Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ESETLEg GÉMESI?
  2016-09-25 21:15:05, vasárnap
 
  2016. szeptember 22., csütörtök

ESETLEG GÉMESI?


Abban van minden reményem, hogy a legelfogultabb jobboldaliak is érzik, hogy ami itt folyik, az már csak a hülyeség kategóriájába sorolható.
A legutóbbi kommunikációs irányelvek alapján a Fidesz most az önkormányzati lakások bérlőit riogatja, mondván, ha jönnek a migráncsok, akkor az önkormányzati lakások bérlői mehetnek sátorba, míg a migráncsoknak a polgármester köteles lesz libacombot nyomni a kezébe, és beköltöztetni őket Józsi kecójába, ahova aztán a postás minden hónapban kézbesítheti számukra a kvótapénzt, melynek összege a mindenkori átlagnyugdíj tízszerese lesz.
A legjobb vicc,hogy ez nem vicc, hiszen a kormányszóvivő nem zárta ki ennek lehetőségét, merthogy lassan már kétmilliárd migránsra számíthatunk.
Persze félnünk nem kell, hiszen Viktor drótkerítése megvéd minket, jöjjenek bárhonnan, bármely irányból, magyarember a kerítéssel kerített kerítés mögött tökéletes biztonságban végezheti közmunkáját a jól megérdemelt éhbérért.
Ellenben a munkavállalási és tartózkodási engedéllyel, pénzért betelepülő afrikai embertársunk nem migráns, hanem atomfizikus, aki tőlünk kapja útlevelét és legitimitását szerte Európában.
Ha azt mondom, hogy ez az ország Abszurdisztán, akkor abban semmi túlzás sincs.


Gödöllőn a fideszes országgyűlési képviselő vádolta meg a polgármestert azzal, hogy migránsok tízezreit akarja betelepíteni a városba, pedig a polgármester, Gémesi György nem kimondottan a Téli Palota elől jött T-34-es harckocsin utazva, nem egy elvetemült komcsi.
Ha őt be kellene valahova sorolni (nem kell...), akkor őt a konzervatív polgári demokratákhoz sorolnám.
Huszonéve polgármestere városának, a települési önkormányzatok szövetségének elnöke, nem keveredett soha korrupciós ügybe, nem hőbörög, nem handabandázik.
Sikeres, pedig sokan próbálták már meg ellehetetleníteni.
Higgadt, nyugodt ember, harcedzett, tapasztalt, európai figura.
Sportolói múltja is sikeres, nem kell neki Gerevich Aladár zokniját gyűjteni ahhoz, hogy választott sportágában neve legyen
Kardvívó olimpikon, mégha a Los Angelesi olimpiára politikai okokból nem is juthatott ki.
Mindenesetre nem úgy, nem a kardja miatt hasonlít Gerevichre, mint egyesek Puskásra, a pocakos őrnagyra.
A kultúrához is vonzódik, színházi előadáson Cyrano szerepét játszotta, remélhetőleg a szerepet magáénak érezve:
"Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"
Nem egy forradalmár alkat, nem várhatjuk tőle, hogy felállíttatja a guillotine-t a Parlament előtt, de azt igen, hogy minden törvényszegést kivizsgáltatna és az igazságszolgáltatást nem akadályozná, nem ülne egyik zsebében a Legfőbb Ügyész, és a másikban sem a bíróságokat irányító hivatal vezetője.


Itt szerencsétlenkedünk, többedik éve, mert nem találunk tisztességes embert a feladatra, hogy az országot - a megfelelő fékek és ellensúlyok mellett - vezesse.
És akkor itt van az orrunk előtt egy ember, aki ezerszer bizonyított, aki évtizedek alatt sem sározta be magát, akiben az általa irányított közösség bízott és bízik ma is - mi meg várjuk a csodagyereket, aki szűziesen kipattan majd valamelyik politikus fejéből, aki még semmit sem lopott ezidáig.
Ami azt illeti, ez nem egy nagy kunszt attól, akinek nem volt módja sem lopni, soha nem kísértette meg senki, nem szeretett bele a hatalomba, mert egy fikarcnyi sem volt neki soha.
De ha valaki évtizedeken át őrizgette közössége pénzesládikójának kulcsát, és mégsem nyúlt bele soha, jóllehet alkalma és lehetősége is lett volna rá - na, az már valami.
Attól se kell tartani, hogy teleépítteti az országot vívótermekkel, őt nem kezelik sem Gödöllőn, sem Grazban...


Bevallom, ha nem nézem meg ma Kálmán Olga műsorában, nem spekulálom végig ezt a személyével kapcsolatos dolgot.
De ha józanul végiggondoljuk a helyzetet, talán ő lenne a tökéletes jelölt egy választási párt élére, mert neki hinnének, jobbról - balról egyaránt.
Tőle nem rettegne az átlag-jobboldali, hogy bevezeti a csajkarendszert, a kolhozt és a nők kollektív megművelését, attól sem, hogy teletelepítené az országot szírrel, afgánnal, attól sem, hogy az önkormányzatokban tisztességesen, közösségükért dolgozó polgármestereket és köztisztviselőket kiseprűzné az országból.
A baloldaliaknak sem kellene félniük attól, hogy semmi sem változik, hogy Gémesi képében Orbán és Kövér viszi az üzletet, hogy ez az új jobboldal elpusztítja a baloldalt, és a szélsőség jut hatalomra.
De attól sem, hogy minden változatlan marad, hogy Mutyiország továbbra is virágozni fog.
Kérdés persze, hogy elvállalná-e, és ha igen, szövetségesei hagyják-e dolgozni a saját ritmusa és elvei szerint.
Jobb lenne az ország, ha ő vezetné - talán.

Egy kísérletet megérne...


http://www.pupublogja.hu/2016/09/esetleg-gemesi.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármestereket, csajkarendszert, baloldaliaknak, önkormányzatok, tisztességesen, kivizsgáltatna, végiggondoljuk, teletelepítené, kormányszóvivő, munkavállalási, legelfogultabb, törvényszegést, legitimitását, abszurdisztán, önkormányzati, országgyűlési, polgármestert, kommunikációs, közösségükért, migráncsoknak, demokratákhoz, handabandázik, felállíttatja, beköltöztetni, szövetségesei, vívótermekkel, szövetségének, csodagyereket, kategóriájába, polgármestere, megművelését, tartózkodási, teleépítteti, átlagnyugdíj, számíthatunk, drótkerítése, legelfogultabb jobboldaliak, hülyeség kategóriájába, legutóbbi kommunikációs, önkormányzati lakások, polgármester köteles, postás minden, mindenkori átlagnyugdíj, legjobb vicc, kerítéssel kerített, ország Abszurdisztán, fideszes országgyűlési, polgármestert azzal, elvetemült komcsi, konzervatív polgári, települési önkormányzatok, kardja miatt, ESETLEg GÉMESI, ESETLEG GÉMESI, Gémesi György, Téli Palota, Gerevich Aladár, Legfőbb Ügyész, Kálmán Olga,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit beszél, nem értem, hogy m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Gonosz démon-álarc  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nagyi telefonál  210 éve született a SZÓZAT meg...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Kaffka_Margit  Neked tudnod kell  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Idő  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png rózsa csokor  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Nagyi telefonál  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A másik dolog,  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png lepke  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Egy lelki imádság  Fekete István - Akác  Reggel van  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  Paul David Tripp Április 20  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png rózsa csokor  Paul David Tripp Április 21  Szép estét  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Png férfi  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... 
Bejegyzés Címkék
legelfogultabb jobboldaliak, hülyeség kategóriájába, legutóbbi kommunikációs, önkormányzati lakások, polgármester köteles, postás minden, mindenkori átlagnyugdíj, legjobb vicc, kerítéssel kerített, ország Abszurdisztán, fideszes országgyűlési, polgármestert azzal, elvetemült komcsi, konzervatív polgári, települési önkormányzatok, kardja miatt, pocakos őrnagyra, szerepet magáénak, forradalmár alkat, bíróságokat irányító, megfelelő fékek, orrunk előtt, általa irányított, nagy kunszt, országot vívótermekkel, személyével kapcsolatos, tökéletes jelölt, választási párt, országot szírrel, önkormányzatokban tisztességesen, saját ritmusa, kísérletet megérne, polgármestereket, csajkarendszert, baloldaliaknak, önkormányzatok, tisztességesen, kivizsgáltatna, végiggondoljuk, teletelepítené, kormányszóvivő, munkavállalási, legelfogultabb, törvényszegést, legitimitását, abszurdisztán, önkormányzati, országgyűlési, polgármestert, kommunikációs, közösségükért, migráncsoknak, demokratákhoz, handabandázik, felállíttatja, beköltöztetni, szövetségesei, vívótermekkel, szövetségének, csodagyereket, kategóriájába, polgármestere, megművelését, tartózkodási, teleépítteti, átlagnyugdíj, számíthatunk, drótkerítése, biztonságban, polgármester, jobboldaliak, tisztességes, kézbesítheti, remélhetőleg, embertársunk, betelepíteni, mindenesetre, forradalmár, lehetőségét, kétmilliárd, személyével, mutyiország, kapcsolatos, sportágában, bíróságokat, közmunkáját, bizonyított, megérdemelt, atomfizikus, kimondottan, ellensúlyok, konzervatív, engedéllyel, magyarember, akadályozná, évtizedeken, elpusztítja, változatlan, szeptember, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3999
  • e Hét: 9731
  • e Hónap: 20842
  • e Év: 174338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.