Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aki fizet a hordának, AZ NEM MIGRÁNS!
  2016-09-07 19:18:41, szerda
 
  Aki fizet a hordának, AZ NEM MIGRÁNS!


Közzétéve 2016-09-07


16 ezer embernek adott letelepedést a bevándorlás-ellenes kormány?


Orosz bűnöző is vásárolt letelepedési kötvényt a magyar államtól. Az esetről a Magyar Nemzet számolt be kedden. A lap értesülését a Miniszterelnöki Kabinetiroda arra hivatkozva nevezte komolytalannak, hogy az illető nevét nem írta le az újságíró. A szerző szerint azonban nem is írhatta volna, mert azzal törvényt sértett volna. Az ellenzéki pártok a letelepedési kötvények forgalmazásának leállítását és a nemzetbiztonsági bizottság összehívását sürgetik.

A Magyar Nemzet értesülései szerint egy jogerősen elítélt orosz bűnöző is vásárolt magyarországi letelepedési államkötvényt. Wiedemann Tamás, a cikk szerzője az ATV A nap híre című műsorában elmondta: azért furcsa az egész ügy, mert akinek nem tiszta a múltja, az elvileg nem kaphat letelepedési engedélyt, hiszen biztonsági kockázatot jelent.
De hogyan sikerült kijátszania a rendszert, amikor elvileg négyszeres szűrőn esnek át a letelepedési kötvények vásárlói? A bevándorlási hivatal szabályai azt írják elő, hogy a szokásos tartózkodási hely szerinti hatóság által kiállított erkölcsi bizonyítványra van szüksége a vásárlónak. Az újságíró szerint ez az orosz állampolgár ezért áttette a lakhelyét egy Karib-szigeteki offshore-országba, és az ottani hatóságtól kért tiszta pedigrét.
Wiedemann Tamás a műsorban elmondta, hogy három éve foglalkozik a letelepedési kötvények körüli anomáliákkal, és nem érti, hogy nem csapja ki a biztosítékot, hogy a szemünk előtt zajlik egy százmilliárdos korrupciós ügy. A külföldi befektetők számára egyébként nagyon vonzó a magyar letelepedési kötvény, mert ez a legolcsóbb a piacon, és nagyon egyszerű a megszerzése: az újságíró elmondása szerint elég egyszer bemenni egy külképviseletre, ahol megkötheti a szerződést, és be sem kell tennie a lábát Magyarországra.
A Magyar Nemzet újságírója megjegyezte: szerinte veszélyes játékot űz azzal a kormány, hogy míg az egyik oldalon csúcsra járatja a menekültellenes kampányt, a másik oldalon több mint 15 ezer embernek adott pénzért letelepedést.
Komolytalan állítások?
Kedden egyébként reagált a kormány Wiedemann cikkére, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint komolytalan állításokon és rágalmakon alapul az írás. Szerinte azért is nehéz komolyan venni a cikket, mert meg nem nevezett külföldire hivatkozik. Az államtitkár szintén elmondta, hogy a befektetőket többszörösen átvilágítják: többek között a rendőrség, nemzetbiztonsági szervek és a TEK is.

kte
A Magyar Nemzet munkatársa Dömötör Csaba szavaira reagálva elmondta, hogy a bevándorlási hivatalnál körülbelül ötperces munkával ki tudnák deríteni, hogy kiről szól a cikke, ehhez mindössze annyit kéne tenniük, hogy megnézik a kötvényt-vásárló orosz állampolgárokat, és hogy milyen erkölcsi bizonyítványt adtak le. Hozzátette: ha megnevezte volna az illetőt, azzal személyiségi jogot sértett volna, és vétett volna az értékpapírtitok ellen, ami miatt könnyen bíróság előtt találhatná magát.
Wiedemann szerint elgondolkodtató, hogy 2016-ban nyíltan arra kér egy államtitkár egy újságírót, hogy törvényt sértsen.
Biztonsági kockázat vagy korrupciós ügy?
Erről maga Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt nemrégiben. A tárcavezető is felsorolta azt a négy szervezetet, aminek ellenőriznie kell azokat, akik letelepedési kötvényt akarnak vásárolni Magyarországon. Az ellenőrzésre 30 nap áll rendelkezésre, Lázár szerint így minden feltétel adott, amellyel csökkenthető a biztonsági kockázat. Igen ám, csakhogy a biztonsági kérdés mellett van egy másik szál is, mégpedig a már említett korrupciógyanú.
Wiedemann a cikkében elmagyarázza, hogy a letelepedési konstrukció lényege, hogy a külföldi befektetők legalább háromszázezer euróért ötéves futamidejű államkötvényt vásárolhatnak, cserébe pedig letelepedési engedélyt kapnak. A kötvényt csak az Országgyűlés gazdasági bizottsága által kijelölt vállalkozások forgalmazhatják, amelyeket egy kivételével az offshore cégek körében népszerű helyszíneken jegyeztek be.
Jelenleg öt ilyen vállalkozásnak van forgalmazási engedélye, ezek között egy magyar kft. található, a többi céget a Kajmán-szigeteken, Liechtensteinben, Máltán és Cipruson jegyezték be.
,,A társaságok ügyfelenként 45-60 ezer euró szolgáltatási díjat is kérnek, továbbá náluk landolnak a kötvények után járó kamatok is, ami ügyfelenként további 29 ezer euró. Ez azt jelenti, hogy 74-89 ezer eurót nyernek egy ügyfélen, ami jelenlegi árfolyam mellett 23-27,6 millió forint jutalék kötvényenként. Eddig 3917 kötvényt adtak el, ezáltal 90-108 milliárd forint bevételhez jutottak a többségében offshore helyszíneken bejegyzett vállalkozások. Ebből 34 milliárd forint közpénz, hiszen az állam kamatot is fizet a kötvények után" - áll a cikkben.
Kakuk György, a DK elnökségi tagja szintén vendége volt az ATV műsorának. Meglátása szerint egyeseknek nem érdeke a hatékony ellenőrzés, hiszen akkor többen kiesnének a vásárlásból, emiatt pedig kevesebb pénz folyna be magánzsebekbe. ,,Ez az igazi nagy kockázat" - tette hozzá a politikus. Nagy Boldizsár nemzetközi jogász pedig arra is felhívta a figyelmet, hogy a kötvényvásárlók közül szinte senki nem akar Magyarországon befektetni, a többségnek az a célja, hogy a schengeni területen belül szabadon utazhasson. Hozzátette, hogy a magyar állam konkrétan bukik az üzleten, hiszen diszkont áron adja, majd teljes áron veszi vissza a kötvényeket.
16 ezer betelepített ember
Az MSZP azt sérelmezi, hogy a kormány milliárdokat költött el bevándorlás-ellenes kampányra, miközben ezreket ,,csábított" Magyarországra, akik fizettek a letelepedési engedélyért. Demeter Márta, a szocialisták országgyűlési képviselője az ATV műsorában elmondta: családtagokkal együtt már 16 ezer ember ,,hívott" be így a kormány.
A politikus szerint ezzel a kormány veszélyezteti a magyar és az európai uniós állampolgárok biztonságát, hiszen a cikkben említett orosz befektetőről is kiderült, hogy nem tiszta az előélete. Demeter szerint csak az a kérdés, hogy a szűrést végző szervek végzik ennyire rosszul a munkájukat, vagy hogy a kormány szándékosan huny szemet a profit érdekében.
Az MSZP elfogadhatatlannak tartja a helyzetet, ezért törvényjavaslatot nyújt be, amelyben kezdeményezi a letelepedési kötvények megszüntetését, a kötvényforgalmazó cégek gazdasági bizottság előtt történő elszámoltatását, illetve a kötvényből származó hasznuk 75 százalékos megadóztatását.
(atv)
Bal-Rad komm: “...74-89 ezer eurót nyernek egy ügyfélen..."
Pénz beszél-az ellenmaffiák nyálcsorogva ugatnak! Ilyen egyszerű ez! A stempli-hogy ki a migráns?-ki a BEFEKTETŐ?-a döbrögista horda zsebében van!
Ha valaki hajlandő HITELEZNI Döbrögisztánnak, az a BEFEKTETŐ kategória. Az ő kartonjára ez a stempli kerül.
Aki nem tud-vagy nem hajlandó-fizetni!-na az a migráns! A migránsból pedig akkor lesz MENEKÜLT!-ha az EU-fizet utána.
Tulajdonképpen kár nyáladzania meg acsarkodnia az ellenmaffiáknak! A bélyegzőkészítés jogával ők ajándékozták meg a döbrögista hordát! A regnálásuk alatti mértéktelen lopási hajlandóságukkal.
Maguknak köszönhetik a hiábavaló sóvárgást! Azt, hogy Döbrögiék átírhatták a politikai értelmező kéziszótárt. Ezért aztán 2010-óta olyan hogy korrupció meg lopás-döbrögista berkekben-NINCS!
Tákolmány van! Lobbitevékenység van, meg Új Nemmzetthy Elyth van!


http://www.balrad.com/2016/09/07/aki-fizet-a-hordanak-az-nem-migrans/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, lobbitevékenység, bélyegzőkészítés, liechtensteinben, hajlandóságukkal, kötvényvásárlók, elgondolkodtató, miniszterelnöki, forgalmazhatják, állampolgárokat, értékpapírtitok, elszámoltatását, döbrögisztánnak, külképviseletre, ellenmaffiáknak, menekültellenes, forgalmazásának, vállalkozásnak, magyarországra, komolytalannak, tulajdonképpen, megadóztatását, százmilliárdos, megszüntetését, magyarországon, bizonyítványra, családtagokkal, korrupciógyanú, háromszázezer, állampolgárok, szolgáltatási, vállalkozások, veszélyezteti, magánzsebekbe, országgyűlési, államkötvényt, magyar államtól, illető nevét, szerző szerint, ellenzéki pártok, letelepedési kötvények, nemzetbiztonsági bizottság, jogerősen elítélt, cikk szerzője, bevándorlási hivatal, szokásos tartózkodási, újságíró szerint, orosz állampolgár, ottani hatóságtól, műsorban elmondta, szemünk előtt, százmilliárdos korrupciós, Magyar Nemzet, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Wiedemann Tamás, Dömötör Csaba, Lázár János Miniszterelnökséget, Kakuk György, Nagy Boldizsár, Demeter Márta, HITELEZNI Döbrögisztánnak, Nemmzetthy Elyth,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A Megváltó szolgálatában  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png nő  Png nő  Nagyi telefonál  George Byron - Ahogy itt jár -...  Mindig jusson idő nevetni  Irgalom és ítélet  Png virág  Nagyon különös  Boldog születésnapot a ma ünne...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Éretlen vers  Akik bántanak téged  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png kislány  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Idő  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Alázat  Szép estét  Hazára minden embernek szükség...  Png férfi  Garai Gábor - Takarítás  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 19  Szabolcska Mihály – Ákác...  A jó emberek mindig szépek mar...  Németh László tollából  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Németh László tollából  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Esti kép  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Garai Gábor - Takarítás  Ágai Ágnes – Csendélet  Próbálj meg ...  Png férfi  Az engedelmesség miért nem vál...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Kerüld el az evangélium örömén...  Adakozás  Albert Einstein gondolata  Nem tudhatod  Akarat  Paul David Tripp Április 20  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nevem  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Adakozás  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Reggel van  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Png férfi  Facebookon kaptam  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az... 
Bejegyzés Címkék
magyar államtól, illető nevét, szerző szerint, ellenzéki pártok, letelepedési kötvények, nemzetbiztonsági bizottság, jogerősen elítélt, cikk szerzője, bevándorlási hivatal, szokásos tartózkodási, újságíró szerint, orosz állampolgár, ottani hatóságtól, műsorban elmondta, szemünk előtt, százmilliárdos korrupciós, külföldi befektetők, magyar letelepedési, újságíró elmondása, lábát Magyarországra, egyik oldalon, menekültellenes kampányt, másik oldalon, kormány Wiedemann, államtitkár szintén, befektetőket többszörösen, bevándorlási hivatalnál, kötvényt-vásárló orosz, értékpapírtitok ellen, négy szervezetet, biztonsági kockázat, biztonsági kérdés, másik szál, cikkében elmagyarázza, letelepedési konstrukció, kötvényt csak, offshore cégek, többi céget, társaságok ügyfelenként, kötvények után, többségében offshore, állam kamatot, kötvények után&#8221, hatékony ellenőrzés, igazi nagy, kötvényvásárlók közül, schengeni területen, magyar állam, kormány milliárdokat, letelepedési engedélyért, szocialisták országgyűlési, politikus szerint, kormány veszélyezteti, európai uniós, cikkben említett, szűrést végző, kormány szándékosan, profit érdekében, kötvényforgalmazó cégek, kötvényből származó, stempli kerül, migránsból pedig, bélyegzőkészítés jogával, döbrögista hordát, regnálásuk alatti, hiábavaló sóvárgást, politikai értelmező, nemzetbiztonsági, lobbitevékenység, bélyegzőkészítés, liechtensteinben, hajlandóságukkal, kötvényvásárlók, elgondolkodtató, miniszterelnöki, forgalmazhatják, állampolgárokat, értékpapírtitok, elszámoltatását, döbrögisztánnak, külképviseletre, ellenmaffiáknak, menekültellenes, forgalmazásának, vállalkozásnak, magyarországra, komolytalannak, tulajdonképpen, megadóztatását, százmilliárdos, megszüntetését, magyarországon, bizonyítványra, családtagokkal, korrupciógyanú, háromszázezer, állampolgárok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2609
  • e Hét: 8341
  • e Hónap: 19452
  • e Év: 172948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.