási törvényen alapuló előre hozott parlamenti választásokat 2017-ben meg nem tartják és így létre nem jön felhasználásuk széles körű társadalmi ellenőrzésének feltétele.

A fent megfogalmazott célok érdekében:

Az Európai Magyarországért Nemzeti Mozgalomhoz csatlakozó parlamenten kívüli civil ellenzéki erők haladéktalanul kezdjenek tárgyalásokat minden olyan parlamenti ellenzéki párttal (a Jobbik kivételével), amely hajlandó a parlamentből kivonulni és a ma érvényes választási törvény alapján rendezendő minden választást bojkottálni. Az együttműködés lehetősége nemcsak a parlamenti pártoknak, de a bojkotthoz csatlakozni kész egy-egy képviselőnek is adassék meg.

Felszólítjuk a magyar demokratikus ellenzéket, hogy határozottan követelje minden Magyarországnak járó uniós kifizetés azonnali leállítását. A magyar nép nem látja semmilyen biztosítékát, hogy a támogatás oda és azokhoz jut, ahová és akikhez azt Brüsszelben szánják. A magyar nép nem akarja, hogy a neki járó uniós forrásokból egy szűk réteg, Mészáros Lőrincek, Andy Vajnák és Garancsi Istvánok gazdagodjanak, és az uniós adófizetők pénze rajtuk keresztül a korrupt politikai vezetőink és rokonaik zsebébe vándoroljon, még kevésbé, hogy e forrásokból Putyin Oroszországát finanszírozzák.

Magyarország nem mond le az uniós támogatásról, mert a magyar népnek nagy szüksége van minden eurocentre, de a magyar demokratikus ellenzék úgy látja, hogy a jelenlegi magyar politikai vezetés e hatalmas pénzeket elsikkasztja, illetve amit nem sikerül ellopni, azt elherdálja. Ezért az uniós támogatást ne utalják át a jelenlegi magyar kormánynak egészen addig, amíg nem jönnek létre a felhasználásuk feletti demokratikus és nyilvános ellenőrzés feltételei.

Felhívjuk a magyar demokratikus ellenzéket, hogy azonnal vegye fel a kapcsolatot a lengyel KOD mozgalommal (Komitet Obrony Demokracji azaz Demokrácia Védő Bizottság), hogy a két ország józanul és európai módon gondolkodó erői ismét együtt harcolhassanak a lengyelek és a magyarok szabadságáért. A két ország demokratikus mozgalmai egyesítsék erőiket. Közösen lépjenek fel mindkét országban és Brüsszelben is a lengyel és a magyar demokrácia védelmében. Az együttműködés neve legyen: Bem József Demokráciavédő Páneurópai Mozgalom és legyen nyitott a hasonló gondokkal küzdő kelet-európai demokratikus mozgalmak előtt.

kod2

A demokratikus erők széles társadalmi összefogásának célja csak az új alkotmány és az új választótörvény elfogadásának kikényszerítése, az előrehozott választások kierőszakolása (2017-ben), az uniós pénzek kifizetésének befagyasztása, és a közszolgálati média feletti társadalmi ellenőrzés helyreállítására lenne, mert a Fidesz antidemokratikus választási törvénye által kikényszerített együttműködési erőfeszítések csapdahelyzetbe szorítják a magyar demokratikus ellenzék pártjait. Sértik a plurális demokrácia elvét, és megakadályozzák annak gyakorlati megvalósulását.

Az ellenzéki pártok közötti mesterséges és kierőszakolt politikai egység görcsös keresése helyett arra van szükség, hogy az egymással versengő pártok maguk határozhassák meg a céljaikat és szerezhessenek azok megvalósításához a választási kampányuk során társadalmi támogatást. A gazdaságpolitika, a külpolitika, a szociálpolitika, az oktatási és egészségügyi politika végleges kidolgozása az új, demokratikus választási törvény alapján parlamenti többséghez jutott párt, vagy pártok koalíciójának a feladata kell legyen.

Céljai eléréséhez az Európai Magyarországért Nemzeti Mozgalom támogatására. Tömegtüntetéseket kell kezdeményezni konkrét jelszavakkal és meghatározott célok érdekében. Nyomás alá kell helyezni az EU illetések szerveit a Magyarországnak juttatott támogatások befagyasztására. Bátran be kell vetni a polgári elégedetlenség és az általános sztrájk fegyverét az alkotmányozás, az előrehozott választások, az új választási törvény kikényszerítése érdekében.

A hatalommal szembeni határozott és kemény fellépésnek nem lehet törvényi gátja. A demokratikus erők elé gördített adminisztratív akadályokat át kell hágni. A mozgalom célja az, hogy a visszaszerezze a magyar emberek elrabolt önrendelkezési jogát. Azt a jogot, hogy ténylegesen és demokratikus úton befolyásolhassák a politikát, a parlamentben szabadon választott képviselőik útján. Ha kell, az utcai tüntetések, a munkahelyi sztrájkok szervezésével, vagy a közvetlen demokrácia, a népszavazás eszközével.

u.i.: A cikk célja, hogy elrontsuk a magyar értelmiség és a politika iránt érdeklődő, az ország helyzetéért aggódó polgártársak nyaralását. Tisztában vagyunk azzal, hogy az országért őszintén aggódók és a kiutat lázasan keresők nem szeretnek sem nagy melegben, sem esős, hideg napokon nagy dolgokat művelni. Különösen igaz ez a nyári szabadságolások idejére. Épeszű uszítók és felforgatók Magyarországon csak tavasszal és ősszel próbálják meg a népet az utcára vagy a barikádra vinni.

Szerintünk azonban Magyarország a 24. órában van, nincs idő tovább lamentálni, töprengeni és keseregni azon, hogy mit miért nem tettünk meg, amit pedig meg kellett volna, és miért nem fogjuk ugyanezt a jövőben sem megtenni. Kis hazánk azon kevés országok egyike, ahol az emberek sokat gondolkodnak, viszont a magyar gondolat nem a cselekvésre késztet, hanem a tettek gyilkosa. Nálunk csak akkor történnek nagy dolgok, amikor az emberek már felhagynak a gondolkodással és végleg elveszítik a fejüket. Ezt nevezzük mi forradalomnak, aminek általában évtizedekkel a bukása után sem mindig sikerül az igazi célját megtudni. Csináljuk most másképpen!

(folyt. köv.) az Európai Demokratikus Magyarországért Mozgalom fb oldalán

Zsebesi Zsolt


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: antidemokratikus, befolyásolhassák, megvalósításához, franciaországban, lengyelországban, banánköztársaság, felhatalmazással, helyreállítására, gazdaságpolitika, világbajnokságot, részvénytársaság, magyarországért, csapdahelyzetbe, magyarországnak, megakadályozása, megakadályozzák, antiszemitizmus, befagyasztására, megszervezésére, honfitársainkat, szociálpolitika, megteremtéséért, szabadságolások, demokratikusnak, helyreállítását, kormányzójaként, szabadságharcok, demonstrálhatja, passzivitásával, kisvállalkozóig, választótörvény, kikényszerítése, irracionalizmus, kikényszerített, becsalogatható, elégedetlenség, cikk értelmes, valósághoz nincs, magyar emberek, hatalmi gépezetét, demagóg jelszavakkal, diktatórikus kormányzás, arcpirítóan primitív, mocskos rasszista, államilag támogatott, magyar állam, társadalom érdekeit, farvizeiken evező, rendszer seggnyaló, szar pénzért, társadalom kollektív, nagy löttyös, Zsebesi Zsolt, Orbán Viktor, Orbán Viktornak, Marjai János, Kedves Vezető, Köves Slomót, Orbán Viktort, Illyés Tibor, Kövér László, Európai Magyarországért Nemzeti Mozgalomhoz, Európai Unió, Mészáros Lőrincek, Andy Vajnák, Garancsi Istvánok, Putyin Oroszországát, Komitet Obrony Demokracji, Demokrácia Védő Bizottság, József Demokráciavédő Páneurópai Mozgalom, Európai Magyarországért Nemzeti Mozgalom, Európai Demokratikus Magyarországért Mozgalom,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  képre írva  Walter Chrysler mondta  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Latinovits Zoltán tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Előfordul, hogy  Jó nap volt  Robert Merle tollából  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Jó éjszakát  Ady Endre - Mindegy átka  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szép estét  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Martin Buber, A haszidim meséi  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Tavaszi este  Töröld le  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Esterházy Péterre emlékezünk  Walter Chrysler mondta  Robin Wight pitypang szobra  Paul David Tripp Április 12  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Különleges  Horváth Szilvia tollából  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  IGEN így  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ember emlékekből áll  Szép estét  Paul David Tripp Április 14  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  IGEN így  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Bársony székben  Borzasztó  Isten hűségének mértéke  Zilahy Lajos mondta  Zilahy Lajos gondolata  József Attila - Kopogtatás nél...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Latinovits Zoltán tollából  Petőfi Sándor - Mi a szerelem? 
Bejegyzés Címkék
cikk értelmes, valósághoz nincs, magyar emberek, hatalmi gépezetét, demagóg jelszavakkal, diktatórikus kormányzás, arcpirítóan primitív, mocskos rasszista, államilag támogatott, magyar állam, társadalom érdekeit, farvizeiken evező, rendszer seggnyaló, szar pénzért, társadalom kollektív, nagy löttyös, megjátszott szabadságharcok, emberek jobbágysorban, szimfonikus zenekar, társadalom átalakításával, fajvédő rasszizmus, soviniszta gyűlölködés, internetadó bevezetése, értelmiségi progresszió, nyugati világgal, világra rálátó, többség szándékával, tömegek támogatását, képmutató keresztény, magyar nemzet, nemzeti tragédiákkal, csodára váró, magyarországi társadalmi, probléma létezésével, benne rejlő, jelentős hányada, értelmes ember, kényszerű behódolás, önsorsrontók előtt, hazug ideológiák, polgári demokrácia, liberális demokráciából, parlamenti demokrácia, parlamentben működő, világ előtt, magyar értelmiség, feleslegessé váló, demokratikus értelmiség, vele szemben, demokratikus ellenzéknek, mögötte álló, budai várba, nemzet egységét, magyar labdarúgás, ezer stadion, egyéb rövidítések, 2018-as parlamenti, demokratikus ellenzék, jelenleg uralkodó, parlamenti többségére, jelenlegi politikai, választási vereség, teljes politikai, hatalom megőrzése, hatalomból elküldeni, ellenzék kezéből, országgyűlés Kövér, parlamenti ellenzéki, parlament ellenzéki, soron következő, hatalom ellenőrzésére, háborút Orbánnal, nyugati normák, nyugati világhoz, ellenzék veresége, magyar társadalom, jelentős hányadával, egyetemes emberi, európai kultúra, ország társadalmi, pártoktól független, magyar alkotmányosság, demokrácia helyreállítását, magyar nemzeti, alábbi konkrét, demokráciát elfogadó, legszélesebb konszenzuson, választók minden, urnák előtt, választói támogatás, uralkodó párt, parlamentet oszlassák, kormány mondjon, ügyek vitelére, választások megszervezésére, fent megfogalmazott, parlamentből kivonulni, együttműködés lehetősége, parlamenti pártoknak, bojkotthoz csatlakozni, magyar demokratikus, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 6785
  • e Hónap: 10530
  • e Év: 164026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.