Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Most van az, amikor Lázár János hátradől és kér egy kávét
  2016-06-22 15:37:57, szerda
 
   
  Bizony, bizony, Rogán nem tehet feljelentést amíg az ügy tart.
Csak ha jogerősen lezárult, addig ez a jog kizárólag a bíróé.
Viszont a bírónak mint a BTK 171 §. (2) bekezdése értelmében feljelentési kötelezettsége van (amit általában leszar mind) mivel a Törvény által - BTK 459 § (1) 11. k) pontjában - minősített személy, így intézkedési kötelessége is van - ami mi más lenne a tudomására jutott bűnügyben mint a feljelentés?.
Persze csak Jogállamban! De ez nem az, mert úgy szarják le a törvényeket, úgy önkényeskednek ha egymás meg a köreik és a hatalmasok érdekei ezt kívánja, mintha ezek a jogszabályok nem is léteznének!
Nem csak Polt, de Szájerné is a hatalmat szolgálja- ezt illik nem elfelejteni!


Arra azért nem kellene mérget venni, hogy Magyarország nem egy afrikai banánköztársaság szintjén áll közjogilag, és jogállamilag..
Mert hogy annál is rosszabb helyzet.


*************************


H. A. 2016-06-22
Most van az, amikor Lázár János hátradől és kér egy kávét


Ma szerintem szerda van, ez pedig azt jelenti, hogy Rogán Antonio 5 napot várt azzal, hogy ügyvédjén keresztül megüzenje: eszébe nem jutott lemondani, ellenben feljelenti Portik Tamást hamis tanúzásért. Ez a legocsmányabb akasztófahumor minősített esete: amikor a kritikát nem tűrő uborkafa-szakértő perel, aztán kivonja magát a saját személyiségi jogaival összefüggő tárgyaláson való részvétel alól és újabb ellentámadást helyez kilátásba.

Mint tudjuk, a Juhász Péter Együtt-alelnök ellen indított személyiségi jogi perben tanúként kihallgatott, 15 év fegyházra ítélt, alvilági leszámolások miatt is megvádolt Portik Tamás azt állította: ismeri Rogánt, és személyesen tízmillió forintnyi eurót adott át neki, hogy közreműködjön egy belvárosi ingatlan áron aluli megvételében. A pénzt a miniszterelnök bizalmasának, Habony Árpádnak a nagynénje, Pápa Marianne küldte.

Az elmúlt napokban sokan úgy vélték, ha Rogán Antal nem kezdeményez eljárást hamis tanúzás miatt, akkor ez egyenértékű azzal, hogy elismeri a vádakat. Mivel a fideszes Polt Péter fideszes ügyészségétől nem várható el, hogy magától eljárást indítson az ügyben, csak így derülhetne ki, hogy valóban fizetett-e a magyar alvilág Rogán Antalnak önkormányzati ingatlanok áron aluli megszerzéséért.

Ezzel szemben én azt gondolom, hogy az egyedüli dolog, amit Rogán ezalatt az öt nap alatt tehetett volna, amíg ügyvédje jótanácsára várt, az a lemondás. Rogánnak viszont csak ennyire futotta. Meg a belvárosi Fidesz székház - Rogán állítólagos megkenési helyszínének - pánikszerű kiüríttetésére. Csóka Velmira, Rogán ügyvédje a Magyar Nemzetnek (kösz, Lajos!) azt mondta, hogy a hamis tanúzás miatti feljelentést a Rogán kontra Juhász polgári per befejezése után tehetik majd meg, addig erre nincs mód a vonatkozó törvények alapján. Az ügyvéd szerint nem véletlen, hogy a bíróság is többször figyelmeztette a tanút a hamis tanúzás jogkövetkezményeire.

Nagy igazság, Velmira! Tökre nem véletlen, hiszen a bíróságnak ez a dolga, hogy figyelmeztesse a tanút, tehát ez egy bullshit. A másik probléma - nem jogász véleményem szerint - az, hogy egy ordas nagy kamu és mellébeszélés, hogy feljelentést teszünk, de nem teszünk, mert nem most, hanem majd. Lehet, hogy én vagyok a hülye és nem találtam a vonatkozó törvényt, miszerint most nem lehet feljelentést tenni.

Nem látom be ugyanis, hogy amennyiben egy bűncselekmény (lásd jelen esetben Portik hamis tanúzása) valóban megtörtént, miért ne lehetne azonnal feljelentést tenni? Mi köti a bíróságot abban, hogy kivizsgálja a feljelentésben foglaltakat? A személyiségi jogi pernek milyen relevanciája van a büntetőper szempontjából, amire várni kell? Én azt hiszem, hogy Velmira asszonyság félrebeszél és csúsztat, ezt a feljelentést már pénteken meg kellett volna fogalmazni és nem öt napig maszatolni. Tegyük hozzá, feljelentgetni csak abban az esetben ajánlott, ha már le van zsírozva Rogán úrfinak a tisztára mosás.

Ne tévesszük szem elől az alaptémát: Portik Tamástól és a szégyenteljes magyar rendőrségtől, ügyészségtől függetlenül - ami lehetővé tette, hogy Rogán mai napig szabadlábon homárt zabáljon - számos bizonyíték létezik az áron alul eladott belvárosi ingatlanokról, a milliárdos nagyságrendű károkozásról, amelynek szálai rendre Rogánhoz vezetnek. Még akkor is, ha Rubovszky György, Rogán KDNP-s házi értékbecslőjének van pofája most azt nyilatkozni, gőze nincs, hogyan sikerült a cégének a piaci árnál jóval alacsonyabb árat megállapítania arra a Károly körúti ingatlanra, amit Habony Árpád nagynénje, Pápa Marianne vett meg az V. kerületi önkormányzattól.

Az szépen látszik, hogy a kormányzati kommunikációnak minden Rogán seggét mentegető érve kimerül abban, hogy egy bűnöző eleve nem mondhat igazat, elvégre azért bűnöző. A Fidesz-KDNP propagandagépezet e logikája szerint egy bűnözőnek ugyanis legfeljebb akkor lehetne hinni, ha az ellenzékre vallana. Egyenként és csoportosan. Ebben merül ki a gyorstalpalt habonyi kommunikációs tréningeken elsajáított stratégia: ha támadnak, támadj vissza, tereld el a figyelmet az eredeti ügyről, és közben reménykedj, hogy jön valami oltári balhé (lehetőleg intézzél valamit), ami feledteti a saradat.

Szóval az az érzésem, semmiféle feljelentés nem lesz itt. A Juhász ellen indított per megnyerésének egyedüli módja az lenne, ha Rogán hitelteleníteni tudná Portikot. Ám az a gyáva, de legalább arrogáns f*sz, aki elmenekült és kamu ürügyekre hivatkozva bújt ki a pénteki tárgyalás alól, nem lesz hülye most arra ítélni magát, hogy kötelezően bíróság elé kelljen állnia. Rogánnal szemben Portiknak nincs veszítenivalója, ő 2030 előtt semmiképpen nem szabadul, viszont ha akkor szabadulni akar, ajánlatos igazat beszélnie.

Más szavakkal, Rogán tovább keni a szart, és annak ellenére, hogy alvilági összefonódásai egyre inkább nyilvánvalóak, még mindig nem teszi azt, amit ilyenkor tenni kellene: lemondani a g*cibe. Az időhúzás és az ügyvédi nyilatkozat mögött az a bizonyosság húzódik, hogy nem csupán arról van szó, hogy a kormány egyik tagja egy gyilkossal hozható összefüggésbe, hanem arról is, hogy igen nagy valószínűséggel további súlyos ügyek kiteregetésére kerülne sor, ami további Fidesz-közeli bűnözőkre húzná rá a vizes lepedőt (Habony, Vajna, stb.) Ebből - az ügy kimenetelétől függetlenül - nem lehet jól kijönni és remélhetőleg ez is ugyanúgy ráég Rogánra, mint a táguló ingatlanok. Ezeket a szálakat nehéz lesz elvarrni és szerintem az sem opció, hogy Portik véletlenül megöngyilkolja magát az elviselhetetlen börtönviszonyok miatt.

Itt már csak az a kérdés, hogy Orbán és csicskái (Polt, Pintér) meddig védik ezt az embert és meddig rohangálnak testületileg tátott szájjal a f*szerdőben. Azt már egy fél ország sejti ugyanis, hogy a Rubovszky-féle értékbecslőktől Rogánig és jelenlegi utódáig egy bűnbanda uralkodik a Belvárosban. Akkor is, ha ezt a magyar igazságszolgáltatás jelen pillanatig nem állapította meg, mert nincs ilyen. Mármint olyan igazságszolgáltatás, ami igazságot szolgáltatna. Portikot meg lehet félemlíteni az ilyen nyilatkozatokkal, lehet kamuzni a hamis tanúzás feletti megbotránkozással, de itt egyvalaki van, aki ellen már 5 napja eljárást kellene folytatni: mégpedig Rogán Antal ellen, hivatali vesztegetés elfogadása miatt.

Ha ez nem következik be és Orbán továbbra is kiáll nyakig szaros bizalmi embere mellett, az azt jelenti, hogy önként beállnak a szareső alá. Bár az is igaz, ha Rogán feláldozható paraszttá lesz, akkor onnantól egyetlen hozzá hasonló sem érezhetné biztonságban magát és még nagyobb káosz és zűrzavar uralkodna el a NER-ben és olyan lavina indulna el, aminek az útjából nem sokan tudnának félreállni. Szerintem most van az, amikor Lázár János hátradől és kér egy kávét. Erről majd legközelebb.

http://kolozsvaros.com/2016/06/22/most-van-az-amikor-lazar-janos-hatradol-es-ker- egy-kavet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: banánköztársaság, nyilatkozatokkal, értékbecslőjének, börtönviszonyok, értékbecslőktől, veszítenivalója, kommunikációnak, elviselhetetlen, valószínűséggel, hitelteleníteni, önkormányzattól, figyelmeztesse, kiüríttetésére, megszerzéséért, kiteregetésére, összefonódásai, megállapítania, feljelentgetni, megöngyilkolja, kötelezettsége, miniszterelnök, feljelentésben, akasztófahumor, figyelmeztette, önkényeskednek, szégyenteljes, ügyészségétől, nyilvánvalóak, kimenetelétől, bűncselekmény, közreműködjön, megnyerésének, ellentámadást, legocsmányabb, szempontjából, ingatlanokról, bírónak mint, tudomására jutott, hatalmasok érdekei, hatalmat szolgálja-, afrikai banánköztársaság, legocsmányabb akasztófahumor, saját személyiségi, belvárosi ingatlan, miniszterelnök bizalmasának, elmúlt napokban, fideszes Polt, magyar alvilág, egyedüli dolog, belvárosi Fidesz, hamis tanúzás, vonatkozó törvények, Lázár János, Rogán Antonio, Portik Tamást, Juhász Péter Együtt-alelnök, Portik Tamás, Habony Árpádnak, Pápa Marianne, Rogán Antal, Polt Péter, Rogán Antalnak, Csóka Velmira, Magyar Nemzetnek, Portik Tamástól, Rubovszky György, Rogán KDNP-s, Habony Árpád,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.27. 23:13 Az amerikai külügyminiszter szerint meg kell erősíteni Irak szuverenitásána...
01.27. 22:43 Amerikai-francia védelmi tárgyalások: Washington még nem döntött arról, hog...
01.27. 21:43 Brexit - Barnier: az EU szoros figyelemmel követi a Nagy-Britanniában élő E...
01.27. 21:42 Koronavírus - Német lap: a berlini vezetés a hadsereg közreműködésével szál...
01.27. 21:32 Az igazságszolgáltatás függetlenségére figyelmeztette Macront a legfőbb bír...
01.27. 21:12 Holokauszt-emléknap - Merkel: szembe kell szállni az intoleranciával és a g...
01.27. 21:02 Impeachment - Starr belpolitikai háborúhoz hasonlította az elnök elleni elj...
01.27. 20:53 Jégkorong Erste Liga - Fehérvári siker az alsóházban
01.27. 20:23 Az apasági teszt szerint a volt belga király Delphine Boel biológiai apja
01.27. 20:23 Újabb rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a Fidesz a szegedi par...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
S mert a jellem maga az ember,...  Rózsaszín rózsa  10. Parancsolat: Mások tulajdo...  Facebookon kaptam  Betty Boop  Facebookon kaptam  Bekső Univerzum - Kétszázhatva...  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Sarah bíboros: " Esteledik, a...  Erőtlenül erős  Szép estét  Betty Boop  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Eszter babák  Pihenő kutya  Új csaj  Téli este  Etessük a madarakat!  Betty Boop  Akire büszkék lehetnénk - Kéts...  Pihenő kutya  Arany János - A RÉGI PANASZ  Téli kép  Hihetetlen erő van az imádkozó...  Időseknek........  A menedék - film - gyerekeknek...  Ne csak mondjam...  Facebookon kaptam  Piros gerbera vázában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Angyal hóesésben  Betty Boop  A jóság - hit - és a szeretet ...  Hóesés  Szókratész bölcsessége - A hár...  Betty Boop  Téli kép  Betty Boop  Pethes Mária versei  Egy Mauchline-i kópé sírfelir...  Facebookon kaptam  Férfi kézilabda E.B. 2020  Időseknek........  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Betty Boop  Szőke Tisza egykoron......  Hatalom  3. évközi hét hétfő 01.27.  Az emberek, akik a mulandóság ...  Facebookon kaptam  Piros gerbera vázában  Férfi kézilabda E.B. 2020  Velence - Olaszországban  Akire büszkék lehetnénk - Kéts...  Facebookon kaptam  Hasznosság  Téli naplemente  Őrangyal a hídnál  Kislány cicával  Betty Boop  Holnap munka......  Betty Boop  Menyasszonyi ruhák  Biztonsági tippek zöldségekhez...  Időseknek........  Körte balerina  Retro könyves szekrény  Jézus gif  Mai harmónia kártyám  Rózsa csokor vázában  A gomba jótékony hatásairól  Rózsaszín rózsa  Robert Burns - Shelah ONeil  2020.01.26 Szentmise évközi 3....  Alázattal és imával építjük a ...  Facebookon kaptam  Kislány cicával  Szépség.......  Etessük a madarakat!  Betty Boop  Facebookon kaptam  Gyerekkoromban – öt-hat ...  A munka jutalma  Kutyus farönkön  Kellemes kávézást!  Havas csodák  Új csaj  Szépség.......  Ideje továbblépni! Ami a múlt...  Könyörgő  Sarah bíboros: " Esteledik, a...  Halhatatlan boldog percek . . ...  Facebookon kaptam  Velence - Olaszországban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Harmónia......  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
bírónak mint, tudomására jutott, hatalmasok érdekei, hatalmat szolgálja-, afrikai banánköztársaság, legocsmányabb akasztófahumor, saját személyiségi, belvárosi ingatlan, miniszterelnök bizalmasának, elmúlt napokban, fideszes Polt, magyar alvilág, egyedüli dolog, belvárosi Fidesz, hamis tanúzás, vonatkozó törvények, ügyvéd szerint, másik probléma, ordas nagy, vonatkozó törvényt, bíróságot abban, feljelentésben foglaltakat, személyiségi jogi, büntetőper szempontjából, esetben ajánlott, tisztára mosás, szégyenteljes magyar, áron alul, milliárdos nagyságrendű, piaci árnál, szépen látszik, kormányzati kommunikációnak, bűnöző eleve, bűnözőnek ugyanis, ellenzékre vallana, gyorstalpalt habonyi, eredeti ügyről, pénteki tárgyalás, ügyvédi nyilatkozat, kormány egyik, gyilkossal hozható, vizes lepedőt, táguló ingatlanok, szálakat nehéz, elviselhetetlen börtönviszonyok, bűnbanda uralkodik, ilyen nyilatkozatokkal, banánköztársaság, nyilatkozatokkal, értékbecslőjének, börtönviszonyok, értékbecslőktől, veszítenivalója, kommunikációnak, elviselhetetlen, valószínűséggel, hitelteleníteni, önkormányzattól, figyelmeztesse, kiüríttetésére, megszerzéséért, kiteregetésére, összefonódásai, megállapítania, feljelentgetni, megöngyilkolja, kötelezettsége, miniszterelnök, feljelentésben, akasztófahumor, figyelmeztette, önkényeskednek, szégyenteljes, ügyészségétől, nyilvánvalóak, kimenetelétől, bűncselekmény, közreműködjön, megnyerésének, ellentámadást, legocsmányabb, szempontjából, ingatlanokról, mellébeszélés, önkormányzati, kommunikációs, összefüggésbe, feljelentést, rendőrségtől, megvételében, bizalmasának, jogszabályok, személyiségi, relevanciája, gyorstalpalt, feláldozható, helyszínének, kihallgatott, szolgáltatna, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 166
  • e Hét: 5296
  • e Hónap: 97462
  • e Év: 97462
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.