Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Marschalkó Lajos: A BARNA ÁRNYÉK
  2016-07-24 22:18:13, vasárnap
 
  Marschalkó Lajos:
A BARNA ÁRNYÉK

A napokban újra találkoztam Vele, akit soha sem láttam. Nem éppen az Odeons Platz-on, a Feldherrnhalle-nál, ahol 1923. november 9-én az első nagy antibolsevista felvonulásra akkor is sortűzzel felelt a bajor demokrácia. A német marxi és nem marxista sajtó útján zajlott le ez a találkozás. Mert itt, választott hazánkban, a moszkvai távirányítású amerikailag engedélyezett demokratikus sajtón, mint az öreg Marx írta: kísértet vonul keresztül Európán.

- Hova mégy, Führer, halott kísértet? Mit keresel itt a müncheni marxizmus sajtóködében?

Ma nem lehet nyugatnémet lapot kézbe venni anélkül, hogy ne találkoznék az olvasó a kísérteties barna árnyékkal, amelynek jöttén ismét megsárgulnak némely marxista alsónadrágok. A rettentő ijedelem közvetlen okozója Schramm professzor, aki göttingai egyetemi tanár. Soha sem volt náci, de feltűnően tárgyilagos könyvben és még a szabadkőműves Der Spiegel című nagy német magazin hasábjain is megpróbálta megrajzolni Hitler Adolf igazi jellemét. És valljuk be, erre a retusálás nélküli karaktertanulmányra igen nagy szükség volt.

Az úgynevezett világ-lelkiismeret ugyanis odaállított a százmilliók elé egy Hitler-képet, amelyen a Harmadik Birodalom vezére szüntelenül úgy tűnt fel, mint tömeggyilkos, mint gyáva fickó, aki visszacsapások idején földre vetette magát, és dühében a szőnyeget harapta. Noha egyetlen parancsát sem találták meg - mert ilyeneket nem is adott - úgy látszott, hogy ő a legnagyobb tömeggyilkos, hatmillió szerencsétlen zsidó elpusztítója, véreskezű diktátor, aki rosszabb volt Sztálinnál.

És az izraeli, cionista, amerikai világ-lelkiismeret addig-addig ügyködött, propagandázott, amíg felnőtt az új német ifjúság, amely talán a Führer halála napján még nem is élt, és semmit sem látott a Harmadik Birodalomból. Ezek a fiatalok - már akik nem állanak az utcasarkokon, és nem az amerikanizált német bárok vetkőző-lányai után szaladnak, elolvasták a világpropaganda egy húron pendülő sajtótermékeit, a kortörténeti intézetek egekre csapdosó hazugságait, a gyűlölet és marxista intellektualizmus szemtelen folyóiratait, megnézték a nürnbergi perről hamisított filmeket, és azután? ... Azután megkérdezték a szülőket. Vati und Mutti! Hogyan tudtatok olyan buták, műveletlenek, gyilkosok lenni, hogy ezt az embert követtétek?

S a családi kör melegében - ha még van ilyen - lassan-lassan megfényesedett a bemocskolt kép. A Vati, aki építőmunkás, vagy vasesztergályos és talán egykori szociáldemokrata párttag volt, elmondotta, hogy volt egyszer Versailles, kétszázmilliárd aranymárkás jóvátétel, Ruhr-vidéki szenegál megszállás, országcsonkítás, zsidók által berendezett berlini gyermekbordélyház, Ullstein sajtó, Barnum korrupció, galíciai beszivárgás, Thaelmann-féle moszkovita munkásmozgalom, megalázás, gyalázat, becstelenség...

És elmondotta, hogy jött egy egyszerű őrvezető, aki félig vakultan tért vissza az első világháború lövészárkaiból, de mégis látta a jövőt és az utat. És a Vati és a Mutti kiiratkoztak a szociáldemokrata pártból, és beiratkoztak az NSDAP-be, mert az az őrvezető megtalálta az ösvényt a nemzeti gondolat és ugyanakkor a szocializmus felé. S ezen az úton követték őt, a Vati és a Mutti. Az apa ott állt 1941 decemberében a moszkvai körvasút szélén, mikor ütni látszott a történelem halál-órája a bolsevizmus és a sztálini zsarnokság felett. A Mutti pedig ott sürgölődött a téli segélyszervezetnél, vagy valamelyik másik nemzetiszocialista intézménynél, mert az ő szemei előtt is fel-felmerült a bolsevista rém, a szervezett keleti halál, amely ma a berlini falról lövöldözi le a szabadulni akaró német fiatalokat.

A család, a legszentebb emberi közösség ünnepélyesen megverte a világsajtót, az emlékiratgyártókat, a világhódítókat és a hazugokat. A sajtóban lehet hazudni, de a családi légkör melegében nem! Nem lehet se Németországban, még kevésbé Magyarországon, ahol ma is a családi emlékek, apa, anya és gyermek esti beszélgetései vagy röpke megjegyzései szállnak szembe a pánszláv-bolsevizmus napi életre kiható apró és gigászi terrorizmusával. A világ-hazugsággyár fölött Nyugat-Németországban is győzött a Vati és Mutti. A német fiatalság értelmesebb része ma már tudja, hogy az apák és anyák nem valami szőnyegharapó hammelni patkányfogót követtek, hanem nemzeti és szocialista kötelességet teljesítettek, és hogy a nagy világharcnak értelme volt.

Elvégre, mikor szüntelenül demokráciáról folyik ma az üres szalmacséplés, ezt a ,,diktátort" 13.800.000 szavazat abszolút többségével ültette hatalomba a német nép, és maga Winston Churchill mondotta, hogy ha Anglia olyan vereséget szenvedett volna el az első világháborúban, mint Németország, akkor neki is szüksége lenne egy Hitlerre. A ,,diktátort" - bár sokszor szükség lehet diktátorokra is - közel százmilliós nép követte a véres és heroikus úton. Hétmillió katona harcolt az utolsó puskalövésig, és ki tudja, hány millió munkás dolgozott a bombazáporban, szintén az utolsó pillanatig. Ellenállás nélkül, szabotázs nélkül! Mert a szabotálók, az ellenállók legfeljebb a német generálisok, junkerek, a nagy urak köréből kerültek ki.

Hogy is írja Rostand Sasfiókja?

,,Legendát, nagyszerűt, vérével írt e nép,
Megrázva földet és eget."

Napóleon legalább olyan ,,háborús bűnös" volt, mint Hitler. A különbség csak annyi, hogy a francia nép soha nem tagadta meg a nagy császárt. A két népi jellem között megrendítő elválasztó vonal, hogy német földön alig-alig akadnak olyan Jean Flambeauk, öreg gránátosok, akik szembe mernék köpni a Metternicheket, és az asperni mezőn letépve egy gerániumot vagy horogkeresztet, el mernék mondani Napóleon medvebőrkucsmás katonájának utolsó szavait: ,,A becsületrend - íme, visszajött!"

Itt auschwitzi perek, eichmanni és izraeli megalázkodások, negyvenmilliárdos jóvátételi fizetések, a német munkás adójából alázatosan levont és Izraelnek kifizetett újabb és újabb százmilliók jelentik egyelőre a demokráciát.

Csupán azért emeljük ki az egyelőre szót, mert pontosan azt csinálják, amitől halálosan félnek a Bauer főállamügyészek, a szakszervezeti főbossok, a fajilag üldözött Rosenbergek, a keletzónai Hilde Benjaminok. Talán még meg sem született, de nevelik az új Hitlert, aki jönni fog, ha mindez így folytatódik.

* * *

A ködlovaggal mégis találkoztam valahol az Odeons Platz táján, a Feldherrenhalle előtt. A barna árnyék ment, ment a müncheni utcán, ahol most tinédzserek és majomszakállas egzisztencialisták és csőnadrágos leányzók álltak az utcasarkon. Éjfél volt, és a rikkancs ordította: Süddeutsche Zeitung! Izgalmas tudósítás a frankfurti auschwitzi perről!

A barna árnyék ment, ment a müncheni utcán, ahol oly sokszor járt és ahonnan 1923 táján el-eljárt a Hungária Bajtársi Közösség összejöveteleire, hogy tanuljon a magyaroktól, és aztán velük együtt harcolni tudjon egy jobb, új világért.

Hová mégy, Führer? - kérdeztem.

- Még nem vagyok itt! - Csak köd, csak kísértet. Senki!

Én azonban láttam, hogy végignézett a majomszakállasokon, az USA hősökön, akik épp most raboltak ki egy taxisofőrt, a tinédzsereken és a modern Bábel kivilágított mulatóin, és csak egy hangot hallottam a ködös éjszakában:

- Visszajövök!

(Hídfő, 1964. április 10.)


https://www.facebook.com/historicus52/photos/pb.1452605148388411.-2207520000.1469 390914./1635433073438950/?type=3&theater
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szociáldemokrata, összejöveteleire, kétszázmilliárd, medvebőrkucsmás, feldherrenhalle, főállamügyészek, világpropaganda, vasesztergályos, országcsonkítás, terrorizmusával, propagandázott, horogkeresztet, metternicheket, németországban, megfényesedett, megalázkodások, visszacsapások, majomszakállas, világhódítókat, magyarországon, szakszervezeti, munkásmozgalom, sajtótermékeit, lövészárkaiból, feldherrnhalle, világháborúban, antibolsevista, tinédzsereken, távirányítású, amerikanizált, szabadkőműves, beszélgetései, szalmacséplés, teljesítettek, engedélyezett, szerencsétlen, napokban újra, első nagy, bajor demokrácia, német marxi, moszkvai távirányítású, öreg Marx, müncheni marxizmus, kísérteties barna, rettentő ijedelem, retusálás nélküli, szőnyeget harapta, legnagyobb tömeggyilkos, fiatalok –, amerikanizált német, húron pendülő, kortörténeti intézetek, Marschalkó Lajos, BARNA ÁRNYÉK, Odeons Platz-on, Hitler Adolf, Harmadik Birodalom, Harmadik Birodalomból, Winston Churchill, Rostand Sasfiókja, Jean Flambeauk, Hilde Benjaminok, Odeons Platz, Süddeutsche Zeitung, Hungária Bajtársi Közösség,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Kertem  Alvó kislány  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  képre írva  Tavaszi este  Paul David Tripp Április 14  Megígért békesség  Latinovits Zoltán tollából  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Szép estét  Magyar költészet napja  Egy tavasz  Az ember  József Attila - Kopogtatás nél...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Jó nap volt  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Alvó cica  A sorsod  Ott van  Jó éjszakát  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy tavasz  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Tanácsok egy pszichológustól  ajándék, mellyel meglepem  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Zilahy Lajos gondolata  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Vidámság  Facebookon kaptam  Borzasztó  A sorsod  Facebookon kaptam  Töröld le  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Spenót fasírttal  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  A sorsod  Különleges  Esterházy Péter: Harmonia c...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Anyák napjára  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Jánosházy György: Fogd a kezem  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Szívek  Egy párkányon  Kertem  Kertem  képre írva  Jan Twardowski - Siessünk 
Bejegyzés Címkék
napokban újra, első nagy, bajor demokrácia, német marxi, moszkvai távirányítású, öreg Marx, müncheni marxizmus, kísérteties barna, rettentő ijedelem, retusálás nélküli, szőnyeget harapta, legnagyobb tömeggyilkos, fiatalok &#8211, amerikanizált német, húron pendülő, kortörténeti intézetek, nürnbergi perről, embert követtétek, egyszerű őrvezető, első világháború, szociáldemokrata pártból, nemzeti gondolat, szocializmus felé, úton követték, moszkvai körvasút, történelem halál-órája, sztálini zsarnokság, szervezett keleti, berlini falról, szabadulni akaró, legszentebb emberi, sajtóban lehet, családi légkör, családi emlékek, német fiatalság, nagy világharcnak, üres szalmacséplés, első világháborúban, utolsó puskalövésig, utolsó pillanatig, ellenállók legfeljebb, német generálisok, nagy urak, különbség csak, nagy császárt, asperni mezőn, gerániumot vagy, becsületrend &#8211, német munkás, egyelőre szót, szakszervezeti főbossok, fajilag üldözött, keletzónai Hilde, ködlovaggal mégis, barna árnyék, müncheni utcán, rikkancs ordította, frankfurti auschwitzi, modern Bábel, hangot hallottam, ködös éjszakában, szociáldemokrata, összejöveteleire, kétszázmilliárd, medvebőrkucsmás, feldherrenhalle, főállamügyészek, világpropaganda, vasesztergályos, országcsonkítás, terrorizmusával, propagandázott, horogkeresztet, metternicheket, németországban, megfényesedett, megalázkodások, visszacsapások, majomszakállas, világhódítókat, magyarországon, szakszervezeti, munkásmozgalom, sajtótermékeit, lövészárkaiból, feldherrnhalle, világháborúban, antibolsevista, tinédzsereken, távirányítású, amerikanizált, szabadkőműves, beszélgetései, szalmacséplés, teljesítettek, engedélyezett, szerencsétlen, demokráciáról, szőnyegharapó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.