Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Stoffán György: Néhány gondola
  2008-03-17 18:57:12, hétfő
 
   
  Stoffán György: Néhány gondolat Budaházy Györgyhöz
2008. Március 17. 5:40:49

Kedves Budaházy György! Most, hogy ismét forradalmárkodtatok egy kicsit, engedd meg, hogy néhány Hozzád intézett gondolatomat az alábbi nyílt levélben közreadjam. Nem örülök ennek a március 15-ei cirkusznak, amiben részesítettétek az országot, és az országot árgus szemekkel figyelőket. Tudom, hogy, ez a mai hatalom illegitim, hogy rablógazdálkodást folytat, hogy gyilkos szenvedélyét a nemzeten tölti ki, és, hogy a közrendet idegen - jelesül, izraeli - cég ellenőrzése alá vonja, a magyar rendőrséget alaposan lejáratva ezzel.Tudom, hogy Gyurcsány és söpredék, magát elitnek nevező cinkosai hazugsággal és a nemzet átverésével, a folyamatos hazudozás árán került hatalomra.Tudom, hogy még a ma érvényben lévő alkotmányt is, amelyet a szovjet alkotmány mintájára egy másik, a jelenlegitől nem messze álló diktatúra erőltetett az országra, ez a terror-hatalom úgy tapos sárba, ahogy minden mást, ami törvényes és erkölcsös. Hiszen ez a hatalom nem ismeri az erkölcs, a nemzet és a törvény fogalmát. Azt is tudom, hogy változásra van szükség, mert ha minden úgy megy tovább, ahogy ez utóbbi hat esztendőben ment, akkor Magyarország és a magyar nemzet megszűnik létezni.

Látom, mit Te is, hogy ez a hatalom ma már csak kordonok és idegen - jelesül izraeli - biztonsági cég felügyelete alatt mer az utcára lépni, látom, hogy retteg, s látom azt is, hogy van mitől rettegnie. Hiszen még most is hazudik, lop és gyilkol. A vérében van, ez az eszmeisége, ez tartja fönn még ideig-óráig az általuk bevezetett terrort. Az is világos, hogy mindez miért van... hiszen egy demokratikus országban nem nevezhetné ,,hülyének' a társadalmat egy bűnöző, ha ezt a bűnözőt és az általa vezetett kormányt a szavazópolgárok elsöprő tömege leszavazza egy népszavazáson. Egy demokratikus országban az efféle kormány lemond, eltakarodik a közéletből. Az ő stílusukban mondva: ,,elmegy a p...ba'. A magyar elit söpredék nem megy el, mert retteg. Ugyanis, ha lemond, akkor ott találja magát a bírói pulpitus előtt, ahol felelnie kell minden elkövetett bűnéért. Ezért inkább a népre támad, azt külföldön és itthon ócsárolja, rágalmazza és szembeköpi, s az adófizetők forintjaiból eltartott rendőrséget uszítja ellene. Olyan besúgóhálózatot épített ki, amely ott van minden nemzetben gondolkodó, a nemzetet megmenteni akaró civil szervezetben, pártban, gárdában. Újságokat finanszíroz, amelyek jobboldali lapokként jelennek meg, de bűnözők, hivatalos hazudozók irányítják, ,,volt' kommunista spiclik publikálnak bennük, s még a cikkek témáit is a terror-hatalom szabja és adja meg.

Tudom, hogy a fiatalos hév, az elnyomás elleni küzdelem kényszere vakká tesz. Tudom, hogy amikor az embert törvénytelenségek sorozata éri, akkor fiatalként bizony sokszor meggondolatlanul, a következményeket át nem gondolva cselekszik. Még az idősebb generációban is felmerül a gondolat: ,,ölni tudnék'... De nem ez a megoldás. A megoldás valahol másutt van.

Amikor a március 15-i ünnepségeket hallgattam és néztem, azon gondolkodtam, hogy akik akkor, százhatvan éve a nemzet érdekében cselekedtek, azokra vajon ma milyen sors várna. Hiszen az akkori körülmények összehasonlíthatatlanul jobbak voltak, mint a maiak. A Habsburgok persze semmivel sem voltak jobbak, mint a mai terror-hatalom, de saját érdeküket szem előtt tartva mégsem gyilkoltak, raboltak, árulták ki a birodalmat... A márciusi ifjak pedig, a nemzet szabadságának megvalósítását szabadon előkészíthették.

Ma azok a forradalmárok börtönben lennének, bitón száradnának. Mert a mai hatalom embertelenebb, magyargyűlölőbb, mint a Habsburgok embertelensége, magyargyűlölete volt 1848-ban... A mai terror-hatalom olyan, mint a Habsburg hatalom volt 1849-ben... És a mai magyar társadalom? No, itt van az alapvető baj! Mit tett volna a mai magyar társadalom 1848-ban? Titkos feljelentéseket írna, behúzódna vackábva, mert még van mit vesztenie, s ha Kossuth kiállna ma a ceglédi erkélyre, csak néhány lelkes magyar - a hatalom szerint gyűlölködő, antiszemita, reformellenes, értetlen büdös bunkó - állna mellé.

A mai hatalom azt teszi, mint a Habsburgok tettek a forradalom leverése érdekében. Tehát kimaradt egy fázis. A társadalom által támogatott, és annak aktív részvételével vívott forradalom. A mai terror-hatalom tehát tanult a történelemből. Mi, a nemzetben gondolkodók nem! Vagy mégis?

Amikor Orbán beszélt - és nem mondott semmit -, arra gondoltam, hogy ha most ő tartaná a zászlót és indulna a Parlament felé, akkor félmillió ember követné, és Gyurcsánynak még az íróasztala sem maradna a helyén. Forradalom lehetne, rendszerváltás és igazságtétel. Népítélet, amelytől valóban retteghetne és remegni méltózathatna a rabló-hatalom. Átállna a rendőrség, azonnal törvényes volna az igazságszolgáltatás munkája, s megmotozhatná az In-Kal-os bűnözőket a nép... De ez nem történt meg, nem történhet meg, mert a nép hitt a demokratikus bohóckodásban, abban, hogy majd elzavarhatjuk a kormányt, mert megnyerjük a népszavazást, s hisz ma is abban, hogy bármi történik az ő javára. Félmillió béna magyar állt és hallgatott március 15-én az Erzsébet híd pesti hídfőjénél... az Astoriáig. Este pedig Gyurcsány, az ország bolondja hazudozott az Művészetek Palotájában, s ismét a társadalmat rugdosta beszédében. Azt a társadalmat, amely nem ugrál örömében, hogy megrabolják, kifosztják, koldussá teszik, magyarságában megalázzák, szembeköpik, gyermekeit nem tudja ellátni az orvos, s szülei meghalnak, mert nincs pénz a gyógykezelésre. Nem ugrál örömében, hogy házát a család és a barátok segítségével csak adó ellenében építheti, hogy a társadalom nem kis részét spiclivé aljasította ez a parlamenti söpredék. Nem ugrál örömében, hogy lány kurváskodásból finanszírozza a diplomáját, mert másképpen lehetetlen tanulnia, hogy háziorvosa, akivel nagyon is meg volt elégedve ma már az Egyesült Királyságban dolgozik, mert itthon lehetetlen megélnie. Nem ugrál örömében ez a társadalom, hogy a nyugati sajtó gyilkosnak nevezi (Neue Zürcher Zeitung), s erre a magyar külügy nem reagál... vagy éppen a disznófejű egykori ifjúkommunista Amerikában antiszemitázza le a magyar népet... Nos, eme elégedetlenségért Gyurcsány a társadalmat szidalmazza, ha mégoly válogatott és kedves, nemzetinek ható szavakkal is, március 15-én a ,,Művészetek' Palotájában.

Miért írom e gondolatokat Neked? Mert Téged is arra akarlak kérni, hogy gondolkodj el március 15-i tetteiden... tetteiteken. Érdemes volt-e ezt a körúti csatát megvívni? Érdemes-e így tiltakozni ez ellen a kétfelől jövő terror ellen? Igen kétfelől, mert az Orbáni demokrácia épp olyan terror, mint a Gyurcsányi. Az egyik az ígérgetés lelki terrorja, a másik a de facto terror, amelynek az eszköze a gázspray, a gumilövedék és az idegen - jelesül izraeli - kormányhadsereg.

Nem lett volna-e méltóságteljesebb az ünnep, s megalázóbb üzenet a kormány részére, ha a felsorakoztatott terrorlegények munka nélkül maradnak? Nem lett volna erőteljesebb tiltakozás, ha csendben elvonul a tömeg és a nyugati sajtó arról ír, hogy bár sok ezer rendőrt vonultatott föl a hatalom, a nép saját ünnepén(!) méltósággal és rendbontás nélkül szétoszlott a rendezvények után?

Nem, nem megrovás vagy tiltakozás akar lenni e néhány gondolat. Még csak nem is vitába akarok szállni veled így, személyes ismeretség nélkül. Nem is ítélni akarok feletted, hisz ahhoz nincs jogom, mert ha téves az ítéletem, akkor én ártok a legtöbbet annak az ügynek amelyet mindketten szolgálunk... Csak kérdéseket tettem föl, hogy gondolkozz el rajtuk, ugyanis nem értem a szélmalomharcodat. Nem értem miben reménykedsz, és mit akarsz elérni, amikor néhány száz emberrel a társadalom egyet nem értése mellett újságírókat, fotósokat vertek, autókat gyújtotok fel, csukjában randalíroztok... tapasztalatom szerint sokan ,,belőve' közületek. Nem érzed-e azt, hogy ezzel a március 15-i történéssel megint a jelenlegi hatalomnak tettél szolgálatot? Hiszen a Parlamentben majd az ellenzék szemébe lehet vágni, hogy a radikalizmust, az utcai randalírozást a Fidesz és a KDNP generálja, s ezzel ők is hitelesebbé válnak ismét ez által. Te pedig ismét a ,,fizetett provokatőr' leszel a többség szemében...

Kedves Budaházy Gyuri! Bízom abban, hogy soraim nem voltak hiábavalók, s hogy megértetted mondanivalómat. Mint ahogy abban is bízom, hogy elgondolkodsz mindezek felett. Mert a forradalmárságnak bizony van egyfajta méltósága. És ez a méltóság nem engedhet lesüllyedni azoknak a szintjére, akik ellen meghirdettétek a forradalmat. Azok szintjére, akiktől a társadalom is meg kíván szabadulni. A társadalom most csak két utat lát: az egyik, Orbán parlamenti demokráciának nevezett zsákutcája, a másik a Ti erőszakos, és a többség által nem támogatott radikalizmusotok. Egyik sem vezet sehová. Van harmadik út is, hidd el! Ezt a harmadik utat sokan ismerjük, szeretnénk. A cél tehát azonos, de a megközelítés, a cél elérésének útja nem az.

Mindezt azért írtam le, hogy segítsek Nektek megtalálni azt a harmadik utat, amely egységet teremt a társadalomban, és tettekre hívja mindazokat, akik valódi rendszerváltást, igazságszolgáltatást, és gyermekeiknek biztos jövőt szeretnének itthon, Magyarországon. Kérlek, gondolkodj el a fentieken mind a saját érdekedben, mind a forradalom érdekében, mind pedig a közös cél mielőbbi elérésének érdekében.

****
Vélemények,reagálások


Mindíg ugyanaz a hiba... magyarság kiállás mellett bratyizás az ellennel, a rendszerrel = nagy büdös semmi, vagy a szokásos manőver, hogy minden társadalomtól jövő kezdeményezés élére odaállnak a hamisok... Visszatérve az alapgondolatra: Stoffán György beszél egy harmadik útról, megnevezi azt, de konkrétan nem írja le, csak szentimentális szavakat látok. Azt, hogy megalkuvó FIDESZ, azt értem, azt, hogy radiklális Budaházy, világos, de mi az a középső út? Miért nem fejtette ki? S a magyarok mikor jönnek rá kellő számban, hogy itt jóserivel minden zsidó? Bal oldal, jobb oldal, keresztény=zsidó. Ezzekkel tehát szövettségre lépni tejlesen felesleges, nem ellenségeskedés meg uszitás miatt írom ezt, hanem csak azért, mert a magyarságról ne zsidókat kérdezzünk... már egy ideje úgy is ez van, jó lenne ebből kilépni.Kedves Stoffán György! Nem tisztem védelmezni Budaházy Györgyöt és mivel nem is ismerem nem is kért erre. Azonban szeretnék valamit jelezni ami mégis Őt igazolja. Ön szerint miért baj ha egy kicsit megpiszkálják azt a fenevadat? Szerintem hiba lenne kihagyni ezeket az alkalmakat, mert az ország nagy részének még mai napig sem jutott volna el a tudatáig, hogy ez egy veszélyes fenevad, amivel szemben állunk! Sokan nem jutnak információhoz sőt nem is érdeklődnek a politika iránt, ez tudjuk az elmúlt évtizedek kommunista elnyomásának az eredménye. Ezen viszont valahogyan változtatni kell, mert amint a mellékelt ábrán látható már a puszta létünk a tét. Vannak akikre elegendő hatással van a fidesz úri fiús modorú, langyos duzzogása de bizony sokan vannak akiknek ez nem elég karakteres. Hála istennek nem vagyunk egyformák, mindenkinek más események keltik fel az érdeklődését. Ha csak néhány fiatalt tudott csak ráébreszteni a valóságra ez a fajta ellenállási mozgalom, már megérte! Én magam nagyon drukkolok nekik, pedig legalább ennyire féltem is őket, hiszen kis híján a gyerekeim lehetnének. A másik hozadéka a dolognak, hogy szemmel láthatóan nem érzik magukat biztonságban az eftársak, és ez megítélésem szerint pozitív eredmény. Ha gyakoribb és állandó presszió alatt tartanák őket, egyre több baklövésre, mellé fogásra kényszerítenék, ami egyre több és több honfitársunkat győzne meg arról, hogy lépnie kell, nincs elég idő már arra a bonyolult csiki-csuki játékra amit a fidesz a parlamentben művel. Talán így őket is kicsit intenzívebb munkára ösztökélnék. Ez megint csak pozitív eredmény lenne. Harmad sorban azt hiszem, hogy most abbahagyni ezeket a flaszter edzéseket nem lenne taktikus. Igazolná azokat akik eddig is spiclinek és provokátornak igyekeztek őket beállítani. Ha valóban komolyan gondolják amit eddig hallottunk tőlük, akkor egyszerűen nem lehet abbahogyni amit elkezdtek, pláne most! Így az az érzésem, hogy már csak betyár becsület ürügyén is folytatni kell amit elindítottak, különben óriási csalódást okoznának nagyon sok embernek akik ezután valószínűleg nem sorolnának be a fideszbe. És ha már megint a fidesznél tartunk, minél több akciót szerveznek Budaházyék a fidesznek annál komolyabban kellene vennie őket, és nem folyamatosan elhatárolodni. Fel kéne már fogni nekik is, hogy éppen nekik vágják az utat a kormányrud felé. Meggyőződésem szerint ugyanis ez a csapat tisztában van azzal, hogy a fidesz megkerülhetelen tényező, és lássuk be előbb-utóbb kénytelenek lesznek együtt működni velük. Ez mindkét félre vonatkozik. Jobb lenne, ha a tisztelt fidesz és tagsága megbarátkozik a nemzeti radikalizmust képviselő csoportokkal, mert lassanként ők is megkerülhetetlenek lesznek. Ehhez nagyon jók ezek az akciók, mivel nagyon jól követhető a fejlődésük, már csak a létszám szempontjából is az elszántságról nem is beszélve. Remélem abban azért egyetérthetünk, hogy a 15.-ei rémes arzenált felvonultató helytartó hatalommal konfrontálódni, kellett egy kis elszántság és bátorság. Erre a leckére nagyon sokunknak szüksége is van. Lássuk be, hogy az elmúlt években meglehetősen elgyávultunk. Még a munkahelyeinken sem vagyunk képesek kiállni magyarságunk mellett. Ebben a helyzetben igen is példa mutató amit ezek a fiatalok tesznek. Mintha hallotuk volna már , elég szavahihető emberek szájából: ne féljetek! Hát ők nem félnek.....Isten éltesse Budaházy Györgyöt és az összes Magyart, akik HAZASZERETETBŐL jelesül vizsgáztak !

A HAZA VÉDELMEZŐI az érvényben lévő Magyar Szent Korona Törvény szerint VITÉZKÉNT viselkedtek, mellyel kiérdemelték a Magyar Nemzet megbecsülését.

A Magyarok Istene áldjon meg Bennetek !


http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=3830&rovat=
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következményeket, radikalizmusotok, meggondolatlanul, felsorakoztatott, feljelentéseket, megkerülhetelen, szavazópolgárok, rendszerváltást, ellenségeskedés, előkészíthették, magyargyűlölőbb, részesítettétek, magyargyűlölete, besúgóhálózatot, kormányhadsereg, hazaszeretetből, munkahelyeinken, terrorlegények, meghirdettétek, magyarországon, rendszerváltás, megvalósítását, honfitársunkat, kényszerítenék, ifjúkommunista, kurváskodásból, mondanivalómat, gyógykezelésre, alapgondolatra, szentimentális, egyetérthetünk, konfrontálódni, embertelensége, antiszemitázza, magyarságában, megpiszkálják, alábbi nyílt, március 15-ei, országot árgus, nemzeten tölti, közrendet idegen, magyar rendőrséget, nemzet átverésével, folyamatos hazudozás, szovjet alkotmány, törvény fogalmát, magyar nemzet, utcára lépni, általuk bevezetett, demokratikus országban, általa vezetett, szavazópolgárok elsöprő, Stoffán György, Budaházy Györgyhöz, Kedves Budaházy György, Amikor Orbán, Művészetek Palotájában, Egyesült Királyságban, Neue Zürcher Zeitung, Mert Téged, Kedves Budaházy Gyuri, Kedves Stoffán György, Budaházy Györgyöt, HAZA VÉDELMEZŐI, Magyar Szent Korona Törvény, Magyar Nemzet, Magyarok Istene,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.08. 23:03 Koronavírus - A román kormány fél hónapos kényszerszabadságra küld közalkal...
04.08. 22:13 Koronavírus - Fauci: a társadalmi távolságtartás eredményes, látszanak a re...
04.08. 21:43 Koronavírus - Kovács Zoltán: Orbán Viktor az összes szempont figyelembe vét...
04.08. 21:23 Bűnösnek vallotta magát annak a kamionnak a sofőrje, amelyben tavaly 39 hol...
04.08. 21:23 Koronavírus - A francia kórházakban újra csökkenőben a halálozások száma
04.08. 21:13 Koronavírus - Halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban
04.08. 21:13 Keller Ákos továbbra is külföldön kosárlabdázna
04.08. 21:13 Szíria - Moszkva: hiteltelen a Damaszkuszt elmarasztaló OPCW-jelentés
04.08. 21:13 Újabb, a Nemzeti Közművek gázhálózatát érintő megbízásokat nyert el az Opus...
04.08. 20:43 Koronavírus - Londoni elemzők: példátlan ütemben romlottak a világgazdaság ...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
A legnagyobb győzelem  Passió szövege  Posertube  Szemüveges cica  Facebookon kaptam  Az embernek olykor -  10. Hittanóra: Hiszek a test f...  Posertube  Kellemes kávézást!  Tavaszi kép  Idén is több százan vettek rés...  Újság olvasás  Egyre többen szegik meg a kijá...  Jézus Él!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  SzKirián: Húsvét  Rózsaszín virág  Tulipánfa  Mezei csokor  A remény egy olyan mag, ...  Tamkó Sirató Károly: Bíztató  Egészségügyi Világnap  Kellemes kávézást!  Tadam...  Png kosár  Adjunk új esélyt minden napnak...  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Tavaszi csokor  Egészségügyi Világnap  Isten kegyelme világosítson me...  Passió szövege  Tavaszi csokor  Mezei csokor  Jó reggelt  Adjunk új esélyt minden napnak...  Élettörténeted  Bánattól megterhelt szívvel  Beszélgetés Jézussal az Oltári...  A Golgotán áll a Kereszt..  Retro tv  Húsvét  Idén is több százan vettek rés...  Húsvéti tojások  Pestis Járvány megszűnése  Kukucs  Kijárási korlátozás - megszűné...  Keresztút Kertváros utcáin 201...  Április 8.- Az Emberszeretet v...  Mezei csokor  Mennyit ér? Mennyit érünk máso...  Mai harmónia kártyám  Tadam...  Egészségügyi Világnap  Április 8.- Az Emberszeretet v...  Png virág  Két kutya beszélget  Tavaszi kép  A legnagyobb győzelem  Keresztút Kertváros utcáin 201...  Kukucs  Tavaszi csokor  Facebookon kaptam  Maradj otthon!- egészséged érd...  Tulipánfa  Nagyanyó kávézik  Lent a Via Dolorosán - több vi...  Rövid ideig  Bányász József, székely parasz...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  4-5 cm-es kis mini kiflik lesz...  Gyászba borult Isten csillagvá...  Szèp estét kedves látogat...  Húsvéti tojások  Két kutya beszélget  Facebookon kaptam  Adjunk új esélyt minden napnak...  Facebookon kaptam  Két kutya beszélget  Újság olvasás  Isten óvja népünk!  Isten bajnoka Pio atya - Dévai...  A keresztfához megyek  A legnagyobb győzelem  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Húsvéti tojások  Maradj otthon!- egészséged érd...  Szemüveges cica  Kellemes kávézást!  Png virág  Csodálatos Félszigetünk Tihany  Santa Marta Mass, Pope Francis...  Png cica  Adjunk új esélyt minden napnak...  Egyszer talán majd mégis vége ...  Kis GIF képek  Retro autók  Egészségügyi Világnap  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
alábbi nyílt, március 15-ei, országot árgus, nemzeten tölti, közrendet idegen, magyar rendőrséget, nemzet átverésével, folyamatos hazudozás, szovjet alkotmány, törvény fogalmát, magyar nemzet, utcára lépni, általuk bevezetett, demokratikus országban, általa vezetett, szavazópolgárok elsöprő, efféle kormány, magyar elit, bírói pulpitus, népre támad, adófizetők forintjaiból, nemzetet megmenteni, cikkek témáit, terror-hatalom szabja, elnyomás elleni, embert törvénytelenségek, idősebb generációban, megoldás valahol, március 15-i, nemzet érdekében, akkori körülmények, márciusi ifjak, nemzet szabadságának, forradalmárok börtönben, ceglédi erkélyre, hatalom szerint, forradalom leverése, társadalom által, nemzetben gondolkodók, demokratikus bohóckodásban, ország bolondja, társadalmat rugdosta, barátok segítségével, parlamenti söpredék, nyugati sajtó, magyar külügy, disznófejű egykori, magyar népet, társadalmat szidalmazza, körúti csatát, kétfelől jövő, ígérgetés lelki, kormány részére, felsorakoztatott terrorlegények, rendezvények után, legtöbbet annak, ügynek amelyet, társadalom egyet, jelenlegi hatalomnak, ellenzék szemébe, utcai randalírozást, többség szemében, forradalmárságnak bizony, társadalom most, többség által, harmadik utat, fentieken mind, saját érdekedben, forradalom érdekében, szokásos manőver, harmadik útról, magyarok mikor, kicsit megpiszkálják, ország nagy, veszélyes fenevad, politika iránt, elmúlt évtizedek, mellékelt ábrán, puszta létünk, fajta ellenállási, gyerekeim lehetnének, másik hozadéka, bonyolult csiki-csuki, parlamentben művel, flaszter edzéseket, fidesznél tartunk, fidesznek annál, kormányrud felé, csapat tisztában, fidesz megkerülhetelen, tisztelt fidesz, nemzeti radikalizmust, létszám szempontjából, leckére nagyon, elmúlt években, helyzetben igen, fiatalok tesznek, összes Magyart, érvényben lévő, következményeket, radikalizmusotok, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 563
  • e Hét: 6575
  • e Hónap: 13807
  • e Év: 244825
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.