Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tényleg nem nyílik már az a kib*szott bicska ettől a határok
  2016-08-02 17:21:29, kedd
 
   
 
Molnár Bálint 2016-08-02

Tényleg nem nyílik már az a kib*szott bicska ettől a határokat nem ismerő pofátlanságtól?


Magángéppel szeret utazni (Fotó: MTI)

Csak a szokásos, semmi új, semmi szóra érdemes. Az öltözőben szocializálódott (amit az öltözőben nem lehet megtanulni, azt talán nem is érdemes, ugye) elcseszett pocakos futballista sem hagyja ki a riói olimpiát, sőt a Magyar Olimpiai Bizottság nagyvonalú gesztusából kifolyólag további neves és névtelen miniszterek és államtitkárok is közelebbről barátkozhatnak a Zika vírussal ha nem is, de a nyári olimpiai játékok helyszínével és a sporteseményekkel mindenképpen.

Már hogy a tüdőbe ne futná a csilliárdos költségvetésű MOB nagylelkűségéből állami vezetőket Brazíliába hurcolni. Gazdag év, jó év ez, foci után olimpia, semmit nem hagyhatnak ki a plebejusok. Ennek megfelelően Balog Zoltán embernek kinéző forrásminiszter - aki a foci Eb-t is végigcsápolta -, Simicskó István honvédelmi miniszter, Szene­czey Balázs főpolgármester-helyettes, továbbá három államtitkár is fejenként 700 ezer forintból csodálhatja meg Dél-Amerikát. Köztük van Lengyel Györgyi közigazgatási államtitkár is (rohadjak meg, ha egyszer is hallottam, hogy mit dolgozik és milyen elévülhetetlen érdemei vannak neki), aki tizenkét éjszakával a leghosszabb ideig lesz távol munkájától.

Hogy ki a további két államtitkár, aki semmiképpen nem hagyhatja ki Riót, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy nem a MOB, hanem az állami költségvetés terhére Áder János, a nem létező köztársaság elnöke, illetve Orbán Viktor miniszterelnök is feltétlenül oda fog érni az ámenre. Mindketten plusz 1-1 fővel mennek Brazíliába, chartergéppel és élőben nézhetik majd a kajak-kenu utolsó versenynapjait, illetve a vízilabda helyosztóit.

Igen, tisztában vagyok a protokollal és nálam okosabb szakértők megkerülhetetlen véleményével, miszerint ebben már megint nincs semmi kivetnivaló, hiszen Budapest pályázik a 2024-es olimpiai játékokra és annak sikere érdekében nem árt a legmagasabb szinten képviselni az országot, tehát semmi gond nincs az átlagosnál több politikus utaztatásában.

Én pedig - mivel ma nagyon jó napom van - azt szeretném ezzel kapcsolatban világossá tenni, hogy elmentek ti a büdös francba! Mind. A kibaszott rongyrázós, pofátlan, szemtelen, aljas, sunyi, geci bandátokkal együtt. És leszarom, hogy demagógiát kiabáltok, hogy kikéritek magatoknak a stílust, hogy megpróbáljátok majd úgy beállítani a dolgot, hogy ez természetes, hogy értünk teszitek, hogy az országot képviselitek.

Lófaszt, mama! Nem, egyáltalán nem természetes (MOB, vagy állami költségvetés, nekem tökmindegy, ne tegyünk már úgy, mintha az olimpiai bizottságnak semmi köze nem lenne a közpénzekhez), hogy számolatlanul utaznak mindenféle ismert és kevésbé ismert hivatalnokocskák olimpiát nézni. Akkor sem lenne természetes, ha nem pont tegnap derült volna ki, hogy a fénylő csillag szánalmas haknizásából az lett, hogy visszavonták a nagyívű ígéreteket (útépítés, felújítás, beruházás), amelyekkel egy ideje szédíti a népet. Ha nem pont tegnapi hír lenne, hogy 2017-től kezdődően a kormány megszünteti az átmeneti otthonokat, vagyis hogy az idősotthonok, a fogyatékossággal élők gondozóházai, a pszichiátriai, valamint a szenvedélybetegek átmeneti otthonai felszámolódnak. Vagy ha nem pont két órája olvastam volna, hogy az esztergomi kórházban megszűnt a meleg étel, mert az intézmény időtlen idők óta nem tudja kifizetni a konyhán dolgozó céget. Amely cégnek viszont rohadtul be kell fizetnie az ÁFA-t, ha Tállai Andrások potyognak az égből, akkor is.

Holnapután reggelig sorolhatnám, hogy egy ilyen szétcseszett országban az államvezetésnek miért nem járhatna különgép és dél-amerikai ingyenes szurkolási lehetőség. Ha már maguktól nem jut eszükbe szégyellni a pofájukat. És nem csak arról van szó, hogy a büdös életben nem jön ki fejenként 700 ezerből a riói hetyegés. De ha ennek a hat embernek az olimpiázgatása netán mégis összejön 4,2 millióból (utazás, biztonság, szállás, zabálás, pezsgőzés), akkor is indoklásra szorul, hogy mi a gyászt keres állami pénzen (MOB, de hagyjuk a képmutatást) egy olimpián a honvédelmi miniszter, az emberi erőforrás miniszterének nevezett miniszterelnöki kebelcseléd, vagy tetszőleges Mancika államtitkárasszony. Egyáltalán milyen szempontok szerint döntötték el, hogy ki menjen? Miért pont ezek? És ha ezek mennek, akkor miért nem megy az egész kormány? Ha ezeknek jár, a többieknek miért nem? És a sportért felelő államtitkárasszony rajta van a listán, ha már egyfajta tanulmányi kirándulásként is felfogható ez az egész, vagy ő pont nem ér rá?

Felfogható lenne, lehetne. Ha a szájbatekert olimpiátokat nem ugyanúgy nyomtátok volna le az emberek torkán, mint minden mást, amiről - a migránsőrülettel szemben - nem szavazhatnak az emberek. De úgy nyomtátok le, most meg tapsikolni kellene ahhoz, hogy a mi pénzünkön tekintitek meg, hogyan kell ezt csinálni. Legyen nagyon világos: itt nem arról van szó, hogy Orbán, vagy Balog Magyarország hivatalos meghívottjaként, mintegy hivatalból részt vesz a megnyitó ünnepségen és képviseli az országot. Ha pedig mindenáron képviselni akarja, (még egyszer: mi a tetves eget képvisel Balog Rióban, vagy Simicskó, vagy a harmadik és negyedik?) akkor oldja meg az összeharácsolt pénzből. Legyen már annyi becsület benne! Miről beszélek? A szó jelentését sem ismerik.

Nem kéne már megint legyinteni, hogy hát hiszen ez jár nekik, bezzeg Gyurcsány is elment volna, ne kössünk már bele! Hát végül is a világegyetem legbecsületesebb, egyben legvagyontalanabb miniszterelnökéről és legsavanyúbb, legfölöslegesebb államfőjéről beszélünk, nemde? Nem, nem ez a legnagyobb tétel, amit eltapsoltak, nem ebből a pénzből lehetne helyrehozni az egészségügyet, a világ szégyene oktatásügyet, ennél már kamionokkal több pénzt lenyúltak ahhoz, hogy ezen forgassuk a szemünket. De tényleg nem nyílik már az a kibaszott bicska ettől a látványos, határokat nem ismerő pofátlanságtól? Még meddig lehet nagyvonalúan eltekinteni attól, hogy mindent tönkrevágtak? Nem egy-két dolgot. Mindent, amihez hozzányúltak.

Meddig hajlandó még a fejét elfordítva húzni az igát a birka azért, hogy ezeknek meglegyen az összkomfortos extra-nyaralásuk, hogy minden költségvetést kiszipolyozó lehetőséget igénybe vegyenek és szembefossák, mit jelent, amikor az országban már meleg moslékra sem futja a kórházaknak? Meddig képesek naponta jóllakni a milliárdos kommunikációs maszlaggal, amiben arról győzködik, miért jó neki, hogy szar? Meddig hiszi el, hogy kétségbevonhatatlan közérdek ezeknek a szégyentelen trógereknek az olimpiára utaztatása, foci Eb-n való részvétele, a Kazahsztánnal és Mongolóliával fennálló, sehonnan sehova nem vezető, kétoldalú kapcsolatok erősítése? Vagy hogy egyáltalán nemzeti érdek egy távoli jövőben esedékes olimpia megszervezése, amiről meg sem kérdeztek. Ami gazdaságilag tönkrevágja az országot. Akkor is, ha végül nem rendezzük meg, ha igen, akkor pláne.

Biztos én vagyok a gyökér balliberális (nem, nem vagyok), de Orbán Viktor és pereputtya (gyanítom, ezúttal is Orbán Győzőt viszi magával, aki a foci Eb-n is a VIP-páholyban terpeszkedett, neki minden joga megvan ott lenni, végül is nélküle ez a személyiségzavaros sem szabadulhatott volna rá az országra) sehova ne utazzon közpénzen! Sehova, semmi olyan célból, ami nem kapcsolódik közvetlenül az ország európai jövőjéhez! És nyolcadrangú senkiháziak, névtelen államtitkárocskák főleg ne utazzanak adófizetői pénzen olimpiára!

Ameddig ebben az országban minden rohad, ameddig minden nap kiderül, hogy Orbán végighazudta az elmúlt éveket, ameddig beígért fejlesztésekre nem futja, ameddig embereknek nincs kórházi ellátás, mert ellopták, szétcsalták, ráadásul a lábunkra is álltak közben, minden alkalommal szóvá fogom tenni, hogy undorító gerinctelen, telhetetlen gazemberek vezetik az országot. Úri jellemvonások nélküli, felkapaszkodott, urizáló taknyok. És lehet, hogy máshol természetes lenne az effajta protokoll, de itt nem normális.

Nekem a pofámról leégne a bőr a helyetekben, ha mindezek után még a kifosztott barmok pénzéből repülnék Rióba nyaralás gyanánt. Hogy majd az esetleg aranyak fényében sütkérezve, mások munkájának gyümölcsét learatva hajrámagyarozhassak. De tudják mit? Az effajta dorbézolások csúnya véget szoktak érni. Ennek különösen csúnya vége lesz, mert más már nem lehet. Mi szóltunk. Nem egyszer, nem kétszer. Ám legyen. (Egyébként meg a nénikétek a demagóg.)

http://kolozsvaros.com/2016/08/02/tenyleg-nem-nyilik-mar-az-a-kibszott-bicska-ett ol-a-hatarokat-nem-ismero-pofatlansagtol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hivatalnokocskák, legbecsületesebb, megkerülhetetlen, szocializálódott, fogyatékossággal, migránsőrülettel, legfölöslegesebb, nagylelkűségéből, felkapaszkodott, miniszterelnöki, államvezetésnek, meghívottjaként, forrásminiszter, megpróbáljátok, barátkozhatnak, pofatlansagtol, felszámolódnak, versenynapjait, szabadulhatott, miniszterelnök, összeharácsolt, fejlesztésekre, főpolgármester, pofátlanságtól, kirándulásként, olimpiázgatása, elévülhetetlen, végigcsápolta, terpeszkedett, költségvetésű, számolatlanul, chartergéppel, államtitkárok, utaztatásában, közigazgatási, jellemvonások, öltözőben szocializálódott, riói olimpiát, nyári olimpiai, sporteseményekkel mindenképpen, csilliárdos költségvetésű, foci Eb-t, leghosszabb ideig, állami költségvetés, kajak-kenu utolsó, vízilabda helyosztóit, 2024-es olimpiai, legmagasabb szinten, átlagosnál több, büdös francba, kibaszott rongyrázós, országot képviselitek, Molnár Bálint, Magyar Olimpiai Bizottság, Balog Zoltán, Simicskó István, Szene­czey Balázs, Lengyel Györgyi, Áder János, Orbán Viktor, Tállai Andrások, Balog Magyarország, Balog Rióban, Orbán Győzőt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Húsvét....!  Jó kívánságom !  Piros rodokrozit  Almaecet és a bélflóra egészsé...  10 dolog, ami megváltozik miut...  A könyv tündére 28. ........  A természet szépsége......  Elmegyek........  Védőoltások - hasznos linkek  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Isten nem hangulat kérdése  Kellemes hétvégét!  A könyv tündére 28. ........  Alvó maci  Védőoltások - hasznos linkek  Szép reggelt, kellemes napot!  Csak egyetlen leckét  Facebookon kaptam  Png virág  Természetes vesetisztító étele...  Te mit tennél ember ? ......  Tavaszi kép  Harmónia......  Png virág  Facebookon kaptam  Jó reggelt szép napot  Szürkehályog ellen  Szegfűk vödörben  Kölcsey Ferenc idézet  Harmónia......  Édes tavasz  Szeszélyes időjárás  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Pancsikoló madarak.......  Szervezem  Png virág  Epidotó kristály  Facebookon kaptam  10 konyhai élelmiszer, amely j...  Kék-lila tanzanit kristály  Szép mai napot.........  Imádság  Göngyölt, sült pörc  Több száz ember veszett oda a ...  Füstkvarc  Az erős ember nem bánt másokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Egy meleg mosoly  Casiterita ásvány  10 dolog, ami megváltozik miut...  Alvó maci  Imádság  Töltött dagadó recept  Cinatotrihite kristály  Szép reggelt, kellemes napot!  Naplemente  Almaecet és a bélflóra egészsé...  Hintázzunk együtt......  Szép estét, jó éjt!  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Védőoltások - hasznos linkek  Boldog születésnapot a ma ünne...  Pancsikoló madarak.......  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lufik  Facebookon kaptam  Régen a házak sárból voltak  Mai harmónia kártyám  Ha a lényegtelen dolgokat a lé...  Az Élet győz, megszabadít a ro...  A Hold  Tulipán csokor  Az emberek néha azt hiszik  Kellemes délutánt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Halhatatlanság Ekkortájt a sír...  Cinnabar kristály  Édes tavasz  A múltból  Édes tavasz  Facebookon kaptam  Imádság  4814 az új fertőzött, elhunyt ...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Várjuk a jó időt......  Vallás  Facebookon kaptam  Rózsaszín rodokrozit kristály 
Bejegyzés Címkék
öltözőben szocializálódott, riói olimpiát, nyári olimpiai, sporteseményekkel mindenképpen, csilliárdos költségvetésű, foci Eb-t, leghosszabb ideig, állami költségvetés, kajak-kenu utolsó, vízilabda helyosztóit, 2024-es olimpiai, legmagasabb szinten, átlagosnál több, büdös francba, kibaszott rongyrázós, országot képviselitek, olimpiai bizottságnak, fénylő csillag, nagyívű ígéreteket, ideje szédíti, kormány megszünteti, átmeneti otthonokat, fogyatékossággal élők, szenvedélybetegek átmeneti, esztergomi kórházban, meleg étel, intézmény időtlen, konyhán dolgozó, ilyen szétcseszett, államvezetésnek miért, büdös életben, riói hetyegés, olimpiázgatása netán, gyászt keres, honvédelmi miniszter, emberi erőforrás, egész kormány, többieknek miért, sportért felelő, szájbatekert olimpiátokat, emberek torkán, migránsőrülettel szemben, megnyitó ünnepségen, tetves eget, összeharácsolt pénzből, világegyetem legbecsületesebb, legnagyobb tétel, pénzből lehetne, világ szégyene, fejét elfordítva, birka azért, összkomfortos extra-nyaralásuk, milliárdos kommunikációs, szégyentelen trógereknek, olimpiára utaztatása, távoli jövőben, gyökér balliberális, foci Eb-n, ország európai, országban minden, elmúlt éveket, effajta protokoll, pofámról leégne, kifosztott barmok, esetleg aranyak, effajta dorbézolások, hivatalnokocskák, legbecsületesebb, megkerülhetetlen, szocializálódott, fogyatékossággal, migránsőrülettel, legfölöslegesebb, nagylelkűségéből, felkapaszkodott, miniszterelnöki, államvezetésnek, meghívottjaként, forrásminiszter, megpróbáljátok, barátkozhatnak, pofatlansagtol, felszámolódnak, versenynapjait, szabadulhatott, miniszterelnök, összeharácsolt, fejlesztésekre, főpolgármester, pofátlanságtól, kirándulásként, olimpiázgatása, elévülhetetlen, végigcsápolta, terpeszkedett, költségvetésű, számolatlanul, chartergéppel, államtitkárok, utaztatásában, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 408
  • e Hét: 408
  • e Hónap: 5066
  • e Év: 180428
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.