Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ennek vége lesz hamarosan, és abban neked is nagy szereped l
  2016-10-10 17:45:48, hétfő
 
   
 
Molnár Bálint 2016-10-08
Ennek vége lesz hamarosan, és abban neked is nagy szereped lesz, Gyuri!


Szerintem két, egyáltalán nem öncélú, helikopterek búgásától kísért rogánozás között megfeledkeztünk a mi drága jó Matolcsy Gyurinkról, aki érthetetlen okokból nem a bíróságon bizonygatja az igazát, hanem hétről hétre újabb és újabb jó ízlést, moralitást tökön rúgó, egyben a korrupció kőkemény gyanúját felvető ügyek révén juttatja eszünkbe, hogy él, virul és magasról tojik a fejünkre.

Még mindig a szerelmes MNB-elnökről beszélünk, aki megromlott házasságát egy közel 30 évvel fiatalabb nő karjaiban hevergeti kifele. Mint ismeretes, a hölgy követhetetlenül sok helyről kap fizetést Gyuricskától, aki tehát közpénzből tart szeretőt. Akinek - mármint a jógaoktató és tehetséges, több nyelven beszélő szeretőnek - a családja sem járt rosszul azzal, hogy a jány megfogta Tolcsy lábát.

A legfrissebb hír Györgyről, hogy mivel az asszony kitette a szűrét, és valahol csak meg kell húznia magát szeretőstől, amíg találnak valami normálisabb lakást a putri helyett, az általa felügyelt Unicredit Bank igazgatójának kérójában vészeli át ezeket a véres időket. Akit Patai Mihálynak hívnak, ő a Bankszövetség elnöke is, és - mindenféle látszat ellenére - évtizedes jóbarátja Matolcsynak.

Natehát Magyarország egyik legdrágább, felsőkategóriás luxuslakásáról van szó, amely a Várban található, az Anjou Residence lakóházegyüttesben. Az már eleve gyalázat, hogy sem Patai, sem Matolcsy meg sem mukkan, és nem hajlandó kommentálni a Népszabadság értesüléseit. Ugyanis már megint nem magánügyről van szó, hanem arról, hogy miután az MNB egyik legfontosabb feladata, hogy ellenőrzése alatt tartsa az országban működő bankokat (amelyek közül az Unicredit az egyik legnagyobb és más pénzintézetekkel ellentétben nyereséges is), ez nem két kőgazdag korrupt geci magánügylete, hanem bizony összeférhetetlenségi kérdéseket felvető közügy. Etikai, morális kérdéseket felvető gazemberség. Akkor is, ha Matolcsy fizet havi 1 milliós lakbért Patainak, akkor is, ha nem fizet.

Annál is inkább, hogy nem ártatlan barátságról van szó. Amennyiben 2014-ben, amikor Matolcsy menopauzája csúcsán neki állt ingatlanokat harácsolni, és elképesztően áron felül, 17 milliárdért megvette az Eiffel Palace irodaházat, a projektet az Unicredit hitelezte. A 444 írta, hogy az egyébként olasz tulajdonú banknak közel tízmilliárd forintja lehetett az Eiffel Palace-fejlesztésben. Azzal, hogy az MNB áron felül megvette az egész fejlesztést, hozzájárult ahhoz, hogy az UniCredit által kihelyezett hitel biztosan megtérüljön. Így hatalmas kockázattól szabadíthatta meg az UniCreditet.

A lényeg a lényeg: akár fizet Matolcsy Patainak, akár nem, az üzleti kapcsolat jellege miatt a jegybank elnöke a saját maga által vezetett intézmény etikai kódexével is szembemegy (igen, tudom, Matolcsy és az etika egy mondatban elég sci-fi). Felmerül a ,,lekötelezés" meg a ,,befolyásolási szándék", ami bizonyításra sem szorul egy olyan esetben, amikor egy bankvezető, illetve egy, a banki üzleti környezetet, működést felügyelő állami szerv vezetőjének kapcsolatáról van szó.

Eddig tartottak a tények, innen jön a kurvaanyázás. Merthogy az én agyam ezt nem tudja feldolgozni. Már megint. Pedig ez a cél. Az ingerküszöbömet felbaszkodni a csillagos égig, hogy ne figyeljek oda arra, hogy naponta nyolc ilyen geciség derül ki és semmi következménye semminek. Azért beszélünk Matolcsyról, hogy addig se Rogánról, vagy fordítva. Oda jutott a maffiakormány és népes zenekara, hogy egyik korrupciós üggyel terelik el a figyelmet a másikról. Erről szól az életünk. Hogy vagy a küszöböt sem éri el a gazemberség, vagy ott tapsolnak a hívek: jajdejó, hogy a Gyuri lop, csal, hazudik, visszaél a befolyásával, hűtlenül kezeli a mindannyiunk vagyonát és dőzsöl, mintha nem lenne holnap, és nem a Gyurcsány.

Hányadik olyan eset ez csak Matolcsy körül, amikor már régen túl kellene lennünk azon a bejelentésen, hogy lemondott, vagy lemondatták, ha neki olyan vastag volt a bőr a pofáján, hogy nem sikerült önszántából. De nem, itt a Stockholm-szindrómás hívek, akiket a Rogánok, Matolcsyk, Orbánok, Vajnák és Mészárosok naponta szembefosnak a korrupt húzásaikkal megélhetési hazaárulóknak nevezik a tiltakozókat, és vígan tapsolnak ahhoz, hogy meglopják őket.

Matolcsy György annyira zseniális jegybankelnök (amúgy Patai Mihálynak is üdvözlöm a kopasz fejét, a devizahitelesek azt hiszem elgondolkodhatnának azon, hogy ha ez a bankigazgató, aki nem mellesleg a Bankszövetség elnöke és haverja Matolcsynak, miért kizárólag a bankok és Matolcsy járt jól az állítólagos forintosítással és megmentéssel), hogy bármit elnéznek neki. Nem csak a körülötte lévők, akik ugyanolyanok, mint ő, akik ugyanazon etikai kódexek szerint élnek, mint ő, hanem azok is, akik még nem gyújtották rá a rezidenciáját (senkit nem bíztatok erre egyébként). A saját etikájuk szerint minden megúszható, minden bicikli akármeddig tolható. Ők nem lopnak, csak elfogadják kedves ismerősök ajándékait, megbíznak a megfelelő emberekben, profi módon válogatnak a mindenkori nyertesek között és jókor vannak jó helyen.

Matolcsy tarthat szeretőt közpénzen, Rogán hőre táguló ingatlana mellé jár a luxushelikopter, dőzsölhetnek urizálhatnak kedvükre, mert ez szerintük tökéletesen etikus, rendben van, megúszható és a kurva anyját mindenkinek, aki feszegeti ezeket a szálakat. Hogy két bankár, aki egymás között milliárdokkal dobálózik, hogy szívességeket tesznek egymásnak, amelyeket minden alkalommal ki kell egyenlíteni a nagyon hülye magyarok feje fölött? Hát istenem. Az megvan, hogyan védi Patai Mihály a bankok érdekeit egy olyan felügyeleti szervvel szemben ahol a haver a főnök, aki az ő lakásában lakik a nőjével? Erkölcsi hulladékok, csak Matolcsy bizonyítottan az adófizetők pénzével él vissza, Patai meg legfeljebb az ügyfeleit bassza át. Normális esetben ezért Patainak is repülnie kellene az Unicredit-től is, meg a Bankszövetség éléről is. Ha ez itt nem egy maffiaország lenne banánköztársaság beütéssel.

Mindenesetre - állapítsam meg újra - Tolcsy, minden idők egyik legkártékonyabb figurája, akinek ténykedései egymagukban elég indokot szolgáltattak volna már ahhoz, hogy ez a mocskos rezsim megbukjon. De nem. Matolcsyt piedesztálra emelték, amiért kiürítette a jegybank tartalékát, amiért luxusingatlanokra és műkincsekre tapsolta el az MNB devizahitelesek nyomorából keletkezett nyereségét, amiért megálmodta a korrupciógyanus Pallas Athéné-féle alapítványi hálózatot, amelyben a közvagyon elveszíti közvagyon jellegét. Igaz, hogy unortodox baromságain egy fél világ röhögött, de bukás helyett pénzügyminiszterből jegybankelnökké avanzsált, aki közgazdásznak vallja magát, de az ezotéria és a jóga egy fokkal jobban érdekli, mint a szakmaiság. Akinek annyi rokona van, hogy ha mindegyiket jóllakatnánk, belerokkanna egy ország (így is), aki megunta a feleségét, és egy 30 évvel fiatalabb nőcskét hordoz a tenyerén. Nem a sajátjából, hanem a miénkből. És aki az általa felügyelt bank vezetőjének van lekötelezve anyagilag.

És nem, még nem vezették el vezetőszáron, a hűtlen kezelés, vesztegetés, költségvetési csalás és egyéb aljasságok gyanújának árnyékában általában ő van megsértődve, ő emleget blöfföt, ő húz el az újságírói kérdések elől és bujkál most is, szarja le, hogy számonkérik a legfrissebb aggályos ügyletét. Gyuri! Te szakmailag hitvány, erkölcsileg romlott, emberileg bukott szarházi! Nem fogod megúszni a számonkérést te sem, hiába reménykedsz. Jó szokásomhoz híven ezt is odaírtam a többi mellé. Mert a magyarok 98%-a nem ti vagytok, és nem ez a túszul ejtett szarkupac. Ennek vége lesz hamarosan, és abban neked is nagy szereped lesz, Tolcsy!


http://kolozsvaros.com/2016/10/08/ennek-vege-lesz-hamarosan-es-abban-neked-is-nag y-szereped-lesz-gyuri/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pénzintézetekkel, banánköztársaság, követhetetlenül, megfeledkeztünk, jegybankelnökké, devizahitelesek, luxushelikopter, felsőkategóriás, legkártékonyabb, ingerküszöbömet, forintosítással, korrupciógyanus, luxuslakásáról, jegybankelnök, befolyásolási, szabadíthatta, közgazdásznak, bankszövetség, bizonyítottan, fejlesztésben, maffiakormány, szolgáltattak, igazgatójának, következménye, milliárdokkal, költségvetési, hazaárulóknak, szívességeket, rezidenciáját, kapcsolatáról, dőzsölhetnek, befolyásával, bankigazgató, gyuricskától, magánügylete, szembefosnak, bíróságon bizonygatja, korrupció kőkemény, szerelmes MNB-elnökről, hölgy követhetetlenül, jány megfogta, asszony kitette, putri helyett, általa felügyelt, véres időket, országban működő, egyik legnagyobb, egyébként olasz, egész fejlesztést, üzleti kapcsolat, jegybank elnöke, saját maga, Molnár Bálint, Matolcsy Gyurinkról, Unicredit Bank, Akit Patai Mihálynak, Natehát Magyarország, Anjou Residence, Eiffel Palace, Eiffel Palace-fejlesztésben, Matolcsy Patainak, Matolcsy György, Patai Mihálynak, Patai Mihály, Pallas Athéné-féle,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jeruzsálemi Botanikus Kert  Facebookon kaptam  Harmónia......  Kutyus  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pofonok  Szeretlek- és nem csak ezen a ...  Facebookon kaptam  Mr Coffee  Facebookon kaptam  Posertube  Facebookon kaptam  Betty Boop  Jó éjszakát  Kék virágok  Voltam Golgotán  Egy kis retro Füred  Tündérek tánca  Facebookon kaptam  Neked szól  Kellemes hetet  Valóság  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Naplemente  A mágikus fa története.  Bicepsz  Engedjetek ki  Png nő  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Facebookon kaptam  Reggeli  Kellemes kávézást  Jó éjszakát  Png csokor  Útravaló – 2020. február...  Hit  Betty Boop  Facebookon kaptam  Vacsora  Tündér tánc  Ifjú karmester tehetség - 8 év...  Posertube  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bar...  „Hadd menjek Istenem, mi...  Föld gömb  Facebookon kaptam  Posertube  Rózsák kosárban  Facebookon kaptam  Boldogság  Rózsák kosárban  Kislány olasz dalt énekel  A balgák bölcsessége - gondola...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Jel és pecsét  Kutyus  Facebookon kaptam  Torna  Facebookon kaptam  Sarah bíboros: Esteledik, a na...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Rózsák kosárban  Facebookon kaptam  6 éves kislány hegedül  Az Úrért mi indulunk  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Jel és pecsét  Facebookon kaptam  Pofonok  Facebookon kaptam  Reggeli  Füle Lajos: RÉGÓTA BÁNT  Maci szívvel  Állomás bejárás  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Kellemes teázást  Betty Boop  Kislány olasz dalt énekel  Teréz anya gondolata 02.16  Olvasó kislány  Facebookon kaptam  Posertube  Voltam Golgotán  Ferenc pápa üzenetei  Maci az ablakban  Tündérek tánca  Kellemes kávézást  Engedjetek ki  Engedjetek ki  Maci az ablakban  Png csokor  Orchidea  Boldogság  Színes szivek 
Bejegyzés Címkék
bíróságon bizonygatja, korrupció kőkemény, szerelmes MNB-elnökről, hölgy követhetetlenül, jány megfogta, asszony kitette, putri helyett, általa felügyelt, véres időket, országban működő, egyik legnagyobb, egyébként olasz, egész fejlesztést, üzleti kapcsolat, jegybank elnöke, saját maga, mondatban elég, olyan esetben, banki üzleti, ingerküszöbömet felbaszkodni, csillagos égig, mindannyiunk vagyonát, korrupt húzásaikkal, kopasz fejét, állítólagos forintosítással, körülötte lévők, saját etikájuk, megfelelő emberekben, mindenkori nyertesek, kurva anyját, nagyon hülye, bankok érdekeit, olyan felügyeleti, adófizetők pénzével, ügyfeleit bassza, maffiaország lenne, mocskos rezsim, jegybank tartalékát, korrupciógyanus Pallas, közvagyon elveszíti, fokkal jobban, hűtlen kezelés, újságírói kérdések, legfrissebb aggályos, többi mellé, magyarok 98%-a, túszul ejtett, pénzintézetekkel, banánköztársaság, követhetetlenül, megfeledkeztünk, jegybankelnökké, devizahitelesek, luxushelikopter, felsőkategóriás, legkártékonyabb, ingerküszöbömet, forintosítással, korrupciógyanus, luxuslakásáról, jegybankelnök, befolyásolási, szabadíthatta, közgazdásznak, bankszövetség, bizonyítottan, fejlesztésben, maffiakormány, szolgáltattak, igazgatójának, következménye, milliárdokkal, költségvetési, hazaárulóknak, szívességeket, rezidenciáját, kapcsolatáról, dőzsölhetnek, befolyásával, bankigazgató, gyuricskától, magánügylete, szembefosnak, magyarország, legfontosabb, vezetőszáron, népszabadság, értesüléseit, belerokkanna, jóllakatnánk, elképesztően, urizálhatnak, ingatlanokat, bejelentésen, tiltakozókat, mindannyiunk, számonkérést, maffiaország, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2862
  • e Hét: 7040
  • e Hónap: 46133
  • e Év: 148487
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.