Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amikor Orbán Viktor klottgatyában szedte a földigilisztákat
  2016-06-23 08:48:32, csütörtök
 
   
  Nem kísérem aggódó figyelemmel a válogatott összeállítását, jellemzően néhány sztárolt név kivételével fogalmam sincs, kik nemzetünk példaképei. Ettől függetlenül óhatatlanul belefutok focis hírekbe is és rühellem azt a körítést, ami körülveszi ezt a sportágat.

Utálom hallani a magyarázkodást, hogy most éppen miért így és nem úgy sikeredett, ami nem. Legjobban Hofi jellemezte, amikor egy soros magyarázkodásra, ti. ha a kapufa nem szögletes, hanem gömbölyű, akkor a labda nem kifelé, hanem befelé pattan, és akkor gól. Mire Hofi: persze, az a hülye akác.

Rühellem, amikor "edzett" sportolók 2 x 45 perc után, haláluk előtt nyilatkoznak, mert teljesen széthajtották magukat, ragya és dögrovás lengi be a gyepet, mert a múlt héten is volt egy meccs és nem lehet bírni ezt az eszeveszett tempót. Ilyenkor ajánlanám nekik a Tour de France aznapi sárgatrikósának esti nyilatkozatát 3-500 km hegyen-völgyön tekerés után. Vigyorogva, csillogó szemmel beszél a marhája. Utána biztosan ő is sírdogál egy kicsit a sarokba elvonultan, kenegeti a nyereg fölött puhított húst, de másnap - 10 napon keresztül ismételve - ismét nyeregbe száll és a kakas még nem is kukorékolt, amikor már át is hajtott rajta. Persze az nem sport, nem foci.

Taszít a körítés, hogy "világraszóló hazai rangadók" előtt le kell zárni városrészeket, a meccs után még a kerület lakói is óvóhelyre húzódnak, mert "örömmámorban/mélymagyar busongásban vonul a horda ünnepelni/sírni.

A sport (értsd foci) körül sertepertélő szakértőink pedig ... Hogy mernek a nyilvánossághoz beszélni, amikor egy földrészt érintő sorsoláson azért imádkoznak, hogy jaj, csak a Nyasszaföld- alsó és hasonló színvonalú csapatokkal kerüljünk egy csoportba, mert akkor van remény. Nem a nagyokhoz kellene mérni magukat? Valamikor előfordultam az autóversenyzés világában, de azt kiröhögtük volna, ha valaki azon busong, hogy Ranga, vagy Ferjáncz - az akkori nagyok - is a csoportban vannak. Ha 20-30 másodperccel, vagy akár sok-sok perccel vezették a versenyt, senki sem próbálta megmagyarázni a "sikertelenségét," mert ők voltak a jobbak.

De vissza a focihoz. Az világos, Orbánnál egyszer, valamikor régen bekattant valami. Fociőrült lett, ami, ha magánidejében, négy fal között tör rá, egye fene. De egy mániát - másra használandó hatalom birtokában - egy egész országra kiterjeszteni, eléggé necces. Ha csak az eddig stadionokra elköltött pénzre gondolok, elönt az epe. Csak a számat figyeljétek, mutatom: 257.000.000.000 forint. Nem, nem számolom át lélegeztetőgépre. helyettesítse be mindenki a szívének kedves problémás területtel. Akkor most lazuljunk, relax.

Persze Orbán kattant még egyet. Sokan nem emlékeznek rá, de 2000-ben Sidney-ben járt, ahol éppen a nyári olimpiai játékok zajlottak. Onnan úgy jött haza, hogy olimpiát Magyarországnak. És lőn a BOM, egy csomó, ebben is a "lehetőséget" meglátó szekértolóval, ájultan lihegővel. Ezt a lendületet a nyolc évnyi ellenzéki nyomor sem tudta megtörni, most már jelentkeztünk, mint aspiráns, elb...tunk egy csomó pénzt az előkészítő tanulmányokra és amilyen sorsverte ez az ország, még a végén meg is kapjuk a rendezés jogát. Na abba fogunk belegebedni.

Csak egy vigasztal. Orbán első uralkodása idején, amikor még egy csomó "számít valamit" országban fogadták, nem járt az USA-ban, ott is Cape Kennedy-n. Mert ha ott kattan, akkor most űrkikötők lennének országszerte.

Augusztus végéig tart ez az őrület? És utána meddig fogják rágni? És mi hallgatjuk a semmitmondó értelmetlen szövegüket. Borzalmas belegondolni!
Végre a normális emberek is hangot kapnak és nem csak az elmebeteg focirajongók! Mert tényleg azok! Nem normális amit művelnek már napok óta a körúton, de pocskondiázták a fekete ruhás nővért, mert 15 percre az Erzsébet híd felét "lezárta", hogy felhívja az egészségügy problémáira az ország figyelmét.
És a média (nem csak egyes médiumok) is hergeli az elmebetegeket. Sajnos.
A stadion az mostani autópálya. A stadion építésekben nem a hozzáfűzött kommunikáció (szurkolók megtöltik, ifjúság, egészség, testnevelés), vagy Orbán esetleges mániája a lényeges, hanem az építéssel, felújítással lenyúlható pénz. Ugyanez a kisvasútnál.
A foci a sóbiznisz része. Ideális fekete pénzek tisztára mosására.
Ha nem mennek focira az emberek, elmennek Ákosra, Mága Zoltánra, rendeznek lovasíjász parádét, meglesz a nemzeti közösségi élmény. Ha egy évben kétszer megtelik egy stadion, az már teljesítette a célját. A veszteséget az adófizetők állják.
Orbánnak előnyös, ha az ő mániájáról, személyiségzavaráról, grazi kezeléséről legendáznak. Soha nem reagál ezekre, pedig 5-6 éve téma. Ez neki ugyanolyan álca, mint az, hogy politikus, jogász, vagy családapa.


****Tamás Róbert 2016-06-22


Amikor Orbán Viktor klottgatyában szedte a földigilisztákat a kertjük végében


Nem a fociról fogok írni, mert azt változatlanul nem kedvelem. Nem politikailag, nem Orbán miatt és nem azért, mert egy hazaáruló, szélsőliberális (isten bizony terjed ez a kifejezés) görény vagyok, hanem mert nem érdekel. Már akkor sem érdekelt, amikor Orbán Viktor klottgatyában szedte a földigilisztákat a kertjük végében és akkor sem fog érdekelni, amikor ez újra bekövetkezik.

Az viszont érdekel, hogy a foci egyfajta alapköve lett a politikának. Most, hogy a magyar csapat évtizedek múltán továbbjutott, a magyarság és az emberi minőség fokmérője lett, pontosabban a politika megpróbálja erre használni. Mert használja, szemrebbenés nélkül. Ahogy nem tudta használni az úszást, a kajak-kenut, vízilabdát, kézilabdát, jégkorongot - pedig ezekben a sportágakban folyamatosan magas színvonalon teljesítenek a sportolóink -, úgy a focit igen. Elsősorban és főként azért, mert az ország miniszterelnöke imádja ezt a sportot. Valószínűleg nem volt elég tehetsége ahhoz, hogy messzebbre nézzen a felcsúti libaszaros grundtól, de a nagyravágyás már akkor is ott dolgozhatott benne. Amint a kezébe kapta az ország kormányát és a kassza kulcsát, azonnal elkezdett dőlni a pénz a fociba. Akkor is, ha az iszonyú pénzekért felépített stadionok üresen konganak és akkor is, ha még a kormánypárt szavazói is túlzásnak tartják ezt az esztelen költekezést és ők is inkább az egészségügy, vagy az oktatás felé terelnék a pénzt.

Mégis a fociba megy, mert a vezér ezt akarja. Meggyőződésem, ha Orbán az operát kedvelné (mert énekelt a suli kórusában), vagy a színházat, mert játszotta Rómeót egy amatőr előadáson, esetleg hokizott, kosarazott, úszott volna, akkor most nem foci, hanem hoki, opera, kosárlabda-nemzet lennénk és színházak, uszodák, jégpályák épülnének orrvérzésig. De pechünkre a vezér a fociért van oda - igaz, hogy a felcsúti sport- és kulturális élet nem is adhatott neki túl sok alternatívát - és mi most ezért nemzetileg és kötelezően rajongunk, szurkolunk, örülünk és sírunk. Ez még nem is lenne baj, ha magunktól tennénk. És egyáltalán nem baj, ha valaki megőrül, rajong, izgul, ünnepel, gyászol és együtt él a válogatottal. Ez jó dolog és hajrá.

Azonban az nem jó dolog és rohadtul nem hajrá, ami most a foci köré épülget. Az nem oké, hogy aki nem szurkol, az nem is magyar, nem is ember és egészen biztosan ellenség, az ellenzéki pártok és mindenki, aki nem a kormány nyájába tartozik, az pedig egytől egyig a csapat ellen drukkol.

Erre a nagyon beteg vonalra természetesen már régebben felkapaszkodott a kormánypropaganda és a közpénzből hízó média naponta nyomja ki magából az ocsmánynál gusztustalanabb cikkeket. Percek alatt el fogunk jutni odáig, hogy a foci az egyetlen nemzetmegtartó erő, ezt tudta Orbán Viktor - mert lássuk be, ő mindent tud - és végső soron Orbánnak, a focinak és a kormánypártnak köszönhetően tudunk megmaradni Európában.

Most olvastam egy ilyen közpénzből éldegélő médiában egy cikket. Összefoglalom: marhajók vagyunk fociban, köszönhetően a vezérnek. Gazdaságilag is marhajók vagyunk és ezt onnan lehet látni, hogy olyan sok szurkoló kiutazott Franciaországba, amit nem tehettek volna meg a szocik alatt, mert akkor még éhezett a nép, de Orbán 600 ezer új munkahelyet teremtett (tényleg ezt írja) és mindenki sokkal jobban él. Aki ezt kétségbe vonja, valamint nem szurkol a magyar csapatnak, az egyrészről idióta, másrészről büdös görény. Az Orbán-kormány annyira szuper, hogy miközben focihatalommá tette az országot, 600 ezer új munkahelyet teremtett, megemelte a béreket, közben szociálisan is oly mértékben érzékeny, hogy az valami csoda. Ez azt eredményzete, hogy a jobboldali ellenzéket jobbról, a baloldalit pedig balról volt képes megelőzni.

A cikk szerint miközben az ellenzék azért szurkol, hogy az ország dőljön romba, a hazafias kormánypártiak azért drukkolnak, hogy győzzön a csapat.

A kokárdától a fociig ívelő kisajátítási hullám így vezet a hülyeség legaljára.

A végére egy kis színes. Állítólag az egyik állami szerv kötelezővé tette a dolgozóknak a Hajógyári szigeten felállított kivetítők előtti lelkes szurkolást Izland ellen és ma is melegen ajánlott kivonulni a dolgozóknak. Valószínűleg ez csak egy túlbuzgó szervilis intézkedése helyi szinten és teljesen felesleges, hiszen így is éppen elegen szurkolnak saját akaratukból.

Én meg nem. Van ilyen is.
http://kolozsvaros.com/2016/06/22/amikor-orban-viktor-klottgatyaban-szedte-a-fold igilisztakat-a-kertjuk-vegeben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: földigilisztákat, foldigilisztakat, lélegeztetőgépre, nyilvánossághoz, gusztustalanabb, franciaországba, sárgatrikósának, szélsőliberális, miniszterelnöke, sikertelenségét, magyarázkodásra, magyarországnak, felkapaszkodott, összeállítását, kormánypártiak, kormánypártnak, pocskondiázták, autóversenyzés, nemzetmegtartó, magyarázkodást, klottgatyában, természetesen, elmebetegeket, magánidejében, megmagyarázni, tanulmányokra, változatlanul, jelentkeztünk, meggyőződésem, szekértolóval, városrészeket, összefoglalom, klottgatyaban, helyettesítse, nyilatkozatát, széthajtották, válogatott összeállítását, soros magyarázkodásra, múlt héten, eszeveszett tempót, sarokba elvonultan, nyereg fölött, meccs után, kerület lakói, horda ünnepelni, nyilvánossághoz beszélni, földrészt érintő, nagyokhoz kellene, autóversenyzés világában, akkori nagyok, csoportban vannak, egész országra, Amikor Orbán Viktor, Legjobban Hofi, Mire Hofi, Persze Orbán, Cape Kennedy-n, Mága Zoltánra, Tamás Róbert, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.31. 23:44 A Trump-kormányzat jelentősen enyhítette a gépkocsik károsanyag-kibocsátásá...
03.31. 23:34 Koronavírus - Schanda: a kormány mindent megtesz a magyar emberekért
03.31. 22:23 Koronavírus - Franciaországban csaknem ötszázzal nőtt a halottak száma az e...
03.31. 21:23 Koronavírus - Kreml: orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép indul a...
03.31. 21:04 Koronavírus - Továbbra is várják a véradókat
03.31. 21:04 New York állam kormányzója nem pályázik a demokraták elnökjelöltségére
03.31. 21:03 Koronavírus - A Kisvárda felbontotta két román labdarúgója szerződését
03.31. 20:33 Koronavírus - Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki gy...
03.31. 20:33 Koronavírus - A tőzsdei társaságok sorra mondják le közgyűlésüket
03.31. 20:13 Koronavírus - A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalo...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Dsida Jenő: Egyszerű vers a ke...  Tavaszi kép  kedd esti szentmise Déva 03.3...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Mindent tönkreteszünk  3. Titkok, melyeket nem vihete...  Alapvető szolgáltatás.........  A világ legbátrabb tette  Kislány virág koszorúval  Facebookon kaptam  kedd esti szentmise Déva 03.3...  3. Titkok, melyeket nem vihete...  Rózsák kosárban  Pablényné Piroska: Virtuális ...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Png nő  Virágzó fa  Tulipán csokor vázában  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Napi 1000 légzést segítő készü...  Betty Boop  3. Titkok, melyeket nem vihete...  Facebookon kaptam  BRFK Facebook oldalán „M...  Isten szomorúsága  Bezártságodban üljön melléd az...  Harmónia......  Boldogságot teremt  5. nagyböjti hét kedd 03.31  Napi 1000 légzést segítő készü...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  kedd esti szentmise Déva 03.3...  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Egy pohár bor jó hatásairól  Krókuszok  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Egy pohár bor jó hatásairól  Jézus szenvedésének hangulata ...  Esti kép  Facebookon kaptam  Rózsák kosárban  Edgar Allan Poe versei  Avilai Szent Teréz minden erej...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok mindenkinek...  Facebookon kaptam  Kedves Koronavírus! Nem vagy v...  Margaretta csokor  Kislány virágok közt  Elmélkedés az önkéntes karanté...  kedd esti szentmise Déva 03.3...  A világ legbátrabb tette  Elfogadta a védekezésről szóló...  Boldogságot teremt  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Szerettem a szívhez nyúlni  Facebookon kaptam  Talán ez a kis vírus engem is ...  Krókuszok  Hétfő esti szentmise Déváról ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búcsút int ma ismét egy hónap ...  Pio atyától szentíráshoz hason...  Betty Boop  Járvány idején 2020 évben  Posertube  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Rózsák kosárban  Kislány virág koszorúval  Mai harmónia kártyám  Pablényné Piroska: Virtuális ...  Járvány  Jézus szenvedésének hangulata ...  A jót keresd..........  Kislány virágok közt  Jöjjetek énhozzám mindnyájan ...  Kerekes Károly: A kereszt  Isten megszegte a kijárási til...  Harmónia......  Szép napot kívánok!  Orchidea  Mai harmónia kártyám  Nárciszok cserépben  Betty Boop  Gyakori kézmosás után hasznos ...  Alapvető szolgáltatás.........  Jézus szenvedésének hangulata ...  Képmás Zenekar is csatlakozott...  Amikor gyenge vagy  A Szentírás üzenete - 2020. má...  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Rubint Réka Köszönjük!  Lusta lángos 
Bejegyzés Címkék
válogatott összeállítását, soros magyarázkodásra, múlt héten, eszeveszett tempót, sarokba elvonultan, nyereg fölött, meccs után, kerület lakói, horda ünnepelni, nyilvánossághoz beszélni, földrészt érintő, nagyokhoz kellene, autóversenyzés világában, akkori nagyok, csoportban vannak, egész országra, eddig stadionokra, számat figyeljétek, szívének kedves, nyári olimpiai, nyolc évnyi, csomó pénzt, előkészítő tanulmányokra, rendezés jogát, semmitmondó értelmetlen, normális emberek, elmebeteg focirajongók, fekete ruhás, egészségügy problémáira, ország figyelmét, mostani autópálya, stadion építésekben, hozzáfűzött kommunikáció, sóbiznisz része, nemzeti közösségi, évben kétszer, adófizetők állják, kertjük végében, fociról fogok, viszont érdekel, foci egyfajta, magyar csapat, emberi minőség, politika megpróbálja, sportágakban folyamatosan, focit igen, ország miniszterelnöke, felcsúti libaszaros, kezébe kapta, ország kormányát, kassza kulcsát, iszonyú pénzekért, kormánypárt szavazói, esztelen költekezést, oktatás felé, fociba megy, operát kedvelné, suli kórusában, amatőr előadáson, felcsúti sport-, foci köré, ellenzéki pártok, kormány nyájába, pedig egytől, csapat ellen, nagyon beteg, közpénzből hízó, ocsmánynál gusztustalanabb, egyetlen nemzetmegtartó, kormánypártnak köszönhetően, ilyen közpénzből, szocik alatt, magyar csapatnak, egyrészről idióta, valami csoda, jobboldali ellenzéket, baloldalit pedig, cikk szerint, ellenzék azért, ország dőljön, hazafias kormánypártiak, fociig ívelő, hülyeség legaljára, egyik állami, túlbuzgó szervilis, földigilisztákat, foldigilisztakat, lélegeztetőgépre, nyilvánossághoz, gusztustalanabb, franciaországba, sárgatrikósának, szélsőliberális, miniszterelnöke, sikertelenségét, magyarázkodásra, magyarországnak, felkapaszkodott, összeállítását, kormánypártiak, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5076
  • e Hónap: 0
  • e Év: 231018
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.