Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha így folytatják, kiürül az ország! Egy jóvátehetetlen bűn
  2016-07-11 14:27:36, hétfő
 
   
 

Ez a magyarság megsemmisítésének végső fázisa, az állami szintű migráció! Ez már téboly!
Nemzethy kommentereink lapítanak, mint a sz.r a fűben, mert a nemzeti oldal (sicc) MEGBUKOTT!
A gyárosok összefogtak a kormánnyal az immár elkerülhetetlen bérharc megelőzése érdekében.
Ismét beigazolódott, hogy a fasizmus a tőke legreakciósabb formája, tartsuk magunkat a dimitrovi meghatározáshoz. A “nemzeti" zsidó nagytőkénk természetesen kollaborál a hatalommal, miközben nyomatják a nemzeti mantrát mindenhol!
Kint dolgozik több, mint félmillió magyar honfitársunk nyugaton, de őket nem hívják haza, mert akkor bért kellene adni nekik, és nekünk is itthon! Rágondolni is rossz, miféle nációból kívánják pótolni a “hiányszakmákat", akik a mi bérünknél is kevesebbért dolgoznak, Isten irgalmazzon annak a népnek, amely befogadja az ilyen csőcselékeket!
Sajnos, több, mint feltűnő, hogy az ún. ellenzék csendben van, azért, mert tetszik nekik is az ötlet, és módfelett örülnek, amiért nem nekik kellett meglépni ezt az aljas, hazaáruló lépést! Ma ismét bebizonyosodott, hogy nincs ellenzék, a magát parlamentnek nevező kupleráj a magyarok megsemmisítésével, kifosztásával van elfoglalva.

************************Ha így folytatják, kiürül az ország! Egy jóvátehetetlen bűn következményei!

Posted on 2016-07-11 by Admin

Mégis kellenek a bevándorlók - tízezreket hívnának Magyarországra


Elkerülhetetlenné vált, hogy Magyarország a határon túlról pótolja a munkaerőhiányt, emellett a jövőben kiemelt szerepet kell szánni a munkapiacon a roma népességnek - érvelnek a legnagyobb hazai munkaadói szövetségnél. A szakszervezetek szerint viszont ezzel a munkáltatók célja, hogy elodázzák a komoly béremelést, amely az egyetlen valóban hatásos fegyver lehetne az ország kiürülése ellen.
Munkaerőhiány kezelését célzó javaslatcsomaggal állt elő nemrég a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ), a dokumentum kapcsán pedig már kormányoldalról is azt nyilatkozták, hogy több pontjával egyetértenek.
Az alapprobléma lényegében demográfiai meghatározottságú - érvelt lapunknak Rolek Ferenc, az MGYOSZ alelnöke, így a javaslatban is megfogalmazódik, hogy a korfa alakulása miatt a munkaerőpiacra belépő új generációk sokkal kisebb létszámúak, mint az onnan kilépők. A munkavállalási célú elvándorlás gyorsul, a fiatal generációk országok közötti mobilitási hajlandósága jelentősen megnőtt, a külföldön dolgozó magyarok létszáma több százezerre tehető.
A külhoni munkavállalás erőteljesebben érinti a szakképzett és az egyetemi végzettséggel rendelkezőket. Rolek becslései szerint a hazai munkaerőpiacon lévők létszáma éves szinten 40-50 ezer fővel fogyatkozik. Ez az ütem pedig a következő években-évtizedekben is folyamatos lehet és szerinte akkor is fennállna, ha senki nem távozna külföldre.
A szervezet úgy látja, a munkaerőhiánnyal a következő években elkerülhetetlenül számolni kell. Reális célként ennek mérséklését, a trendek megállítását, lassú megfordítását lehet kitűzni. Ennek mentén a szövetség több eszközt is javasol, amelyek közül az egyik szerint kormányzati program szükséges a “kulturálisan beilleszthető, szakképzett külföldi munkaerő" bevonására.
Nem a határon túli magyar kisebbség a célcsoport
A dolgozat példája szerint Lengyelországban egymillió ukrán dolgozik, ez népességarányosan idehaza 250 ezer munkavállalót jelentene. Az MGYOSZ alelnöke szerint a közeli jövőben nem ilyen nagy számú, hanem mindössze néhány tízezer, legfeljebb 40-50 ezer vendégmunkás befogadására gondoltak. A cseh és lengyel példák alapján elsősorban Ukrajnát jelöltét meg, mint küldő országot - de mindenképp az európai kultúrkörből származó dolgozókat várnának, akik könnyedén beilleszthetőek. Nem tartják viszont célcsoportnak a határon túli magyar kisebbségeket.
Felvetésünkre, mely szerint könnyen megeshet, hogy az ukrán munkavállalók mindössze ugródeszkának használnák a magyar nyitást és hamar tovább állnának a nyugati EU-tagállamok felé, Rolek úgy reagált: ez valós veszély, ám még az effajta fluktuáció mellett is megérné a hazai vállalkozásoknak a vendégmunka.
Rolek elmondta, csak a gazdasági realitásokat vették figyelembe, oly módon, hogy a helyzet társadalmilag- politikailag kezelhető legyen. Az EU-ba tömegével érkező, szakképzett embereket jelentősebb arányban soraiban tudó szíriai, vagy iraki menedékkérők foglalkoztatásáról nem kívánt nyilatkozni.
Az alelnök szerint a demográfiailag növekvő részarányú és alacsony foglalkoztatási rátájú roma népesség felzárkóztatására össztársadalmi programot lenne szükséges kidolgozni. Ők a jövő munkaerejének forrásai - fogalmazott.
A rassz és a származás lesz döntő?
Egy héten belül igen ellentmondó nyilatkozatokat tett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki szerint a migráció nem megoldás a munkaerőhiányra. Elmondta, hogy nem támogatja a szakképzetlen, írástudatlan bevándorló tömegek behozatalát Európába, ezzel ugyanis nem lehet megoldani az unió munkaerő-piaci problémáit.
Nem sokkal később azonban bejelentette, hogy a dolgozóhiány miatt a kormány támogatja a harmadik országból érkező munkások foglalkoztatását. A miniszter fontos feladatnak nevezte az érkező munkaerő elhelyezését is, ezért jövőre a kormány adókedvezményekkel támogatja a cégek lakhatásra fordított kiadásait. Január elsejétől a munkáltatók például a munkásszállás kialakítására és fenntartására fordított kiadásaikat kétszeresen vehetik figyelembe a társasági adóalapjuk megállapítása során, emellett bevezetik az úgynevezett mobilitási célú lakhatási adókedvezményt is.
Ezzel együtt Varga korábbi nyilatkozatára ráerősített Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, aki szerint az Európába érkező munkaképes bevándorlók túlnyomó része semmiféle szakképesítéssel nem rendelkezik - a munkaerőpiac problémáit pedig csak súlyosbítaná. A kormányzati nyilatkozatoknak élesen ellentmond az Osztrák Munkaerő-piaci Szolgálat (AMS) felmérése, amely szerint nem csak az alap-és középfokú, hanem a felsőfokú végzettségűek aránya is meglepően magas az iráni, a szír és az iraki menekültek (tehát a belépők többsége) körében. Az iráni menekültek 40 százalékának van valamilyen diplomája, míg a szírek között a felsőfokú végzettségűek és érettségizettek aránya még magasabb is, mint az osztrák átlag.
Ha így folytatják, kiürül az ország!
Nem tartja szerencsésnek az MGYOSZ munkaerőhiány orvoslására kínált javaslatát Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke, aki szerint a harmadik országból származó dolgozók előtti piacnyitás csak még lejjebb vinné a hazai bérszínvonalat - ezzel pedig a probléma kiindulópontját konzerválná. Márpedig szerinte a krónikus munkaerőhiány oka az elvándorlás, amely az árszínvonalhoz képest (is) túlzottan alacsony bérszínvonal, illetve az aránytalanul magas bérterhek okoznak Magyarországon. Úgy látja, a munkaadói szervezet javaslata mindössze az eddigi kamarai (illetve kormányzati), a “keleti nyitás" elvét követő, alacsony fizetésekre alapozó bérpolitika folytatása lenne.
A munkaadóknak inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy a minimálbér nettó értéke érje el a létminimum szintjét, s muszáj lenne érdemi béremeléseken gondolkozni, hiszen a jelenlegi nyomott fizetések nem csak az elvándorlást gerjesztik, de a vállalkozók számára is erősen beszűkítik az üzleti környezetet - érvelt Kordás.
Ezzel szemben a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma ülésein kiderült, hogy a vállalkozói oldal továbbra is csak a GDP- növekedéssel megegyező ütemű bérdinamikát tartana kívánatosnak, míg a kormányoldal is csak a bérkiáramlás, büdzsébe betervezett növekedésének megfelelő - 5 százalék körüli - szinten emelné a minimálbért jövőre. Az aktuális fordulón a kabinet oldaláról azt is bejelentették, hogy az adókörnyezet nem változik 2017-ben (a bérterhek tehát nem csökkennek) és a jövő évi költségvetést nem fogják módosítani egy magasabb ütemű minimálbér-emelés érdekében.
A MGYOSZ javaslatának “kulturálisan beilleszthető" vendégmunkásokra vonatkozó kitételét Kordás rendkívül károsnak tartja, már csak azért is, mert amennyiben a külföldről érkezők körében vallás, bőrszín és egyebek alapján szelektálnak, az példát kínál arra, hogy a magyar munkavállalók között is ilyen jellegzetességek alapján tegyenek különbséget.
(napi.hu)
Bal-Rad komm: “...bőrszín és egyebek alapján szelektálnak, az példát kínál arra, hogy a magyar munkavállalók között is ilyen jellegzetességek alapján tegyenek különbséget..."
-Gyakorlatilag ilyen politikai felfogás mentén zajlik a rendszerváltás óta Döbrögink “rejtett munkaerőtartalék-tömegének" szaporítása, amely ennél az ötletnél le is ragad. A képzés, tanítás, munkába állítás-bár legalább százmilliárd forint már ráment az integrációra-az jottányit nem lépett előre! (Az utóbbi tíz év társadalmi feszültségeinek tükrében ez talán szerencse is!)
Az ADÓFIZETŐI HIÁNY-mert gyakorlatilag a politikai maffiacsoportjaink fantáziája csak ekörül forog-AZ ORSZÁG MŰKÖDŐKÉPESSÉGÉT VESZÉLYEZTETI! Politikai “elitünk" csak ezt, honi kapitalistáink pedig a profit hiányát látják!
OLYAN HOGY A NEMZETMEGMARADÁS STRATÉGIÁJA!-meg sem fordul a fejükben!
“...A munkavállalási célú elvándorlás gyorsul, a fiatal generációk országok közötti mobilitási hajlandósága jelentősen megnőtt... a hazai munkaerőpiacon lévők létszáma éves szinten 40-50 ezer fővel fogyatkozik. Ez az ütem pedig a következő években-évtizedekben is folyamatos lehet és szerinte akkor is fennállna, ha senki nem távozna külföldre..."
-Már a megnevezésben ott a baj oka! MUNKAERŐPIAC! A bármi áron való haszon elvének a köznyelvbe ültetése! Egy 26 éve téves-BŰNÖSEN TÉVES-társadalompolitika garázdálkodása végveszélybe sodorta a magyar népet, és Magyarországot!
A rendszerváltással-a világban párját ritkító-kezdődött országkifosztás, gazdaságszétdúlás, szabad rablás, majd az EU-s tagság és nyomában a menekülési lehetőség a Kárpát-medencei pokolból, meghozta gyümölcsét!
Jah kérem, ITT MÁR 26 ÉVE NINCS SZOCIALIZMUS! A dolgozó munkaerőpiaci árucikk lett, amelynek ára megszégyenítően alacsony!
Ebben a jelen társadalmi formációban jobbra-többre ne is számítson a magyar! Adófizetőket lehet faragni migránsokból! Ideig-óráig megoldás lehet az emiatt aggódó politikai maffiacsaládjaink és gazdasági holdudvaraik számára! A probléma azomban nem ez!
A VALÓDI PROBLÉMA A MAGYARSÁG MEGMARADÁSA! Ennek legkedvezőbb feltételeit pedig a magyarság történelme során a szocializmus korszaka, a Magyar Népköztársaság biztosította!
Legyünk hát gyakorlatiasak, és a tapasztalati eredményeket vegyük alapul!


http://www.balrad.com/2016/07/11/ha-igy-folytatjak-kiurul-az-orszag-egy-jovatehet etlen-bun-kovetkezmenyei/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jellegzetességek, lengyelországban, vendégmunkásokra, munkaerőtartalék, munkaerőhiánnyal, foglalkoztatását, vállalkozásoknak, nyilatkozatoknak, szakképesítéssel, működőképességét, nemzetmegmaradás, nemzetgazdasági, feszültségeinek, munkaerőhiányra, érettségizettek, miniszterelnöki, foglalkoztatási, meghatározáshoz, beilleszthetőek, szakszervezetek, bebizonyosodott, kormányoldalról, megfogalmazódik, országkifosztás, megszégyenítően, kiindulópontját, nyilatkozatokat, elkerülhetetlen, össztársadalmi, népköztársaság, hiányszakmákat, munkaerőhiányt, gyakorlatiasak, munkaerőpiacon, munkaerőpiacra, magyarországot, magyarság megsemmisítésének, állami szintű, nemzeti oldal, gyárosok összefogtak, immár elkerülhetetlen, tőke legreakciósabb, dimitrovi meghatározáshoz, nemzeti mantrát, ilyen csőcselékeket, magát parlamentnek, magyarok megsemmisítésével, bevándorlók –, határon túlról, jövőben kiemelt, roma népességnek, legnagyobb hazai, Gyáriparosok Országos Szövetsége, Rolek Ferenc, Varga Mihály, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Osztrák Munkaerő-piaci Szolgálat, Kordás László, Magyar Szakszervezeti Szövetség, Kormány Állandó Konzultációs Fóruma, ADÓFIZETŐI HIÁNY-mert, ORSZÁG MŰKÖDŐKÉPESSÉGÉT VESZÉLYEZTETI, OLYAN HOGY NEMZETMEGMARADÁS STRATÉGIÁJA, NINCS SZOCIALIZMUS, VALÓDI PROBLÉMA MAGYARSÁG MEGMARADÁSA, Magyar Népköztársaság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.04. 09:11 Koronavírus - ITM: közel 70 fertőtlenítő hatásúként kínált termék közül csa...
04.04. 09:11 Koronavírus - Elemző: erősödhetnek a nemzetállamok a járvány miatt
04.04. 09:11 Koronavírus - Elemző: a kormány megbecsüléssel tekint az egészségügyi dolgo...
04.04. 08:11 Koronavírus - 1,1 millió felett a fertőzöttek száma a világban, és több min...
04.04. 07:50 Koronavírus - Meghalt hat beteg, 678-ra nőtt a fertőzöttek száma Magyarorsz...
04.04. 07:04 Koronavírus - Az Egyesült Államokban egyetlen nap alatt csaknem 1500-zal nő...
04.04. 07:04 Megújult Fegyverneken az újtelepi óvoda és bölcsőde
04.04. 07:04 Koronavírus - Donald Trump: ajánlott, de nem kötelező a szájmaszkok viselés...
04.04. 07:04 Koronavírus/Hitelminősítés - Megerősítette az amerikai, a francia és a néme...
04.04. 07:03 Megszúrtak egy férfit Budapesten egy villamoson, belehalt sérüléseibe
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Ibolya csokor  Gerberák  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Avilai Szent Teréz is megtapas...  Így neveld a sárkányodat mese  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  5. Titkok, melyeket nem vihete...  Jó reggelt , Fejér megye !  Facebookon kaptam  Néha állj meg, csak egy percre...  Így neveld a sárkányodat mese  Valami pozitív  Facebookon kaptam  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Facebookon kaptam  Mit szimbolizál a húsvéti gyer...  Szentmise 2020.04.02 -Emlékezé...  Francba  Jó éjszakát  Sárga rózsák  Facebookon kaptam  Tavaszt köszöntők  Pilinszky János költő  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  71. Szülinap :) ISTEN ÉLTESSEN...  Clematis  Sexy nő  Mi az igazi szabadság? 04.02  Erősödjünk meg a szeretet tűzé...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - István Öcsém...  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Jó éjszakát  Háromszor nappal  Facebookon kaptam  Keresztút Angyalföldön 04.03  Fertőzéstől való félelmeket ki...  623 főre nőtt a beazonosított ...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt  5. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Png egér lufival  szentségimádás csütörtökön 14....  Jó reggelt , Fejér megye !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent Klára, jöjj taníts minke...  Pilátus előtt  Ami ma mellbe vágott  5. nagyböjti hét csütörtök Csí...  Az élet győz!  Szabó Lőrinc – Az áprili...  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Erősödjünk meg a szeretet tűzé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szentmise 04. 02. Veszprém  A keresztyének szomorúsága  Facebookon kaptam  Gerberák  Virág csészében  Png rózsa  5. nagyböjti hét csütörtök Csí...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Háromszor nappal  Megjelentünk - Háromszázharmad...  Várakozás  Tavaszt köszöntők  Harmónia......  Szabó Lőrinc – Az áprili...  Ima  Megjelentünk - Háromszázharmad...  5. Titkok, melyeket nem vihete...  Mama kíváncsi  Üresek a kávézók  Pio atya fohásza  Várakozás  A tengeri só előnyei  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Sárga rózsák  Pilinszky János költő  Szentmise közvetítés nagyböjt ...  Sárga tulipánok  Színes csokor  71. Szülinap :) ISTEN ÉLTESSEN...  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Ablaknál  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyarság megsemmisítésének, állami szintű, nemzeti oldal, gyárosok összefogtak, immár elkerülhetetlen, tőke legreakciósabb, dimitrovi meghatározáshoz, nemzeti mantrát, ilyen csőcselékeket, magát parlamentnek, magyarok megsemmisítésével, bevándorlók &#8211, határon túlról, jövőben kiemelt, roma népességnek, legnagyobb hazai, szakszervezetek szerint, munkáltatók célja, komoly béremelést, egyetlen valóban, ország kiürülése, dokumentum kapcsán, alapprobléma lényegében, korfa alakulása, munkaerőpiacra belépő, onnan kilépők, munkavállalási célú, fiatal generációk, külföldön dolgozó, külhoni munkavállalás, egyetemi végzettséggel, hazai munkaerőpiacon, ütem pedig, következő években, trendek megállítását, szövetség több, egyik szerint, határon túli, dolgozat példája, közeli jövőben, európai kultúrkörből, ukrán munkavállalók, magyar nyitást, nyugati EU-tagállamok, effajta fluktuáció, hazai vállalkozásoknak, gazdasági realitásokat, helyzet társadalmilag-, alelnök szerint, demográfiailag növekvő, jövő munkaerejének, származás lesz, héten belül, unió munkaerő-piaci, dolgozóhiány miatt, kormány támogatja, harmadik országból, miniszter fontos, érkező munkaerő, cégek lakhatásra, munkáltatók például, munkásszállás kialakítására, társasági adóalapjuk, úgynevezett mobilitási, munkaerőpiac problémáit, kormányzati nyilatkozatoknak, alap-és középfokú, felsőfokú végzettségűek, iraki menekültek, belépők többsége, iráni menekültek, szírek között, osztrák átlag, hazai bérszínvonalat, probléma kiindulópontját, krónikus munkaerőhiány, árszínvonalhoz képest, aránytalanul magas, munkaadói szervezet, eddigi kamarai, munkaadóknak inkább, minimálbér nettó, létminimum szintjét, jelenlegi nyomott, elvándorlást gerjesztik, vállalkozók számára, üzleti környezetet, vállalkozói oldal, minimálbért jövőre, aktuális fordulón, kabinet oldaláról, bérterhek tehát, magasabb ütemű, külföldről érkezők, példát kínál, magyar munkavállalók, integrációra-az jottányit, profit hiányát, bármi áron, köznyelvbe ültetése, magyar népet, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 724
  • e Hét: 10950
  • e Hónap: 5874
  • e Év: 236892
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.