Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nincs az a terrorista, aki akkora kárt tehetne ebben az orsz
  2016-07-19 17:44:21, kedd
 
   
 
H. A. 2016-07-19


Nincs az a terrorista, aki akkora kárt tehetne ebben az országban, mint a Fidesz-kormány tett az elmúlt hat évben


Ritka aljas tempóban folytatódik hétfőtől a kormány népszavazással kapcsolatos úgynevezett tájékoztató kampánya. Szerintem semmi értelme tájékoztatásnak nevezni. Vegytiszta félelemkeltés, hányingerkeltő manipuláció. A Fidesz-kormány szerint ,,a bevándorlás és a kényszerbetelepítés lehetséges következményeiről" mesélnek a híveknek, néhány napon belül a plakátokon, a nyomtatott sajtóban, valamint az online, a tévés és a rádiós hirdetésekben is dübörögni fog a propaganda. Ez így fog kinézni:

Tekintettel arra, hogy a kampányra egyáltalán nem lenne szükség, ha a Fidesz-kormány 2010-es hatalomra kerülése óta tisztességesen dolgozna, ha kormányozna és nem a szocializmust építené, ha nem a saját és holdudvara zsebét tömködné, ha munka helyett nem állandóan szabadságharcolna és vélt vagy valós démonokkal hadakozna, ha felnőtt embereknek nézné a választóit és ha áldásos ügyködése nyomán Magyarország nem az Európai Unió leggyengébben teljesítő országává nőtte volna ki magát.

Mivel ez tudatosan, előre megfontoltan nem jött össze, maradt a terrorizmus, migráció, az úgynevezett mind meghalunk kártya. Az uszítás, csúsztatásokba csomagolt népnemzeti félelemkeltés, figyelemelterelés. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy a rövidlátó és tájékozódni képtelen, legsötétebb ösztöneit hadrendbe állító, átvert kormánypárti szavazók kedvéért - a teljesség igénye nélkül - csokorba szedem az elmúlt nyolc év utáni hat év néhány dicsőséges eredményét.

Ha a nagyon hülye szavazó képes összefosni magát a fenti pontatlan, hibás, hazug plakátoktól, akkor álljon itt csupán pár kósza tény arról, miként tette és teszi tönkre a demokratikusan megválasztott kormány azt az országot, amely nem bevándorlási célpont, ahol nem került sor terrortámadásra, ahol a legnagyobb fenyegetést a polgárok biztonságára a hazug, aljas, gátlástalan államvezetés jelenti.

Tudta? A Fidesz-kormány regnálása óta

Magyarországon 120 év után megszűnt a társadalombiztosítás, már a kifejezés sem szerepel az Alaptörvényben; ez azt jelenti, hogy az állam senkiért nem vállal szociális kötelezettséget, ellenben annál több kötelességet hárít át az állampolgárokra.
nyomtalanul és következmények nélkül lenyúlták a magyarok 3000 milliárd forintos magánnyugdíj-megtakarítását.
a beígért bürokráciacsökkentés jegyében négyszer annyi államtitkárt tart el ma a magyar adófizető, mint az elmúlt nyolc évben bármikor.
a beharangozott adócsökkentés jegyében csak az első négy évben 30 új adót vezettek be.
az egykulcsos adóval eltörölték a gazdagok magasabb adókulcsát, évi 400 milliárdot hagyva a tehetősek zsebében, egyúttal 400 milliárdos lyukat vágva a költségvetésben.
Magyarország a 4 millió szegény (létminimum alatt élő) országa lett, akik közül egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum; csaknem minden tizedik ember, akinek ma Magyarországon van legális munkából származó jövedelme, éhbérért dolgozik.
Orbán Viktor barátai és családja - Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István, Csányi Sándor, Tiborcz István - ezzel szemben megsokszorozták vagyonukat ;egyesek a közpénzből gründolt cégeik után külföldön fizetnek adót, százmilliós kárt okozva a magyar államnak.
kiiktatták a demokratikus ellenőrző rendszert, a fékek és ellensúlyok rendszerét, aláásták a bíróságok függetlenségét, akadályozták a független média működését sajátjaikat helyezték csaknem minden kormányzati pozícióba, saját érdekeik szerint változtatták meg a választási törvényt.
utolsók vagyunk az uniós országok között az alkoholos kézfertőtlenítő szer használatában, Magyarországon egy év alatt többen vesztik életüket elkerülhető kórházi fertőzésekben, mint közlekedési balesetben és terrortámadásban.
minden évben nőtt a különbség a minimálbér és a létminimum összege között, a reálbérek vásárlóereje közel harmadával csökkent.
évente körülbelül 100 ember fagy meg, hűl ki a saját lakásában.
a reformok olyan jól működnek, hogy 500-800 ezer magyar hagyta el Magyarországot.
bár a magyarok kétharmada ellenzi, 2020-ig összesen 32 stadiont építenek adófizetői pénzből: legalább 215 milliárd forintba fog fájni a köznek, miközben a kórházak adósságállománya 50 milliárd fölött van.
tízszer annyi gazdasági bevándorlót engedtek be Európába és Magyarországra letelepedési kötvény-vásárlás révén, mint ahány menekültet önkéntes alapon be kellene fogadnunk.
Magyarországon hetente egy halálos áldozatot szed a nők elleni erőszak: tavaly a szexuális erőszak eseteinek száma közel másfélszeresre, 293-ra nőtt. 2014-ben 329, egy évvel később ennek kétszerese, 670 volt a kapcsolati erőszak miatt indított eljárások száma és duplájára, 293-ra nőtt a női sértettek száma. A nők elleni erőszakos bűncselekmények ötödét partnerük vagy volt partnerük követte el, a halált okozó bűncselekményeknél pedig 29 százalékos volt ez az arány. Ezeket mind magyar emberek követik el, a Fidesz-kormány évek óta nem hajlandó ratifikálni az Isztambuli Egyezményt.
Európában példátlan módon több száz milliárd forint veszítette el közpénz-jellegét, az ország nemzeti bankja családi vállalkozásként funkcionál.
a pár száz forintos rezsicsökkentés, illetve az energiaszolgáltatók megleckéztetése és az államosítás azt eredményezte, hogy a hasznot korábban csak visszafogottan ,,talicskázó" multik a barátságtalanná váló közegben a számviteli kiskapuk révén nyakló nélkül kezdték el kilapátolni a cégekből a vagyont, egyszersmind töredékére csökkentve a beruházásokat.
a magyarországi beruházások 90%-a uniós támogatással valósul meg, a túlárazott közbeszerzések következetesen ugyanazokat a kormányözeli csoportokat hozzák helyzetbe, miközben a korrupció ellenes harcra fordított uniós pénzeket is lenyúlták.

Magyarországon nem lehet népszavazást kiírni csak arról, amiről a kormány akarja; nem kérdezték meg a magyarokat a vasárnapi zárvatartásról, az olimpiai pénzszórásról, a paksi bővítést biztosító 3000 milliárdos Putyin-hitelről, a Városligeti fák kiirtásáról.

Az az igazság, hogy ennek a cikknek soha nem lenne vége, pedig valahol be kell fejezni. Pedig nem szóltam még az oligarchák kedvéért tönkretett komplett piaci szektorokról és kisvállalkozókról, családokról, a gátlástalan urizálás megannyi formájáról, a gazdasági növekedést nem szavatoló otthonteremtési szemfényvesztésről, a családi támogatásnak álcázott nyomorstabilizáló intézkedésekről, a kozemtikázott statisztikákról, a titkosított lopásokról, az oktatás lepusztításáról, a közmunkásokról és összeszerelő-üzemről felismerhető európai banánköztársaságról. Ahol a regnáló hatalom egy hét alatt többet lop el, mint az elmúlt nyolc év alatt összesen bárki. Ahol azért nem lehet nevén nevezni a lopást, mert a legfőbb ügyész is a hatalom csatlósa.

Igen, menekültválság van Európában és a kormány tökéletesen tisztában van azzal, hogy a terrorcselekményeket zömében a már Európában született, egykori gyarmatokról érkezett állampolgárok leszármazottai követték el, és kisebb részben azok, akik az Iszlám Állam ügynökei és a menekülthullámot kihasználva érkeznek Európába. A kormány azt is pontosan tudja, hogy Európát korábban sokkal durvább és brutálisabb terrorcselekmények rázták meg, de nyilván kapaszkodnia kell az utolsó szalmaszába is.

Értem én az elkeseredést és a zavart, de elutasítom. A kettőig nem látó agyatlan hívők kedvéért megismétlem:

A már régen nem 10 milliós Magyarországon nagyságrendekkel többen halnak meg évente a Fidesz-kormány intézkedéseinek köszönhetően, mint az 500 milliós Európában több év alatt terrorcselekmények miatt.
A már régen nem 10 milliós Magyarországon nagyságrendekkel több nőt bántalmaznak évente derék magyar emberek, mint ahány nőt bevándorlók zaklattak az 500 milliós Európában. A Fidesz nevű kormánypárt politikusai élen járnak a nőkkel szembeni következetes tahóságban, amit ők keresztény értékrendnek neveznek.
A Líbiában parkoló, Európába vágyódó menekültek (Magyarország egyedüliként Európában tudatosan illegális migránsozza a menekülteket) milliós áradatát nem az Unió bomlasztásával, hanem az Unióval együttműködve lehet elérni. Ez alól Magyarország folyamatosan kivonja magát.

Nem tudom, hányan fogták fel az agyukkal, hogy ezt a népszavazást is ők fizetik és semmire nem nyújt felhatalmazást a kormánynak. Ha nem tudták, most mondom nekik, ha tudták, akkor meg kezeljék helyén a dolgot. 5-10 milliárd forintba kerül az, hogy ezt az ocsmány propagandát tolják októberig. Október 2-a után pedig semmi nem fog történni. Addig viszont kedvükre uszítanak és lopnak tovább. Aki még mindig nem érti: nincs az az ocsmány propaganda, amitől leégne a bőr a pofájukról, mert nincs az a terrorista, aki akkora kárt tehetne bármikor ebben az országban, mint a Fidesz az elmúlt hat évben.

http://kolozsvaros.com/2016/07/19/nincs-az-a-terrorista-aki-akkora-kart-tehetne-e bben-az-orszagban-mint-a-fidesz-kormany-tett-az-elmult-hat-evben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: terrortámadásban, nagyságrendekkel, menekülthullámot, adósságállománya, költségvetésben, terrortámadásra, bűncselekmények, otthonteremtési, tájékoztatásnak, intézkedésekről, vállalkozásként, statisztikákról, kézfertőtlenítő, megleckéztetése, kötelezettséget, lepusztításáról, állampolgárokra, rezsicsökkentés, intézkedéseinek, megsokszorozták, barátságtalanná, közmunkásokról, tisztességesen, leszármazottai, menekültválság, magyarországon, közbeszerzések, másfélszeresre, magyarországra, magyarországot, függetlenségét, megtakarítását, következmények, zárvatartásról, következetesen, visszafogottan, kormány népszavazással, nyomtatott sajtóban, rádiós hirdetésekben, kampányra egyáltalán, szocializmust építené, úgynevezett mind, teljesség igénye, elmúlt nyolc, nagyon hülye, fenti pontatlan, demokratikusan megválasztott, legnagyobb fenyegetést, polgárok biztonságára, állam senkiért, magyarok 3000, magyar adófizető, Európai Unió, Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István, Csányi Sándor, Tiborcz István, Isztambuli Egyezményt, Iszlám Állam,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.02. 21:23 Koronavírus - Jó példákat mutat be az Élő bolygónk új rovata
04.02. 21:22 HLSZ - Akár szünet nélkül is vállalnák a játékosok a bajnokság befejezését
04.02. 21:22 Koronavírus - Franciaországban 4500 fölött a kórházban meghaltak száma, az ...
04.02. 21:02 Szárnyal a kőolaj ára
04.02. 21:02 Koronavírus - Stoltenberg: a NATO továbbra is készen áll alapvető feladatai...
04.02. 20:52 Feltárták a szervezet D-vitamin-előállítását befolyásoló génváltozatokat
04.02. 20:42 Koronavírus - Szlovéniában és Horvátországban mérsékelt ütemben nőtt a fert...
04.02. 20:42 Koronavírus - II. János Pál közbenjárását kérik halála évfordulóján, hogy v...
04.02. 20:12 Somfai Péter még nem tudja, mit eredményez számára az olimpia halasztása
04.02. 19:52 Koronavírus - A járvány miatt elhalasztják a demokraták elnökjelölt-állító ...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Erdős Anna - Köszöntelek Ápri...  4. Titkok, melyeket nem vihete...  Minyó Ferencné: Április.... F...  Facebookon kaptam  Üdvözöllek április  Facebookon kaptam  Mirjam nővér - könyv bemutató  Csigi Péter: Meghallom-e, amit...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Kis depi - Háromszázkettedik n...  Áprilisi tréfálkozás  Víztükrös virágok  Kislány rózsa csokorral  Fürtös gyöngyike virág  Április bolondja  Április bolondja az, akit álta...  Baby a tükőrnél  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Sexy nő  4. Titkok, melyeket nem vihete...  Kellemes délutánt kívánok  Adakozás  Kis depi - Háromszázkettedik n...  Szikora Róberttel imáról, otth...  Kellemes teázást!  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Kislány napernyővel  Facebookon kaptam  San Giovanni Rotondo harangsz...  Áprilisi tréfálkozás  Szolgálat  Facebookon kaptam  Áprilisi tréfálkozás  A héten nemzeti emlékhellyé ny...  Facebookon kaptam  Imádság  Április ... Ó Április!  A lélek nyugalmát . . .  Gerberák  Mi számít?  Mai nap képe - gyönyörű virág  Narancsbőrgyilkos táplálékok  Kellemes teázást!  Az ember teremtetésének célja  Egy Kis Nyugalmat - Neoton fa...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Avilai Szent Teréz minden erej...  Áprilisi tréfálkozás  Tavaszi kép  Mi számít?  Vízcseppes rózsa  Minyó Ferencné: Április.... F...  Áprilisi tréfálkozás  Baby a tükőrnél  Pio atya Teljes film magyarul  Festett t tojások  Szebenyi Judit - Április bolon...  A szívünk mélyén keressük az U...  Facebookon kaptam  Kislány virágot szed  Gerberák  Székely János: Gyöngyöspatai i...  Az élet igéje – 2020. áp...  Tulipánok  Csigi Péter: Meghallom-e, amit...  Tulipán csokor vázában  Facebookon kaptam  Tibeti tanítások  Április 1  Szèp estét kedves látogat...  Április ... Ó Április!  Csokor vázában  Tulipánok  Tulipánok  Április  5. nagyböjti hét szerda 04.01  Adakozás  Ma Erdély védőszentjét Szent L...  Márk Miklós, Lelked gyönyörű s...  525 főre nőtt a beazonosított ...  Tanmese a kitartásról...  Április bolondja  Ezer titok közt  Vigasztaló sorok a - Kijárás ...  Facebookon kaptam  Április ... Ó Április!  Kislány cicával  Facebookon kaptam  525 főre nőtt a beazonosított ...  Isten mindig gondot visel az ö...  Levendula  Áprilisi tréfálkozás  Imádkozzunk együtt napról napr...  Raniero Cantalamessa, a Pápai ...  Szèp napot kívánok  Szikora Róberttel imáról, otth...  Nők kendőben  Isten hozott virágos Április! 
Bejegyzés Címkék
kormány népszavazással, nyomtatott sajtóban, rádiós hirdetésekben, kampányra egyáltalán, szocializmust építené, úgynevezett mind, teljesség igénye, elmúlt nyolc, nagyon hülye, fenti pontatlan, demokratikusan megválasztott, legnagyobb fenyegetést, polgárok biztonságára, állam senkiért, magyarok 3000, magyar adófizető, beharangozott adócsökkentés, első négy, egykulcsos adóval, gazdagok magasabb, tehetősek zsebében, közpénzből gründolt, magyar államnak, demokratikus ellenőrző, bíróságok függetlenségét, független média, választási törvényt, uniós országok, alkoholos kézfertőtlenítő, létminimum összege, reálbérek vásárlóereje, saját lakásában, reformok olyan, magyarok kétharmada, kórházak adósságállománya, halálos áldozatot, szexuális erőszak, évvel később, kapcsolati erőszak, halált okozó, ország nemzeti, hasznot korábban, barátságtalanná váló, számviteli kiskapuk, magyarországi beruházások, túlárazott közbeszerzések, kormányözeli csoportokat, korrupció ellenes, kormány akarja, vasárnapi zárvatartásról, olimpiai pénzszórásról, paksi bővítést, cikknek soha, oligarchák kedvéért, gátlástalan urizálás, gazdasági növekedést, családi támogatásnak, kozemtikázott statisztikákról, titkosított lopásokról, oktatás lepusztításáról, regnáló hatalom, legfőbb ügyész, hatalom csatlósa, kormány tökéletesen, menekülthullámot kihasználva, utolsó szalmaszába, nőkkel szembeni, ocsmány propagandát, terrortámadásban, nagyságrendekkel, menekülthullámot, adósságállománya, költségvetésben, terrortámadásra, bűncselekmények, otthonteremtési, tájékoztatásnak, intézkedésekről, vállalkozásként, statisztikákról, kézfertőtlenítő, megleckéztetése, kötelezettséget, lepusztításáról, állampolgárokra, rezsicsökkentés, intézkedéseinek, megsokszorozták, barátságtalanná, közmunkásokról, tisztességesen, leszármazottai, menekültválság, magyarországon, közbeszerzések, másfélszeresre, magyarországra, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1386
  • e Hét: 8054
  • e Hónap: 2978
  • e Év: 233996
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.