Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
HATOS KARTONT a DOKTORNÉNINEK
  2016-09-05 18:35:48, hétfő
 
  2016. szeptember 5., hétfő

HATOS KARTONT A DOKTORNÉNINEK


Hatos kartont azoknak töltöttek ki a titkosszolgálatok, akiket beszerveztek.
Ők aztán szorgalmasan - vagy kevésbé szorgalmasan - írták jelentéseiket kapcsolattartójuknak, aki aztán értékelte, továbbította a kézhez kapott anyagot a szolgálat megfelelő szintjére, ahol az adatokat ellenőrizték, összevetették a más forrásból szerzett adatokkal és az így kapott eredmény tükrében intézkedtek.
Természetesen mindennek nyoma maradt, ha a célszemély élete során elkövetett valamit, akkor utána tudtak nézni viselt dolgainak a nyilvántartásokban.
Macerás meló, olyan, mint a puzzle, de ha tehetséges az elemző, aki az apró elemeket összerakja, akkor meghökkentően teljes kép bontakozhat ki a szemlélő előtt.
Aki aztán ismereteit úgy használja fel, ahogy úri kedve tartja, - már ha úriemberről van szó, de az állam nem úriember, hanem egy büdös bunkó, csakúgy, mint képviselőinek többsége.


Az egyik friss terv szerint a háziorvosokat kötelezik, hogy vegyék számba betegeik egészségi állapotát, a hivatalos indoklás szerint azért, hogy javítsák a lakosság egészségi állapotát, ami úgyszólván teljesen felesleges, hiszen az egészségügyi kormányzat szerint a magyar nép egészsége példás, magyarember tej, erő, egészség, és ez a helyzet egyre csak javul, köszönhetően Pártunk és Ártányunk gondoskodásának.
Ezen tovább javítani hagyományos eszközökkel nemigen lehet, jöhet tehát a béremelés, mely majd megfékezi a megvadult doktorokat és nővérkéket, ami nem is lenne baj, hiszen évente annyi orvos megy világgá, mint az orvosegyetemeken egy évben végzettek száma.
Úgyhogy idén is kapnak valamennyit, aztán majd jövőre megint, aztán a választások után is kapnak még, várhatóan kettőt a szemük alá.
Menet közben persze az orvosok egy nem elhanyagolható része vállalkozóként kell, hogy megkeresse a napi betevőt, őket nem fogja érinteni a béremelés, így jár, aki kizsákmányolóvá képezte magát.

A gond az egészségügy minden területét érinti, a háziorvosok többsége öreg, mint az országút, őket még működésben tartja a hivatástudat meg a megszokás, a szakorvosok derékhada viszont megy világgá.
Ma már a fogorvos is előlépett hiánycikké, jóllehet magyarembernek több füle van, mint foga - katasztrófa, ahogy kinéz az ország.
Igaz, Orbán fogorvosának nincsenek gondjai, habár talán kitüntetést még nem kapott, mint a cipésze, aki a Szent Lábakat méretre készített cipőkkel ékesítette fel...
Közös bennük az, hogy utánpótlásuk nincsen, hiszen egy szakorvosnak az egyetemmel együtt tíz éven felül van az az idő, mikor ha egyedül hagyják, akkor remélhetjük, hogy több beteget ad vissza a társadalomnak, mint a temetkezési vállalkozónak.
Megindultak külföldre a szakdolgozók is, ők is kelendőek a piacon, az anyagiakon túl a nyugodt élet és a jó munkakörülmények is vonzzák őket.
Aki azt gondolja, hogy egy szakképzett nővér vagy asszisztens könnyen pótolható, a roppant nagyot téved, egyikük-másikuk valódi kincs, némelyikük többet tud a saját szakterületéről, mint egy középszorgalmas rezidens a képzése befejeztekor.
Akiket könnyebben lehetne pótolni, azok a segédápolók, de ilyenek felvételére meg nem jut pénz, a karitatív munka a kórházakban meg ismeretlen fogalom, nincsenek kidolgozva a szabályai, a kórházi vezetők meg joggal tartanak attól, hogy egy esetleges hibánál nem csak a beteg kerül a veszteséglistára, de könnyen meglehet, hogy ők is.


Marad tehát a felmérés, mint csodafegyver, ez majd segít a beteg állapotán, például a Nemzeti Beteget lenyugtatja átmenetileg, és teljes figyelmével a migránsok felé fordulhat.
Akik között lehettek orvosok is, meg szakdolgozók is, de a nagy harcban rájuk figyelni nem jutott idő, talán úgy volt vele a Vezér, hogy nem húzzuk magunkra a bajt, egyikük - másikuk még képes lenne felrobbantani a beteget is - ezektől minden kitelik.
A felméréshez viszont minden feltétel adott, a kérdőívek összeállítása magában is hasznos, hiszen értelmesnek tűnő munkát ad az egészségügyi vízfejnek - érdekes, hivatalnokokat soha nem kell keresni, talán az íróasztalaikat a betegágy mellé kellene tenni, két okosság között egy-egy beöntés sokat hozna az ágy mellett dolgozók iránt tanúsított empátiájukon...
A kérdőív viszont hosszú lesz, mint a vonatfütty, kiterjed mindenkire és mindenre, ami a kormányzatot érdekelheti.
Karak és Vuk a libaólban készíti a felmérést a libák egészségi állapotáról, aztán majd ennek megfelelően válogatja ki közülük a vágásra éretteket.
A felmérés kiterjed a gyerekekre is, - majd megkérdezik az óvodástól, hogy szokott e a család imádkozni, meg amikor ideges a papa, szidja-e a Viktor bácsit.
Az se lesz semmi, mikor valakiről feljegyzik, hogy AIDS-ben szenved, vagy, hogy milyen a szexuális irányultsága, vagy valami hasonlót, például szed-e antidepresszánst?
Az egészségügyi adat roppant érzékeny adat, könnyű visszaélni vele.
Nem csak országos, de helyi szinten is, emellett remek pletykatémát adhat a munka dandárját valószínűleg végző orvosírnoknak, asszisztensnek, ami ugye tilos, de hát lopni is tilos, mégis, még a legnagyobbak is, ugye, és ha őket nem képes megfékezni az ügyészség, hát ugyan ki macerálná Juliskát a rendelőben, ahová ő szokta behívni a potentátokat soron kívül?


Az egészségügyi adattal könnyen lehet zsarolni valakit, például egy állás betöltésére való alkalmasságot eldönthet egy gyógyszer szedése, kivétel a miniszterelnöki poszt, ahol a nyelvlóbálás az elegancia kelléke, ugye...
Természetesen szó esik majd az adatok titkosságáról, az egészségügyi dolgozók megkérdőjelezhetetlen etikájáról, de arról nem sok szó fog esni, hogy egy betegre legalább fél órát kell szánni, az orvosnak egy átlagos praxisban 1200-1500 beteg adatait kell felvenni, ez alsó hangon hatszáz óra munkát jelent.
Míg egyről elkészül a jelentés, addig a többi beteg üldögéljen békésen, aki beteg, ne ugráljon!
Emellett várható, hogy a betegek nem átallanak majd ide-oda vándorolni, talán legjobb lenne leszögezni az egyik lábukat a padlóhoz, akkor csak körbe-körbe masírozhatnának.
Ez az adatbázis természetesen összekapcsolható lesz más adatbázisokkal, így a már így is túl karcsú magánéleted végképp megszűnik, már csak a gombot kell rádszerelni, és úgy irányíthatnak majd, mint kisfiad vagy unokád a játékautót.
Orwell a kanyarban sem volt.
Mindegy végülis, a háziorvosok szép lassan elfogynak, a betegek leszoknak az orvoshozjárásról, megint két orvos lesz a huszonezres faluban, aztán ha szerencséd van, akkor értik a szakmájukat.
Egy biztos, ha az orvosok kezébe kerülsz, beteg leszel.
A selejt meg ad acta van téve, a Stiglickertben...


A szegény gyógyuljon, ahogy tud, jöhetnek a füvesasszonyok, meg a sámánok, és egyre kevésbé sértődhetünk meg, ha afrikai állapotokról szól a közbeszéd...


http://www.pupublogja.hu/2016/09/hatos-kartont-doktorneninek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: orvosegyetemeken, munkakörülmények, orvoshozjárásról, veszteséglistára, összekapcsolható, antidepresszánst, kizsákmányolóvá, szakterületéről, miniszterelnöki, masírozhatnának, középszorgalmas, gondoskodásának, füvesasszonyok, asszisztensnek, stiglickertben, hivatalnokokat, adatbázisokkal, elhanyagolható, íróasztalaikat, vállalkozóként, magyarembernek, összevetették, társadalomnak, természetesen, vállalkozónak, felrobbantani, meghökkentően, titkosságáról, képviselőinek, összeállítása, irányíthatnak, alkalmasságot, háziorvosokat, jelentéseiket, doktornéninek, orvosírnoknak, kézhez kapott, szolgálat megfelelő, adatokat ellenőrizték, célszemély élete, apró elemeket, szemlélő előtt, büdös bunkó, egyik friss, háziorvosokat kötelezik, hivatalos indoklás, lakosság egészségi, egészségügyi kormányzat, helyzet egyre, megvadult doktorokat, évben végzettek, választások után, HATOS KARTONT, HATOS KARTONT DOKTORNÉNINEK, Szent Lábakat, Nemzeti Beteget,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
"Ez egy csoda"  Robin Wight pitypang szobra  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Egyszerű  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mindent de mindent visszakap  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szívek  Annyira tisztelem a szabadságo...  Alvó kislány  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Csend  Egyszerű  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Jázmin  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Ott van  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  James Allen  képre írva  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Egy párkányon  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Egy gondolat  A pitypang legendája  "Ez egy csoda"  James Allen  Előfordul, hogy  Ott van  Annyira tisztelem a szabadságo...  képre írva  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanmese  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Dóró Sándor: Embernek maradni  Müller Péter tollából  Az ember emlékekből áll  A sorsod  Egy barátság története  Márai Sándor tollából  Bornyi Veronika haiku verse  Egyszerű  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Kertem  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csend  jó reggelt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Magamnak  Jázmin 
Bejegyzés Címkék
kézhez kapott, szolgálat megfelelő, adatokat ellenőrizték, célszemély élete, apró elemeket, szemlélő előtt, büdös bunkó, egyik friss, háziorvosokat kötelezik, hivatalos indoklás, lakosság egészségi, egészségügyi kormányzat, helyzet egyre, megvadult doktorokat, évben végzettek, választások után, napi betevőt, egészségügy minden, háziorvosok többsége, szakorvosok derékhada, egyetemmel együtt, temetkezési vállalkozónak, nyugodt élet, szakképzett nővér, roppant nagyot, saját szakterületéről, középszorgalmas rezidens, képzése befejeztekor, karitatív munka, kórházi vezetők, esetleges hibánál, beteg kerül, beteg állapotán, migránsok felé, nagy harcban, felméréshez viszont, kérdőívek összeállítása, egészségügyi vízfejnek, betegágy mellé, kérdőív viszont, kormányzatot érdekelheti, libaólban készíti, libák egészségi, vágásra éretteket, felmérés kiterjed, család imádkozni, szexuális irányultsága, egészségügyi adat, munka dandárját, potentátokat soron, egészségügyi adattal, állás betöltésére, gyógyszer szedése, miniszterelnöki poszt, elegancia kelléke, adatok titkosságáról, egészségügyi dolgozók, betegre legalább, átlagos praxisban, többi beteg, egyik lábukat, adatbázis természetesen, gombot kell, háziorvosok szép, betegek leszoknak, huszonezres faluban, orvosok kezébe, szegény gyógyuljon, orvosegyetemeken, munkakörülmények, orvoshozjárásról, veszteséglistára, összekapcsolható, antidepresszánst, kizsákmányolóvá, szakterületéről, miniszterelnöki, masírozhatnának, középszorgalmas, gondoskodásának, füvesasszonyok, asszisztensnek, stiglickertben, hivatalnokokat, adatbázisokkal, elhanyagolható, íróasztalaikat, vállalkozóként, magyarembernek, összevetették, társadalomnak, természetesen, vállalkozónak, felrobbantani, meghökkentően, titkosságáról, képviselőinek, összeállítása, irányíthatnak, alkalmasságot, háziorvosokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1307
  • e Hét: 7059
  • e Hónap: 10804
  • e Év: 164300
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.