Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ennek vége lesz hamarosan, és abban neked is nagy szereped l
  2016-10-10 17:45:48, hétfő
 
 
Molnár Bálint 2016-10-08
Ennek vége lesz hamarosan, és abban neked is nagy szereped lesz, Gyuri!


Szerintem két, egyáltalán nem öncélú, helikopterek búgásától kísért rogánozás között megfeledkeztünk a mi drága jó Matolcsy Gyurinkról, aki érthetetlen okokból nem a bíróságon bizonygatja az igazát, hanem hétről hétre újabb és újabb jó ízlést, moralitást tökön rúgó, egyben a korrupció kőkemény gyanúját felvető ügyek révén juttatja eszünkbe, hogy él, virul és magasról tojik a fejünkre.

Még mindig a szerelmes MNB-elnökről beszélünk, aki megromlott házasságát egy közel 30 évvel fiatalabb nő karjaiban hevergeti kifele. Mint ismeretes, a hölgy követhetetlenül sok helyről kap fizetést Gyuricskától, aki tehát közpénzből tart szeretőt. Akinek - mármint a jógaoktató és tehetséges, több nyelven beszélő szeretőnek - a családja sem járt rosszul azzal, hogy a jány megfogta Tolcsy lábát.

A legfrissebb hír Györgyről, hogy mivel az asszony kitette a szűrét, és valahol csak meg kell húznia magát szeretőstől, amíg találnak valami normálisabb lakást a putri helyett, az általa felügyelt Unicredit Bank igazgatójának kérójában vészeli át ezeket a véres időket. Akit Patai Mihálynak hívnak, ő a Bankszövetség elnöke is, és - mindenféle látszat ellenére - évtizedes jóbarátja Matolcsynak.

Natehát Magyarország egyik legdrágább, felsőkategóriás luxuslakásáról van szó, amely a Várban található, az Anjou Residence lakóházegyüttesben. Az már eleve gyalázat, hogy sem Patai, sem Matolcsy meg sem mukkan, és nem hajlandó kommentálni a Népszabadság értesüléseit. Ugyanis már megint nem magánügyről van szó, hanem arról, hogy miután az MNB egyik legfontosabb feladata, hogy ellenőrzése alatt tartsa az országban működő bankokat (amelyek közül az Unicredit az egyik legnagyobb és más pénzintézetekkel ellentétben nyereséges is), ez nem két kőgazdag korrupt geci magánügylete, hanem bizony összeférhetetlenségi kérdéseket felvető közügy. Etikai, morális kérdéseket felvető gazemberség. Akkor is, ha Matolcsy fizet havi 1 milliós lakbért Patainak, akkor is, ha nem fizet.

Annál is inkább, hogy nem ártatlan barátságról van szó. Amennyiben 2014-ben, amikor Matolcsy menopauzája csúcsán neki állt ingatlanokat harácsolni, és elképesztően áron felül, 17 milliárdért megvette az Eiffel Palace irodaházat, a projektet az Unicredit hitelezte. A 444 írta, hogy az egyébként olasz tulajdonú banknak közel tízmilliárd forintja lehetett az Eiffel Palace-fejlesztésben. Azzal, hogy az MNB áron felül megvette az egész fejlesztést, hozzájárult ahhoz, hogy az UniCredit által kihelyezett hitel biztosan megtérüljön. Így hatalmas kockázattól szabadíthatta meg az UniCreditet.

A lényeg a lényeg: akár fizet Matolcsy Patainak, akár nem, az üzleti kapcsolat jellege miatt a jegybank elnöke a saját maga által vezetett intézmény etikai kódexével is szembemegy (igen, tudom, Matolcsy és az etika egy mondatban elég sci-fi). Felmerül a ,,lekötelezés" meg a ,,befolyásolási szándék", ami bizonyításra sem szorul egy olyan esetben, amikor egy bankvezető, illetve egy, a banki üzleti környezetet, működést felügyelő állami szerv vezetőjének kapcsolatáról van szó.

Eddig tartottak a tények, innen jön a kurvaanyázás. Merthogy az én agyam ezt nem tudja feldolgozni. Már megint. Pedig ez a cél. Az ingerküszöbömet felbaszkodni a csillagos égig, hogy ne figyeljek oda arra, hogy naponta nyolc ilyen geciség derül ki és semmi következménye semminek. Azért beszélünk Matolcsyról, hogy addig se Rogánról, vagy fordítva. Oda jutott a maffiakormány és népes zenekara, hogy egyik korrupciós üggyel terelik el a figyelmet a másikról. Erről szól az életünk. Hogy vagy a küszöböt sem éri el a gazemberség, vagy ott tapsolnak a hívek: jajdejó, hogy a Gyuri lop, csal, hazudik, visszaél a befolyásával, hűtlenül kezeli a mindannyiunk vagyonát és dőzsöl, mintha nem lenne holnap, és nem a Gyurcsány.

Hányadik olyan eset ez csak Matolcsy körül, amikor már régen túl kellene lennünk azon a bejelentésen, hogy lemondott, vagy lemondatták, ha neki olyan vastag volt a bőr a pofáján, hogy nem sikerült önszántából. De nem, itt a Stockholm-szindrómás hívek, akiket a Rogánok, Matolcsyk, Orbánok, Vajnák és Mészárosok naponta szembefosnak a korrupt húzásaikkal megélhetési hazaárulóknak nevezik a tiltakozókat, és vígan tapsolnak ahhoz, hogy meglopják őket.

Matolcsy György annyira zseniális jegybankelnök (amúgy Patai Mihálynak is üdvözlöm a kopasz fejét, a devizahitelesek azt hiszem elgondolkodhatnának azon, hogy ha ez a bankigazgató, aki nem mellesleg a Bankszövetség elnöke és haverja Matolcsynak, miért kizárólag a bankok és Matolcsy járt jól az állítólagos forintosítással és megmentéssel), hogy bármit elnéznek neki. Nem csak a körülötte lévők, akik ugyanolyanok, mint ő, akik ugyanazon etikai kódexek szerint élnek, mint ő, hanem azok is, akik még nem gyújtották rá a rezidenciáját (senkit nem bíztatok erre egyébként). A saját etikájuk szerint minden megúszható, minden bicikli akármeddig tolható. Ők nem lopnak, csak elfogadják kedves ismerősök ajándékait, megbíznak a megfelelő emberekben, profi módon válogatnak a mindenkori nyertesek között és jókor vannak jó helyen.

Matolcsy tarthat szeretőt közpénzen, Rogán hőre táguló ingatlana mellé jár a luxushelikopter, dőzsölhetnek urizálhatnak kedvükre, mert ez szerintük tökéletesen etikus, rendben van, megúszható és a kurva anyját mindenkinek, aki feszegeti ezeket a szálakat. Hogy két bankár, aki egymás között milliárdokkal dobálózik, hogy szívességeket tesznek egymásnak, amelyeket minden alkalommal ki kell egyenlíteni a nagyon hülye magyarok feje fölött? Hát istenem. Az megvan, hogyan védi Patai Mihály a bankok érdekeit egy olyan felügyeleti szervvel szemben ahol a haver a főnök, aki az ő lakásában lakik a nőjével? Erkölcsi hulladékok, csak Matolcsy bizonyítottan az adófizetők pénzével él vissza, Patai meg legfeljebb az ügyfeleit bassza át. Normális esetben ezért Patainak is repülnie kellene az Unicredit-től is, meg a Bankszövetség éléről is. Ha ez itt nem egy maffiaország lenne banánköztársaság beütéssel.

Mindenesetre - állapítsam meg újra - Tolcsy, minden idők egyik legkártékonyabb figurája, akinek ténykedései egymagukban elég indokot szolgáltattak volna már ahhoz, hogy ez a mocskos rezsim megbukjon. De nem. Matolcsyt piedesztálra emelték, amiért kiürítette a jegybank tartalékát, amiért luxusingatlanokra és műkincsekre tapsolta el az MNB devizahitelesek nyomorából keletkezett nyereségét, amiért megálmodta a korrupciógyanus Pallas Athéné-féle alapítványi hálózatot, amelyben a közvagyon elveszíti közvagyon jellegét. Igaz, hogy unortodox baromságain egy fél világ röhögött, de bukás helyett pénzügyminiszterből jegybankelnökké avanzsált, aki közgazdásznak vallja magát, de az ezotéria és a jóga egy fokkal jobban érdekli, mint a szakmaiság. Akinek annyi rokona van, hogy ha mindegyiket jóllakatnánk, belerokkanna egy ország (így is), aki megunta a feleségét, és egy 30 évvel fiatalabb nőcskét hordoz a tenyerén. Nem a sajátjából, hanem a miénkből. És aki az általa felügyelt bank vezetőjének van lekötelezve anyagilag.

És nem, még nem vezették el vezetőszáron, a hűtlen kezelés, vesztegetés, költségvetési csalás és egyéb aljasságok gyanújának árnyékában általában ő van megsértődve, ő emleget blöfföt, ő húz el az újságírói kérdések elől és bujkál most is, szarja le, hogy számonkérik a legfrissebb aggályos ügyletét. Gyuri! Te szakmailag hitvány, erkölcsileg romlott, emberileg bukott szarházi! Nem fogod megúszni a számonkérést te sem, hiába reménykedsz. Jó szokásomhoz híven ezt is odaírtam a többi mellé. Mert a magyarok 98%-a nem ti vagytok, és nem ez a túszul ejtett szarkupac. Ennek vége lesz hamarosan, és abban neked is nagy szereped lesz, Tolcsy!


http://kolozsvaros.com/2016/10/08/ennek-vege-lesz-hamarosan-es-abban-neked-is-nag y-szereped-lesz-gyuri/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pénzintézetekkel, banánköztársaság, követhetetlenül, megfeledkeztünk, jegybankelnökké, devizahitelesek, luxushelikopter, felsőkategóriás, legkártékonyabb, ingerküszöbömet, forintosítással, korrupciógyanus, luxuslakásáról, jegybankelnök, befolyásolási, szabadíthatta, közgazdásznak, bankszövetség, bizonyítottan, fejlesztésben, maffiakormány, szolgáltattak, igazgatójának, következménye, milliárdokkal, költségvetési, hazaárulóknak, szívességeket, rezidenciáját, kapcsolatáról, dőzsölhetnek, befolyásával, bankigazgató, gyuricskától, magánügylete, szembefosnak, bíróságon bizonygatja, korrupció kőkemény, szerelmes MNB-elnökről, hölgy követhetetlenül, jány megfogta, asszony kitette, putri helyett, általa felügyelt, véres időket, országban működő, egyik legnagyobb, egyébként olasz, egész fejlesztést, üzleti kapcsolat, jegybank elnöke, saját maga, Molnár Bálint, Matolcsy Gyurinkról, Unicredit Bank, Akit Patai Mihálynak, Natehát Magyarország, Anjou Residence, Eiffel Palace, Eiffel Palace-fejlesztésben, Matolcsy Patainak, Matolcsy György, Patai Mihálynak, Patai Mihály, Pallas Athéné-féle,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az igazi szeretetért rendszeri...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem méltó hozzád  Tavaszi kép  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hazára minden embernek szükség...  Egy bizonyos határt  Szívem  Csak a fogyatkozás látható  Elköszönt  Egy hatékony szolga  Png kutya  Facebookon kaptam  Lóhere  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Ágai Ágnes – Csendélet  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Éretlen vers  Garai Gábor - Takarítás  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png lepke  Radikális szeretet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Reggel van  Mindig jusson idő nevetni  képre írva  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép álmokat!  képre írva  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kaffka_Margit  Egy lelki imádság  Png fotel  Tanuld meg ezt a versemet  Jó éjszakát  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Varga János Veniam - Fontos sz...  Lóhere  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A másik dolog,  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png fotel  képre írva  Reggel van  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png rózsa csokor  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Soha ne kedvezz...  Nem számIt  Sose bánj semmit  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Png virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Éretlen vers  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
bíróságon bizonygatja, korrupció kőkemény, szerelmes MNB-elnökről, hölgy követhetetlenül, jány megfogta, asszony kitette, putri helyett, általa felügyelt, véres időket, országban működő, egyik legnagyobb, egyébként olasz, egész fejlesztést, üzleti kapcsolat, jegybank elnöke, saját maga, mondatban elég, olyan esetben, banki üzleti, ingerküszöbömet felbaszkodni, csillagos égig, mindannyiunk vagyonát, korrupt húzásaikkal, kopasz fejét, állítólagos forintosítással, körülötte lévők, saját etikájuk, megfelelő emberekben, mindenkori nyertesek, kurva anyját, nagyon hülye, bankok érdekeit, olyan felügyeleti, adófizetők pénzével, ügyfeleit bassza, maffiaország lenne, mocskos rezsim, jegybank tartalékát, korrupciógyanus Pallas, közvagyon elveszíti, fokkal jobban, hűtlen kezelés, újságírói kérdések, legfrissebb aggályos, többi mellé, magyarok 98%-a, túszul ejtett, pénzintézetekkel, banánköztársaság, követhetetlenül, megfeledkeztünk, jegybankelnökké, devizahitelesek, luxushelikopter, felsőkategóriás, legkártékonyabb, ingerküszöbömet, forintosítással, korrupciógyanus, luxuslakásáról, jegybankelnök, befolyásolási, szabadíthatta, közgazdásznak, bankszövetség, bizonyítottan, fejlesztésben, maffiakormány, szolgáltattak, igazgatójának, következménye, milliárdokkal, költségvetési, hazaárulóknak, szívességeket, rezidenciáját, kapcsolatáról, dőzsölhetnek, befolyásával, bankigazgató, gyuricskától, magánügylete, szembefosnak, magyarország, legfontosabb, vezetőszáron, népszabadság, értesüléseit, belerokkanna, jóllakatnánk, elképesztően, urizálhatnak, ingatlanokat, bejelentésen, tiltakozókat, mindannyiunk, számonkérést, maffiaország, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 336
  • e Hét: 1823
  • e Hónap: 12934
  • e Év: 166430
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.