Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amikor Rogánt sarokba szorítják, akkor a Fidesz sem érdekli
  2016-07-21 09:15:10, csütörtök
 
  17 perce ·

Rogán Antal hetek óta bújkál a nyilvánosság elől.

Csak azért, hogy ne kelljen reagálnia Portik szavaira, aki szerint 10 milliót vitt neki jutalékként, vagy Vizoviczki "belső ellenőrének" állításaira, aki szerint egy teraszengedély kiadásáért 4 milliót kért Vizoviczkitől.

Tegnap viszont elkapták. Egy meg nem hirdetett sajtótájékoztatón mégis voltak újságírók a közmédián túlról is. Így a HVG megkérdezte tőle a fentieket, amire csak hebegett habogott. De már hazudni sem tud rendesen, teljesen leépült.

Ugyanis szerinte nem érdemelnek hitelt egy bűnöző szavai.
Amikor szembesítették azzal, hogy éppen a Fidesz volt az a párt, ami a 6 évet ült Zuschlag János szavaira egész kampányt szervezett, arra azt mondta, hogy nem foglalkozik pártok sajtótájékotatóival. Hehe. Azzal a párttal nem foglalkozik, mert hülyeségeket beszél, amelyiknek a frakcióvezetője volt akkor.

Arról már nem is beszélve, hogy Portikot egy bűnöző szavai alapján ítéltek el. Tehát ha nem lehet hinni bűnözőknek, akkor őt sem lehetett volna elítélni. Vagy ha mégis lehet hinni nekik, akkor Rogán mégiscsak bűnöző.

Hát így.

******************************



2016. július. 20. 12:10 2016. július. 20. 13:40 Itthon


Amikor Rogánt sarokba szorítják, akkor a Fidesz sem érdekli

Bihari Ádám


A menekültekkel riogató kormánypropagandát igyekezett lehadarni a miniszterelnöki kabinetet vezető miniszter, de aztán kénytelen volt Portik-ügyben is mondani valamit.

Azok után, hogy Rogán Antal már kedden is lemondott egy nyilvános szereplést, a miniszterelnöki kabinetet vezető miniszter a szerdai kormányülés szünetében úgy tartott sajtótájékoztatót, hogy azt nyilvánosan meg sem hirdették.

Rogán Antal ugyanazokat a menekültellenes szövegeket készült elmondani, mint amik a kormány propagandaplakátjain szerepelnek, illetve amiket a kedden helyette beugró Tuzson Bence kommunikációs államtitkár elmondott a Századvég-konferencián.

A jelenlévő újságírók azonban inkább a Portik-ügyről kérdezték Rogánt, vagyis arról, hogy hogyan kommentálja Portik Tamás elítélt olajbűnöző szavait, aki azt állította, hogy milliós kenőpénzt adott Rogánnak. A miniszter azt mondta, hogy bűnözők vádjaival nem foglalkozik.

Úgyhogy kénytelenek voltunk megkérdezni, hogy akkor miért foglalkoztak korábban egy elítélt bűnöző, Zuschlag János szavaival, aki a kormány egyik politikai elllenlábasát, Pukli István iskolaigazgatót vádolta. Azt mondta, hogy erre már végképp nem kíván reagálni.

Aztán azt mondta, hogy ellenzéki sajtótájékoztatók témájával egyáltalán nem kívánt foglalkozni, ezért munkatársunk közölte Rogánnal, hogy a Zuschlag-vádakra éppen a Fidesz szervezett sajtótájékoztatót. Erre Rogán azt találta mondani, hogy kormánytagként egyáltalán nem kíván pártok sajtótájékoztatójával foglalkozni.

Még feltettük a kérdést, hogy az egyik elítélt bűnöző hazugsága más-e, mint a többié, amire nem reagált.

Meg arról is kérdeztük, hogy a keddi konferencián miért nem jelent meg, mire azt mondta, hogy ezt már elmondták kedden is: a magyarázat az, hogy hazaérkezett a miniszterelnök, és amikor neki szüksége van a miniszterre, akkor dolgozni kell, és egyébként is, tette hozzá, több nyilvános rendezvényen is részt vett tegnap.


http://hvg.hu/itthon/20160720_rogan_antal_vizoviczki_zuschlag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: iskolaigazgatót, miniszterelnöki, frakcióvezetője, menekültellenes, teraszengedély, miniszterelnök, kormánytagként, szembesítették, vizoviczkitől, kommunikációs, menekültekkel, elllenlábasát, hazaérkezett, foglalkoztak, hülyeségeket, konferencián, munkatársunk, rendezvényen, nyilvánosság, államtitkár, miniszterre, megkérdezte, foglalkozni, foglalkozik, szerepelnek, kormányülés, nyilvánosan, ugyanazokat, megkérdezni, jutalékként, kénytelenek, kommentálja, ellenőrének, állításaira, szervezett, olajbűnöző, nyilvánosság elől, teraszengedély kiadásáért, közmédián túlról, bűnöző szavai, frakcióvezetője volt, menekültekkel riogató, miniszterelnöki kabinetet, nyilvános szereplést, szerdai kormányülés, menekültellenes szövegeket, kedden helyette, jelenlévő újságírók, elítélt bűnöző, kormány egyik, egyik elítélt, keddi konferencián, Amikor Rogánt, Rogán Antal, Zuschlag János, Bihari Ádám, Tuzson Bence, Portik Tamás, Pukli István, Erre Rogán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép álmokat!  Alázat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png férfi  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png lepke  Az engedelmesség miért nem vál...  Png lepke  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Ágai Ágnes – Csendélet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Reggel van  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Mai harmónia kártyám  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png csokor  Png telefon  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png fotel  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Bounty krémes  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagyi telefonál  George Gordon Lord Byron: Inez...  Elköszönt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png virág  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Németh László tollából  A boldog családok mind hasonló...  Adakozás  A kételkedés kezelése  Alázat  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  képre írva  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Elköszönt  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  s immár én is felragyogva, ért...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kerüld el az evangélium örömén...  Németh László tollából  Png virág  Tanuld meg ezt a versemet  Makszim Gorkij gondolata 
Bejegyzés Címkék
nyilvánosság elől, teraszengedély kiadásáért, közmédián túlról, bűnöző szavai, frakcióvezetője volt, menekültekkel riogató, miniszterelnöki kabinetet, nyilvános szereplést, szerdai kormányülés, menekültellenes szövegeket, kedden helyette, jelenlévő újságírók, elítélt bűnöző, kormány egyik, egyik elítélt, keddi konferencián, iskolaigazgatót, miniszterelnöki, frakcióvezetője, menekültellenes, teraszengedély, miniszterelnök, kormánytagként, szembesítették, vizoviczkitől, kommunikációs, menekültekkel, elllenlábasát, hazaérkezett, foglalkoztak, hülyeségeket, konferencián, munkatársunk, rendezvényen, nyilvánosság, államtitkár, miniszterre, megkérdezte, foglalkozni, foglalkozik, szerepelnek, kormányülés, nyilvánosan, ugyanazokat, megkérdezni, jutalékként, kénytelenek, kommentálja, ellenőrének, állításaira, szervezett, olajbűnöző, érdemelnek, szövegeket, egyáltalán, amelyiknek, bűnözőknek, magyarázat, vizoviczki, igyekezett, kiadásáért, szünetében, szereplést, kabinetet, nyilvános, lemondott, miniszter, szavaival, elmondani, kérdeztük, hirdették, hazugsága, ellenzéki, témájával, jelenlévő, állította, szorítják, mégiscsak, elmondott, újságírók, politikai, kénytelen, kérdezték, lehadarni, századvég, feltettük, egyébként, hirdetett, reagálnia, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.