Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Minden másra meg ott van Kósa Lajos, a földbuta, szótagolva
  2016-10-20 14:54:47, csütörtök
 
   
 
H. A. 2016-10-20
Minden másra meg ott van Kósa Lajos, a földbuta, szótagolva okoskodó szellemi világítótorony


Tisztában vagyok azzal, hogy egészségügyi megfontolásokból kívánatosabb volna a politikai színpad egyik legkínosabb és legvállalhatatlanabb figuráját teljes egészében mellőzni és figyelmen kívül hagyni. Ám mivel Vona Gábor felkavarta az érvénytelen álnépszavazás utáni állapotok pocsolyáját a magát jobbnak-szélsőjobbnak nevező oldalon, kénytelen vagyok.

Kósa Lajos, minden kupakok, tuszik és hutuk világszínvonalú szakértője, a Fidesz reklámarca, akin - meggyőződésem szerint - a függöny mögött álló társai is kétrét görnyedve szoktak röhögni, elemi erővel szállt bele tegnap mindenkibe, aki nem Orbán Viktor, nem a Fidesz és nem a letelepedési kötvényes jótétemény.

Elég baj ez nekünk, már amennyiben a főnöknek már régen ki kellett volna merészkednie a dolgozószobájából és eligazítást tartani a nemzetnek. De mivel ez nem megy neki - lassan már megtámasztva sem érdemes kiengedni a reflektorok fényébe -, időről időre ezt a határtalanul buta frakcióvezetőt tolják a mikrofonok elé. (Németh Szilárd agytekervényeit bizonyára masszírozzák ilyenkor valahol a színfalak mögött.)

Kósa megszakértette a jobbikos-alkotmánymódosításos témát. Meg az MSZP-s témát, meg a Vona Gáboros témát és kénytelen-kelletlen muszáj volt okoskodnia valami penetránsat a letelepedési kötvénybiznisz meg a mindenáron alkotmánymódosítás nem létező összefüggés-rendszeréről.

Ide süllyedt és fejlődött vissza a nagy nemzeti ügy, amelyet széleskörű, megfellebezhetetlen, közel 100%-os összefogás övez a mai napig állítólag. Hogy Kósa Lajos a megmondhatója annak, hogy Vona Gábor, hogy egyáltalán bárki a világon össze-vissza beszél és hazudik. Ennek az axiómának a bizonyítására és örömére, nemzeti hagyományaihoz híven Kósa össze-vissza beszélt. Ráadásul viccelődni próbált, ám valamiért senki nem röhögött, valamint felháborodottan őrjöngött azon, hogy milyen dolog már feltételhez kötni az alkotmánymódosítás megszavazását.

Abszurdnak nevezte a letelepedési kötvény ügye és a betelepítési kvóta elleni alkotmánymódosítás összekapcsolását, ezért bizonyítandó, hogy mégiscsak egy Szabolcska Mihály költőcske veszett el benne, remekbeszabott hasonlattal a letelepedési kötvényt vásárlókat albérlőkhöz, a bevándorlókat betörökhőz hasonlította.

,,Vagy nemzeti érdek valami, vagy sem. (...) Vagy hazafi vagyok, vagy hazaáruló". ,,Magyarország biztonsága, a magyar emberek védelme nem alku tárgya"

Mivel tegnap már kifejtettük ennek a Vona-Orbán csörtének a kontextusát és lehetséges értelmezési kereteit is felvázoltuk, ezúttal megengedhetjük magunknak, hogy szimbolikusan legalábbis beleszálljunk Kósába és az általa képviselt, arcpirító sötétségbe, amit az állampárt ilyen - állítólagos - fontos és nemzeti ügyek kapcsán felvonultat.

Máig képes vagyok gondolkodás tárgyává tenni, hogy vajon nem égő ezeknek az entellektüel nemzeti-polgáriaknak (vicceltem) ezt az alulművelt, összefüggő mondatok koherens egésszé fűzésére képtelen tuskót állandóan beletolni az arcunkba, hogy tessék, ennyire vagyunk hajlandóak komolyan venni benneteket, és az úgynevezett nemzeti ügyeket, hogy csak ezt a komolyan vehető elemi szintjét alulról súroló, okoskodó sötét parasztot találtuk, aki majd eligazít benneteket?

Most annak abszurditásától próbáljunk eltekinteni, hogy egy nem létező baromságról beszélnek, hogy a nem létező kényszerbetelepítésből szárba szökkentett érvénytelen népszavazásban gyökereztetett alkotmánymódosítással akarják megvédeni az országot. Fókuszáljunk arra, hogy a nagy nemzeti összefogásból és egy irányban állásból és megkerülhetetlen többségnek kinevezett kisebbségből mára megint hazaárulózás lett, megint sumákolás lett, megint a kettészakítás irányába mutató uszítás lett. Amihez ráadásul ezt az éjszakai sötétséget idéző, bamba, tényleg szégyellnivaló intellektusú embert használják fel. Aki csak éppen nem dudál, amikor elüti magát. Véletlenül.

Szóval. Kétségtelen, hogy az ember vagy hutu, vagy tuszi, a kettő egyszerre nem feltétlenül jön össze. Általában a hazaárulás tényleg kizárja a hazafiságot. Csak azt nem tudom, hogy mi köze a letelepedési kötvényből személyes klientúrájának gazdagodását, a magyar állampolgárok megkárosítását csúcsra járató Fidesznek a hazafisághoz? Mitől hazafi az, aki néhány arrogáns, pofátlan Habony és Rogán kedvéért idegen állampolgároknak árulja a hazát a magyarok pénzén? Miből gondolja Kósa, hogy az ő félanalfabétasága a megmondhatója a hazafiságnak?

Az, hogy megint előkapták a sifonér aljáról az aki nincs velünk, az ellenünk már tíz évvel ezelőtt is kínosnak számító, újratervezett, narancsos mantrát, több, mint égbekiáltó. Nem mintha a bolsevik tempó nem lenne szerves része a Fidesz mentalitásának, napi cselekvésének és pótcselekvésének. De mi az, hogy megint a magyar emberekre hivatkozva hazaárulóztok? Ti, akik a saját magatok által hozott törvényt is szembeköptétek. Ti, akik egy elbukott, érvénytelen népszavazásból legitimitást olvastatok ki. Tessék, Lajos, gyönyörködj magadban!

Szerinted te mennyire vagy bárminek a megmondhatója és mennyire vagy az az ember, aki eldöntheti, ki a hazaáruló, ki nem, ki az albérlő és ki a betörő, Lajos? Az, aki az MTI-től próbálja megérdeklődni, hogy mit is szokott gondolni ő általában az érvénytelen népszavazásokról, azzal miről lehetne érdemben szót váltani?

Az a helyzet van szerintem, hogy bár mindig lesz 2-3 hülye, aki félrenyom, nem tudja, melyik világon van, aki megvásárolható, elnézi, azt sem tudja melyik gombnak mi a szerepe (ezért igen, meglesz az a 2-3 hiányzó szavazat is), de elképesztően nagy égés, hogy az állampárt ezen a lejtős pályán is ide süllyedt. Már üzletelni, számolgatni kell, hogy hátha becsúszik valami nem remélt szavazat az ellenzéktől, a független ellenzéktől, vagy az ellenzéknek egyre kevésbé tekinthető MSZP-től, aki tegnap pontosan és szó szerint egy követ fújt a kormánypárttal a Jobbik ellenében.

Visszatérve: ha most így hisztériázol Lajos, amikor még csak arról beszéltünk, hogy az összelopkodott pénzek tengerében a letelepedési kötvényes konstrukció kiütése parányi kis lyukat képezne, hogy fogtok óbégatni, amikor egyszer váratlanul elveszítitek a választást? Tudod milyen albérlők ezek, Lajos? Olyanok, akik egy közbeékelt csaló ingatlaniroda révén vették ki a lakást, így a tulajdonosnak nem hogy haszna nincs az üzletből, de neki kell ráfizetnie. Ilyen a ti letelepedési kötvényes bulitok, kár, hogy a tulajdonosok a magyar adófizetők, a csalók meg ti vagytok egytől egyig, akik falaztok ennek az ordénáré gazemberségnek. Milyen hazafiság az Lajos, hogy a tulajdonos az albérlői számát, adatait sem ismeri, nem beszélve arról, hogy azt sem tudja, mennyit fizetnek neki? Tudod mi a vicces? Hogy még az is megtörténhet, hogy a újegység 98%-a nem akar letelepedési kötvényt, de arról nem kérdeztétek meg, eldöntöttétek helyette, most meg hazaárulásról hörögtök.

Úgy áll a dolog, Lajos, hogy nincs az a lábszagú vicc, az a mindentől elrugaszkodott hasonlat, amivel ebből a helyzetből ki lehetne nektek mászni. Arcvesztés ez már így is, úgy is, bár tartok tőle, hogy ezt a kifejezést te nem ismerheted. A hazaárulózás már nem segít rajtatok, elkoptattátok, kiüresítettétek, tartalmuktól megfosztottátok az olyan szavakat, amik valaha jelentettek valamit. Ugyanazzal a módszerrel, ahogy a közpénzt megfosztottátok közpénz jellegétől, úgy értétek el, hogy a hazafi kifejezés is elveszítse jellegét. Nem megy az a végtelenségig, hogy olyasmivel vádoltok mindenki mást, amit ti röhögve elkövettek.

A nem létező hazafiság és hazaárulás összefüggéseiben szerintem a kötvényes biznisz az utóbbiba sorolható. És tudod miért, Lajos? Mert a magyarság élet-halál harcát, az ország, a kontinens és az egész világegyetem megvédését tűztétek a zászlótokra, de nem vagytok hajlandóak lemondani a milliárdos haszonról. Nem adjátok az üzletet, mert nektek a haza ott van, ahol a haszon van. Minden másra meg ott van Kósa Lajos, a seggbuta, szótagolva okoskodó szellemi világítótorony. Ő a mérce a Fidesz számára, az ő szintjére próbálják lebutítani ezt a nyomorult országot. Hát ez az igazán szomorú.

http://kolozsvaros.com/2016/10/20/minden-masra-meg-ott-van-kosa-lajos-a-foldbuta- szotagolva-okoskodo-szellemi-vilagitotorony/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összekapcsolását, pótcselekvésének, megfontolásokból, megkerülhetetlen, összefüggéseiben, állampolgároknak, népszavazásokról, felháborodottan, világszínvonalú, kiüresítettétek, agytekervényeit, megfosztottátok, abszurditásától, kötvénybiznisz, világítótorony, megvásárolható, hagyományaihoz, klientúrájának, megszakértette, megkárosítását, frakcióvezetőt, gazemberségnek, elrugaszkodott, népszavazásból, szembeköptétek, mentalitásának, szégyellnivaló, népszavazásban, gyökereztetett, remekbeszabott, összelopkodott, vilagitotorony, megengedhetjük, kormánypárttal, bevándorlókat, beleszálljunk, politikai színpad, érvénytelen álnépszavazás, függöny mögött, letelepedési kötvényes, reflektorok fényébe, határtalanul buta, színfalak mögött, letelepedési kötvénybiznisz, nagy nemzeti, megmondhatója annak, világon össze-vissza, letelepedési kötvény, betelepítési kvóta, letelepedési kötvényt, bevándorlókat betörökhőz, magyar emberek, Kósa Lajos, Vona Gábor, Orbán Viktor, Németh Szilárd, Vona Gáboros, Hogy Kósa Lajos, Szabolcska Mihály,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.29. 14:21 OPSZ-elnök: a határvédelem továbbra is kiemelt szempontja a lovas tagozatna...
02.29. 13:51 Aniversare Trianon - Preşedintele parlamentului ungar: trauma poate fi depă...
02.29. 13:41 Bangó Margit 70. születésnapja alkalmából ad koncertet októberben a Budapes...
02.29. 13:31 Újabb razziát tartottak Budapest belvárosában
02.29. 13:31 Koronavírus - V4 kormányfői csúcstalálkozó lesz Prágában
02.29. 13:21 Szíria - Szijjártó: magyar nemzeti érdek, hogy a Törökországban lévő szírek...
02.29. 13:01 Koronavírus - Elhalasztották Kurz washingtoni látogatását, Stájerországban ...
02.29. 13:01 AM-államtitkár: értékmentő az Orosházi hagyományok, ízek versenye
02.29. 12:51 M1: Magyarországra látogat Ferenc pápa
02.29. 12:41 Légfegyveres Eb - Bronzért lőhet a Tátrai, Major pisztolyos vegyespáros
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Naplemente  Ugróiskola  Ugróiskola  Liliomok  Kutya cicával  Mihail Lermontov: Imádság  Ne akarjunk csak önmagunknak é...  Gerbera kosár  Kislány masnival  Facebookon kaptam  NAGYBÖJT péntekjein keresztúti...  Február vége felé  Gyermek  Ferenc pápa homíliája hamvazós...  Nő virág csokorral  Png virág  Png virág  Ne akarjunk csak önmagunknak é...  Rózsa csokor kávéval  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Orchidea  Kellemes délutáni pihenést  Már régen nem úgy élek  Csak egy kéz van, amely ha átö...  A szédülésről és a kézzsibbadá...  Óriáskerék  Mikor a tavasz osztja csókjait...  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Mindenki a maga jussát  Facebookon kaptam  Kutyus virágokkal  Hóvirágok  Mindenki a maga jussát  Gyárfás Endre: Ébresztő Ébres...  Kislány masnival  Facebookon kaptam  Mikor a tavasz osztja csókjait...  Facebookon kaptam  Orchidea  Tövisek a rózsán  Png virág  Jézus  Gyermek  Tél vége - Tavasz várás  Tavaszra várva  Orchidea  Orchidea  Posertube  Png virág  Orchidea  Retró képek  Hóesés gif  Csak egyszer élsz  Jöjj a kereszthez  Kislány masnival  Duna csillag virág  Szeretlek  Kislány csokorral  Korzenszky Richárd OSB nagyböj...  Orchidea  Vártalak!  Menyasszonyi csokrok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Nagyböjti ráhangoló: Mi értelm...  Sárguló lapok  Hóvirágok  Szív alakú lufi  Kislány az ablaknál  Sárga virágok  Jó éjt !  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Gibran idézet  Madarak kalitkában  70 ötlet a nagy böjtre  Nemzetközi Nőnap alkalmából so...  Retró telefon  KÉZMOSÁS - oktatóvideó linkj...  Png nő  Kislány sapkában  Rózsa csokor  A medve  Kellemes délutáni pihenést  Jó reggelt,szép napot!  Vártalak!  Png kalap  Rózsaszín rózsa  Szepes Mária idézet  2020. február 26-án, hamvazósz...  Lila rózsa  Png malac sapkában  Kutyus virágokkal  Rákipar  Png nő  Harminc kérdés és válasz a nag...  70 ötlet a nagy böjtre 
Bejegyzés Címkék
politikai színpad, érvénytelen álnépszavazás, függöny mögött, letelepedési kötvényes, reflektorok fényébe, határtalanul buta, színfalak mögött, letelepedési kötvénybiznisz, nagy nemzeti, megmondhatója annak, világon össze-vissza, letelepedési kötvény, betelepítési kvóta, letelepedési kötvényt, bevándorlókat betörökhőz, magyar emberek, általa képviselt, állampárt ilyen, úgynevezett nemzeti, komolyan vehető, irányban állásból, kettészakítás irányába, éjszakai sötétséget, ember vagy, kettő egyszerre, hazaárulás tényleg, letelepedési kötvényből, magyar állampolgárok, magyarok pénzén, sifonér aljáról, bolsevik tempó, magyar emberekre, saját magatok, érvénytelen népszavazásokról, állampárt ezen, lejtős pályán, független ellenzéktől, ellenzéknek egyre, követ fújt, összelopkodott pénzek, közbeékelt csaló, magyar adófizetők, ordénáré gazemberségnek, albérlői számát, újegység 98%-a, olyan szavakat, közpénzt megfosztottátok, hazafi kifejezés, kötvényes biznisz, utóbbiba sorolható, magyarság élet-halál, egész világegyetem, milliárdos haszonról, nyomorult országot, igazán szomorú, összekapcsolását, pótcselekvésének, megfontolásokból, megkerülhetetlen, összefüggéseiben, állampolgároknak, népszavazásokról, felháborodottan, világszínvonalú, kiüresítettétek, agytekervényeit, megfosztottátok, abszurditásától, kötvénybiznisz, világítótorony, megvásárolható, hagyományaihoz, klientúrájának, megszakértette, megkárosítását, frakcióvezetőt, gazemberségnek, elrugaszkodott, népszavazásból, szembeköptétek, mentalitásának, szégyellnivaló, népszavazásban, gyökereztetett, remekbeszabott, összelopkodott, vilagitotorony, megengedhetjük, kormánypárttal, bevándorlókat, beleszálljunk, hazaárulásról, szimbolikusan, újratervezett, tulajdonosnak, eldöntöttétek, meggyőződésem, ingatlaniroda, hazaárulóztok, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1083
  • e Hét: 16959
  • e Hónap: 77890
  • e Év: 180244
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.