Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Valaki tényleg vizsgálja felül a gyógyszeradagját, mert enne
  2016-08-29 23:37:01, hétfő
 
   
 
H. A. 2016-08-26


Valaki tényleg vizsgálja felül a gyógyszeradagját, mert ennek nem lesz jó vége

A Kossuth rádió igehirdető mikrofonja előtt (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd) A Kossuth rádió igehirdető mikrofonja előtt (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Már olyan régen nem volt pénteki igehirdetés, hogy kezdtem egészen jól érezni magam, ámde Orbán ma reggel is felkelt és becaplatott a Kossuth rádióba, ahol rekedt hangon, köhécselve, krákogva és sóhajtozva ontotta büdöslábú tanait az éterbe.

Őszintén aggódom, és kérek mindenkit, aki illetékes ebben, a gyógyszeradagját vizsgálják felül, mert ennek nem lesz jó vége. Számtalanszor beszélt már orbitálisan ijesztő dolgokat, én viszont most először ijedtem meg.

Több mint aggasztó, hogy az 5 másodperc híján 27 perces rádiós monológ, amely nem nélkülözte az mikrofonállvány visszatérő kioktatását sem, egy meggárgyult migráns-fóbiás, küldetéstudatos, eszelős, frusztráltan hörgő ember képét festi, akire már nagyon nehezen illik a miniszterelnök megnevezés. Ez már régen hadvezérnek képzeli magát és ki is mondja: félháborús állapotok dúlnak körülöttünk.

Elképesztőnek tartom, hogy a korrupcióban fuldokló kelet-európai banánköztársaság főmajmának már semmi másra nem futja, mint előre egyeztetett forgatókönyv szerint 27 percből kemény 20 percet végigmigránsozni, kerítésezni, extra-határvédelmezni, fegyverekről, rendőrökről, terrorizmusról, háborús állapotokról értekezni és kelteni, fokozni, tapinthatóvá tenni a félelmetes, rettegésre okot adó jelent, ami egyre rosszabb lesz.

Noha ejtett pár veretes szót az olimpiáról és az évek óta jobban teljesítő, fantasztikus magyar gazdaságról (ebbe most nem megyek bele, de már mindjárt megvan az 1 millió beígért munkahely és Magyarországon szinte mindenki tud már dolgozni, aki akar), a nem ritkán ellentmondásos, a kizárólag manipulációs célokat szolgáló, háttérsóhajtozással kísért torokköszörülő pánikkeltés az egyik legsúlyosabb volt, amit valaha Orbántól hallottam.

Legalább egy éve célzottan brüsszelezik, bürokratázik, migránsozik, terroristázik, drótkerítésezik mindig egyazon gondolati ívben, de soha egyszer nem hallottam az aggasztó kivándorlásról, a szarban fetrengő egészségügyről, oktatásról, a propagandán túlmutató lyukas szociális hálóról, a valós, tényeken alapuló folyamatokról (az nem érdekel, hogy miként varázsoltak 5%-os munkanélküliséget, mert azt tudom) az önkritika hangján beszélt volna. Hogy legalább egyszer úgy tett volna, mintha még kapcsolatban lenne velünk, a magyar társadalommal, mimagyarokkal.

Orbán szótárában a biztonság átvette minden másnak a helyét, demagógiája már csak a legprimitívebb szektások agyát célozza, bezárkózott, elszakadt mindentől. Bár úgy indította összefüggéstelen, de kellően lebutított, megrágott szövegét, hogy ellenőrzés nélkül egy madár sem tud berepülni Magyarország területére, viszonylag könnyen, egybites tőmondatokban eljutott addig, hogy fizikailag meg kell erősíteni a szerb-magyar határon lévő határzárat, tehát még egy kerítéssort fog fölhúzni a legmodernebb technikai eszközökkel. Masszívabbat, ami egyidőben érkező több százezer embert is föl tud tartóztatni. A mikrofonállvány nem kérdez vissza, tűri, hogy kioktassák, nem látja az ellentmondást, nem azért ül ott. Pedig ezek szerint tök fölösleges volt a műszaki nemzeti kerítés, ha most újabb réteget kell önteni köré és meghosszabbítani Bicskéig. Nem baj, ez legalább nyolcvanszor drágább is lesz.

Aztán következik a Törökország-EU csatlakozási tárgyalások felfüggesztésének lehetősége, amire Orbán:

Mi Törökországot támogatjuk, tehát nekünk egy stabil török kormányra, egy biztos székben ülő Erdogan elnökre, és egy kiszámítható török külpolitikára van szükségünk. Ha Törökország bármi okból megrendül - puccskísérlet, bármifajta más ok - (...) akkor nem lesz egyetlen olyan stabil állam sem abban a térségben, akivel tárgyalni lehetne, akivel megegyezni lehetne és akivel közösen lehetne cselekedni.

És mi lesz október 3-án, egy érvényes népszavazás esetén, amelyben a nem-ek győznek?

Hogy van egy nép Európában, az egyetlen, amelynek kikérték a véleményét, az egyetlen nép amelyik elmondhatta mit gondol a migráció kérdéséről, amelyik világossá teszi, hogy a bürokraták döntését nem fogadja el. Tehát nem egy tárgyalási pozíciónk lesz, hanem egy végleges, erős magyar álláspontunk. És ez szerintem sok más országot is magunk köré fog gyűjteni.

Magyarország jövőjéről van szó. Arról, hogy

nagy muszlim tömegekkel fogunk együtt élni, párhuzamos társadalmaink lesznek-e, terrorveszélyben fogunk-e élni, a mainál sokkal rosszabb közbiztonság mellett, a női-férfi egyenjogúság nem lesz egy evidens dolog Magyarországon minden itt tartózkodó ember számára, hogy biztonságban lesznek-e a feleségeink, lányaink, a szüleink és így tovább. Tehát Magyarország jövője a tét, én csak azt tudom tanácsolni a magyar embereknek, hogy ne kockáztassunk, védjük meg azt, amink van, védjük meg az életformánkat, és mondjunk nemet a brüsszeli döntésekre.

A Soros György pénzéből fizetett emberjogi aktivisták, a terrorizmus folyamatos lebegtetése, a brüsszeli döntéshozás mechanizmusának aljas leegyszerűsítése a rezsicsökkentett hívek nyelvére, a kényszerbetelepítés hazugsága további olyan kötelező díszítőelemei voltak ennek az agylágyulásnak, amelyeket kényszeresen ismételget évek óta. Teljesen világos: a kinyilatkoztatások szintjén újra meg újra előkerülő rendpártiság, az Erdogan-i út, a biztonság által felülírt szabadságjogok eltiprása mellett tette le a voksát, és ma délután erről az álláspontról oktatja ki Angela Merkelt, aki a V4-ek vezetőivel találkozik Varsóban. Már találkozott is, és nem szégyellt tovább pofázni.

Orbán Viktort egyáltalán nem érdekli, talán soha nem is érdekelte, hogy az, amit mond, annak mennyi köze van a valósághoz, végképp úrrá lett rajta a saját, beteg paranoiája. Migránsok nélkül egy idő után nincs miről beszélni, a kollektív rettegés bódító ködje nélkül kilóg mindenhol a lóláb. Ezért Orbán végképp letett arról, hogy megpróbáljon jól kormányozni, mindent erre az egy lapra tett fel: az értelmetlen, röhejes és egyben tragikus háborúzására.

Megdöbbentő, hogy a hetedik évbe lépett masszív lopás és maffia-garázdálkodás után a választásokig hátralévő másfél évben sem akar javítani az ország helyzetén. Meg sem fordul a fejében, hogy legalább mímeljen valami józan ésszel is indokolható változtatást a korrupció politikáján. Erről szól az, amit mond: nem úgy akar választást nyerni, hogy az utolsó száz méteren jól kormányoz, hanem a nép félelemben tartásával és kettősbeszéddel.

Mert lehet, hogy a rettegő agyonmagyarok nem vágják, de ha már dagadt erekkel a nyakunkon uszítunk a muszlim tömegek ellen és csókolgatjuk Erdogan szultán lábnyomait, akkor nem úgy lenne korrekt, hogy hozzátegyük: ez a véreskezű példakép a korábbi szekuláris török állam helyett iszlamista terrort honosított meg? És ha a muszlimokat kollektíven utáljuk politikai megélhetésileg, akkor Magyarország miért hódol be a gazember Erdogannak? Magyarországnak egy demokratikus Törökország lehetne partnere és szövetségese, nem egy elborult zsarnok. Igaz, Magyarországnak egy reálpolitikus miniszterelnök lenne mindenekelőtt az érdeke nem egy hatalomba őrült, személyiségzavaros futballista.

Orbán viszont nyilván arra hangol (gondolom Péter középcsatárnak már megsúgták kedden Ankarában), hogy Törökország mindenképpen borítja az EU-val kötött egyezményt, hát persze hogy mekkora nagy igazsága lesz a Viktornak, aki látnokként látta előre és hátra, hogy dupla, tripla kerítést kell húzni a magyar határra. Majd a kirakat- kvótanépszavazás előtt pár nappal döngetheti a mellét, hogy na ugye, ő megmondta és közben Erdogannal összekacsintva szapulhatja Merkelt és bomlaszthatja tovább az Uniót Putyin elvtárs legnagyobb megelégedésére.

Soha nem érnék a végére, ha mondatonként elemezném, mekkora kétszínű, demagóg, háborús pszichózisban vergődő beteg ember vezeti ezt az országot (tényleg valaki állítson a gyógyszerein, könyörgöm!) és persze, hogy ezt eddig is tudtuk, de napról napra rosszabb a helyzet. Hallod, Viktor? Én sem akarok párhuzamos társadalmat, se muszlimot, se fideszest! Tisztában vagyok vele, hogy menekült emberek közé (akik, ha nem lennének, sokkal hamarabb omlana rád a szarból épített várad) olykor terrorista barmok is keverednek. De ez a gyáva hazudozás, ez az állandó pánikkeltés, ez a mindenfele vagdalkozó, háborús menekültek elleni háborúzás, kollektív megbélyegzés, a birkák lebutítása az, amibe rövid- és hosszútávon mind beledöglünk. Sajnos tisztában vagyok vele, hogy amíg körbe nem keríted az országot és le nem írsz az európai térképről, nem fogsz megnyugodni.

De az utolsó szó jogán még valamit: neked nincs jogod lányaink és asszonyaink mögé gyáván megbújni, talán ez a legundorítóbb húzásod mind közül. Hogy a szádra veszed őket. Egy nyomorult migráns nem nyúlt egyetlen lányunkhoz és asszonyunkhoz, te demagóg! Te azóta aggódsz ilyen képmutató módon lányainkért és asszonyainkért, amióta a migránsok ellen kampányolni lehet velük. Amikor évek óta következetesen szarsz az Isztambuli Egyezmény ratifikálására, akkor nem zavar, hogy lányaink és asszonyaink szakmányban válnak életerős, sudár magyar és fehérbőrű és keresztény férfiak áldozataivá. Amikor a fideszes Balogh József átrendezte az élettársa arcát, te sehol nem voltál, és te mered a szádra venni a nők bántalmazását, te elszabadult hajóágyú? Aljas módon uszítasz az innen menekülő muszlimok és azon muszlimok ellen, akik be se teszik ide a lábukat, miközben semmi kivetnivalót nem találsz abban, hogy hősmagyarok törik szilánkosra lányaink és asszonyaink orcáját. Amikor Kiss László erőszakoló ügye nyilvánosságra került, egy emberként védtétek a mundér becsületét. Az egyik legnagyobb védelmezője ma már állami kitüntetés büszke tulajdonosa és a kurv*anyánk. Te pedig nem egy közönséges ápolt vagy Grazban, hanem még mindig Magyarország miniszterelnöke lehetsz. Az az igazság és az a tragédia, hogy valójában már mindegy, hogy állítanak a gyógyszereiden vagy sem.

http://kolozsvaros.com/2016/08/26/valaki-tenyleg-vizsgalja-felul-a-gyogyszeradagj at-mert-ennek-nem-lesz-jo-vege/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: leegyszerűsítése, végigmigránsozni, banánköztársaság, gyógyszeradagját, meghosszabbítani, rezsicsökkentett, kvótanépszavazás, összefüggéstelen, terrorveszélyben, gyogyszeradagjat, mikrofonállvány, drótkerítésezik, mechanizmusának, magyarországnak, kettősbeszéddel, küldetéstudatos, határvédelmezni, miniszterelnöke, következetesen, magyarországon, miniszterelnök, kivándorlásról, összekacsintva, megelégedésére, egészségügyről, asszonyainkért, gyógyszereiden, szabadságjogok, középcsatárnak, terrorizmusról, megélhetésileg, torokköszörülő, ellentmondásos, nyilvánosságra, ratifikálására, legprimitívebb, gyógyszeradagját vizsgálják, mikrofonállvány visszatérő, meggárgyult migráns-fóbiás, miniszterelnök megnevezés, korrupcióban fuldokló, kizárólag manipulációs, egyik legsúlyosabb, aggasztó kivándorlásról, szarban fetrengő, propagandán túlmutató, önkritika hangján, magyar társadalommal, biztonság átvette, legprimitívebb szektások, szerb-magyar határon, legmodernebb technikai, Koszticsák Szilárd, Tehát Magyarország, Soros György, Angela Merkelt, Orbán Viktort, Ezért Orbán, Uniót Putyin, Isztambuli Egyezmény, Balogh József, Amikor Kiss László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.01. 23:34 Koronavírus - Bernie Sanders a wisconsini előválasztás elhalasztására szólí...
04.01. 23:14 Befejezték a felüljáró alá szorult kamion mentését a Hungária körúton
04.01. 22:33 Koronavírus - Az amerikai haditengerészeti tárca nem menekíti ki a Guamnál ...
04.01. 22:04 Koronavírus - Olasz kormányfő: "nem enyhíthetünk a szigorú óvintézkedéseken...
04.01. 22:04 Liget Budapest - Megszűnhet a főváros által elrendelt "zöldstop" a Városlig...
04.01. 22:03 Koronavírus - Pozitív lett Győr polgármesterének második koronavírustesztje...
04.01. 21:53 Koronavírus - Több uniós ország aggodalmát fejezte ki a koronavírus elleni ...
04.01. 21:43 Koronavírus - Franciaországban négyezer fölött a halottak száma
04.01. 21:24 Koronavírus - Pelosi: a képviselőháznak minél előbb napirendre kell vennie ...
04.01. 21:23 MNB: a befektetési alapok is hozzáférhetnek a hosszabb lejáratú hiteleszköz...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Japán cseresznyefa virágba  Avilai Szent Teréz minden erej...  Kibomlott a cipőfűződ, meg ne ...  Szentmisék a Hegyvidéki TV csa...  Aranyos képek a mókusokról  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Istennel vagyunk mi győztesek  Vízcseppes lila rózsa  Kislány virágot szed  Márk Miklós, Lelked gyönyörű s...  Üdvözöllek április  Április 1.  Raniero Cantalamessa, a Pápai ...  Az április, egy szerelmes kam...  Áprilisi tréfálkozás  Pio atya Teljes film magyarul  Óvintézkedések gyermekek számá...  Útravaló – 2020. április...  Hosszú életet biztosító gyümöl...  Levendula csokor  Facebookon kaptam  Ne, menj el... Kulka János  Egy Fülöp-szigeteki nővér is a...  Facebookon kaptam  Kislány virágot szed  Tulipánok  Halló Április!  Facebookon kaptam  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam  Április Esőt érlelő  Most tedd meg legalább!  Reményekkel teli április  Vízcseppes rózsa  Szolgálat  Áprilisi tréfálkozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus egyetlen vigasza a keres...  Áprilisi tréfálkozás  A férfi legyen a család papja:...  Facebookon kaptam  Levendula csokor  Imádság  Isten mindig gondot visel az ö...  Víztükrös virágok  Tavaszi kép  A héten nemzeti emlékhellyé ny...  Jézus megigértetése  Mi számít?  Facebookon kaptam  Avilai Szent Teréz minden erej...  Lazítós estét  Mai nap zenéje: Bodnár Attila...  Április bolondja az, akit álta...  5. nagyböjti hét szerda 04.01  Az áprilisi rügyekhez  Megbocsátás  Baby a tükőrnél  Szentmisék a Hegyvidéki TV csa...  Kislány cicával  Az E-vitamin és a szívizomsej...  Gyümölcsoltó Boldogasszony ünn...  Facebookon kaptam  Április bolondja az, akit álta...  Istennel vagyunk mi győztesek  Áprilisi tréfálkozás  Menekülés az eljövendő haragtó...  Márk Miklós, Lelked gyönyörű s...  Kislány rózsa csokorral  Szuhanics Albert Ne félj!  Vigasztaló sorok a - Kijárás ...  Egy Kis Nyugalmat - Neoton fa...  Kislány napernyővel  Erdős Anna - Köszöntelek Ápri...  Fagyos kezek és lábak  Elmélkedés az önkéntes karanté...  Facebookon kaptam  Eljött végre április! Április ...  A héten nemzeti emlékhellyé ny...  Tibeti tanítások  Facebookon kaptam  Fürtös gyöngyike virág  Fáradtság és stressz elleni gy...  Narancsbőrgyilkos táplálékok  Fagyos kezek és lábak  Bohócruhában  Bohócruhában  Scherer bíboros: „Viták ...  Gyerekeink itt Déván megint al...  Halló Április!  Mai nap képe - gyönyörű virág  Sexy nő  Scherer bíboros: „Viták ...  Facebookon kaptam  Nő gerberával  Levendula csokor  Márk Miklós, Lelked gyönyörű s...  Április ... Ó Április! 
Bejegyzés Címkék
gyógyszeradagját vizsgálják, mikrofonállvány visszatérő, meggárgyult migráns-fóbiás, miniszterelnök megnevezés, korrupcióban fuldokló, kizárólag manipulációs, egyik legsúlyosabb, aggasztó kivándorlásról, szarban fetrengő, propagandán túlmutató, önkritika hangján, magyar társadalommal, biztonság átvette, legprimitívebb szektások, szerb-magyar határon, legmodernebb technikai, műszaki nemzeti, stabil török, biztos székben, kiszámítható török, érvényes népszavazás, nem-ek győznek, migráció kérdéséről, bürokraták döntését, tárgyalási pozíciónk, mainál sokkal, női-férfi egyenjogúság, evidens dolog, magyar embereknek, brüsszeli döntésekre, terrorizmus folyamatos, brüsszeli döntéshozás, rezsicsökkentett hívek, biztonság által, álláspontról oktatja, kollektív rettegés, hetedik évbe, választásokig hátralévő, ország helyzetén, korrupció politikáján, utolsó száz, rettegő agyonmagyarok, nyakunkon uszítunk, muszlim tömegek, véreskezű példakép, korábbi szekuláris, muszlimokat kollektíven, gazember Erdogannak, demokratikus Törökország, elborult zsarnok, reálpolitikus miniszterelnök, hatalomba őrült, magyar határra, kirakat- kvótanépszavazás, szarból épített, gyáva hazudozás, állandó pánikkeltés, mindenfele vagdalkozó, birkák lebutítása, európai térképről, legundorítóbb húzásod, szádra veszed, nyomorult migráns, migránsok ellen, fideszes Balogh, élettársa arcát, szádra venni, innen menekülő, emberként védtétek, mundér becsületét, egyik legnagyobb, közönséges ápolt, gyógyszereiden vagy, leegyszerűsítése, végigmigránsozni, banánköztársaság, gyógyszeradagját, meghosszabbítani, rezsicsökkentett, kvótanépszavazás, összefüggéstelen, terrorveszélyben, gyogyszeradagjat, mikrofonállvány, drótkerítésezik, mechanizmusának, magyarországnak, kettősbeszéddel, küldetéstudatos, határvédelmezni, miniszterelnöke, következetesen, magyarországon, miniszterelnök, kivándorlásról, összekacsintva, megelégedésére, egészségügyről, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 457
  • e Hét: 7125
  • e Hónap: 2049
  • e Év: 233067
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.