Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szilus! A te nyomokban és foltokban agyat is tartalmazó, vég
  2016-10-23 21:13:36, vasárnap
 
   
 
H. Andrea 2016-10-23


Szilus! A te nyomokban és foltokban agyat is tartalmazó, végtelenül okos fejedtől kérdezem


Ránk virradt október 23-a és a Hollik Istvánok, Németh Szilárdok, Mészáros Lölök által bitorolt ország egy újabb nyomasztó napja. Nem rontom az ünnepet, ezt már nincs hova: ahol hivatalos kormánypárti állásfoglalássá emelkedett, hogy az 1956-os forradalom (?) 60. évfordulójának vadhajnalán fenyegetik/megfélelmlíteni próbálják a fütyüléssel véleményt nyilvánítani készülőket, ott fölöslegesnek tűnik minden szó. Illetve nincs annyi és olyan minőségű szó, ami leírhatná a jelen állapotokat.

Ettől függetlenül beszéljünk néhány szót ezekről a nem mindennapi hősökről. Aki tegnap kiakadt azon, hogy a sötétbüdösbunkó Rezsiszilárdnak volt pofája büntetőeljárással fenyegetőzni, garázdaságot emlegetni a tervezett füttykoncerttel kapcsolatban, és azt ráadásul jogi szakvéleménnyel megtámasztani, hogy el ne dőljön, annak tudnia kell, hogy ezt a poént már egy vagy két nappal korábban lelőtte Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő és Hidvéghi Balázs, a Fidesz majdnem vadonatúj kommunikációs igazgatója is.

A lázasan összehangolt igyekezet érthető: a látványosan megborult vezér úgy tudja, hogy minden rendben van. Mivel köztudott, hogy nem csak Mészáros Lölö él jobban, hanem az egész ország, miért fütyülné őt bárki is a konszolidált sajtó- és véleményszabadság virágzó jelenében? Ugye, Deutsch? Az MTK szentélyében sem fütyültek, hanem örömujjongtak? Vagy valami kísértetiesen hasonló, nem? De.

Hogy a méltóságteljes ünneplés Németh Szilárd szájából súlyosabb, mint egy öblös kurvaanyázás, azt most hagyjuk is, mert vasárnap reggel (nem elég, hogy október 23) ilyenekről elmélkedni alighanem istenkáromlással ér fel. Nincs kedvem pedig káromkodni, és főleg nem Németh Szilárdra kiélezni ezt az ünnepi, reggelit helyettesítő eszmefuttatást. Bár azt még így éhgyomorra is meg kell állapítanom, hogy Kósa Lajos díszdoktor ehhez képest a primitív, végtelenül sötét emberi lényhez képest. Akiről hozzáértők (nem jogászok, hanem pszichológusok például) valószínűleg megalapozottan adnának ki szakvéleményt: szégyene ez az emberiségnek úgy, ahogy van. Teljes nagyságában, tetőtől talpig, fejjel lefelé és kívül-belül egyaránt.

Nem újdonság, nem hatalmas leleplezés, hogy itt és most a Fidesz nevű állampárt rezsicsökkentésen túlmutató, torz, beteg logikájával és hivatalos politikájával állunk szemben. Ezek szerint ha a fütyülés garázdaságnak minősül, ott a tojással dobálás legalábbis a szándékos emberöléssel ér fel? Vagy akkor tojással dobálózni nemzeti cselekedet volt, most meg bűncselekmény? 2006-ban utcakövekkel felszerelkezve gyújtogatni hazafias cselekedet volt, 2016-ban békésen fütyülni bűncselekmény? Igen, így. Hacsak így nem.

E nyilvánvalóan aljas és álszent retorika ellenére is felfoghatatlan, hogy az ilyen arcokat, mint Németh Szilárd, akiket máshol a média közelébe sem engednének, hogyan lehet folyamatosan a rivaldafényben mutogatni? Hogyan engedheti meg magának a hatalom, hogy ilyen fennhéjázó, fenyegető, hazug fröcsögéssel szálljon bele a polgárok arcába, mint amit ez az emberszerű lény tegnap produkált? Hogy lehet az, hogy az egyre inkább recsegő, de még mindig erőt demonstrálni akaró hatalom október 23. előestéjén fenyegeti a polgárokat? A kialakult politikai-közéleti helyzet, a társadalom aktuális állapotának lenyomata az, hogy a Németh nevű ordas taplók egyáltalán megszólalhatnak, hogy őket szólaltatják meg és hogy én magam is figyelmet szentelek nekik. Nem jókedvemből, hanem mert kénytelen vagyok.

A Fidesz első vonalbeli, nehéz súlyú verőembere és könnyűsúlyú erkölcsi-szellemi tartóoszlopa, aki egy sittes nepperre bármikor jobban emlékeztet, mint arra, hogy ő a kormánypárt egyik alelnöke, a legsunyibb házmestertempóban fenyegeti a magyarokat. Ez van, erről beszélünk most. Ez megy hat éve, de most a minden eddiginél súlyosabb és nyomasztóbb ünneplésre készülve, ez sokkal élesebben nyomul bele az arcunkba.

Ebbe a képbe illeszkedik Rezsiszilárd, ama szégyene az evolúciónak, aki úgy alapozta meg - azóta is egyenletesen felfele ívelő gyalázatos - pályafutását, hogy egy nyomorult panellakásban, ahova előzetesen becsődítette a kamerákat, a szerencsétlen emeberrel - akinek azelőtt halt meg a felesége - mondatta ki, hogy bárcsak szegény asszony megérhette volna a rezsicsökkentés áldását. Aki szemrebbenés nélkül nézett a kamerába, amikor azt mondta, hogy nem fog krokodilkönnyeket hullatni a Népszabadság bezárása okán.

Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy uszítsatok, Szilus, basztassátok az embereket, fordítsátok őket egymás ellen! Más lehetőségetek ugyanis nemigen maradt. Az után az országrablás, szellemi-erkölcsi-lelki pusztítás után, amit névtelen, műveletlen, szolgalelkű csürhétekkel véghezvittetek, pontosan így néz ki a rettegő hatalom. Pontosan tudjátok, bármit is óbégatnak békemenetelő jogászaitok és a komplett jogászkormányotok, hogy a fütyülés (a tetszés, avagy nemtetszés kinyilvánításának egyik eszköze) egyetlen civilizált, demokratikus kultúrkörben sem számít garázdaságnak, ergo bűncselekménynek. Ettől függetlenül nyomjátok, mint süket a csengőt, hátha feltüzelitek annyira a táborotokat, hogy nekiesnek az aljas-balliberális-sorosügynök-provokátor tiltakozóknak.

Öntsétek csak az olajat a tűzre, hiszen ebben merül ki hosszú évek óta minden, amit ezért az országért képesek voltatok tenni. Bármennyire hihetetlen, de vagytok annyira aljadékok, hogy éppen az '56-os forradalom évfordulóján hozakodtok elő ezzel az értelmezéssel és mentek túl a falon. Számomra ennek egyetlen jelentése van: szerintetek, csepeli proletárok és igazszívű nemzeti honvédők szerint indokolt volt a forradalmat követő megtorlás is. Ahol egy potenciális füttykoncert kapcsán megtorlást lehet kilátásba helyezni, ott mit lehet mondani arról, amikor a tiltakozás túlmutat azon?

Szilus! A te nyomokban és foltokban agyat is tartalmazó okos fejedtől kérdezem, bár nincs a papírodra leírva, szóval nem várok választ: kordont bontani, utcaköveket felszedni, gyújtogatni, zavargások közepébe politikai gyűlést hirdetni, majd gyorsan elsunnyogni, verőembereket békés állampolgárokra ráküldeni (csonttörés céljából), állampolgári kezdeményezéseket önkényesen-erőszakkal megakadályozni nem garázdaság, nem bűncselekmény? És ha nem az, hogy merészelitek ti, az 1956-os forradalmat és annak hőseit a szátokra véve fenyegetni a nemzet azon részét, amit évekkel ezelőtt kitagadtatok a nemzetből?

Milyen méltóságteljes ünneplésről hörögsz, te senkiházi, félművelt izomagy? Mi közötök nektek '56 hőseihez? Nektek, akik a szemünk láttára nyírjátok ki a szabadnak hitt sajtót, akik kinyírtatok minden alulról szerveződő, egészséges öntudatot a polgárokból, akik a legelesettebbeket zsaroljátok, akik karaktergyilkossággal szálltok bele ellenségnek kikiáltott politikai ellenfeleitekbe, akik orbáni utasításra állítják falhoz a civil társadalmat, akik lopjátok az állam vagyonát, akik Mészáros Lölök kezére játsszák az országot, akik a félelemre alapozzátok gennyes ténykedéseteket, és fába szorult férgekként sivalkodtok, amikor ezt bárki szóvá teszi.

Tudjuk, látjuk, hogy a gazdátok rossz passzban van, szemmel láthatóan leépül, 5 perc leforgása alatt felejti el, amit korábban mondott. Az aggodalmatok jogos, tényleg beláthatatlan, hogy milyen pszichotikus reakciót vált ki belőle, ha újra kiderül, hogy az istenadta nem áll mögötte, mellette pisszenés nélkül, lehajtott fejjel, meghunyászkodva. Ezért kell neked, Kósa Lajos-díjas ostobának a reflektorfényben ordas disznóságokat beszélni.

Féltek, fogy a levegő, elkoptatok, elkártyáztatok mindent, rezeg az a kurva léc, Szilus! Korlátoztok, szájbarúgtok, elhallgattattok, fenyegettek, mert nem maradt más a kezetekben, akármennyit is elvettetek már. Fosik a király, mert hamarosan kiderül, hogy meztelen ő, és nem is király, csak az a rekedt, beteg kakas a képzeletbeli szemétdombon. És ti vele fostok, Szilus, mert ti sem fogjátok megúszni, hogy az elnyomás eszközével védtétek a skizofrén, küldetéstudatos, pusztító nemzet zsenijét. Nem lennék a helyedben, Szilus. Már tegnap sem lettem volna. És jól is van ez így.


http://kolozsvaros.com/2016/10/23/szilus-a-te-nyomokban-es-foltokban-agyat-is-tar talmazo-vegtelenul-okos-fejedtol-kerdezem/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bűncselekménynek, istenkáromlással, reflektorfényben, ellenfeleitekbe, elhallgattattok, sötétbüdösbunkó, ténykedéseteket, megfélelmlíteni, állampolgárokra, állásfoglalássá, füttykoncerttel, rezsiszilárdnak, rezsicsökkentés, szakvéleménnyel, megszólalhatnak, meghunyászkodva, küldetéstudatos, évfordulójának, felfoghatatlan, felszerelkezve, rivaldafényben, megalapozottan, méltóságteljes, véghezvittetek, megakadályozni, elkártyáztatok, pszichológusok, eszmefuttatást, örömujjongtak, bűncselekmény, politikájával, szerencsétlen, értelmezéssel, fölöslegesnek, megtámasztani, disznóságokat, újabb nyomasztó, 1956-os forradalom, fütyüléssel véleményt, jelen állapotokat, sötétbüdösbunkó Rezsiszilárdnak, tervezett füttykoncerttel, lázasan összehangolt, látványosan megborult, egész ország, konszolidált sajtó-, méltóságteljes ünneplés, öblös kurvaanyázás, fütyülés garázdaságnak, tojással dobálás, szándékos emberöléssel, ilyen arcokat, Hollik Istvánok, Németh Szilárdok, Mészáros Lölök, Hollik István, Hidvéghi Balázs, Mészáros Lölö, Németh Szilárd, Németh Szilárdra, Kósa Lajos, Kósa Lajos-díjas,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.28. 10:21 Şaizeci de imigranţi au încercat să treacă cu forţa la punctul de trecere f...
01.28. 10:11 Tokió 2020 - Kvalifikációs ABC: egy fix csapat, további négy még versenyben
01.28. 10:11 Netanjahu visszavonta a parlamenthez benyújtott mentelmi jogi kérelmét
01.28. 10:11 Spanyolországban 13,78 százalékra csökkent a munkanélküliség 2019-ben
01.28. 09:51 Szabó István Zárójelentés című filmje hamarosan a mozikban
01.28. 09:31 Australian Open - Fajta nyolcaddöntős a junioroknál
01.28. 09:21 BUX: 43 944,85 pont, +0,04 százalék a nyitáskor
01.28. 09:11 Magyar Nemzet - Kedvezően alakulnak a foglalkoztatási feltételek a szakképz...
01.28. 09:01 Gémosz: kétszer annyi autót igényeltek a nagycsaládosok, mint várták
01.28. 09:01 Illegális bevándorlás - Elemző: a migránsok tudják, hogy egyedül nincs esél...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kávézó nők  Kétségbeesés  Hasznosság  Férfi vízilabda E.B. 2020 - B...  Rózsa csokor vázában  Facebookon kaptam  Rózsa csokor vázában  Betty Boop  Szép napot kívánok !  Mai harmónia kártyám  Téli kép  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Betty Boop  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Elnémult harangok  Főhajtás a vészkorszak áldozat...  Png kislány korcsolyával  Egy Mauchline-i kópé sírfelir...  Hasznosság  Betty Boop  Lehet...  Az átjárónál  Eszter babák  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Rózsaszín rózsa  Facebookon kaptam  Orchidea  Mózes  Az egyensúly a kulcs mindenben...  Kétségbeesés  Retro könyves szekrény  Facebookon kaptam  Egy Mauchline-i kópé sírfelir...  Betty Boop  Menyasszonyi ruhák  Gólyahír.......  Retro csillár  Az egyensúly a kulcs mindenben...  Halhatatlan boldog percek . . ...  Kislány cicával  Facebookon kaptam  Betty Boop  Betty Boop  Várnunk kell őt  Orchidea  Facebookon kaptam  Könyörgő  Merici Szent Angéla szűz 01.27  Hasznosság  Sárga rózsák  Alvó baby  Facebookon kaptam  Van-e ír...?  Facebookon kaptam  Hatalom  Miről szól az elegancia?  Hatalom  Szèp estét kedves látogat...  Időseknek........  Facebookon kaptam  A munka jutalma  Ami még van  Png kislány korcsolyával  Szépség.......  Szèp estét  Szép téli napokat!  Facebookon kaptam  ÉletMentő alkalmazás  Orchidea  Sarah bíboros: " Esteledik, a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hasznosság  Naplemente  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Pethes Mária versei  Szép napot kívánok !  Hihetetlen erő van az imádkozó...  A gomba jótékony hatásairól  Piros gerbera vázában  Egy Orvos vallomása  Facebookon kaptam  Alvó babyk  Grál kehely  Krisztus jár előttem - hazafel...  Hatalom  Őrangyal  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Ideje továbblépni! Ami a múlt...  Az ördög elvitte a fináncot  Tél  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Hóvirág  Tél  Harmónia......  Facebookon kaptam Krisztina...  Robert Burns: Falusi randevú  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
újabb nyomasztó, 1956-os forradalom, fütyüléssel véleményt, jelen állapotokat, sötétbüdösbunkó Rezsiszilárdnak, tervezett füttykoncerttel, lázasan összehangolt, látványosan megborult, egész ország, konszolidált sajtó-, méltóságteljes ünneplés, öblös kurvaanyázás, fütyülés garázdaságnak, tojással dobálás, szándékos emberöléssel, ilyen arcokat, média közelébe, rivaldafényben mutogatni, polgárok arcába, emberszerű lény, egyre inkább, társadalom aktuális, sittes nepperre, kormánypárt egyik, legsunyibb házmestertempóban, minden eddiginél, képbe illeszkedik, nyomorult panellakásban, szerencsétlen emeberrel, felesége &#8211, rezsicsökkentés áldását, rettegő hatalom, komplett jogászkormányotok, országért képesek, forradalmat követő, potenciális füttykoncert, tiltakozás túlmutat, papírodra leírva, 1956-os forradalmat, szátokra véve, nemzet azon, szemünk láttára, szabadnak hitt, legelesettebbeket zsaroljátok, civil társadalmat, állam vagyonát, félelemre alapozzátok, gazdátok rossz, aggodalmatok jogos, reflektorfényben ordas, képzeletbeli szemétdombon, elnyomás eszközével, bűncselekménynek, istenkáromlással, reflektorfényben, ellenfeleitekbe, elhallgattattok, sötétbüdösbunkó, ténykedéseteket, megfélelmlíteni, állampolgárokra, állásfoglalássá, füttykoncerttel, rezsiszilárdnak, rezsicsökkentés, szakvéleménnyel, megszólalhatnak, meghunyászkodva, küldetéstudatos, évfordulójának, felfoghatatlan, felszerelkezve, rivaldafényben, megalapozottan, méltóságteljes, véghezvittetek, megakadályozni, elkártyáztatok, pszichológusok, eszmefuttatást, örömujjongtak, bűncselekmény, politikájával, szerencsétlen, értelmezéssel, fölöslegesnek, megtámasztani, disznóságokat, garázdaságnak, kísértetiesen, beláthatatlan, verőembereket, országgyűlési, tiltakozóknak, panellakásban, szakvéleményt, kommunikációs, nyilvánvalóan, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 556
  • e Hét: 5686
  • e Hónap: 97852
  • e Év: 97852
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.