Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ahelyett, hogy a hűvösön ülne és azon merengene, hol rontott
  2016-07-17 22:35:28, vasárnap
 
   
 
Molnár Bálint 2016-07-17

Ahelyett, hogy a hűvösön ülne és azon merengene, hol rontotta el (nem Cilire gondolok)


Nem szívesen lapátolom a trágyát vasárnap délután, de mert a kormányzati moslék-generátor nem pihen, kénytelen vagyok feláldozni magam. Pár órája írtunk arról, hogy ha a miniszterelnök úrelvtársnak menő és vállalható totálisan vállalhatatlan, ciki, gáz, erkölcstelen, korrupt emberekkel körülvenni magát, tegye: jól már semmiképp nem jöhet ki a dologból. Sem ő, sem a pártfogoltja(i).

Ez a cikk következésképpen nem Rogán Antal viselt dolgairól szól, csak annyiban kapcsolódik az okfejtéshez, hogy ma történetesen ő a szolgálatos félrevezető, kábító, uszító szócső. Ahelyett, hogy a hűvösön ülne és azon merengene, hol rontotta el az életét (nem Cecília asszonyra gondolok, pedig mekkora felkapaszkodott celeb már), a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában kedélyesen enyeleg a mikrofonállvánnyal.

Ezek szerint a Habony Művek úgy gondolja, hogy ha a kormány egyetlen, lakossági ópiumként funkcionáló témája könyököl ki a száján, talán még mindig jófiúként lehet eladni a messziről bűzlő, romlott árut. Az országot letelepedési kötvényenként, áron alul értékesített ingatlanonként és kenőpénzes zacskónként herdáló, műparasztnak született maffiózót. (A mű a pejoratív, nem a paraszt.)

Mivel a mikrofonállványok azért vannak, hogy hagyják kibontakozni a kibontakoznivalót, Rogán mondhatta a magáét. Most kivételesen erre korlátozom a mondanivalómat és eltekintek a korrupt f*szparaszt propagandaminiszter későbbi sajtótájékoztatójától, ahol megismételte az egybitesek kedvéért a már elmondottakat, még sorosozott egyet, dobálózott az Európára potenciálisan rászabaduló migránsok millióival és csak Magyarország, népszavazás, csak a Fidesz, hajrá magyarok.

Rogán állításai:

Apropó nizzai terrortámadás: Brüsszelnek el kellene gondolkodnia azon, hogy radikálisan megváltoztassa a jelenlegi európai menekültpolitikát, és megállítsa a bevándorlást, mert a mostani hozzáállás ösztönzi azt.
Európa jelentős részén az emberek szembefordultak a bevándorlással, de úgy tűnik, hogy Brüsszel nem akarja meghallani az emberek hangját.
Nyugat-Európának nem sikerült integrálnia a bevándorlókat, ezért nem még több migránst kell behozni Európába, hanem meg kell állítani a migrációt.
Az európai uniós tagállamok közül Magyarország az első, amely hajlandó figyelembe venni az emberek véleményét, ezért lesz október 2-án népszavazás, amelyen arról dönthet az ország, elfogadja-e Brüsszel ultimátumát.
Magyarország az európai határok egyik legerősebb őrzője, nálunk lehet a legnehezebben átjutni a határon.
A menedékkérelem benyújtásának van hivatalos módja, de az érkezők 90 százaléka nem jogosult a kérelem beadására sem a magyar törvények, sem az európai jogszabályok szerint.

Nehezen tudok eltekinteni attól, hogy ez a sötét, alvilági emberekkel közelebbi és távolabbi kapcsolatot ápoló hihetetlen gátlástalan tahó legfeljebb beismerő vallomás céljából nyithatná ki a pofáját vasárnap délelőtt. De ha már ez jutott, hogy kábít. Nem ártott volna egyeztetni a propaganda más elemeivel, mielőtt a nizzai terrortámadásról ugatna a mára beosztott nyomorult. Nem arról volt szó, hogy az elkövető nem volt semmilyen dzsihadista szervezet katonája, vagyis azt jelenti, bárkiből lehet terrorista, csak elhatározás kérdése? Nem azt mondta a Migráns1-re behurcolt kormányzati szagértő, hogy az Iszlám Állam azzal, hogy a saját soraiba emelte a merénylőt, propagandának használhatja fel a történteket. Akkor milyen terrortámadás, te másik szerencsétlen?

Reménytelennek látszik, de ahányszor migránsoznak és kongatják, verik, rúgják félre a vészharangot, annyiszor fogjuk leírni és szájbarágni a csirkefarhátért és rezsicsökkentésért szurkoló, vagy esetenként a polgári jóléttől kettőig nem látó hívek okulására a tényeket.

Igen, a magyaroknak joguk van beleszólni abba, hogy kikkel akarnak együttélni és kikkel nem. Mint ahogy abba is kötelező lett volna beleszólniuk (ha a kormányuk nem szarta volna le magasról a fejüket), hogy Rogán Antal kinek árulja az országot letelepedési kötvényenként, kiket fogad be jó pénzért. Hogy akar-e olimpiát, Várba költözést, paksi bővítést, betontengert a fák helyére, iskola helyett stadiont, vagy súlyos milliárdokért akar-e népszavazni valamiről, ami nincs. Az nem beleszólás és nem a problémák érdemi megbeszélése, hogy hazug, manipulatív, pillanatnyi hatalmi érdekeket kiszolgáló, populista, mások lejáratására irányuló negatív indulatokat gerjesztünk.

Nem, nem létezik kényszerbetelepítés, ez kizárólag a magát túlszipogott vitrinőr torz agyának szüleménye! Senki nem kényszerít semmit az országra, Rogán, Kósa, Németh, Kovács, Lázár, Orbán, Szijjártó, Kövér, Hollik, Tuzson súlyos hónapok óta következetesen hazudik. A magyar kormány, a Fidesz és a KDNP naponta félretájékoztatja a társadalmat, elferdíti és manipulálja a valóságot.

Attól, hogy a Fidesz és külön Rogán képtelen kiejteni a száján a menekült szót és szakmányban migránsozik-bevándorlózik-terroristázik, az igazság az, hogy ezek az emberek, akik ellen ma már kizárólagos kormányprogram formájában uszít az állampárt, éppen terroristák, korrupt, hataloméhes, elmeháborodott diktátorok elől menekülnek felperzselt, felégetett, tönkrevágott országokból. Európában nem a menekültek követnek el terrorcselekményeket, hanem az ISIS megbízásából, többnyire legálisan, útlevéllel, célzottan merényletek elkövetésének okán érkező nem európai polgárok, vagy az adott országban már hosszú ideje élő, korábbi bevándorlók akárhányadgenerációs leszármazottai.

Az október 2-ára összekürtölt népszavazás demagóg, okafogyott, értelmetlen pénzkidobás (nem a Rogán zsebére megy, hanem az országéra), ráadásul senkit nem kötelez semmire. Az a kormány, amely az összes migrációs döntést (kerítés, uszítókampány, üzengetés, kényszernépszavazás) a társadalom véleményének kikérése nélkül hozta meg, aki azt szavaz meg magának a parlamentben, amit akar, az nem a magyarok álláspontjára kíváncsi, hanem választásilag kampányol és kapaszkodik a hatalomba.

Az, amivel kapcsolatban habzó szájjal uszít Rogán és tetszőleges fideszes, nem létezik és teljesen másról szól, mint amiről pofáznak. Az Európai Unióban nincsen döntés erről a kérdésről, javaslatok vannak, amelyeket szintén lehet köpködni, de azok semmiféle kényszerről nem szólnak. Nem véletlen, hogy a Fidesz páros lábbal szállt bele saját emberébe, Navracsics Tiborba, amikor világossá tette: az Európai Unió semmilyen értelemben nem zsarolja Magyarországot, szó nincs ilyesmiről; nincs kötelező betelepítési kvóta; a magyar Üzenjük Brüsszelnek-kampánya nehezen értelmezhető. A szintén napi szinten gyalázott Angela Merkel már hónapokkal ezelőtt világossá tette: nem fognak kötelező kvótát javasolni, ellenben önkéntes kvóták megállapítására sor kerülhet. Vagy nem. Ebben a pillanatban erre sem lehet mérget vetni.

Pofázni könnyű, de az integráció lassú, nehéz, sok helyen valóban tökéletlenül végrehajtott folyamat, ezzel érvelni és ezt szemrehányi primitív húzás. Egy olyan ország részéről főleg, amelynek nem kellett szembe néznie soha azzal a problémával, amivel Nizzában, Brüsszelben, Párizsban azoknak, akik ennek ellenére sem óbégatnak, riogatnak reggeltől estig, mint Rogán. A terrorveszélyt nem a menekültek száma növeli, legfeljebb a beengedett emberek nem megfelelő szűrése. Integrálni egyebek mellett úgy lehet, hogy segítjük az újonnan érkező, segítségre szoruló embereket, nem a vasvillával várjuk őket a határon, nem alázzuk meg őket, ahogy erőnkből telik, nem sajnálunk tőlük egy rohadt mobilvécét és tisztességes eljárásnak vetjük alá őket.

De Rogán és bandája nyilván nem integrálni akar, hanem lopni, lopni, lopni. Azt meg úgy lehet a legnyugodtabban, ha háború van. Ha üzengetünk, kamunépszavazunk. Aki a vasárnapi boltzárról szóló ellenzéki népszavazási kezdeményezést gyáva volt átengedni és kopaszokkal védte magát, az csak olyan népszavazási kezdeményezést támogat, aminek nem kétséges a kimenetele. Amit ő maga kezdeményez. Ez a népszavazás a Fidesz politikai érdekeit szolgáló hazai manipuláció, amire kurva sok pénzt elköltenek és amivel együtt/ami nélkül minden ugyanúgy megy a maga útján az Unióban, mint eddig.

A Fidesz úgy üzenget Brüsszelnek, hogy katonái Brüsszelben szívják a levegőt és veszik fel a fizetésüket. Aki képes volt a száján kiejteni, hogy a demokratikusan megválasztott Erdogan nevű diktátort támogatja, az vegye tudomásul: Magyarország része (egyelőre) az EU-nak, Brüsszelben megválasztott képviselői révén van jelen, nem kívülálló bírálója, hanem alakítója a történéseknek, ott csak olyan intézkedéseket hozhatnak, amelyeket az oda delegált anyák és atyák többsége demokratikusan elfogad. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Illetve de. Beszélni fogunk ezután is arról, hogy miközben nincs az a menekült, aki Magyarországra akarna jönni, Magyarország kormánya 1297 önkéntesen befogadandó menekült mögé bújva lopja tovább az országot. Nincs nagyobb veszély pillanatnyilag, mint a bársonyszékekbe kapaszkodó, Rogán-féle sötét és korrupt figurák, akik az emberek legalantasabb ösztöneivel, félelmeivel, érzéseivel szórakoznak. Következmények nélkül. Minél tovább csinálják, annál kevésbé lesz mit ellopni. Ezek az emberek közösen elérték, hogy Magyarország Európa leggyengébben teljesítő országa legyen, ahonnan évek óta menekül, vándorol az értékes munkaerő.

Cserébe Rogán Antal és a Fidesz tízszer annyi gazdasági bevándorlót szabadított rá Magyarországra és Európára, mint amennyiről átmenetileg gondoskodnia kellene. Az Európát féltő Fidesz pénzért árusítja ki Európát. És benne Magyarországot. 4 millió magyar tántorog a szegénység szakadékának szélén, ők 5-10 milliárdokért népszavaztatják a birkát a semmiről. Nincs nagyobb veszély Európa stabilitására, mint az ilyen bennszülöttek, akiknek semmi sem drága az örök hatalomért. Úgy jártak, mint a gorilla. Aki felemelt egy akkora követ, hogy nem tudta letenni. Ezek meg már annyit loptak, hogy nem tudják abbahagyni. Itt egyvalaki van, aki évek óta süket a magyarok hangjára: a Fidesz-KDNP nevű kormánypárt.


http://kolozsvaros.com/2016/07/17/ahelyett-hogy-a-huvoson-ulne-es-azon-merengene- hol-rontotta-el-nem-cilire-gondolok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kamunépszavazunk, terrortámadásról, következésképpen, szembefordultak, bársonyszékekbe, megállapítására, felkapaszkodott, legnyugodtabban, népszavaztatják, csirkefarhátért, demokratikusan, magyarországra, miniszterelnök, elmeháborodott, reménytelennek, kezdeményezést, mondanivalómat, következetesen, intézkedéseket, vállalhatatlan, kormányprogram, megváltoztassa, magyarországot, terrorveszélyt, leszármazottai, pillanatnyilag, menedékkérelem, ingatlanonként, következmények, bevándorlással, leggyengébben, uszítókampány, legnehezebben, szerencsétlen, potenciálisan, elmondottakat, hűvösön ülne, trágyát vasárnap, kormányzati moslék-generátor, miniszterelnök úrelvtársnak, cikk következésképpen, szolgálatos félrevezető, kormány egyetlen, messziről bűzlő, országot letelepedési, mikrofonállványok azért, korrupt f*szparaszt, egybitesek kedvéért, jelenlegi európai, mostani hozzáállás, emberek szembefordultak, emberek hangját, Molnár Bálint, Rogán Antal, Kossuth Rádió Vasárnapi Újság, Habony Művek, Iszlám Állam, Európai Unióban, Navracsics Tiborba, Európai Unió, Üzenjük Brüsszelnek-kampánya, Angela Merkel, Magyarország Európa, Cserébe Rogán Antal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Csöndes adventi imaiskola Pili...  Facebookon kaptam Annuska bará...  Macskahere virág  Vidám, szép napot!  Facebookon kaptam  Szilvási Lajos a Balatonról  Parlament esti fényben  Pongyola pitypang  Csöndes adventi imaiskola Pili...  Schäffer Szabolcs Máté: Mese a...  Fenyőfa Gazdagréti téren  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pongyola pitypang  Rézi füzény  Szilvási Lajos a Balatonról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ima  Tátogó kökörcsin  Facebookon kaptam  Advent - (Várakozás)  Advent - (Várakozás)  Vidám szép őszi napot!  Kellemes délutánt!  ADVENT első vasárnapján felgyu...  Gazdagréti téren áll a fenyőfa  X. Béke bajnok Szent Miklós 1...  Facebookon kaptam Annuska bará...  Rence virág  Facebookon kaptam  Kapcsolat  Facebookon kaptam Krisztinától  Kapcsolat  Széleslevelű nöszőfű  Drótos Sándor: A maszk mögött  Facebookon kaptam Annuska bará...  Óriás utifű  November végén  Pilinszky János Advent Adven...  Facebookon kaptam  Erdő Péter adventi üzenete:  Szép estét, jó éjt!  34. évközi hét szombat (2020)...  Öröm  Minden jó, ha a vége jó  Áldott advent első vasárnapját  Advent 1. vasárnapja Igenaptár...  Advent 1. vasárnapja 11.29  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pongyola pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Csöndes adventi imaiskola Pili...  Advent 1. vasárnapja 11.29  Réti kakukktorma  Szép estét, jó éjt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldott advent első vasárnapját  Üdvözöllek szeretettel!  Advent 1. vasárnapja.  Jó éjszakát!  Kellemes, szép napot!  Kellemes délutánt!  Széleslevelű gyékény  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az advent a latin adventus  Az ember utólag döbben rá,  Facebookon kaptam  Advent kezdete - Veszprémi Érs...  Most segíts meg Mária, ó irgal...  Mézeskalács házikó  Facebookon kaptam  Advent 1. vasárnapja.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten bizony  Facebookon kaptam  Ágakat ringat a Novemberi szel...  Adventi koszorú: egy szerény b...  Vidám, szép napot!  Sóvirág  6819 fővel emelkedett a beazon...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Első gyertya gyújtás az Advent...  A készülődés elkezdődött  Óriás utifű  ADVENT első vasárnapja  Pilinszky János Advent Adven...  Tátogó kökörcsin  Most segíts meg Mária, ó irgal... 
Bejegyzés Címkék
hűvösön ülne, trágyát vasárnap, kormányzati moslék-generátor, miniszterelnök úrelvtársnak, cikk következésképpen, szolgálatos félrevezető, kormány egyetlen, messziről bűzlő, országot letelepedési, mikrofonállványok azért, korrupt f*szparaszt, egybitesek kedvéért, jelenlegi európai, mostani hozzáállás, emberek szembefordultak, emberek hangját, európai uniós, emberek véleményét, európai határok, legnehezebben átjutni, menedékkérelem benyújtásának, kérelem beadására, magyar törvények, európai jogszabályok, pofáját vasárnap, nizzai terrortámadásról, mára beosztott, saját soraiba, polgári jóléttől, magyaroknak joguk, problémák érdemi, magát túlszipogott, magyar kormány, menekült szót, menekültek követnek, adott országban, október 2-ára, összes migrációs, társadalom véleményének, magyarok álláspontjára, magyar Üzenjük, szintén napi, pillanatban erre, integráció lassú, olyan ország, menekültek száma, beengedett emberek, újonnan érkező, vasvillával várjuk, rohadt mobilvécét, vasárnapi boltzárról, csak olyan, maga útján, száján kiejteni, demokratikusan megválasztott, vegye tudomásul, bársonyszékekbe kapaszkodó, emberek legalantasabb, emberek közösen, értékes munkaerő, ilyen bennszülöttek, örök hatalomért, akkora követ, magyarok hangjára, kamunépszavazunk, terrortámadásról, következésképpen, szembefordultak, bársonyszékekbe, megállapítására, felkapaszkodott, legnyugodtabban, népszavaztatják, csirkefarhátért, demokratikusan, magyarországra, miniszterelnök, elmeháborodott, reménytelennek, kezdeményezést, mondanivalómat, következetesen, intézkedéseket, vállalhatatlan, kormányprogram, megváltoztassa, magyarországot, terrorveszélyt, leszármazottai, pillanatnyilag, menedékkérelem, ingatlanonként, következmények, bevándorlással, leggyengébben, uszítókampány, legnehezebben, , ,
2020.11 2020. December 2021.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 197
  • e Hét: 8607
  • e Hónap: 197
  • e Év: 1220987
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.