Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha így folytatják, kiürül az ország! Egy jóvátehetetlen bűn
  2016-07-11 14:27:36, hétfő
 
 

Ez a magyarság megsemmisítésének végső fázisa, az állami szintű migráció! Ez már téboly!
Nemzethy kommentereink lapítanak, mint a sz.r a fűben, mert a nemzeti oldal (sicc) MEGBUKOTT!
A gyárosok összefogtak a kormánnyal az immár elkerülhetetlen bérharc megelőzése érdekében.
Ismét beigazolódott, hogy a fasizmus a tőke legreakciósabb formája, tartsuk magunkat a dimitrovi meghatározáshoz. A “nemzeti" zsidó nagytőkénk természetesen kollaborál a hatalommal, miközben nyomatják a nemzeti mantrát mindenhol!
Kint dolgozik több, mint félmillió magyar honfitársunk nyugaton, de őket nem hívják haza, mert akkor bért kellene adni nekik, és nekünk is itthon! Rágondolni is rossz, miféle nációból kívánják pótolni a “hiányszakmákat", akik a mi bérünknél is kevesebbért dolgoznak, Isten irgalmazzon annak a népnek, amely befogadja az ilyen csőcselékeket!
Sajnos, több, mint feltűnő, hogy az ún. ellenzék csendben van, azért, mert tetszik nekik is az ötlet, és módfelett örülnek, amiért nem nekik kellett meglépni ezt az aljas, hazaáruló lépést! Ma ismét bebizonyosodott, hogy nincs ellenzék, a magát parlamentnek nevező kupleráj a magyarok megsemmisítésével, kifosztásával van elfoglalva.

************************



Ha így folytatják, kiürül az ország! Egy jóvátehetetlen bűn következményei!

Posted on 2016-07-11 by Admin

Mégis kellenek a bevándorlók - tízezreket hívnának Magyarországra


Elkerülhetetlenné vált, hogy Magyarország a határon túlról pótolja a munkaerőhiányt, emellett a jövőben kiemelt szerepet kell szánni a munkapiacon a roma népességnek - érvelnek a legnagyobb hazai munkaadói szövetségnél. A szakszervezetek szerint viszont ezzel a munkáltatók célja, hogy elodázzák a komoly béremelést, amely az egyetlen valóban hatásos fegyver lehetne az ország kiürülése ellen.
Munkaerőhiány kezelését célzó javaslatcsomaggal állt elő nemrég a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ), a dokumentum kapcsán pedig már kormányoldalról is azt nyilatkozták, hogy több pontjával egyetértenek.
Az alapprobléma lényegében demográfiai meghatározottságú - érvelt lapunknak Rolek Ferenc, az MGYOSZ alelnöke, így a javaslatban is megfogalmazódik, hogy a korfa alakulása miatt a munkaerőpiacra belépő új generációk sokkal kisebb létszámúak, mint az onnan kilépők. A munkavállalási célú elvándorlás gyorsul, a fiatal generációk országok közötti mobilitási hajlandósága jelentősen megnőtt, a külföldön dolgozó magyarok létszáma több százezerre tehető.
A külhoni munkavállalás erőteljesebben érinti a szakképzett és az egyetemi végzettséggel rendelkezőket. Rolek becslései szerint a hazai munkaerőpiacon lévők létszáma éves szinten 40-50 ezer fővel fogyatkozik. Ez az ütem pedig a következő években-évtizedekben is folyamatos lehet és szerinte akkor is fennállna, ha senki nem távozna külföldre.
A szervezet úgy látja, a munkaerőhiánnyal a következő években elkerülhetetlenül számolni kell. Reális célként ennek mérséklését, a trendek megállítását, lassú megfordítását lehet kitűzni. Ennek mentén a szövetség több eszközt is javasol, amelyek közül az egyik szerint kormányzati program szükséges a “kulturálisan beilleszthető, szakképzett külföldi munkaerő" bevonására.
Nem a határon túli magyar kisebbség a célcsoport
A dolgozat példája szerint Lengyelországban egymillió ukrán dolgozik, ez népességarányosan idehaza 250 ezer munkavállalót jelentene. Az MGYOSZ alelnöke szerint a közeli jövőben nem ilyen nagy számú, hanem mindössze néhány tízezer, legfeljebb 40-50 ezer vendégmunkás befogadására gondoltak. A cseh és lengyel példák alapján elsősorban Ukrajnát jelöltét meg, mint küldő országot - de mindenképp az európai kultúrkörből származó dolgozókat várnának, akik könnyedén beilleszthetőek. Nem tartják viszont célcsoportnak a határon túli magyar kisebbségeket.
Felvetésünkre, mely szerint könnyen megeshet, hogy az ukrán munkavállalók mindössze ugródeszkának használnák a magyar nyitást és hamar tovább állnának a nyugati EU-tagállamok felé, Rolek úgy reagált: ez valós veszély, ám még az effajta fluktuáció mellett is megérné a hazai vállalkozásoknak a vendégmunka.
Rolek elmondta, csak a gazdasági realitásokat vették figyelembe, oly módon, hogy a helyzet társadalmilag- politikailag kezelhető legyen. Az EU-ba tömegével érkező, szakképzett embereket jelentősebb arányban soraiban tudó szíriai, vagy iraki menedékkérők foglalkoztatásáról nem kívánt nyilatkozni.
Az alelnök szerint a demográfiailag növekvő részarányú és alacsony foglalkoztatási rátájú roma népesség felzárkóztatására össztársadalmi programot lenne szükséges kidolgozni. Ők a jövő munkaerejének forrásai - fogalmazott.
A rassz és a származás lesz döntő?
Egy héten belül igen ellentmondó nyilatkozatokat tett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki szerint a migráció nem megoldás a munkaerőhiányra. Elmondta, hogy nem támogatja a szakképzetlen, írástudatlan bevándorló tömegek behozatalát Európába, ezzel ugyanis nem lehet megoldani az unió munkaerő-piaci problémáit.
Nem sokkal később azonban bejelentette, hogy a dolgozóhiány miatt a kormány támogatja a harmadik országból érkező munkások foglalkoztatását. A miniszter fontos feladatnak nevezte az érkező munkaerő elhelyezését is, ezért jövőre a kormány adókedvezményekkel támogatja a cégek lakhatásra fordított kiadásait. Január elsejétől a munkáltatók például a munkásszállás kialakítására és fenntartására fordított kiadásaikat kétszeresen vehetik figyelembe a társasági adóalapjuk megállapítása során, emellett bevezetik az úgynevezett mobilitási célú lakhatási adókedvezményt is.
Ezzel együtt Varga korábbi nyilatkozatára ráerősített Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, aki szerint az Európába érkező munkaképes bevándorlók túlnyomó része semmiféle szakképesítéssel nem rendelkezik - a munkaerőpiac problémáit pedig csak súlyosbítaná. A kormányzati nyilatkozatoknak élesen ellentmond az Osztrák Munkaerő-piaci Szolgálat (AMS) felmérése, amely szerint nem csak az alap-és középfokú, hanem a felsőfokú végzettségűek aránya is meglepően magas az iráni, a szír és az iraki menekültek (tehát a belépők többsége) körében. Az iráni menekültek 40 százalékának van valamilyen diplomája, míg a szírek között a felsőfokú végzettségűek és érettségizettek aránya még magasabb is, mint az osztrák átlag.
Ha így folytatják, kiürül az ország!
Nem tartja szerencsésnek az MGYOSZ munkaerőhiány orvoslására kínált javaslatát Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke, aki szerint a harmadik országból származó dolgozók előtti piacnyitás csak még lejjebb vinné a hazai bérszínvonalat - ezzel pedig a probléma kiindulópontját konzerválná. Márpedig szerinte a krónikus munkaerőhiány oka az elvándorlás, amely az árszínvonalhoz képest (is) túlzottan alacsony bérszínvonal, illetve az aránytalanul magas bérterhek okoznak Magyarországon. Úgy látja, a munkaadói szervezet javaslata mindössze az eddigi kamarai (illetve kormányzati), a “keleti nyitás" elvét követő, alacsony fizetésekre alapozó bérpolitika folytatása lenne.
A munkaadóknak inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy a minimálbér nettó értéke érje el a létminimum szintjét, s muszáj lenne érdemi béremeléseken gondolkozni, hiszen a jelenlegi nyomott fizetések nem csak az elvándorlást gerjesztik, de a vállalkozók számára is erősen beszűkítik az üzleti környezetet - érvelt Kordás.
Ezzel szemben a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma ülésein kiderült, hogy a vállalkozói oldal továbbra is csak a GDP- növekedéssel megegyező ütemű bérdinamikát tartana kívánatosnak, míg a kormányoldal is csak a bérkiáramlás, büdzsébe betervezett növekedésének megfelelő - 5 százalék körüli - szinten emelné a minimálbért jövőre. Az aktuális fordulón a kabinet oldaláról azt is bejelentették, hogy az adókörnyezet nem változik 2017-ben (a bérterhek tehát nem csökkennek) és a jövő évi költségvetést nem fogják módosítani egy magasabb ütemű minimálbér-emelés érdekében.
A MGYOSZ javaslatának “kulturálisan beilleszthető" vendégmunkásokra vonatkozó kitételét Kordás rendkívül károsnak tartja, már csak azért is, mert amennyiben a külföldről érkezők körében vallás, bőrszín és egyebek alapján szelektálnak, az példát kínál arra, hogy a magyar munkavállalók között is ilyen jellegzetességek alapján tegyenek különbséget.
(napi.hu)
Bal-Rad komm: “...bőrszín és egyebek alapján szelektálnak, az példát kínál arra, hogy a magyar munkavállalók között is ilyen jellegzetességek alapján tegyenek különbséget..."
-Gyakorlatilag ilyen politikai felfogás mentén zajlik a rendszerváltás óta Döbrögink “rejtett munkaerőtartalék-tömegének" szaporítása, amely ennél az ötletnél le is ragad. A képzés, tanítás, munkába állítás-bár legalább százmilliárd forint már ráment az integrációra-az jottányit nem lépett előre! (Az utóbbi tíz év társadalmi feszültségeinek tükrében ez talán szerencse is!)
Az ADÓFIZETŐI HIÁNY-mert gyakorlatilag a politikai maffiacsoportjaink fantáziája csak ekörül forog-AZ ORSZÁG MŰKÖDŐKÉPESSÉGÉT VESZÉLYEZTETI! Politikai “elitünk" csak ezt, honi kapitalistáink pedig a profit hiányát látják!
OLYAN HOGY A NEMZETMEGMARADÁS STRATÉGIÁJA!-meg sem fordul a fejükben!
“...A munkavállalási célú elvándorlás gyorsul, a fiatal generációk országok közötti mobilitási hajlandósága jelentősen megnőtt... a hazai munkaerőpiacon lévők létszáma éves szinten 40-50 ezer fővel fogyatkozik. Ez az ütem pedig a következő években-évtizedekben is folyamatos lehet és szerinte akkor is fennállna, ha senki nem távozna külföldre..."
-Már a megnevezésben ott a baj oka! MUNKAERŐPIAC! A bármi áron való haszon elvének a köznyelvbe ültetése! Egy 26 éve téves-BŰNÖSEN TÉVES-társadalompolitika garázdálkodása végveszélybe sodorta a magyar népet, és Magyarországot!
A rendszerváltással-a világban párját ritkító-kezdődött országkifosztás, gazdaságszétdúlás, szabad rablás, majd az EU-s tagság és nyomában a menekülési lehetőség a Kárpát-medencei pokolból, meghozta gyümölcsét!
Jah kérem, ITT MÁR 26 ÉVE NINCS SZOCIALIZMUS! A dolgozó munkaerőpiaci árucikk lett, amelynek ára megszégyenítően alacsony!
Ebben a jelen társadalmi formációban jobbra-többre ne is számítson a magyar! Adófizetőket lehet faragni migránsokból! Ideig-óráig megoldás lehet az emiatt aggódó politikai maffiacsaládjaink és gazdasági holdudvaraik számára! A probléma azomban nem ez!
A VALÓDI PROBLÉMA A MAGYARSÁG MEGMARADÁSA! Ennek legkedvezőbb feltételeit pedig a magyarság történelme során a szocializmus korszaka, a Magyar Népköztársaság biztosította!
Legyünk hát gyakorlatiasak, és a tapasztalati eredményeket vegyük alapul!


http://www.balrad.com/2016/07/11/ha-igy-folytatjak-kiurul-az-orszag-egy-jovatehet etlen-bun-kovetkezmenyei/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jellegzetességek, lengyelországban, vendégmunkásokra, munkaerőtartalék, munkaerőhiánnyal, foglalkoztatását, vállalkozásoknak, nyilatkozatoknak, szakképesítéssel, működőképességét, nemzetmegmaradás, nemzetgazdasági, feszültségeinek, munkaerőhiányra, érettségizettek, miniszterelnöki, foglalkoztatási, meghatározáshoz, beilleszthetőek, szakszervezetek, bebizonyosodott, kormányoldalról, megfogalmazódik, országkifosztás, megszégyenítően, kiindulópontját, nyilatkozatokat, elkerülhetetlen, össztársadalmi, népköztársaság, hiányszakmákat, munkaerőhiányt, gyakorlatiasak, munkaerőpiacon, munkaerőpiacra, magyarországot, magyarság megsemmisítésének, állami szintű, nemzeti oldal, gyárosok összefogtak, immár elkerülhetetlen, tőke legreakciósabb, dimitrovi meghatározáshoz, nemzeti mantrát, ilyen csőcselékeket, magát parlamentnek, magyarok megsemmisítésével, bevándorlók –, határon túlról, jövőben kiemelt, roma népességnek, legnagyobb hazai, Gyáriparosok Országos Szövetsége, Rolek Ferenc, Varga Mihály, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Osztrák Munkaerő-piaci Szolgálat, Kordás László, Magyar Szakszervezeti Szövetség, Kormány Állandó Konzultációs Fóruma, ADÓFIZETŐI HIÁNY-mert, ORSZÁG MŰKÖDŐKÉPESSÉGÉT VESZÉLYEZTETI, OLYAN HOGY NEMZETMEGMARADÁS STRATÉGIÁJA, NINCS SZOCIALIZMUS, VALÓDI PROBLÉMA MAGYARSÁG MEGMARADÁSA, Magyar Népköztársaság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Szeretem ujjad karcsuságait,  Latinovits Zoltán tollából  Ma van a magyar költészet napj...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Mindent de mindent visszakap  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó kislány  Bársony székben  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Esterházy Péterre emlékezünk  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Kertem  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Ady Endre - Mindegy átka  József Attila – Keresek ...  "Ez egy csoda"  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Nevelőszülőkhöz adták,  Jan Twardowski - Siessünk  Az ember emlékekből áll  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Paul Éluard - És egy mosoly  Robert Merle tollából  Segíts neki dicsérni Téged  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Robin Wight pitypang szobra  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Zilahy Lajos mondta  Vidámság  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
magyarság megsemmisítésének, állami szintű, nemzeti oldal, gyárosok összefogtak, immár elkerülhetetlen, tőke legreakciósabb, dimitrovi meghatározáshoz, nemzeti mantrát, ilyen csőcselékeket, magát parlamentnek, magyarok megsemmisítésével, bevándorlók &#8211, határon túlról, jövőben kiemelt, roma népességnek, legnagyobb hazai, szakszervezetek szerint, munkáltatók célja, komoly béremelést, egyetlen valóban, ország kiürülése, dokumentum kapcsán, alapprobléma lényegében, korfa alakulása, munkaerőpiacra belépő, onnan kilépők, munkavállalási célú, fiatal generációk, külföldön dolgozó, külhoni munkavállalás, egyetemi végzettséggel, hazai munkaerőpiacon, ütem pedig, következő években, trendek megállítását, szövetség több, egyik szerint, határon túli, dolgozat példája, közeli jövőben, európai kultúrkörből, ukrán munkavállalók, magyar nyitást, nyugati EU-tagállamok, effajta fluktuáció, hazai vállalkozásoknak, gazdasági realitásokat, helyzet társadalmilag-, alelnök szerint, demográfiailag növekvő, jövő munkaerejének, származás lesz, héten belül, unió munkaerő-piaci, dolgozóhiány miatt, kormány támogatja, harmadik országból, miniszter fontos, érkező munkaerő, cégek lakhatásra, munkáltatók például, munkásszállás kialakítására, társasági adóalapjuk, úgynevezett mobilitási, munkaerőpiac problémáit, kormányzati nyilatkozatoknak, alap-és középfokú, felsőfokú végzettségűek, iraki menekültek, belépők többsége, iráni menekültek, szírek között, osztrák átlag, hazai bérszínvonalat, probléma kiindulópontját, krónikus munkaerőhiány, árszínvonalhoz képest, aránytalanul magas, munkaadói szervezet, eddigi kamarai, munkaadóknak inkább, minimálbér nettó, létminimum szintjét, jelenlegi nyomott, elvándorlást gerjesztik, vállalkozók számára, üzleti környezetet, vállalkozói oldal, minimálbért jövőre, aktuális fordulón, kabinet oldaláról, bérterhek tehát, magasabb ütemű, külföldről érkezők, példát kínál, magyar munkavállalók, integrációra-az jottányit, profit hiányát, bármi áron, köznyelvbe ültetése, magyar népet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.