Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Közpénz Mészáros szállodáira
  2016-10-13 18:27:38, csütörtök
 
  TÁKOLMÁNYOSÍTOTT KÖZPÉNZRABLÁS!

Közzétéve 2016-10-13 | Szerző: Admin

Közpénz Mészáros szállodáira

Vidéki hotelek fejlesztésére 44 milliárd forint kamatmentes hitelt szán az MFB


Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó hotelek fejlesztése miatt született a szállodaipart jól ismerő forrásaink szerint egy banki döntés. Ennek értelmében a vendéglátás területén 44 milliárdos kamatmentes hitelt lehet igényelni a kizárólagos állami tulajdonú Magyar Fejlesztési Bankon keresztül.

Negyvennégymilliárd forint ke­retösszegű hitelprogram indult az állam tulajdonában lévő Magyar Fejlesztési Bankon (MFB) keresztül, ,,életképes, jó jövedelemtermelő képességű, vendéglátással foglalkozó cégek, projektek" számára. A közép-magyarországi régión kívül bejegyzett vendéglátóhelyek, szállodák és egyéb turisztikai fejlesztéseket tervező vállalkozások egymilliótól 600 millió forintig juthatnak kamatmentes hitelhez. A szállodaipart belülről jól ismerő, névtelenséget kérő forrásaink szerint nem nehéz kitalálni, hogy az ágazatban szokatlanul magas összegről szóló programmal Mészáros Lőrinc felcsúti polgármestert, az ismert milliárdos vállalkozót szeretnék helyzetbe hozni közpénzből. Az MFB ugyanis kizárólagos állami tulajdonban van, a fejlesztésekre fordított összeg tehát közpénz.
Még augusztusban írta meg a Napi.hu, hogy a balatonalmádi Ramada Hotel and Resort megvásárlásával gyarapította láncát Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor közeli ismerőse.
Lapunk számolt be róla előtte nem sokkal, hogy a Ramada működtetését az Event-Immo Kft. átvette az eddigi üzemeltetést végző Aurora Hotels Kft.-től. A Napi.hu értesülése szerint ez viszont csak egy része az üzletnek: a Mészáros tulajdonában lévő R-Kord Kft. ugyanis a hotel épületét is megvette a tulajdonostól, ami megegyezik az Aurora Hotels tulajdonosi körével. Az Event-Immót 2010-ben alapította egy Schmidl Péter nevű budapesti vállalkozó, tavaly június óta ő a Saliris Hotel igazgatója is. Az Event-Immóban nagyobb részesedése van még Csík Zoltánnak is, aki Mészáros Lőrinc több cégében is vezető pozícióban dolgozik.
A Mészáros-féle turisztikai csoport nyáron az Alcsúti Szálloda Projekt Kft. miatt került a hírekbe. Ez a cég végzi az egykori alcsúti Habsburg-kastély felújítását. Folynak az egyeztetések a Hunguest-hotellánc átvételéről is, az Index.hu szerint 19 hotel van átadólistán. A legjobb vételnek a felszámolás alatt lévő szállodák számítanak: az egerszalóki Saliris Resort Hotel és a mátraházi Lifestyle Hotel Mátra. A mátraházi a Quaes­tor-csoporthoz tartozott. Mészáros egyébként nemrég alapított új céget a Szíjj László érdekeltségében lévő Duna Aszfalt Kft.-vel.
Piaci információink alapján úgy tűnik, már a módszert is kidolgozták arra, hogy ha Mészárosék kamatmentes hitelt vennének föl, miként tudják majd törleszteni. Úgy tudjuk, több minisztérium is a milliárdos vállalkozó érdekeltségébe tartozó hotelekbe szervezi konferenciáit, dolgozói továbbképzéseit. Novemberben például a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) több száz alkalmazottja megy többnapos továbbképzésre a Balatonalmádiban lévő Ramada Hotelbe, az utat wellness-szolgáltatásokkal és étkezéssel egészíti ki számukra a tárca. Ez legkevesebb 40 ezer forintba kerül fejenként éjszakánként. Ezzel kapcsolatban kerestük a tárcákat. Az NFM lapzártánkig nem válaszolt, a Földművelésügyi és a Nemzetgazdasági Minisztérium pedig közölte, nem szerveznek ilyen programot.
Az MFB kérdésünkre válaszolva közölte, a 44 milliárd forintos keretösszeg uniós forrás, hitelként igényelhetik a vállalkozások. A tegnapig benyújtott hitelkérelmek összege meghaladja a 34 milliárd forintot, a jóváhagyott kérelmek 9,5 milliárdot tesznek ki. Arra a kérdésünkre nem válaszoltak, hogy piaci pletykák szerint a projekt célja a Mészáros Lőrinchez köthető szállodák megsegítése. Annyit közöltek, a szálloda és vendéglátás ágazatban eddig közel 50 kérelem érkezett, itt az átlagos hitel­összeg 56 millió forint volt, azaz kifejezetten mikro, kis- és közepes vállalkozások üzleti elképzeléseinek támogatásához kértek finanszírozást.
Orbán Ráhel is érdekelt a turizmusban
Az már régóta tudható, hogy Orbán Ráhel - egyelőre nem tisztázott - szerepet vállal a hazai idegenforgalomban. A miniszterelnök lánya nem tudni, mi okból, de azon a tavalyi zártkörű háttérbeszélgetésen is részt vett, amelyen Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke ,,a fontos piaci szereplőket" tájékoztatta a kormány turisztikai elképzeléseiről. Szakmai berkekben azt is tudni vélik, hogy a kormányfő lánya vagy a családjához köthető cég lehet a befutó az egerszalóki Saliris Hotel megvásárlásánál, habár a szállodát Mészáros Lőrinc is kinézte magának. Orbán Ráhel férjétől, Tiborcz Istvántól sem áll messze az idegenforgalom, hozzá köthető cég vásárolta meg jutányos áron a Schossberger család korábbi kastélyát.
(mno)
Bal-Rad komm: A jó Pénztáros Lőrinc koma! Aki szorgalmas, tehetséges, és kitartó. Meg néha-néha szerencsés!-bár néha kissé feledékeny. Szóval a jó Pénztáros Lőrinc koma az Új Nemmzetthy Elyth MEGERŐSÍTENDŐ OSZLOPA! Amely Döbrögisztán külső gazdasági befolyásának fölfutásában segédkezik. Éjjel-nappal!
Az pedig, hogy Döbrögi Ráhel szerepe mi az Új Nemmzetthy Elyth EGYIK SZAKMAI ÁGÁBAN?-“...egyelőre nem tisztázott..."
-A Népbíróság majd tisztázza! Addig CSAK TALÁLGATHATUNK! Mint ahogyan a jó Pénztáros Lőrinc koma, Garancsi Kötélbarát, a Pista vejkó-és még néhány “gazdasági" szereplő-PIACI ALAPÚ szerencséjéről is!
Van tippünk! TÁKOLMÁNYOSÍTOTT KÖZPÉNZRABLÁS!

http://www.balrad.com/2016/10/13/takolmanyositott-kozpenzrablas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: balatonalmádiban, vendéglátóhelyek, tákolmányosított, jövedelemtermelő, takolmanyositott, megvásárlásánál, elképzeléseiről, elképzeléseinek, megvásárlásával, földművelésügyi, továbbképzéseit, érdekeltségében, nemzetgazdasági, vendéglátással, érdekeltségébe, idegenforgalom, miniszterelnök, fejlesztéseket, fejlesztésekre, továbbképzésre, finanszírozást, találgathatunk, szerencséjéről, alkalmazottja, fejlesztésére, közpénzrablás, kozpenzrablas, szállodaipart, konferenciáit, hitelkérelmek, tulajdonostól, névtelenséget, vállalkozások, támogatásához, magyarországi, kabinetfőnöke, banki döntés, vendéglátás területén, kizárólagos állami, állam tulajdonában, szállodaipart belülről, ágazatban szokatlanul, ismert milliárdos, fejlesztésekre fordított, balatonalmádi Ramada, eddigi üzemeltetést, hotel épületét, egykori alcsúti, legjobb vételnek, felszámolás alatt, egerszalóki Saliris, mátraházi Lifestyle, Közpénz Mészáros, TÁKOLMÁNYOSÍTOTT KÖZPÉNZRABLÁS, Mészáros Lőrinc, Magyar Fejlesztési Bankon, Ramada Hotel, Orbán Viktor, Event-Immo Kft, Aurora Hotels Kft, R-Kord Kft, Aurora Hotels, Schmidl Péter, Saliris Hotel, Csík Zoltánnak, Alcsúti Szálloda Projekt Kft, Saliris Resort Hotel, Lifestyle Hotel Mátra, Szíjj László, Duna Aszfalt Kft, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Ramada Hotelbe, Nemzetgazdasági Minisztérium, Mészáros Lőrinchez, Orbán Ráhel, Rogán Antal, Tiborcz Istvántól, Pénztáros Lőrinc, Nemmzetthy Elyth MEGERŐSÍTENDŐ OSZLOPA, Amely Döbrögisztán, Döbrögi Ráhel, Nemmzetthy Elyth EGYIK SZAKMAI ÁGÁBAN, Addig CSAK TALÁLGATHATUNK, Garancsi Kötélbarát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alázat  Örülök, hogy látlak!  Png csokor  Reggel van  Fehér virág  Png férfi  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Adakozás  Png virág  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Erdőn  Julian Brass gondolata  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  A sors  Egy hatékony szolga  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Paul David Tripp Április 21  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Png telefon  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Örülök, hogy látlak!  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Julian Brass gondolata  Png ház  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Png ház  Nem méltó hozzád  Akarat  Őrizkednünk kell...  A sors  Nagyi telefonál  Lóhere  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Reggel van  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
banki döntés, vendéglátás területén, kizárólagos állami, állam tulajdonában, szállodaipart belülről, ágazatban szokatlanul, ismert milliárdos, fejlesztésekre fordított, balatonalmádi Ramada, eddigi üzemeltetést, hotel épületét, egykori alcsúti, legjobb vételnek, felszámolás alatt, egerszalóki Saliris, mátraházi Lifestyle, milliárdos vállalkozó, tegnapig benyújtott, jóváhagyott kérelmek, projekt célja, átlagos hitel­összeg, hazai idegenforgalomban, miniszterelnök lánya, tavalyi zártkörű, miniszterelnök kabinetfőnöke, fontos piaci, kormány turisztikai, kormányfő lánya, családjához köthető, szállodát Mészáros, balatonalmádiban, vendéglátóhelyek, tákolmányosított, jövedelemtermelő, takolmanyositott, megvásárlásánál, elképzeléseiről, elképzeléseinek, megvásárlásával, földművelésügyi, továbbképzéseit, érdekeltségében, nemzetgazdasági, vendéglátással, érdekeltségébe, idegenforgalom, miniszterelnök, fejlesztéseket, fejlesztésekre, továbbképzésre, finanszírozást, találgathatunk, szerencséjéről, alkalmazottja, fejlesztésére, közpénzrablás, kozpenzrablas, szállodaipart, konferenciáit, hitelkérelmek, tulajdonostól, névtelenséget, vállalkozások, támogatásához, magyarországi, kabinetfőnöke, információink, balatonalmádi, polgármestert, megerősítendő, augusztusban, kifejezetten, döbrögisztán, igényelhetik, tájékoztatta, befolyásának, kapcsolatban, éjszakánként, működtetését, tulajdonában, egyeztetések, üzemeltetést, fölfutásában, lapzártánkig, gyarapította, schossberger, minisztérium, egymilliótól, hitelprogram, átadólistán, keretösszeg, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1652
  • e Hét: 4754
  • e Hónap: 15865
  • e Év: 169361
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.