Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Segélykiáltás: Nem megyek el a “kvótáról szóló”
  2016-06-27 08:20:53, hétfő
 
  Én sem megyek ! Nem azért, mert eszembe jutna támogatni a bevándorlást, hanem azért, mert ezzel csak a kötelező lenne esetleg elhárítva ! De ! Ezzel felhatalmazom a kormányt, hogy akiket ők akarnak, (természetesen a megkérdezésem nélkül), azokat simán betelepíti !





Segélykiáltás: Nem megyek el a “kvótáról szóló" népszavazásra!
2016-05-14 21:00

NIF: A felhívást támogatjuk! Kérünk minden nemzeti online oldalt, hogy ezt a felhívást vegyék át és ugyanúgy, ahogy mi, tegyék ki feltűnő helyre az oldalukon, hosszú időre. Kérjük Olvasóinkat, hogy osszak meg ezt a cikket minél nagyobb számban, küldjék tovább minden ismerősüknek, és terjesszék minden lehetséges módon! ! !

Amiért nem megyek el a “kvótáról szóló" népszavazásra! Segélykiáltás.Állítólagosan a ,,kötelező betelepítési kvótáról szóló", de valójában teljesen más célt szolgáló, országos népszavazás kérdése a következő:“Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Tehát a népszavazásra bocsátott kérdés, nem arról szól:

Hozzájárul Ön ahhoz, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését? vagy:Akarja Ön, hogy az országgyűlés kötelező jelleggel elutasítsa az Európai Unió azon döntését, mely nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését irányozza elő?

A kérdés itt arról szól, hogy a választási ciklus félidejében Ön kedves-, vagy már kedvetlen állampolgár megerősíti-e az országgyűlés legitimitását, hogy az a Magyar nép nevében, a népszavazási eredmény birtokában szabadon döntsön a magyarság jövőbeni életéről, kiszolgáltatottságáról, vagy akár pusztulásáról!? A göbbelsi (eredeti írásmóddal: goebbelsi) propagandát is túlszárnyaló fideszes kommunikáció, előre megfontolt szándékkal, aljasul megtéveszti a népünket, amikor a feltett kérdésben ,,az Országgyűlés hozzájárulása nélkül" szókapcsolatot használja!Amennyiben a népszavazás sikeres, és többségben a ,,NEM" szavazatok lesznek, akkor a magyar Göbbels -a képünkbe vigyorogva- ezt úgy fogja lekommunikálni, hogy a magyarság megbízik az országgyűlés döntéseiben, legyen az bármilyen sorsdöntő is, vagyis a népszavazás eredményét kiterjesztően fogja a fidesz saját maga javára felhasználni! Ezek után előbb várhatóan meg fogják szavazni pl. akár:

Idegen katonai kontingens Magyarországra történő telepítését.Az USA és az EU közötti szabadkereskedelmi egyezményt, a TTIP-et. Stb.Majd ezek után, arra való hivatkozással, hogy a kötelező betelepítési kvóta elutasítása olyan hatalmas anyagi megterhelést jelentene az országnak, amit a költségvetés nem bír ki, megszavazzák a betelepítési kvótát is!

Hiszen felhatalmaznánk őket akár erre is, a népszavazással! Ők dönthetnek! Vagy így, vagy úgy. Az általuk kidolgozott népszavazási kezdeményezés ezt a célt szolgálja!

Én nem bízom meg a jelenlegi országgyűlésben! Ott most is hűséges pártkatonák vannak, akik némi anyagi morzsáért cserébe egyfajta szavazógépként működnek! A saját pénztárcájukon kívül semmi más nem érdekli őket, nemhogy az ország sorsa! Ott ki tudja, milyen arányban vannak kettős állampolgárok, akikről így azt sem lehet tudni, hogy szavazatukkal vajon magyar-, vagy esetleg más állam érdekeit képviselik a saját zsebükén kívül? Nem szabad elfelejteni, hogy az országnak csak olyan kormányfői voltak a ,,rendszerváltásnak" nevezett hatalom átmentés után, kik klasszikust idézve: ,,...hazudtunk reggel, éjjel, meg este." ,,...elkurtuk. Nem kicsit, nagyon.". A jelenlegi kormányfő saját bevallása szerint is ugyanezt csinálja, csak finomabban fogalmazott: ,,...ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok." És a népszavazásra feltett kérdés tanúsága szerint, most is tartja ezt az elvet! Mást kommunikálnak a népszavazás célját illetően, amikor az valójában teljesen másról, a korlátlan lehetőségeikről szól!


http://www.nemzeti.net/segelykialtas-nem-megyek-el-a-kvotarol-szolo-nepszavazasra -4751716.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhatalmaznánk, országgyűlésben, lehetőségeikről, népszavazással, szókapcsolatot, magyarországra, szavazógépként, pénztárcájukon, lekommunikálni, hozzájárulása, megkérdezésem, hivatkozással, természetesen, állítólagosan, segélykiáltás, népszavazásra, pusztulásáról, segelykialtas, felhatalmazom, betelepítését, kommunikálnak, állampolgárok, szavazatukkal, nepszavazasra, kiterjesztően, legitimitását, kezdeményezés, kommunikáció, országgyűlés, felhasználni, ismerősüknek, költségvetés, népszavazási, betelepítési, bevándorlást, megszavazzák, kötelező lenne, megkérdezésem nélkül, felhívást támogatjuk, felhívást vegyék, cikket minél, népszavazásra bocsátott, országgyűlés kötelező, választási ciklus, országgyűlés legitimitását, népszavazási eredmény, magyarság jövőbeni, feltett kérdésben, népszavazás sikeres, magyar Göbbels, magyarság megbízik, országgyűlés döntéseiben, Kérjük Olvasóinkat, Európai Unió, Hozzájárul Ön, Akarja Ön,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Nagyi telefonál  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Minden harmadik...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Reggel van  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nem tudhatod  Adakozás  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Hiányzik  Az engedelmesség miért nem vál...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Csak a fogyatkozás látható  Szabolcska Mihály – Ákác...  A sors  Reggel van  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nagyon különös  Szép estét kedves látogatóimna...  Idő  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png nő  Png virág  A sors  Akarat  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Elköszönt  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kötelező lenne, megkérdezésem nélkül, felhívást támogatjuk, felhívást vegyék, cikket minél, népszavazásra bocsátott, országgyűlés kötelező, választási ciklus, országgyűlés legitimitását, népszavazási eredmény, magyarság jövőbeni, feltett kérdésben, népszavazás sikeres, magyar Göbbels, magyarság megbízik, országgyűlés döntéseiben, bármilyen sorsdöntő, népszavazás eredményét, fidesz saját, kötelező betelepítési, betelepítési kvótát, általuk kidolgozott, célt szolgálja, jelenlegi országgyűlésben, saját pénztárcájukon, ország sorsa, saját zsebükén, országnak csak, jelenlegi kormányfő, népszavazásra feltett, népszavazás célját, valójában teljesen, korlátlan lehetőségeikről, felhatalmaznánk, országgyűlésben, lehetőségeikről, népszavazással, szókapcsolatot, magyarországra, szavazógépként, pénztárcájukon, lekommunikálni, hozzájárulása, megkérdezésem, hivatkozással, természetesen, állítólagosan, segélykiáltás, népszavazásra, pusztulásáról, segelykialtas, felhatalmazom, betelepítését, kommunikálnak, állampolgárok, szavazatukkal, nepszavazasra, kiterjesztően, legitimitását, kezdeményezés, kommunikáció, országgyűlés, felhasználni, ismerősüknek, költségvetés, népszavazási, betelepítési, bevándorlást, megszavazzák, túlszárnyaló, megterhelést, népszavazás, fogalmazott, olvasóinkat, döntéseiben, félidejében, állampolgár, propagandát, megtéveszti, figyeljenek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 411
  • e Hét: 3513
  • e Hónap: 14624
  • e Év: 168120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.