Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megmérgezik a közös örömünk - a Fidesz még az olimpiát is ha
  2016-08-13 17:49:29, szombat
 
  Megmérgezik a közös örömünk - a Fidesz még az olimpiát is hazug kampányolásra használja

JámborAndrás

2016. augusztus 11. csütörtök, 12:01


A pesti vicc szerint az ember leül a tévé vagy a gép elé, és megnézi a kormányzati propagandát, amit néha megszakít az olimpiai közvetítés. Persze valójában ez nem vicces, nagyjából tíz percenként elindul a ,,Tudta?" kezdetű kampányhirdetés, amelyben féligazságokkal és hazugságokkal manipulál a kormányzat a menekültek ellen, az októberi népszavazáson való részvételre. És akkor az egyperces gyűlölethíradóról még nem is beszéltünk.

letoltes-740x387.png

(Forrás: Facebook)

A Fidesz lényegében ezzel az aktussal privatizálja a magyar államot, a magyar sportolók sikerét, a választási kampányt és még a közpénzeket is. Persze a privatizációnál akár használhatjuk az erősebb lopás szót is.

Ha én ma besétálnék a közmédiába, és szeretnék egy a népszavazással kapcsolatos reklámot leadni az olimpiai műsorban, a közmédia azt mondaná, nem tehetem, és a választási törvényre hivatkozna. Mivel augusztus 13-án kezdődik a kampány, én még nem hirdethetnék, lehetne bármennyi pénzem és energiám. De a kormány megteheti ezt ,,tájékoztató" hirdetések keretében.

Pedig ezek nem tájékoztató hirdetések, hanem valójában a Fidesz kampányának közpénzből finanszírozott, törvénytelen módon a kampány előttre időzített hirdetései.

Az pedig külön bosszantó, sőt undorító, hogy ezeket a hirdetéseket úgy helyezik el, hogy aki kíváncsi a sporteredményekre, az olimpiára, a magyar sikerekre, az ne tudja kizárni a kormánypropagandát. Sőt nemhogy arcba, hanem agyba kapja, hogy beivódjon a fejébe.

És rögtön látom is a trollok válaszát, hogy de hát ez annyira fontos kérdés, a nemzeti lét és halál kérdése. Csakhogy egy normális országban a nemzeti halál és lét kérdéseit nem felülről, propagandával sulykolják a fejekbe, hanem az emberek valódi igényei és érzései mentén alakulnak ki. Ha itt is erről lenne szó, nem lenne szükség erre a féktelen propagandára.

De szükség van, hogy meglegyen az 50 százalékos részvétel, és ez annyira létszükséglet a Fidesz számára, hogy beáldozza érte a sportot, az olimpiát és a magyar sikereket is. Vagyis nem is beáldozzák, mert úgy tűnik ezek a sikerek amúgy is csupán arra valók a Fidesznek, hogy egy jó kis propagandát tolhasson.

Pedig láttuk az EB esetében is (amelyben kicsiben már kipróbálták ezt a propagandát), hogy a sportsikerek tényleg tudnak valamit egyesíteni ebben a végtelenül megosztott országban. Persze ez is érdektelen, hiszen az az egyesítés nem érdeke a Fidesznek, ők a velük egyetértőket és a meggyőzhetőket akarják egyesíteni, nem a nemzet, hanem a Fidesz zászlója alatt, a maradék pár millió honfitársukra meg köpnek egyet.

És hiába mondjuk azt, hogy Hosszú Katinka, Szász Emese, Imre Géza vagy a sajtbureszos Kenderesi, illetve a többi érmet nem nyerő magyar sportoló küzdelme, sikere, na meg, maga a sport többet számít, mint ezek az idióta propagandaanyagok, mégis beeszi az agyunkba magát ez a szemét. És ez is a cél.

Amit tehetünk, hogy visszafordítjuk ezt a hazug propagandát, és minél több embernek felhívjuk a figyelmét, hogy a Fidesz azokat a pillanatokat is, amelyek egyesíthetnék az ország lakosságát, arra használja, hogy mérget csepegtessen bele, hogy kihasználja saját gyűlöletkampányára, és abból politikai haszonra tegyen szert. Azt tehetjük, hogy felháborodunk, és a felháborodásunkat nem tartjuk magunkban.

Azoknak pedig, akik ezt a reklámozási és propagandamódszert kitalálták, csak azt tudom kívánni, hogy életük hátralévő részében minden tíz percben meg kelljen nézniük ezek közül a reklámok közül egyet. Szenvednének ők is.


http://kettosmerce.blog.hu/2016/08/11/a_fidesz_a_kozos_orom_pillanatait_is_a_tars adalom_mergezesere_hasznalja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszafordítjuk, kampányhirdetés, féligazságokkal, privatizációnál, népszavazással, meggyőzhetőket, finanszírozott, hazugságokkal, honfitársukra, felháborodunk, használhatjuk, létszükséglet, propagandával, egyesíthetnék, kampányolásra, népszavazáson, privatizálja, egyetértőket, sportsikerek, hirdethetnék, pillanatokat, sajtbureszos, jámborandrás, propagandára, törvénytelen, hirdetéseket, szenvednének, csepegtessen, közpénzeket, reklámozási, részvételre, kapcsolatos, tájékoztató, kihasználja, kampányának, propagandát, közös örömünk, pesti vicc, ember leül, tévé vagy, kormányzati propagandát, olimpiai közvetítés, menekültek ellen, októberi népszavazáson, egyperces gyűlölethíradóról, aktussal privatizálja, magyar államot, magyar sportolók, választási kampányt, privatizációnál akár, erősebb lopás, olimpiai műsorban, Hosszú Katinka, Szász Emese, Imre Géza,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Müller Péter tollából  A Mindenható Istenben bízva  Házi botox  Facebookon kaptam  Intelem  Facebookon kaptam  Intelem  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  Amikor még rangja volt...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  képre írva Március 15 -re emlé...  Március  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  A tékozló és Isten gondviselés...  Hernádkak  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Esti kép  Tavaszról álmodom,  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Mélységes szomorúsággal  Esti kép  Facebookon kaptam  Esti kép  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Hernádkak  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Mi a különbség  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Kokárda  Atyám !  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Szent Pio atya!  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem kellett volna!  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  A nemzet csak akkor...  Szép Álmokat  Cicus virággal  Csendes éjszakán  Heltai Jenő: Szabadság  Alvó baby  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Atyám !  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Az agyat és a csontokat is erő...  Alvó baby  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Könnyáztatta asszonysorsok  Imádkozás Krisztus értelméért  A magukat nyílt és őszinte emb...  Esti kép  Paul David Tripp Március 15  Sötétség és világosság 
Bejegyzés Címkék
közös örömünk, pesti vicc, ember leül, tévé vagy, kormányzati propagandát, olimpiai közvetítés, menekültek ellen, októberi népszavazáson, egyperces gyűlölethíradóról, aktussal privatizálja, magyar államot, magyar sportolók, választási kampányt, privatizációnál akár, erősebb lopás, olimpiai műsorban, választási törvényre, kormány megteheti, kampány előttre, pedig külön, magyar sikerekre, trollok válaszát, normális országban, nemzeti halál, emberek valódi, féktelen propagandára, magyar sikereket, sikerek amúgy, sportsikerek tényleg, végtelenül megosztott, velük egyetértőket, meggyőzhetőket akarják, sajtbureszos Kenderesi, többi érmet, sport többet, idióta propagandaanyagok, agyunkba magát, hazug propagandát, ország lakosságát, reklámok közül, visszafordítjuk, kampányhirdetés, féligazságokkal, privatizációnál, népszavazással, meggyőzhetőket, finanszírozott, hazugságokkal, honfitársukra, felháborodunk, használhatjuk, létszükséglet, propagandával, egyesíthetnék, kampányolásra, népszavazáson, privatizálja, egyetértőket, sportsikerek, hirdethetnék, pillanatokat, sajtbureszos, jámborandrás, propagandára, törvénytelen, hirdetéseket, szenvednének, csepegtessen, közpénzeket, reklámozási, részvételre, kapcsolatos, tájékoztató, kihasználja, kampányának, propagandát, pillanatait, kormányzati, megmérgezik, mergezesere, kipróbálták, kettosmerce, választási, beszéltünk, sulykolják, lakosságát, százalékos, lényegében, beáldozzák, besétálnék, végtelenül, hivatkozna, hirdetések, megosztott, közmédiába, kitalálták, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.