Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Seres: Tóni majd elintézi
  2016-07-12 10:33:52, kedd
 
 
2016. július. 12. 09:55 Itthon


Seres: Tóni majd elintézi


Seres László


A reggel, amikor Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője eléggé leizzadt. Vélemény.

Egy csodaszép nyári reggel, miután a Pasa parki madarak csicsergése felkelti álmából, majd túl van az első kávéján, Tóni hirtelen elsápad. Ennek két oka van. Az egyik, hogy éjszaka megint néhány négyzetméterrel megnőtt a lakása, ezért kezdheti előlről a lepapírozást. A másik, hogy a reggeli lapokat és portálokat átfutva villámcsapásként hasít bele a felismerés: az összes belpolitikai cikk vagy vele, vagy közeli és távoli, baráti vagy kevésbé baráti ismerőseivel van tele. Az ő networkjéről szól a fél média.

Tóni az ország propagandaminisztere, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Magyarország hetedik legbefolyásosabb személyisége, aki volt már frakcióvezető, kampányfőnök, polgármester, és akinek az érdeklődése az elmúlt években kifejezetten az üzleti élet felé fordult. Úgyhogy a lapokat általában a bulvárral kezdi, kiváncsi, Fanni kit hová tudott elhelyezni, majd a belpolra szán egy mozgalmas pár percet, hogy aztán a gazdasági, ezen belül is az ingatlanhírekkel foglalatoskodhasson. Nézzük csak.

"Rogán Cecília papíron nem a férjével lakik" - írja a Bors. Nocsak. A vele egy háztartásban élő Cili "papíron" a mai napig egy belvárosi fideszes politikus lakásába van bejelentve, mert egy évekkel ezelőtti lakásfelújítás óta sem jelentkezett ki onnan. Jó, ez az ügy nyilván kezelhető, low profile tartható. Akárcsak az, hogy Cili új üzleti partnerének, Katának a szépségversenyéről a Blikk már azt is megírja, ki lehet a győztese: egy lány, aki "szinte megszólalásig hasonlít hazánk kormánybiztosának csinos nejére, Vajna Tímeára." Tóni felnevet: még jó, hogy nem Andyre, "hazánk kormánybiztosára" hasonlít! A többi lány azonban nem nevet, őróluk nem írták meg, hogy nyerhetnek.

Apropó Andy: közpénzmilliárdokkal tömtük ki, hogy megvegye nekünk a TV2-t, most pedig bejelenti, hogy inkább a legendás offshore paradicsomba, Romániába viszi a teljes cuccost, oda jegyezteti be mind a nyolc kábelcsatornáját, és ezzel az állam több száz millió forinttól esik el. Ezen a ponton a propagandaminiszter szájában megáll a müzli: ezt az ügyet így elsőre nehezen látja kommunikálhatónak, nincs mese, azt kell nyomni, hogy Andy megteheti, mert hozzánk tartozik, ez eddig mindig bevált, egy időre. És a rossz híreknek még messze nincs vége.

A főnök ugyanis újabb hatmilliárdot nyom Felcsútba, de előtte még kettébontja a kormányt Lázár és Varga köré, de helló, hol van benne az én helyem? - idegesíti magát a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Magyarország (eddig) hetedik legbefolyásosabb személyisége. Aztán. Tarlós letiltja a főváros közbeszerzési cégét arról, hogy a "Habony-Rogán körhöz tartozó" (Népszabadság) Kosik Ügyvédi irodával dolgoztasson. Pedig hogy István meddig mehet el, azt időnként Árpád tette számára egyértelművé, közvetítőként, most pedig ez. 300 milliárdos biznisz lett volna ez, István, mondd, mit csináljunk veled?

Tényleg, Árpi. A 444 kiderítette, hogy Hongkongban közel egymillió forintos helikopteres városnézést foglalt neki és a barátnőjének az a Jonathan Chan nevű bankár, aki a letelepedési kötvényeket árusító Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) egyik tulaja, a cég természetesen a Kajmán-szigetekre van bejegyezve, na azért ez az offshore, nem Bukarest. És bár a hála nagyon is politikai kategória, azért nem kéne hagyni, hogy nagyon piszkálják ezt a letelepedési kötvény dolgot - gondolkodik a propagandaminiszter, aki véletlenül sem szeretne a hetedik helyről hátrébb csúszni a befolyásosság-indexen, sőt. Az egész az ő ötlete volt, ő hitelesíti a közvetítőcégeket, a többit hagyjuk - jézusom, hol van még a rossz hírek vége?

Visszatér Csipak "Zeppelin" Péter vállalkozó a Deák Ferenc utcába, írja több lap, miután a PKKB úgy ítélte meg, önkormányzatunk jogtalanul bontott vele szerződést. Péterrel ugye azelőtt jóban voltunk, még le is szerződtünk vele ötven évre Fashion Street-ileg, de aztán Péter szembefordult velünk, kiesett a pixisből a Péter, ennyike. Most pedig komolyan visszajönne? Nem fog.

Jó, csapásokat adunk, csapásokat kapunk, de a ma reggelnek mégis ez a mélypontja: az Együtt megszerez egy fotót, amin a propagandaminiszter profilja látszik a háttérben, egy ismert gengszter meg az előtérben, közelről. Na most ez mi a halál, honnan kerülhetett elő egy ilyen, ha ugyan nem photoshop? És ha nem? Nem ismerem ezt az embert, ismeretlenek ugye bárhol felbukkanhatnak, ahol én is vagyok, ez a kommunikációs főcsapás - gondolja a propagandaminiszter, akinek a fejébe e ponton túl már nem láthatunk bele. Egyrészt nem tudhatjuk, valóban találkozott-e Tóni Portikkal azon a rendezvényen, ahol a fotó készült, másrészt nem is ez a kérdés, hanem az a bizonyos másik találkozó.

Brrr, erre ne is gondoljunk, izzad le a reggelinél a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Magyarország hetedik legbefolyásosabb személyisége. Még csak az kéne, hogy egyszer engem is R. Antalként emlegessenek a lapok, az arcomat meg kipixelezze a képszerkesztő.

Márpedig Portik azt állította a bíróságon, hogy nagyon is ismeri őt a 2000-es évek közepe óta, valami házibuliból. Aztán öt-hat éve, nem sokkal letartóztatása előtt Mariann kérésére elvitt neki a belvárosi Fidesz-irodába tízmillió forintnak megfelelő eurót egy borítékban, vagy zacskóban, azzal a nem titkolt céllal, hogy az akkori polgármester ("nagyon drága a Tóni") ugyan segítsen már áron alul megvenni egy Károly körúti önkormányzati ingatlant, hogy aztán ők emelt áron adhassák majd el egy orosznak.

Portik elég jól leírta az irodát, a helyzetet, de főleg azt, ami minden fotónál és vélt vagy valós találkozónál fontosabb: az V. kerületi ingatlanbizniszek egy szegmensét Tóni polgármestersége idejéből ("a Tóni intézi a piaci árnál jóval alacsonyabban a belvárosi ingatlanokat"). Erről a most még sitten lévő Vizoviczki is mesélhetne, nyilván. Az értékbecslésekről meg a Rubovszky.

Át kell gondolni az ezzel kapcsolatos ügykezelést - töpreng Tóni. Mondhatom, amit eddig, hogy hát Portikról a 2008-as NBH-s meetingjei óta tudjuk, hogy elköteleződött a baloldal felé, sőt, fel is ajánlkozott Laborcnak, hogy szívesen lejárat vezető jobboldali politikusokat, például éppen engem. De állj, mikor is volt ez? Amikor a komancsok uralkodtak. És ez a vallomás mikor volt? Most. 2010 óta mi uralkodunk. Kitől várhatna támogatást "fentről" ez a fickó most, hogy mi vagyunk fent, és mindenki velünk van? Kivétel a nyomorult ügyészséget, amelyik visszadobta a hamis tanúzás miatti feljelentést. Különben is, miért lenne a maffiózó érdeke, hogy még tovább üljön börtönben hamis tanúzásért?

Tóni nyugtalan: a kép a nyilvánosság előtt sem akkor nem áll össze, ha azt hiszik, találkozott Portikkal, se akkor, ha azt hiszik, nem. És továbbra is idegesíti a fotó. Mit is ír az újság, mit mondott a maffiózó? "Egy másik alkalommal a Nobu étteremben találkoztak egy rendezvényen Portik állítása szerint. Úgy tudja, mindenhol kamerák voltak és rengeteg fotó készült, ezt akár ellenőrizhetik is. Portik azt mondta, őt személyesen is meghívták a Nobu rendezvényére, de csak informálisan." A Nobu. Andy vendéglője. És ha ott volt ez a gengszter is, az mit bizonyít? Mindegy, elintézzük.

Magyarország propagandaminisztere felhörpinti maradék kávéját, Viviennel kicsináltat valami konkurens milliárdost a TV2-nél, majd beül a Q5-be, és tovaszáll egy szebb, boldogabb magyar jövő felé, ahol a Pasa park madarai az egész országnak csicseregnek, ha van rá igény.



http://hvg.hu/itthon/20160712_Rogan_Portik_ingatlan_korrupcio_hatalom_
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közvetítőcégeket, kábelcsatornáját, villámcsapásként, kormánybiztosára, ingatlanhírekkel, legbefolyásosabb, polgármestersége, önkormányzatunk, miniszterelnöki, négyzetméterrel, felbukkanhatnak, letartóztatása, elköteleződött, lakásfelújítás, ellenőrizhetik, közbeszerzési, önkormányzati, közvetítőként, hatmilliárdot, rendezvényére, képszerkesztő, frakcióvezető, szembefordult, befolyásosság, kommunikációs, természetesen, megszólalásig, politikusokat, alacsonyabban, dolgoztasson, személyisége, ismeretlenek, kampányfőnök, polgármester, belpolitikai, egyértelművé, csodaszép nyári, első kávéján, reggeli lapokat, összes belpolitikai, elmúlt években, üzleti élet, lapokat általában, bulvárral kezdi, belpolra szán, férjével lakik, belvárosi fideszes, évekkel ezelőtti, többi lány, legendás offshore, teljes cuccost, nyolc kábelcsatornáját, Seres László, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Rogán Cecília, Vajna Tímeára, Apropó Andy, Kosik Ügyvédi, Jonathan Chan, Hungary State Special Debt Fund, Visszatér Csipak, Deák Ferenc, Fashion Street-ileg, Tóni Portikkal, Márpedig Portik,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
James Allen  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Andrássy Réka - A bolond Böske  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Robert Merle tollából  Nevelőszülőkhöz adták,  Hegedüs Géza: Magyar költészet  A Magyar Költészet napja alkal...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Bársony székben  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Szép estét  Robert Merle tollából  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  James Allen  Szabó T. Anna - Pitypang  Robin Wight pitypang szobra  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó nap volt  József Attila - Kopogtatás nél...  Jó éjszakát  Isten hűségének mértéke  Szép estét kedves látogatóimna...  Vito Giaquinto gondolata  Tanmese  Segíts neki dicsérni Téged  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Anyámról való emlékek  Mit ünnepelnek a görögök márci...  IGEN így  Erdei gyöngyvirág  A felvilágosodás...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Vannak emberek  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Az ember  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Különleges  Ott van  képre írva  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Szabó T. Anna - Pitypang  Esterházy Péter: Harmonia c...  IGEN így  Esterházy Péter: Harmonia c...  József Attila – Keresek ...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Martin Buber, A haszidim meséi  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Vito Giaquinto gondolata  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
csodaszép nyári, első kávéján, reggeli lapokat, összes belpolitikai, elmúlt években, üzleti élet, lapokat általában, bulvárral kezdi, belpolra szán, férjével lakik, belvárosi fideszes, évekkel ezelőtti, többi lány, legendás offshore, teljes cuccost, nyolc kábelcsatornáját, állam több, rossz híreknek, főnök ugyanis, kormányt Lázár, főváros közbeszerzési, letelepedési kötvényeket, hála nagyon, letelepedési kötvény, hetedik helyről, többit hagyjuk, rossz hírek, ismert gengszter, kommunikációs főcsapás, fotó készült, 2000-es évek, belvárosi Fidesz-irodába, akkori polgármester, szegmensét Tóni, piaci árnál, belvárosi ingatlanokat, ezzel kapcsolatos, 2008-as NBH-s, baloldal felé, komancsok uralkodtak, vallomás mikor, fickó most, nyomorult ügyészséget, hamis tanúzás, maffiózó érdeke, nyilvánosság előtt, másik alkalommal, rendezvényen Portik, egész országnak, közvetítőcégeket, kábelcsatornáját, villámcsapásként, kormánybiztosára, ingatlanhírekkel, legbefolyásosabb, polgármestersége, önkormányzatunk, miniszterelnöki, négyzetméterrel, felbukkanhatnak, letartóztatása, elköteleződött, lakásfelújítás, ellenőrizhetik, közbeszerzési, önkormányzati, közvetítőként, hatmilliárdot, rendezvényére, képszerkesztő, frakcióvezető, szembefordult, befolyásosság, kommunikációs, természetesen, megszólalásig, politikusokat, alacsonyabban, dolgoztasson, személyisége, ismeretlenek, kampányfőnök, polgármester, belpolitikai, egyértelművé, kabinetiroda, ismerőseivel, networkjéről, letelepedési, magyarország, kifejezetten, helikopteres, barátnőjének, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.