Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akarja Ön…?
  2016-07-06 20:05:16, szerda
 
   
  Akarja Ön...?
“Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter reagált a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetség munkaerő-piaci javaslatára. Ebben többek között azt javasolják, hogy ha máshogy nem megy, külföldről kell behozni vendégmunkásokat az égető munkaerőhiány pótlására. A javaslatukban szereplő 250 ezer főt tájékoztató jelleggel adták meg, mint egy népességarányos létszámot Lengyelország példájából kiindulva, ahol 1 millió ukrán vendégmunkás dolgozik.

A miniszter azt mondta, hogy az MGYOSZ javaslatának több pontjával egyetértenek, így azzal is, hogy igény esetén biztosítani kell a harmadik országból érkező szakképzett munkaerő hazai foglalkoztatását.

Varga Mihály leszögezte: senkinek nem kell aggódnia, hogy emiatt elveszti az állását, hiszen csak azon szakmákról van szó, amelyekben nincs elegendő számú, megfelelően képzett hazai munkaerő. Az erről szóló szabályozás módosítása hamarosan megjelenik - tette hozzá.

A miniszter fontos feladatnak nevezte ugyanakkor, hogy megoldják az érkező munkaerő elhelyezését is. Jövőre ezért adókedvezményekkel támogatja a kormány a cégek lakhatásra fordított kiadásait.

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) javaslatában egyebek között rövid távú célként fogalmazza meg, hogy kormányzati program szükséges a kulturálisan beilleszthető, szakképzett munkaerő bevonására; a bérszínvonal, a reálbérek differenciált emelését pedig a vállalkozások jövedelemtermelő képességével összhangban, jogszabályi beavatkozás helyett tárgyalásos úton, illetve munkáltatói döntésekkel javasolja megoldani."

(MTI)

Ne hagyjátok magatokat etetni ezzel a migráncsos faszsággal!
Be van bizonyítva, hogy miközben folyamatosan migránsok hadával fenyegetőzik (elveszik a munkádat, óriásplakát), eközben valódi migránsokat hoznak dolgozni, a világ másik részéről, de akkor is behozzák őket, a VALÓDI MIGRÁNSOKAT, nem keveset, azért, hogy nektek ne kelljen rendes munkabért adni!

http://tenyek.hu/belfold/214207_mexikoi-varronok-nogradban.html

Mondjátok meg: ki itt a hülye?? A NÉP, AKI HAGYJA!!!!!

******************************

Akarja Ön...?


Posted on 2016-07-06 by Admin

Hiba volt kiírni a kvótanépszavazást!

,,Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" Ez lesz a kérdés, amelyre válaszolhatunk, már azt is tudjuk, mikor: október 2-án. Márpedig ha az ember nem Fodor Gábor, és szerencsére kevés ember Fodor Gábor, akkor az épeszű válasz erre a látszólag egyszerű kérdésre: nem. Nyilván nem akarom, hogy az ország szuverén ügyeibe, abba, hogy kit engedünk be és kit nem, bárki kívülről beleszólhasson, a fejünk fölött dönthessen.
El kell tehát menni szavazni? Be kell húzni a nemet keményen?
Nehéz most jó választ találni erre a kérdésre. Nem kicsit. Nagyon.
Először is azért, mert ez a népszavazás teljesen értelmetlen. Ez pedig a népszavazás intézményéből magából következik. Mert mi is a következménye bármilyen referendumnak, ha az érvényes és eredményes? Az, hogy az Országgyűlés jogszabályt alkot az adott kérdésben, mégpedig a népakaratot kifejező jogszabályt.
Kit, mit kötelez tehát egy magyar népszavazás eredménye? A magyar Országgyűlést. Senki mást. Brüsszelt pont nem. A helyzet ráadásul az, hogy az Országgyűlésben értelemszerűen többségben vannak a kormánypárt képviselői. Akik tehát akár holnap hozhatnának jogszabályt, amilyet csak akarnak. Parlamenti határozatot mondjuk, hogy nem, nem, soha, Brüsszel nekünk nem ugathat, stb. A Jobbik segítségével az alkotmányt is módosíthatnák, oda is beírhatnák, hogy az Országgyűlés feje fölött senki nem dönthet arról, ki jön ide és ki nem. A kormánypártok álláspontja ismert, nem akarják a ,,kényszerbetelepítést". Egy számukra sikeres népszavazás után viszont pontosan annyi jogosítványuk és hatásuk lesz, mint ma van. Semmivel sem több.
Tehát ha a kérdésre adott ,,nem" válasz önmagában egyértelmű is, ez cseppet sem jelenti, hogy el is kell mennem szavazni, hiszen a szavazatom egyáltalán nem befolyásolja az ügy kezelését, kimenetelét.
Vagy ha igen, annál rosszabb.
Egyetlen eset lehetséges ugyanis, amikor érvényesülhet a feltételezhető népakarat (ne a fejünk felett döntsenek). Van olyan döntés, amely a magyar parlament jogkörébe tartozik, s általa el lehet érni a kívánt célt. A döntés nem más, mint hogy mi is kilépünk az EU-ból. Akkor bizony nem dumálhatna bele Brüsszel, hogy kit telepít ide. Ez lenne az egyetlen biztos módja annak, hogy a kormány teljesíthesse a nép akaratát saját hatáskörben. Hogy érvényt szerezzen egy győztes népszavazás eredményének.
Persze más lenne az eredmény, ha a kérdést korrektebbül, mondjuk így tennék fel:
,,Ellenzi-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését olyan áron is, hogy inkább kilépne az EU-ból, csak hogy ez meg ne valósuljon?"
Erre is nemmel felelnék természetesen. Magyarországnak érdeke az EU-tagság, ez egészen nyilvánvaló, bármit mond is Lázár János ,,magánember". (TGM már felhívta a figyelmet, hogy polgári demokrácián belül a kormányinfót tartó csúcsminiszter fogalmilag nem lehet magánember, TGM-nek pedig ebben igaza van.) Szóval: attól, hogy egy adott kérdésre van válaszunk önmagában, még nincs értelmes válaszunk semmire. A körülmények, az ár ismerete nélkül ugyanis teljesen értelmetlen válaszolgatni.
Akar-e ön vadiúj, szuper autót?
Igen.
Akar-e ön vadiúj, szuper autót, ha a megszerzéséhez el kell adnia a lakását, tehát hajléktalan lesz, viszont lesz vadiúj, szuper autója?
Nyilván nem.
Ilyesmi.
Minthogy mindenféle konzultációs papírok vannak a Fidesz birtokában, ráadásul vannak még közvélemény-kutatások is, amelyek mind azt mutatják, hogy kötelező brüsszeli kvóta ötletét a magyarok baromságnak tartják, erről nyugodtan lehet értesíteni Merkelt telefonon vagy személyesen. Ehhez igazán nem kell népszavazás. Ha Juncker meghatódik a magyarok véleményétől, ahogy nyilván nem, a vélemény ismert.
A kormány dolga népszavaztatás helyett inkább az lenne, hogy nemzetközi partnereket találjon a kvótaellenes állásponthoz. Ha ugyanis a Tanácsban többségbe kerül az ezt elutasító miniszterek, kormányfők tábora, nem lesz kvóta. Ott lehet ezt elérni, esetleg még bíróságon. Lehetne még európai népszavazással is − ha lenne olyan intézmény a magát egyébiránt rendkívül demokratikusnak tartó EU-ban (ami van, az vicc, azt ne tekintsük népszavazásnak). Ahhoz persze melózni kellene, megpróbálni mindent, ügyesen, bravúrosan, hogy a belső álláspontot hangoljuk úgy Brüsszelben, ahogy az nekünk jó, ahogy mi helyesnek gondoljuk. De hopp! Pont erre tartjuk a diplomatáinkat, politikusainkat, nemde?
Nem arra, hogy Brüsszelt semmire sem kötelező népszavazások tábortüzéhez invitáljanak, hátha sütök nekik ott egy kis belpolpecsenyét.
A cél nyilván ez. A kormány valójában nem kivezetni akarja az EU-ból az országot (igaz, a két vicces kedvű angol troll, Boris Johnson és Nigel Farage sem kivezetni akarta Britanniát), csupán belpolitikai hasznot akar húzni egy jogos érzület meglovagolásából. Éppen úgy egyébként, ahogy a briteknél is történt. Természetesen az ellenzék is ezt szeretné, hasznot magának, ha már előállt ez a helyzet és nem tudta megakadályozni a népszavazás kiírását. Molnár Gyula, az MSZP újdonsült elnöke már ki is mondta: bojkottra szólítanak. Kézenfekvő húzás: a sajátjaimhoz számolhatom a végén azokat is, akiket egyszerűen nem érdekel a kérdés és sosem mennek szavazni. Ha tehát nem járul elég ember az urnákhoz októberben, ha többen maradnak otthon inkább, azt úgy fogják értelmezni: az ellenzéket támogatták.
Azt már leírtam fönt, hogy igennel nyilván nem szavaznék. Azt is leírtam, nemmel miért nem szavaznék. Marad tehát, hogy maradok otthon. Akkor viszont egy olyan MSZP malmára hajtom a vizet, amely épp Hunvald Györgyöt választotta helyi vezetőjének.
Ez a dilemma, kérem. Valószínűleg így is otthon maradás lesz ebből, de majd még eldöntöm. Van idő októberig.
Ma még egyetlen dolgot tudok csak biztosan:
Ezt a népszavazást kár volt kiírni.
(Ismerős helyzet, ugye?)
(mandiner)
Bal-Rad komm: Nyilvánvaló, hogy a döbrögista horda Brüsszelt akarja “ijesztegetni", és saját belső pozícióit (népszerűségét) erősíteni! Az EU-ból való távozás gondolatának a megemlítésére azonnal fölkoncolná a NATO az egész mocskos bagázst! (Nem mintha nagyon sírnánk utánuk...!)
-Elsősorban is legitimitását akarja kidomborítani az önmagát qrmánynak tituláló bűnbanda. A “NEM"-ek győzelme esetén EGY A QRMÁNYT SEMMIRE NEM KÖTELEZŐ referendum esetén itt olyan, az egész Kárpát-medencére kiterjedő, párját ritkító horthysta melldöngetés indulne be, hogy annak az egész világ bámulója lenne!
A “NEMZETI" kifejezést mint jelzőt, kizárólag maguknak vindikálnák a döbrögisták!
Ezen a referendumon tisztességet kedvelő magyar emberek nem vesznek részt!
TISZTESSÉGTELEN KÉRDÉSRE-TISZTESSÉGET KEDVELŐ MAGYAR EMBEREK NEM-VOKSOLNAK!
Aki mégis voksolna, az meg szavazzon “NEM"-mel! Bár a NEM!-az annyit jelent, hogy IGEN!-elismerjük nemzetvezetőnek a vajdát! A magyar nemzet Vezírének!


http://www.balrad.com/2016/07/06/akarja-on/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vendégmunkásokat, jövedelemtermelő, meglovagolásából, foglalkoztatását, népességarányos, politikusainkat, országgyűlésben, tisztességtelen, belpolpecsenyét, demokratikusnak, nemzetvezetőnek, nemzetgazdasági, magyarországnak, feltételezhető, megszerzéséhez, diplomatáinkat, csúcsminiszter, beleszólhasson, magyarországra, válaszolhatunk, értelemszerűen, megakadályozni, népszavazásnak, népszavazással, népszavaztatás, betelepítését, legitimitását, beilleszthető, kidomborítani, népszerűségét, természetesen, hozzájárulása, referendumnak, teljesíthesse, differenciált, következménye, égető munkaerőhiány, javaslatukban szereplő, népességarányos létszámot, harmadik országból, erről szóló, miniszter fontos, érkező munkaerő, cégek lakhatásra, kulturálisan beilleszthető, reálbérek differenciált, vállalkozások jövedelemtermelő, migráncsos faszsággal, világ másik, épeszű válasz, látszólag egyszerű, ország szuverén, Akarja Ön…, Varga Mihály, Gyáriparosok Országos Szövetség, Gyáriparosok Országos Szövetsége, VALÓDI MIGRÁNSOKAT, Európai Unió, Fodor Gábor, Lázár János, Boris Johnson, Nigel Farage, Molnár Gyula, Hunvald Györgyöt, SEMMIRE NEM KÖTELEZŐ, TISZTESSÉGTELEN KÉRDÉSRE-TISZTESSÉGET KEDVELŐ MAGYAR EMBEREK NEM-VOKSOLNAK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.24. 18:52 LEN Úszó Európa Kupa - Hosszú és Szilágyi is győzött Luxemburgban
01.24. 18:51 Asztalitenisz olimpiai selejtező - Vereség a svédektől, vigaszágon a magyar...
01.24. 18:42 Vízilabda Eb - Döntőben a spanyolok, a fináléba jutás kvótát érne a magyaro...
01.24. 18:22 Útmutatókat készített a Nébih a szarvasmarha gümőkór elleni védekezéshez
01.24. 18:22 Súlyosan bántalmazta hűtlen élettársát egy férfi Somogyban, emberölés kísér...
01.24. 18:22 BÉT - Szakértő: alulteljesített a BUX
01.24. 18:22 Illegális bevándorlás - Seehofer: a menekültkérdés ugyanolyan fontos, mint ...
01.24. 18:21 Az amerikai külügyminiszter a jövő héten Londonba és Kijevbe látogat
01.24. 18:11 Az Európai Bizottság az Európai Bírósághoz fordult a lengyel bíróságokat ér...
01.24. 18:02 Nébih: visszahívtak egy orosz eredetű kekszet
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
A kultúra hangja a csönd. A cs...  Lábszag ellen - természetesen  Pura Ulun Danu Bratan templom...  Szép estét  Bátorság  Csokor vázában  Hatalom  9. Parancsolat: Felebarátod há...  Grazban a műkorcsolya férfi r...  Facebookon kaptam  Hinni kell . . .  Megbocsátás  Kutyus a hóban  Tiziano reneszánsz olasz festő...  Lúgosító leveles kel  Beszéd  ... milyen belépni szótlanul  Facebookon kaptam  2020-ban 2020-an – Önkén...  Méregtelenítő koktél  Bölcsek előtt beszédet tartani...  Tandari Éva: EMBER maradj Fiam...  Ünnepelek én is  Ha....  Harag  Fogyasztó zsírégető teák  Mesélj Mama Ugye, Mama, odaát...  Kultúra  Női kézilabda itthoni bajnoksá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Férfi kézilabda E.B. 2020 Janu...  Kultúra  Facebookon kaptam  Lúgosító leveles kel  Ókikötő Dubrovnikban  Vivaldi - Négy évszak - Tél! v...  9. Parancsolat: Felebarátod há...  Ő átvitt minket Isten országáb...  Mindig van egy első lépés. És ...  Facebookon kaptam  Naplemente  Szép délutánt!  Az eucharisztia az ökomenikus ...  Érdekes filmek  Szent Margit búcsú Veszprémben...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  VIZSGÁK ELŐTT álltak egy iskol...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsarnok gazdagsága  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Visszaszáll fejedre  Szép délutánt!  Ünnepelek én is  Facebookon kaptam  Gyerek gügyögés  Fűszerekkel az egészséges fogy...  Gyerek gügyögés  Az önkéntesek  2. évközi hét szerda 01.22  Szeretet  Az erős férfiaknak  Déván a ministránsaimmal megfo...  Remete Szent Antalt a háziáll...  Törhet a tengely...  Női kosárlabda 01.22  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Ő átvitt minket Isten országáb...  Ókikötő Dubrovnikban  Facebookon kaptam  Az önkéntesek  Nők rózsával  A Test és a lélek orvosa - Díj...  Krokodilus  Facebookon kaptam  Porban az Úr előtt  Szalagos fánk recept  Ókikötő Dubrovnikban  Visszaszáll fejedre  Ellenfél  Aranyosi Ervin: Saját bunda  Jó éjszakát  Az élet nincs átkötve masnival  Kellemes délutáni pihenést  Szép estét kedves látogatóimna...  Kölcsey Ferenc 1823-ban Január...  Kislelkű  Beszéd és cselekedet  Facebookon kaptam  Bizalom  Rózsaszín rózsák  Gyáva és vakmerő  Grazban a műkorcsolya férfi r...  2020-ban 2020-an – Önkén...  Engedd , hogy önmagam legyek ....  Adomány  Porban az Úr előtt  Kapcsolatunk 
Bejegyzés Címkék
égető munkaerőhiány, javaslatukban szereplő, népességarányos létszámot, harmadik országból, erről szóló, miniszter fontos, érkező munkaerő, cégek lakhatásra, kulturálisan beilleszthető, reálbérek differenciált, vállalkozások jövedelemtermelő, migráncsos faszsággal, világ másik, épeszű válasz, látszólag egyszerű, ország szuverén, fejünk fölött, nemet keményen, népszavazás teljesen, népszavazás intézményéből, következménye bármilyen, adott kérdésben, népakaratot kifejező, magyar népszavazás, magyar Országgyűlést, helyzet ráadásul, kormánypárt képviselői, kormánypártok álláspontja, számukra sikeres, kérdésre adott, szavazatom egyáltalán, feltételezhető népakarat, fejünk felett, magyar parlament, kívánt célt, egyetlen biztos, kormány teljesíthesse, győztes népszavazás, kérdést korrektebbül, kormányinfót tartó, adott kérdésre, magyarok baromságnak, magyarok véleményétől, vélemény ismert, kormány dolga, kvótaellenes állásponthoz, magát egyébiránt, belső álláspontot, kormány valójában, jogos érzület, népszavazás kiírását, sajátjaimhoz számolhatom, végén azokat, urnákhoz októberben, ellenzéket támogatták, olyan MSZP, döbrögista horda, megemlítésére azonnal, egész mocskos, önmagát qrmánynak, QRMÁNYT SEMMIRE, egész Kárpát-medencére, egész világ, referendumon tisztességet, magyar nemzet, vendégmunkásokat, jövedelemtermelő, meglovagolásából, foglalkoztatását, népességarányos, politikusainkat, országgyűlésben, tisztességtelen, belpolpecsenyét, demokratikusnak, nemzetvezetőnek, nemzetgazdasági, magyarországnak, feltételezhető, megszerzéséhez, diplomatáinkat, csúcsminiszter, beleszólhasson, magyarországra, válaszolhatunk, értelemszerűen, megakadályozni, népszavazásnak, népszavazással, népszavaztatás, betelepítését, legitimitását, beilleszthető, kidomborítani, népszerűségét, természetesen, hozzájárulása, referendumnak, teljesíthesse, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5243
  • e Hét: 27071
  • e Hónap: 86179
  • e Év: 86179
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.