Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Október 2-án Magyarország Orbán ölébe hull
  2016-09-23 19:39:50, péntek
 
  Október 2-án Magyarország Orbán ölébe hull


Orbán lábon fogja lőni magát és börtönben végzi, ahol a cellája dr. Polt Péteré és dr. Pintér Sándoré mellett lesz, hogy meglegyenek az ultihoz.

Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2016. szeptember 23.

orban-viktortapsikol

Az október másodikai népszavazás tétje valóban Magyarország jövője. Pontosan úgy, ahogyan azt Orbán Viktor az Origonak adott csütörtöki interjúban megfogalmazta. Azzal, hogy október 2-án a magyarok nem a migránsok elosztásáról, Magyarország keresztény vagy muzulmán jövőjéről, szuverenitásukról, kultúrájuk megőrzéséről döntenek, ahogyan azt Orbán sugallja, hanem arról, hogy átadják-e az ország kulcsait végleges megőrzésre Európa legnagyobb szédelgőjének, az európai neofasizmus emblematikus önjelölt vezérének, akit Orbán Viktornak hívnak.

Orbán milliós koncentrációs táborról álmodik, ahová háborús menekülteket záratna. Egy sima szörnyeteg, egy hatalommániás, küldetéstudatos őrült, egy zavart elméjű kalandor, egy érzelem és lélek nélküli prosztó, erkölcsi gátlásoktól megfosztott pitiáner tolvaj hordószónok, akiben azonban ott rejtőzik egy háborús bűnös énje, a ferde vágy, amit már eddig is valóra válthatott volna, ha nem egy miniatűr országocska első számú vezetője, hanem mondjuk franciának, németnek, vagy német ajkú osztráknak, ne adj isten amerikai állampolgárnak születik, mert akkor most Hillary Clinton ellenfelét Viktor Orbannak hívnák és nem Donald Trumpnak.

Igaz, abban az esetben nem lenne szabad hezitálni, az emberiség jövője érdekében le kellene lőni. Persze nem kell, mert - mivel csak egy felcsúti pojácával állunk szemben - Orbán Viktor lábon fogja lőni magát és a szükséges elsősegély után a neki járó helyre, egy magyar büntetés végrehajtási intézetbe fog kerülni, ahol a cellája dr. Polt Péter és dr. Pintér Sándor cellája mellett lesz, tisztán humanitárius megfontolásból, hogy meglegyenek az ultihoz. Persze ez ne vigasztaljon senkit, mert ez nem holnap lesz, hiszen október 2-án kerül csak a tejhatalom a kezébe, a teljes hatalmi őrület, az igazi szédelgés és tombolás még hatra van, az csak azt követően következik, miután beköltözött a budai királyi várba. A töltött puska azonban már ott lóg a falon, és - ha csak a harmadik felvonásban is, de - el fog sülni.

A fasizmus van-e Magyarországon, vagy még fasizmus nincs, vagy diktatúra van-e Magyarországon, vagy diktatúra még nincs nagy loncsos értelmiségi dilemmájában a vezető szólam azt a motívumot ismételgette, hogy Adolf Hitler egy másik Európában élt, egy a győztesek által igazságtalanul felosztott Európában, ahol szinte mindenkit a revansizmus fűtött, most pedig egy olyan Európában élünk, ahol lényegében 70 éve béke van. 45 évig a hidegháború akadályozta meg a III. Világháború kitörését. Utána pedig 25 évig az Európai Unió létrejötte és kiteljesedése a kelet-európai országokkal. Vagyis a nemzetközi helyzet olyan, ahol egy Orbán Adolf Viktornak és elvtársainak semmilyen esélye nincsen - ami ma már fájdalom, de nem igaz.

A szélsőséges, nacionalista, soviniszta, rasszista és antiszemita, továbbá homofób és vallási türelmetlenséget szító eszmék olyan reneszánszának vagyunk tanúi, ami megkérdőjelezi azt az alapvetést, hogy az Orbánoknak nincs esélyük Európában, mert van. Részben azért, mert a megoldatlan gazdasági és társadalmi problémák (amelyek Hitlert is hatalomra segítették) Európában mára egyre élesebben jelentkeznek, és ennek csak egy kis szegmense a menekültválság, másrészt azért, mert Európa az EU létrehozásában nem ért időben olyan szintre, ami majdnem automatikusan gátat szabna a ,,nemzetállami" perverzióknak és a nemzetállam újjáélesztésére irányuló perverz gondolatok perverz hirdetőinek.

Orbán a legjobbkor van a legjobb helyen. Egy összezavarodott Európában, egy újra kétpólusúvá, vagy talán három pólusúvá alakuló világban, ahol megint intenzív helyezkedés kezdődött el Oroszország, az USA, Kína és Európa részvételével. Naponta vagyunk tanúi annak, hogyan omlanak össze régen összetákolt békék és feslenek fel összefércelt együttműködési rendszerek, szűnnek meg gazdasági és politikai szimbiózisok, amelyek sokáig a béke zálogául szolgáltak, hogyan indul ismét útjára a nemzetközi problémák erőszakos megoldásának gyakorlata, részben persze azért, mert más megoldásra nem látszik mód, részben azért, mert olyan sebek szakadtak fel, amelyeket soha nem sikerült megfelelően ellátni és a végleges gyógyulás állapotába hozni.

Orbán egy gonosz kis törpe élősködő, aki a világ összes bajába és gondjába belekapaszkodva építi magát és veszi át a hatalmat - egyelőre - a magyarok nagyobb része, de valójában az egész ország fölött, hogy a világ gondjai tovább szaporodjanak eggyel, és Magyarországot is oda lehessen írni az akkut problémák listájára, amelyeket megoldani, kezelni, vagy karbantartania kell a nagyhatalmaknak. Egyelőre az EU-nak, de persze végül is az Egyesült Államoknak. Magyarország lassan, de biztosan szorul le arról a listáról, amelyen Franciaország, Nagy-Britannia, Németország és az Egyesült Államok barátai vannak felsorolva, mígnem át nem írják az országot egy másik nyilvántartásba, ahol nem nyugati típusú demokráciákat üzemeltető országok jegyzik a szimpatizánsaikat, szövetségeseiket és adósaikat.

Orbán Viktor felemelkedése és majdani bukása a magyar történelem egyik legszörnyűbb tanulsága lesz. Azt fogja brutálisan az arcunkba tolni, hogy teljesen alaptalanok voltak azok a magyarság önigazolására kifejlesztett tézisek, amelyek szerint minden szerencsétlenségünk és bukásunk okozója a rossz nemzetközi konstelláció, a nagyhatalmak álnoksága, a magyarok elleni összeesküvés és szomszédaink árulása volt. 1990 óta sorsunk a saját kezünkben van. Hazánkban nem állomásoznak külföldi csapatok, erővel nem kényszerítettek nagyhatalmak bennünket semmire, ami ellentétes lett volna az érdekeinkkel. Saját akaratunkból csatlakoztunk az Európai Unióhoz és a világ legerősebb katonai szövetségéhez, a NATO-hoz.

A magyar nemzet a történelmében ritkán előforduló helyzetbe került, amikor átmehettünk az utca napos oldalára és esélyt kaptunk, hogy a világ azon országaival lehessünk egy klubban, amelyek az emberiség jövője szempontjából relatíve ugyan, de mégis a legtöbb felelősségérzetet mutatják, mert akármit is zagyválnak össze Európa és a világ pálinkagőzös Orbánjai, ha megoldás születik a világ sorskérdéseiben, azt nem Moszkvában, nem Pekingben fogják kiizzadni és még csak nem is Ankarában, hogy Felcsútról már ne is beszéljek, hanem Washingtonban, Berlinben, Párizsban, Londonban és Brüsszelben. És mi akkor már nem leszünk ott. Nem leszünk ott megint annál az asztalnál, ahol rólunk fognak dönteni, és mert nem fogunk azok oldalán ülni, akik rólunk is ítéletet mondanak, megint nem számíthatunk előnyös, de még méltányos elbírálásra sem. Ahogyan az már megesett velünk, legutóbb majd 100 éve.

Október 2-án Magyarország sorsa fog eldőlni, de valójában már el is dőlt, ugyanis - függetlenül az eredménytől - Orbán Viktor győzelmi tort fog ülni, mert a nagy arányú nem szavazatokra alapozva szabad kezet kap arra, hogy azt tegyen az országgal és lakóival, amit akar. Hogy végleg az történhessen, amit ez a gátlástalan szemétláda éppen kitalál. Hogy mindenki gazdag és sérthetetlen legyen Mária (köz)munka alapú országában, aki a Fidesz és Orbán Viktor szekerét tolja és mindenki elátkozott gonosztevő és kiközösített, vagy megfélemlített alattvaló, aki nem fújja a hamis keresztény indulókat, vagy mást mer gondolni és érezni, mint amit Magyarország kényura és csicskásai gondolni és érezni parancsolnak.

A népszavazást bojkottálni kell. Arra tisztességes és épeszű magyar ember csak akkor megy el, ha a következő évtizedekben nem áll szándékába a gyerekei és az unokái szemébe nézni. Aki gyáva és fél a listázástól, attól, hogy a bojkott miatt hátrány éri, annak - sajnos rossz hírem van - pont le fogja szarni az utókor, hogy miért volt éppen beszarva, mert csak a bátrakra és az igazakra emlékezik a nemzet és a világ. A gyávák a gyávaságukért azt kapják, amit érdemelnek: rabságot, diktatúrát és megvetést. Aki most erre azt mondja, hogy milyen diktatúra az, ahol ezt a cikket meg lehetett írni, úgy, hogy a hajam szála se görbült, attól megkérdem: milyen demokrácia és mennyire szabad az ország az, ahol az ellenzéki pártok a bojkott mellett az érvénytelen szavazásra biztatják a polgárokat, mert tudják, hogy a szavazó urnákat elkerülőket retorziók érhetik. Ne hazudjunk egymásnak! Ezt jól elbasztuk és kurva nehéz lesz belátható időn belül helyrehozni.

Zsebesi Zsolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: türelmetlenséget, szövetségeseiket, banánköztársaság, összezavarodott, nagyhatalmaknak, kényszerítettek, újjáélesztésére, sorskérdéseiben, küldetéstudatos, belekapaszkodva, nyilvántartásba, együttműködési, megfélemlített, viktortapsikol, karbantartania, magyarországot, állampolgárnak, megkérdőjelezi, igazságtalanul, létrehozásában, menekültválság, magyarországon, reneszánszának, megfontolásból, washingtonban, demokráciákat, felemelkedése, önigazolására, megfogalmazta, koncentrációs, hatalommániás, kifejlesztett, kiteljesedése, szempontjából, szövetségéhez, automatikusan, október másodikai, migránsok elosztásáról, ország kulcsait, európai neofasizmus, sima szörnyeteg, zavart elméjű, háborús bűnös, ferde vágy, miniatűr országocska, emberiség jövője, felcsúti pojácával, szükséges elsősegély, neki járó, magyar büntetés, teljes hatalmi, igazi szédelgés, Magyarország Orbán, Polt Péteré, Pintér Sándoré, Zsebesi Zsolt, Orbán Viktor, Orbán Viktornak, Hillary Clinton, Viktor Orbannak, Donald Trumpnak, Polt Péter, Pintér Sándor, Adolf Hitler, Európai Unió, Orbán Adolf Viktornak, Egyesült Államoknak, Egyesült Államok, Európai Unióhoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Walter Chrysler mondta  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Töröld le  Facebookon kaptam  39 ígéret  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Spenót fasírttal  képre írva  Hamvas Béla  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  A sorsod  Ma van a magyar költészet napj...  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Robert Merle tollából  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Magyar Költészet napja alkal...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Alvó cica  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Otthon  Egy gondolat  Jan Twardowski - Siessünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Sorsunk miatt...  Azért kaptad  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Emlékezz  Otthon  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  A pitypang legendája  Spenót fasírttal  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Baranyi Ferenc - N i n c s  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Erdei gyöngyvirág  képre írva 
Bejegyzés Címkék
október másodikai, migránsok elosztásáról, ország kulcsait, európai neofasizmus, sima szörnyeteg, zavart elméjű, háborús bűnös, ferde vágy, miniatűr országocska, emberiség jövője, felcsúti pojácával, szükséges elsősegély, neki járó, magyar büntetés, teljes hatalmi, igazi szédelgés, budai királyi, töltött puska, harmadik felvonásban, fasizmus van-e, vezető szólam, motívumot ismételgette, másik Európában, revansizmus fűtött, olyan Európában, hidegháború akadályozta, kelet-európai országokkal, nemzetközi helyzet, megoldatlan gazdasági, nemzetállam újjáélesztésére, legjobb helyen, összezavarodott Európában, újra kétpólusúvá, béke zálogául, nemzetközi problémák, végleges gyógyulás, világ összes, hatalmat &#8211, magyarok nagyobb, egész ország, világ gondjai, akkut problémák, másik nyilvántartásba, magyar történelem, arcunkba tolni, magyarság önigazolására, rossz nemzetközi, nagyhatalmak álnoksága, magyarok elleni, saját kezünkben, világ legerősebb, magyar nemzet, történelmében ritkán, utca napos, világ azon, legtöbb felelősségérzetet, világ pálinkagőzös, világ sorskérdéseiben, eredménytől &#8211, nagy arányú, gátlástalan szemétláda, hamis keresztény, népszavazást bojkottálni, következő évtizedekben, unokái szemébe, bojkott miatt, igazakra emlékezik, hajam szála, ellenzéki pártok, bojkott mellett, érvénytelen szavazásra, szavazó urnákat, türelmetlenséget, szövetségeseiket, banánköztársaság, összezavarodott, nagyhatalmaknak, kényszerítettek, újjáélesztésére, sorskérdéseiben, küldetéstudatos, belekapaszkodva, nyilvántartásba, együttműködési, megfélemlített, viktortapsikol, karbantartania, magyarországot, állampolgárnak, megkérdőjelezi, igazságtalanul, létrehozásában, menekültválság, magyarországon, reneszánszának, megfontolásból, washingtonban, demokráciákat, felemelkedése, önigazolására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.