Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Balog Zoltán miniszter úr figyelmébe: Egy tanár tanulságos l
  2016-07-11 21:03:55, hétfő
 
   
  A NEMZETISÉGEK ERŐSZAKOS INTEGRÁCIÓJÁT A NEMZETISÉGI TÖRVÉNY TILTJA !!!!! Csak el kellene olvasni és megírni a megfelelő beadványokat az oktatásügybe meg ahova kell ! Hol vannak ilyenkor a nagy "nemzeti érzelmű " jogászok ????

***************

Balog Zoltán miniszter úr figyelmébe: Egy tanár tanulságos levele a cigány diákokról (olvasói levél)


2013/05/24 Híradmin\t
Az alábbi írást Balog Zoltán miniszter úr fokozott figyelmébe ajánljuk! Miniszter Úr, ide vezet az �--n kisebbségi politikája! �--n szándékosan okoz hátrányt a magyar gyerekek számára! Vállalja ezt a felelősséget? A levelet a Jobbik nagyszénási alapszervezetének honlapján találtuk. Döbbenetes, sőt félelmetes, amiről a levél beszámol. Ha nem kapunk hamar észbe, katasztrófa következik be Magyarországon! (NIF)

A levél:

Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is a közelében. Tágabb környezetünkben alig jelent problémát a cigánykérdés egyelőre. Bár egyik alsós gyerekünk a tanító nénijének már beszólt a minap, hogy "hiába dumál, mer mán úgyis mink vagyunk többségben!" Iskolánkban félévzáró értekezletet tartottunk, melyen a szokásoknak megfelelően értékeltük az osztályok teljesítményét elsőtől nyolcadikig. Az alábbi értékelés az elsősök osztályfőnökétől és napközis nevelőitől származik, akiknek a nevét (mint ahogy iskolánk, településünk, megyénk és jómagam nevét sem) nem teszem közzé, okulva egyebek mellett a tanárverésekből és a miskolci rendőrkapitány esetéből, aki bátorkodott szakmai kérdésekben tényeket közzétenni a cigánybűnözésről -- szóval, mert félünk. A pedagógus kollégák szavait, mondatait szó szerint közlöm. Nem rendszereztem tematikailag a mondatokat, úgy írtam le, ahogy azok elhangzottak...

1. osztály félévi értékelése (2008/09):

Az osztályomba járó gyerekek túlnyomó többsége kritikán aluli képességekkel és szülői háttérrel rendelkezik. Mindössze négyen vannak, akik megfelelő családi háttérrel rendelkeznek. Szaguk alapján -- nem félek kimondani -- magamban büdösekre és illatosokra osztom az osztályt. Ha szóvá teszem a szülőknek, hogy a gyerekük mosdatlanul jön iskolába, ordibálnak, fenyegetőznek Mi köze hozzája, magának az a dolga, hogy megtaniccsa! Vannak, akiknek a kezén hétfőn még ott van a pénteki vízfesték nyoma. Volt, akinek a ruháján és a hajában hetekig ott volt az ételmaradék. Már pedig nem fogom hagyni, hogy büdösen, koszosan járjanak az osztályomba! (Megjegyzés: Van, akinek retkes a bőre, és gyakori a tetvesedés az iskolában.) A gyerekek követelőzők, akaratosak, hangosak, türelmetlenek, irigyek, koszosak, mosdatlanok. Vannak közöttük, akik éheznek, és ez számukra fizikai fájdalmat okoz. Az az igazság, hogy többek szüleit kiskorúak veszélyeztetése miatt fel kellene jelentenünk. Egyelőre nem tettük, mert bizonyítani is kellene, és ki tudja, mi lenne a következménye. A minap este felhívott otthon mobilion az egyik gyerek családja és megfenyegetett. Senkinek nem adtam meg a mobil számomat. A Családsegítő Szolgálatnak szóltunk már, de a szolgálat munkatársainak segítségét is durván visszautasítják. Az osztályban többeknek nincs téli ruházata, a legnagyobb fagyban is vászoncipőben járnak, de kólára, chipsre és ékszerekre valahonnan futja.

A képességeikről szólva: A szóbeli kérdéseket nem értik, nem fogják fel. A betűk hangjait nem hallják meg, nem tudják értelmezni. Nem tudnak egymással játszani, csak veszekedni, és egyfolytában ordítoznak. Némi javulás, hogy az osztály legdurvább gyereke már nem verekszi végig az egész napot. Négy gyerek kivételével nem tudnak semmit, nem ismerik a betűket, a számokat. Hazudnak és lopnak, pedig csak 6 évesek. Nem úgy lopnak, hogy elcsenik az asztalról a radírt vagy a ceruzát, hanem előre megfontoltan, kitervelten. A lányok erőszakoskodnak a fiúkkal. Rájuk másznak, tapizzák, csókolgatják őket, a fiúk igyekeznek menekülni. Az iskolai élet egy végeláthatatlan küzdelem az osztályban. Semmit sem érnek a tanult és a korábbi osztályaimban sikerrel alkalmazott pedagógiai módszerek, pedig azokban az osztályokban is volt gondom bőven. Amíg egy szót leírnak, kétszer-háromszor beesnek a pad alá, mert nem tudnak egy helyben ülni. Tudják viszont betéve a Tv-sorozatok tartalmát. Éjszaka is a Tv előtt ülnek, mert elmondják, hogy mi volt az esti horror és pornó filmekben. �"riási bajok, súlyos bajok vannak! A minap egyikük lepisilte a másik táskáját és tetves ribancnak nevezték egymást. A könyvet legtöbbször félre kell tetetnünk velük órán, mert remény sincs arra, hogy haladjunk az anyaggal, inkább megpróbálunk a tanítás helyett nevelni, amennyire lehet. Legtöbbnek nincs felszerelése, tolltartója, tornacucca, de emellett játsszák az eszüket.

Ha a gyerek semmit sem tanul az iskolában, akkor is jobb helyen van itt, mint otthon. Egyiküknek év eleje óta egy aláírás sincs az ellenőrzőjében, félévkor a szülő mégis rám rontott, reklamált a gyerek értékelése miatt. Folyamatosan hadakozunk a szülőkkel. Nem tudnak egy helyben ülni, egyáltalán a széket használni, nem tudnak orrot fújni, ceruzát használni. Egyik kezemmel a ceruzás kezét fogom, másikkal mutatom, hogy hova nézzen. Nem figyel fel a saját nevére! A lapot középen kezdi el nézegetni és nem a bal felső saroknál. Mint egy majom, úgy mutogatom neki ugyanazt az ábrát egyszerre a táblán, és a könyvben is, nem tudja, hogy mit kell néznie. Nem tudja, melyik a jobb és a bal keze. Nem ismerik az alatta, fölötte, mellette fogalmakat. A menzán nem tudja a kanalat használni. A száját teszi bele a rizsbe, úgy lapátolja be az ételt, gyorsan, mohón, mint a kutyák. Nem tudják használni a WC-t. Már az oviba sem jártak rendesen. Ha a kötelező nagycsoportba be is volt íratva a gyerek, egy napot járt, két hétig hiányozott, így ment egész évben. A leggyakrabban használt szavuk az, hogy Akarom, Akarom, Akarom!! Eddig az idézet. Néhány egészen elképesztő történetet kihagytam, mert beazonosíthatóvá tenne minket. Iskolánkban még valamivel kevesebb a cigány, mint a magyar gyerek. Ismerve az elsősök és az óvodás gyerekek összetételét, egy, legfeljebb két éven belül megfordul az arány. (Megjegyzem: tantestületünk nem jogosult a problémás gyerekeket tanító pedagógusoknak járó illetményre nem mintha ez megoldást jelentene, legfeljebb a fizetésünk haladná meg a százezer forintot.) A kollektíva amúgy kiváló, mondhatnám, hogy rutinos, harcedzett. Jól tudjuk, hogy kis újjal sem nyúlhatunk hozzá a cigánygyerekhez, amikor órán lehülyéz, tudjuk, hogy nem érdemes még csak kiabálnunk sem a kezelhetetlen tanítvánnyal, mert bejön az öntudatos cigánycsalád, ordibál, fenyegetőzik, netán kiveszi a gyereket az iskolából, mi meg bezárhatunk, mert a kritikus alá csökken a létszám. Sajnos igaza van a borsodi cigányvajdának, aki így fogalmazott a minap: egy cigánygyereknek több joga van, mint a tanárnak!

Egy ideje észrevettük, hogy nem egyenlő mércével mérjük a magyar és cigánygyerekeket. Hátrányos megkülönböztetésben részesítjük a normális családi helyzetben lévő tanítványainkat azáltal, hogy a neveletlen és gyakran buta gyerekekkel kénytelenek vagyunk elnézőbbek lenni, mert számolnunk kell a kellemetlen következményekkel. Az integrált oktatás következtében szinte minden osztályban hátrányt szenvednek a magyar gyerekek, mert az állandó fegyelmezési kényszer tőlük veszi el az időt. Mivel a 70-es IQ fölötti gyerekeket már integráltan kell tanítanunk, alig van lehetőségünk a tehetséggondozásra. (Megjegyzem, amikor integrált oktatásról beszélünk, akkor ez iskolánkban ettől a tanévtől már a kisebbségben lévő magyar gyerekek cigány osztályokban való tanítását jelenti.)

A cigányok parasztgyereknek nevezik a magyar gyerekeket, mégsem megy senki az ombudsmanhoz, de kikérik maguknak, ha a tanár vagy a tankönyv a cigány szót használja rájuk.

Egyik kolléga sem cigánygyűlölő. Mi több, mi köszönünk előre az utcán a cigány tanítványaink szüleinek, igyekszünk alkalmazkodni a kihívásokhoz. Cigány tanítványaink közül van több jó képességű, tehetséges és jó modorú gyerek is, akinek az oktatására kiemelt figyelmet szentelünk, talán azért is, hogy bizonyítsuk: nem a származás alapján tanítunk és nevelünk. És ez valóban így is van. És bármennyi gond is van velük, sajnáljuk azokat a cigánygyerekeket, akik minősíthetetlen családi környezetből, koszos putrikból, netán éhezve jönnek iskolába. Számunkra ugyanakkor nem kérdés, hogy létezik-e Magyarországon cigánykérdés, mert mi tudjuk, a saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy létezik, bármit mondjanak is a politikusok. Aki ezt tagadja és nem tesz ellene semmit, az felelőtlen és bűnös politikát folytat. Nehéz megmondani, hogy mi lenne a megoldás, és nem is a mi dolgunk, mi csak normális körülmények között szeretnénk tanítani, mert ez a szakmánk, ez a hivatásunk. De tisztán látjuk, kiket adunk tovább a szakmunkásképzőkbe, és tudjuk, hogy ha így folytatódik, 10-20 év múlva már nem lesz ebben az országban elég képzett dolgos kéz, és nem lesz, aki megtermelje a nyugdíjunkat. És azt is látjuk -- a KSH népességi adatai is előrejelzik -- hogy rövidesen kisebbségbe kerül a magyarság saját hazájában. S ha a többség olyan lesz, mint a mostani alsósaink -- márpedig csodát a legnagyobb erőfeszítések árán sem tudunk tenni velük -, akkor

Isten óvja hazánkat, gyermekeinket és unokáinkat!

(Szent Korona Rádió)

Forrás: Jobbik-Nagyszénás


https://internetfigyelo.wordpress.com/2013/05/24/balog-zoltan-miniszter-ur-figyel mebe-egy-tanar-tanulsagos-levele-a-cigany-diakokrol-olvasoi-level/
Nemzeti InternetFigyelő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: osztályfőnökétől, cigánybűnözésről, beazonosíthatóvá, cigánygyerekeket, parasztgyereknek, végeláthatatlan, internetfigyelo, erőszakoskodnak, visszautasítják, tanárverésekből, internetfigyelő, veszélyeztetése, minősíthetetlen, tanítványainkat, cigánygyereknek, környezetünkben, cigánygyerekhez, rendőrkapitány, teljesítményét, magyarországon, pedagógusoknak, cigányvajdának, tantestületünk, képességeikről, munkatársainak, megfenyegetett, ellenőrzőjében, képességekkel, tanítványaink, következménye, cigánygyűlölő, erőfeszítések, fenyegetőznek, gyermekeinket, alkalmazkodni, kollektívában, megfelelő beadványokat, tanár tanulságos, cigány diákokról, alábbi írást, magyar gyerekek, levél beszámol, magyarországi általános, cigánykérdés egyelőre, tanító nénijének, szokásoknak megfelelően, osztályok teljesítményét, alábbi értékelés, elsősök osztályfőnökétől, miskolci rendőrkapitány, pedagógus kollégák, osztályomba járó, Balog Zoltán, NEMZETISÉGEK ERŐSZAKOS INTEGRÁCIÓJÁT NEMZETISÉGI TÖRVÉNY TILTJA, Miniszter Úr, Családsegítő Szolgálatnak, Szent Korona Rádió, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.06. 11:02 A partifecskék veszélyes helyre költözésének elkerülésére figyelmeztet az M...
04.06. 11:01 Koronavírus - Ukrajnában újabb szigorítások léptek életbe, tilos arcmaszk n...
04.06. 11:01 Koronavírus - Mága Zoltán is otthon maradásra kér mindenkit
04.06. 11:01 Koronavírus - NAV: a katásokat is nagyban érintik az adóügyi könnyítések
04.06. 11:01 Koronavírus - Átfogó javaslat készült a hazai zeneipari szektor támogatásár...
04.06. 10:51 Vádat emeltek egy férfival szemben, aki letartóztatása alatt is igénybe vet...
04.06. 10:51 Coronavirus - Potrivit unui sondaj de opinie, 78% din populaţia Ungariei es...
04.06. 10:41 Koronavírus - Támogatja az ÁSZ a kórházparancsnokokat
04.06. 10:41 Koronavírus - Oroszországban csaknem ezerrel nőtt a fertőzöttek száma
04.06. 10:31 Róka Géza: csoda lenne, ha június végéig befejeznénk a bajnokságot
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Szóvivő.......  Facebookon kaptam  Kenyértörés  Happy easter  Bach nagyböjti zeneimája  Telefonáló kutyus  Imádság  Kutyus virágokkal  Virágvasárnapi szentmise a Szé...  Szóvivő.......  Virágvasárnapi passió  A jó könyv rózsakert  Betty Boop  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Magányról - járvány idején- Vi...  Hajbalzsam a konyhánkból  A tanárok elhiszik  Ne hagyjuk Jézust egyedül. - G...  Facebookon kaptam  Bach nagyböjti zeneimája  Betty Boop  Kutyus virágokkal  Facebookon kaptam  Vajon miért szakadt ez a járvá...  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Délutáni mosoly.......  Összefogás  Szerencse malac  Kiborult  Lukátsi Vilma:Virágvasárnap A...  Kutyus virágokkal  Cica virággal  Tormakrém sonkatekercsbe  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Tépjék szét az álmaimat  Facebookon kaptam  Károly atyával riport műsor a ...  Mai harmónia kártyám  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Angelo Comastri bíboros: II. J...  Erdő Péter virágvasárnapi vide...  Boldog csillag  Kellemes kávézást!  Cica virággal  Lila tulipánok kosárban  Szerencse malac  Rózsa csokor szívvel  Tavaszi ajtódísz  Budakalász passió felolvasása ...  Tavaszi ajtódísz  Facebookon kaptam  Kellemes napot kívánok  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  KarantÉnek  Szentmise közvetítés szombat e...  Szülinapra  A virágok jelképezik  Facebookon kaptam  Üzenet a postásnak.......  Png nő  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Megtisztulás&#...  Arany János: Széchenyi emlékez...  Károly atyával riport műsor a ...  Png virág  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csíksomlyói szentmisén - Rózsa...  Png párna  6. Titkok, melyeket nem vihete...  Rózsa csokor  Isten szeretete  Vízcseppes rózsa  Kellemes teázást!  Hírek a Szent Sir Bazilikából!...  Virágvasárnap 04.05  Koronavírus - Gyuri bácsi taná...  Facebookon kaptam  Pio atya idézetei  Facebookon kaptam  Virágvasárnap Déván 04.05  Jézus a hegyen  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Délutáni mosoly.......  Virágvasárnap ékes virágjai  Fagylalt csokival  Virágvasárnap  Hétfőtől díjmentes a közterüle...  Facebookon kaptam  Virtuális  Petőfi Sándor - Bölcselkedés É...  Facebookon kaptam  Koronavírus - Gyuri bácsi taná...  Keresztút 2020. április 4-én a...  Kellemes napot kívánok 
Bejegyzés Címkék
megfelelő beadványokat, tanár tanulságos, cigány diákokról, alábbi írást, magyar gyerekek, levél beszámol, magyarországi általános, cigánykérdés egyelőre, tanító nénijének, szokásoknak megfelelően, osztályok teljesítményét, alábbi értékelés, elsősök osztályfőnökétől, miskolci rendőrkapitány, pedagógus kollégák, osztályomba járó, gyerekük mosdatlanul, kezén hétfőn, pénteki vízfesték, hajában hetekig, gyerekek követelőzők, minap este, egyik gyerek, mobil számomat, szolgálat munkatársainak, osztályban többeknek, legnagyobb fagyban, képességeikről szólva, szóbeli kérdéseket, betűk hangjait, osztály legdurvább, egész napot, radírt vagy, lányok erőszakoskodnak, fiúk igyekeznek, iskolai élet, végeláthatatlan küzdelem, korábbi osztályaimban, szót leírnak, helyben ülni, esti horror, minap egyikük, másik táskáját, könyvet legtöbbször, tanítás helyett, gyerek semmit, aláírás sincs, szülő mégis, gyerek értékelése, széket használni, ceruzás kezét, saját nevére, lapot középen, ábrát egyszerre, kanalat használni, száját teszi, kötelező nagycsoportba, napot járt, leggyakrabban használt, magyar gyerek, óvodás gyerekek, problémás gyerekeket, fizetésünk haladná, százezer forintot, kollektíva amúgy, kezelhetetlen tanítvánnyal, öntudatos cigánycsalád, borsodi cigányvajdának, cigánygyereknek több, ideje észrevettük, normális családi, kellemetlen következményekkel, integrált oktatás, állandó fegyelmezési, kisebbségben lévő, cigányok parasztgyereknek, magyar gyerekeket, tanár vagy, cigány szót, cigány tanítványaink, oktatására kiemelt, származás alapján, saját bőrünkön, országban elég, magyarság saját, többség olyan, mostani alsósaink, legnagyobb erőfeszítések, osztályfőnökétől, cigánybűnözésről, beazonosíthatóvá, cigánygyerekeket, parasztgyereknek, végeláthatatlan, internetfigyelo, erőszakoskodnak, visszautasítják, tanárverésekből, internetfigyelő, veszélyeztetése, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 585
  • e Hét: 2372
  • e Hónap: 9604
  • e Év: 240622
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.