Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ez tényleg bűzlik, akár egy csillag alakú dögvirág
  2016-07-01 23:49:48, péntek
 
  Bálint 2016-07-01

Ez tényleg bűzlik, akár egy csillag alakú dögvirág




Nehéz elképzelni, hogy van olyan, hogy valaki már a fideszes alapkövetelményekhez mérten is vállalhatatlan idióta. Ránézésre L. Simon egy ilyen. Hiába avatott kutyás szobrot délelőtt, a csütörtök délutáni kormányinfón Lázár benyögte, hogy mennie kell. Lázár János ugyanis hosszas tépelődés után rájött, hogy nincs megelégedve a műemlékvédelem területén elért eredményekkel. Ez egyfelől jó hír, mert így legalább Szájmonnak több ideje lesz szétbaszott zsidó kurvák seggéről gipszlenyomatokat készíteni.

Másfelől tegyük vissza nyugodtan azt a pezsgőt a hűtőbe. Bár egyesek tudni vélik, hogy L. Simon menesztésének valódi oka az, hogy üzleteit már Orbán is megelégelte, így aztán ez tulajdonképpen üzenet, arra nézve, hogy ,,az üzletelésnek is van határa", én egyáltalán nem így látom ezt a dolgot és örülnék, ha a nol.hu nem csinálna hülyét magából és engem se röhögtetne.

Ugyanis az a gondolati ív, amelyben L. Simon jóbarátot nem kielégítő tevékenysége miatt elmarasztálják és menesztik, Németh Lászlóné iskolázatlan, pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkárt - a Spéder-ügy idején - nyugdíjba vonultatják, miközben Csepreghy Nándor táskahordozó miniszter-helyettest megdícsérik, az hiteltelen, tartalmatlan, szemfényvesztő melléduma.

Azt gondolom, hogy amit látunk, az ennyit jelent: egy szarkupacot átraknak innen oda, remélve, hogy ha kevésbé jól látszik, akkor kevésbé büdös is. Ezt az én torkomon nem tudják lenyomni és nem azért, mert a Fidesz fűzfapoétája (akinek irodalmi munkássága alapján legfeljebb az elmebeteg perverzióhoz lehet köze, a kultúrához aligha) eképpen vallott korábban önmagáról:

büdös vagyok meg kell fürdenem kimosnom a seggemből az elmúlt három nap papírdarabjait



fejem rothadó bőrdarabra hasonlít
hamarosan elpusztulok
bűzlök
akár egy csillag alakú dögvirág



vértócsában fekve találtak meg
akik nem tudtak táncolni
és büdösek voltak
még nálam is büdösebbek

Nos, nem kívánom én egyáltalán L. Simon se senki más elpusztulását, ellenben azokat a bizonyos papírdarabokat még Lázár sem moshatja ki a seggéből ennek az arrogáns, tehetségtelen senkinek. Még akkor sem, ha a végleges kiebrudalás helyett átpakolják egyik polcról a másikra. Bármi is történjék L. Simonnal, nem az történik vele, ami egy ilyen gátlástalan harácsolóval kellene.

Mint ahogy Némethnével, OKJ-s gyorstalpalóval feljavított középiskolai végzettségű, eredetileg Simicska Lajoshoz lojális csókossal sem. Ugye nem kell most felállva tapsolni azért, hogy a felügyelete alatt szintén gátlástalanul harácsoló Spéder Zoltánnal kapcsolatos fejlemények ismeretében, nem eljárást indítanak ellene, hanem nyugdíjba vonultatják? Akkor jó.

Ezeknek az embereknek a látszólagos távozása jó hír is lehetne, ha nem ismernénk a NER filozófiáját: náluk sokkal arrogánsabb, és - ha lehet ilyet mondani L. Simon viszonylatában - nagyságrendekkel ostobább csicskákkal pótolni a megüresedett helyeket.

L. Simon László, aki volt már minden, ami saját szemének-szájának ingere (EMMI-államtitkár, kormánybiztos, miniszterelnökségi államtitkár, miniszterhelyettes, majd újra államtitkár) néhány év leforgása alatt számos kudarcot és megszámlálhatatlan, kínosabbnál kínosabb korrupciógyanús ügyet halmozott fel. A botrányos kastélyfelújítástól, a rákellenesnek hirdetett barackmagos mizériáig; a méregdrága bicikliúttól, a földvásárlásban élen járó fitneszedző feleségig és a cégeivel kapcsolatos hazugságokig; a saját maga által benyújtott törvénytervezet nem ismerésétől a nap- és szélerőművekről vallott tudományos analfabétizmusáig L. Simon a totálisan alkalmatlan, korrupt, hazug törtető ideáltipusa.

Ennyi disznóság után most hirtelen felismerni, hogy semmire nem jó ez az ember, ellenben ott pusztít, ahol tud, nem menti fel semmi alól sem őt, sem a feletteseit. Az, hogy Lázár - saját bevallása szerint - még nem tudja, hogy milyen új területen számítanak a jövőben L. Simon szolgálataira, azt jelzi, hogy szó nincs itt semmiféle komolyan vehető menesztésről. Az, hogy Lázár János mélyen kussolt L. Simon korrupciógyanús ügyleteiről (és akkor még egy szót sem szóltunk a lovasberényi kormányüdülő megvásárlásáról szóló értesülésekről), nem azt mondta, hogy ez már nem fér bele (dehogynem!) egyértelműen jelzi: azért, mert valaki korrupt, nem engedik el a kezét, ha kellően megbízható. Ha kicsit túltolja a mocskot, legfeljebb elteszik szem elől és valahol máshol folytatja büdös játékait.

Tökmindegy, hogy a Várkert Bazár hetedig vagy nyolcvannegyedik átadásával magyarázzák az újratervezését, a lényeg ugyanaz: L. Simon bőven zsebre rakta már a magáét a feleségével együtt: állami földek, panzió, aszfaltozott út, borászat, megdézsmált EU-támogatások. Ha véletlenül az út szélén hagyják és nem az adófizetői pénzek környékén kap megbízatást, mert nem találnak olyan területet, ami még nincs teljesen lepusztítva, akkor már magyarázkodnia-hazudoznia sem kell. Mehet parasztnak verselni a birtokaira. Ja, nem: országgyűlési képviselő. Akkor meg pláne. Aranyélet, így is, úgy is, jöhet a következő pénzéhes feltörekvő és lecserélhető egyenhülye.

Szóval így. Még L. Simon László sem tud akkora idióta lenni, hogy komolyan vehető legyen a menesztése. És ez akkor is igaz, ha a sajtóból kellett megtudnia, hogy kirúgják az államtitkári székből. Remélem, mindenki számára egyértelmű, ez egy konc nekünk, hülyének nézett, de gondolkodásra még foltokban képes népeknek, hogy addig se a Rogán nevű körül terjengő bűzt firtassuk. Pedig fogjuk. Addig is csak annyit akartam mondani, hogy igazad volt, L. Simon! Te tényleg úgy bűzlesz, mint egy csillag alakú dögvirág. Én sem fogalmazhattam volna meg találóbban.


http://kolozsvaros.com/2016/07/01/ez-tenyleg-buzlik-akar-egy-csillag-alaku-dogvir ag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyolcvannegyedik, nagyságrendekkel, korrupciógyanús, földvásárlásban, megvásárlásáról, gyorstalpalóval, szélerőművekről, törvénytervezet, újratervezését, fogalmazhattam, elmarasztálják, magyarázkodnia, szemfényvesztő, tulajdonképpen, papírdarabokat, viszonylatában, vállalhatatlan, értesülésekről, papírdarabjait, műemlékvédelem, elpusztulását, gátlástalanul, eredményekkel, kormánybiztos, országgyűlési, gondolkodásra, rákellenesnek, menesztésének, szolgálataira, postaügyekért, tehetségtelen, lecserélhető, menesztésről, filozófiáját, államtitkári, lovasberényi, csillag alakú, csütörtök délutáni, műemlékvédelem területén, ennyit jelent, szarkupacot átraknak, elmebeteg perverzióhoz, kultúrához aligha, elmúlt három, bizonyos papírdarabokat, seggéből ennek, végleges kiebrudalás, történik vele, ilyen gátlástalan, felügyelete alatt, látszólagos távozása, megüresedett helyeket, Ránézésre, Lázár János, Németh Lászlóné, Csepreghy Nándor, Simicska Lajoshoz, Spéder Zoltánnal, Simon László, Várkert Bazár,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Öröknek hinni . . .  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Sokszor  A jó lelkek  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Esti kép  A nagyhét eseményei  Nem látom őket  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  képre írva  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Varázskönyv  Figyeld meg az "én"-t  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Görgess  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó lelkek  Szeretettel !  Manna OWell tollából  képre írva  Az angyali üdvözlet  képre írva  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Kezdjük annak a megértésével,....  Alvó cica  Nagy Feró megmondta?  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Fülpontok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Mire jók ?  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Szép estét  Szép álmokat!  Szimbólumok  Boldogság  J. Donald Walters  Szép estét  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Öröknek hinni . . .  Haja van  Reményik Sándor: Itt most virá...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Csak egy életed van....  Szívet megérintő . . .  Válaszok a halál után  képre írva  Jó éjszakát  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Alvó kutya  Csak egy életed van....  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Könyvek  Jó éjszakát  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Tedd őt foglyul, Uram  Alvó baby  Nem hazudnak  Facebookon kaptam Krisztinától  Tudd, hogy magától az élet soh...  Facebookon kaptam  Harang ( gif )  Halhatatlan boldog percek . ....  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  képre írva  Esti képek  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
csillag alakú, csütörtök délutáni, műemlékvédelem területén, ennyit jelent, szarkupacot átraknak, elmebeteg perverzióhoz, kultúrához aligha, elmúlt három, bizonyos papírdarabokat, seggéből ennek, végleges kiebrudalás, történik vele, ilyen gátlástalan, felügyelete alatt, látszólagos távozása, megüresedett helyeket, rákellenesnek hirdetett, méregdrága bicikliúttól, földvásárlásban élen, cégeivel kapcsolatos, saját maga, totálisan alkalmatlan, lovasberényi kormányüdülő, lényeg ugyanaz, feleségével együtt, adófizetői pénzek, következő pénzéhes, sajtóból kellett, államtitkári székből, konc nekünk, nyolcvannegyedik, nagyságrendekkel, korrupciógyanús, földvásárlásban, megvásárlásáról, gyorstalpalóval, szélerőművekről, törvénytervezet, újratervezését, fogalmazhattam, elmarasztálják, magyarázkodnia, szemfényvesztő, tulajdonképpen, papírdarabokat, viszonylatában, vállalhatatlan, értesülésekről, papírdarabjait, műemlékvédelem, elpusztulását, gátlástalanul, eredményekkel, kormánybiztos, országgyűlési, gondolkodásra, rákellenesnek, menesztésének, szolgálataira, postaügyekért, tehetségtelen, lecserélhető, menesztésről, filozófiáját, államtitkári, lovasberényi, egyértelműen, középiskolai, iskolázatlan, megüresedett, államtitkárt, kormányüdülő, üzletelésnek, tevékenysége, tartalmatlan, kormányinfón, harácsolóval, táskahordozó, bicikliúttól, aszfaltozott, fűzfapoétája, hazugságokig, perverzióhoz, gátlástalan, kiebrudalás, megdícsérik, kolozsvaros, vonultatják, szarkupacot, elpusztulok, vértócsában, államtitkár, ideáltipusa, feletteseit, alkalmatlan, ismerésétől, fitneszedző, kapcsolatos, ügyleteiről, magyarázzák, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 477
  • e Hét: 2135
  • e Hónap: 18928
  • e Év: 151845
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.